| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:28
- Nahlásit
PetraK
počki - nejspíš? Jakou máš diagnózu?
mám napsanej zánět šlach....ale bolej mě celý ruce, prsty, hlavně palce, zápěstí a někdy mi to vystřeluje až k loktům.....nejni to vazoneuroza ani karpální tunely.... prostě nějaký šlachy říkal ortopéd....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:28
- Nahlásit
Fajka
koopiť novej?
na co? aby ho příští tejden zas zahumusila pečenejma vločkama s karamelem?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:30
- Nahlásit
Fajka
koopiť novej?
tak to nee... ten kastrolek mám skoro třicet let a tudíž k němu mám velkej citovej vztah......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:31
- Nahlásit
vlk
sem přežrán karamelovovločkovejch placiček....uďála sem jich dost, a samozřejmě sem je musela všecky sežrat.....
tak to ma byt
jak zbytky tý fešácky zaschlý hmoty dostanu z kastrolu...
Normalne ho nech odmacet, pres noc treba. Majzliku netreba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:35
- Nahlásit
PetraK
jakože - dej si pozor na gule? dyk žádný nemám
a tak třeba znamení že je máš mít ?
to výjimečně nemůže bejt, dyš na to jen kliknu a... hned kule
sim tě nastuduj si něco o klikání jo, asi prostě klikáš blbě! moc pozně, pobrzo, moc rychle.. nevim musela bych to vidět !
takhle přes net to nevyřeším
pokousanou ruku sem si ešče neumyla a rukavici nevyprala
aby ho příští tejden zas zahumusila pečenejma vločkama s karamelem? blbá
vlk
mám napsanej zánět šlach....ale bolej mě celý ruce, prsty, hlavně palce, zápěstí a někdy mi to vystřeluje až k loktům.....nejni to vazoneuroza ani karpální tunely.... prostě nějaký šlachy říkal ortopéd
no mamina s tím byla a ta to měla zánět..zrovna dneska byla na sedimentaci a ještě furt to není ok, pořát tam ještě něco vylejzá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:36
- Nahlásit
vlk
tak to nee... ten kastrolek mám skoro třicet let a tudíž k němu mám velkej citovej vztah......
šmarjáááá, už sem si zas pokecala.... klávesnici kafem
Vero měla pravdu ! ste strašný můry!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:38
- Nahlásit
vlk
prostě nějaký šlachy říkal ortopéd....
dobře, budem vycházet z toho, že je to to druhý, to první je zánět pouzdra, který šlachy chrání. A uvidí se. Takže píše se:
TENDINITIDA
Příznaky se obvykle hlásí brněním, a znecitlivěním v prstech a ruce. Vhodná je ledová masáž a časté masírování postižených míst těmito éterickými oleji:
Rozmarýn 10 kapek
Levandule 10 kapek
Máta peprná 10 kapek
to celé naředit v 30 ml rostlinného oleje
Další éteráky vhodne na tendinitidu:
zázvor, eukalyptus citronovonný, Eukalyptus dives
-------------------------
o TENOSYNOVITIDĚ (zánětu vazivových pouzder) píšou
opět aplikovat ledovou masáž + často provádět masáž z uvedené směsi:
Máta peprná 10 kapek
Levandule 10 kapek
Eucalyptus radiata 10 kapek
naředit zase v 30 ml rostlinnéh oleje
nebo si utvořit vlastní směs z uvedených olejů
Heřmánek římský, heřmánek pravý, máta peprná , levandule, eucalyptus cintronovonný, eucalyptus dives
a jdu hnípati. dobrou bez kobrou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:40
- Nahlásit
Fajka
a tak třeba znamení že je máš mít
ty vole nestraš!! dyk by mi zmizel mozek!!
nevim musela bych to vidět !
a musim mít k tomu psa??
blbá
vlk , že jo?? páč takhle si zahumusit kaseról.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:41
- Nahlásit
Fajka
no mamina s tím byla a ta to měla zánět..zrovna dneska byla na sedimentaci a ještě furt to není ok, pořát tam ještě něco vylejzá
já huš s tím smrdím doma vod října ...a furt to néni dobrý... u mě o to horší, že makám rukama docela fest....
šmarjáááá, už sem si zas pokecala.... klávesnici kafem
teď na noc kafe ???? a co je tak prdelkovního na mým starým kastrólku ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:43
- Nahlásit
vlk
ten kastrolek mám skoro třicet let a tudíž k němu mám velkej citovej vztah......
VLK MILUJE KASROLEEEK, VLK MILUJE KASROLEEEK, VLK JE ŮŮŮHYL, VLK JE ŮŮHYL
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
nestraš!! dyk by mi zmizel mozek
strašnej maler!
musim mít k tomu psa
ne! stačí fena !
vlk
teď na noc kafe
joo dopiju a USNU!! jak špalek
tím smrdím doma vod října ...a furt to néni dobrý... u mě o to horší, že makám rukama docela fest....
blbý blbý vim vod maminy že to děsně bolí
a co je tak prdelkovního na mým starým kastrólku
sem si představila jak se krz ten vstah tulíš k tomu starýmu kaserooolu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:45
- Nahlásit
Fifi
Ja ted cvakam a cuby prdi.
zas jims dala čočovou polifku! lepčí furt ale dyš neprdí na tebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:45
- Nahlásit
vlk
a co je tak prdelkovního na mým starým kastrólku ????
Taky nechapu, voni sou svihly proste. Jak si kastrolek vycistit mas na minuly strane, drasalice.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:48
- Nahlásit
PetraK
zas jims dala čočovou polifku!
Naahodou nezbylo, ani prd, a to sem ji byl kotel. To spis vyprdivaj este ty tucnosti praseci, v patek bylo dalsi - tentokrat jen selatko pro ne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:48
- Nahlásit
Fajka
strašnej maler! ,
jistě, v mým případku jistě
ne! stačí fena !
tak to si pučim .... nějakou... jednu.... pruhatou
joo dopiju a sunu jak špalek
hmmmm, todle kafe je eeevidentně dobře vytuněný, podle toho co píšeš
vlk
já huš s tím smrdím doma vod října
a co se takhle kapek vošplechnout? hygiena na smrad docela pomáhá. řikaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:49
- Nahlásit
Fifi
nezbylo, ani prd,
to těžko ani prd, dyš prděj
tentokrat jen selatko pro ne
nééé prasečí děti né!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:50
- Nahlásit
PetraK
tak to si pučim .... nějakou... jednu.... pruhatou
jo a vrátí se s gulema , to určitě !
todle kafe je eeevidentně dobře vytuněný, podle toho co píšeš
to sem si mohla myslet že sis toho všimla !!!
lahev tunidla jest nenačnuta! to dáme až společně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:54
- Nahlásit
Fajka
jo a vrátí se s gulema , to určitě !
vona je ale nepotřebuje, vona je pes s gulema i když bez gulí
to sem si mohla myslet že sis toho všimla !!!
svoje ovšem nevidím , nicméně představa, že suneš jako špalek..... : dobrý, dobrý
lahev tunidla
záááásadní chyba! zásadní. Zíima ešče neni u konce a potřebuješ kapek optimízma
a já jdu spát. musim . zítra mám germánštinu, musim mít mozek fit, abych vyprávěla, jak sem lýžovala, jak sem chodila po horách s pruhatým psem, jak sem byla sražená a jak mám barevný nohy jak velikonoční vejce
(to nedám todle všecko dohromady, asi, co? )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:58
- Nahlásit
PetraK
nepotřebuje, vona je pes s gulema i když bez gulí
vyřídím
představa, že suneš jako špalek..... : dobrý, dobrý
spát. musim . zítra mám germánštinu, musim mít mozek fit, abych vyprávěla, jak sem lýžovala, jak sem chodila po horách s pruhatým psem, jak sem byla sražená a jak mám barevný nohy jak velikonoční vejce
(to nedám todle všecko dohromady, asi, co?
no možná jo ale nadřeš se u toho
tož dobrou !
du též
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:59
- Nahlásit
PetraK
nééé prasečí děti né!
Melo nemocnou nozicku, stejnak by se muselo kuchnout...
to nedám todle všecko dohromady, asi, co?
Jak tam das der trottel, jiste to sesmolis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 07:19
- Nahlásit
PetraK
vis jak se rika, "maly muzou dvakrat"
co ted?
+ zkusim uzit tvuj navod na tu tyntotidu ci co (pac me doktor oznamil "zanet zapestnich slach"), ale hrozne mi prave pomaha, ze jak v praci, tak doma mam ergonomickou mys a klavesnici, coz je jasny, ze kdyz vlk nemaka v kanclu, ze ji todle nepomuze, ale aspon doma by prave mohlo ulevit taky (tu se muzete pokochat mym luxus pocitacovym koutem kdyz jsem jeste bydlela u nasich. Ta klavesnice je rekla bych dar z nebes, pac sem si koupila prvni, pak druhou, pak do prace a kdyz hrozilo ze uz ji nikdy nekoupim, tak ctvrou jeste do zasoby, ta zatim ceka nerozbalena
vlk
jak ja te chapu s tim kastrolkem
este sem chtela nekomu neco, ale uspesne sem uz cely ty dve strany zapomela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 07:27
- Nahlásit
kachna_
tak sem ocihla tu knizku, jestli ji nemaj nekde jinde a nasla jsem, ze asi ne, tak jsem ji objednala a jsem zvedava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 08:21
- Nahlásit
vlk
Hele já měla tenhle zánět šlach od zápěstí až po loket před pár lety, u doktora mi to vždycky opíchali a pomohlo to jen na pár tejdnů, jsem nemohla ani udržet pero, loket v hajzlu, nemohla jsem ani natáhnout ruku, jako v práci fakt vopruz a pomohl mi návlek se zdravotnickejma magnetama za cca 500 Kč, 14 dní nošení a zánět fuč a od tý doby pokoj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:09
- Nahlásit
Rumštajn vespolek!
Jelito je strašlivý chudáky, uplně největší, dneska ráno byl opět převelice atakován rozjařenou akresívní buldozérní akitou, která ho neustále vokusovala, voždibovala, vyzívala ke hře a tahala za srst zatím co ten chudáček maličkej australskej se vůbec nemoh bránit, krz ten tenisák co měl narvanej v hubě !
Maya
pomohl mi návlek se zdravotnickejma magnetama za cca 500 Kč
to zní ale velice dobře! a kde se to dá sehnati?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:27
- Nahlásit
Fajka
Koupila jsem to někde na netu, ale si myslím i ve zdravotnických potřebách, je to něco takovéhodle http://www.zdravi-sport.cz/masazni-pristroje/magne ticky-elasticky-pas-na-loket-j-1001-velikost-l/
akorát se pamatuju jak mi to někdo radil, že ty magnety mají mít přes 1000 gaussů nebo čím se to u nich počitá, ty moje mají snad 1200, aby to jako učinkovalo, že slabší nemá cenu kupovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:32
- Nahlásit
Maya
akorát se pamatuju jak mi to někdo radil, že ty magnety mají mít přes 1000 gaussů nebo čím se to u nich počitá, ty moje mají snad 1200, aby to jako učinkovalo, že slabší nemá cenu kupovat
tyjo dík, přemejšlím že bych to objednala pro tu maminu mojí neščastnou...
moje mají snad 1200, aby to jako učinkovalo, že slabší nemá cenu kupovat
a nemůže se to třeba s tou sílou přehnat? jakože kdyby to bylo moc tak už to spíš škodí než léčí?
Koukám že na to zápěstí tam je síla 1000..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:03
- Nahlásit
Fajka
Tak to nevím, koukala jsem teď že se běžně prodávají i 1600, tak si myslím, že uškodit by to nemělo, nějaký silnější škodlivý se asi neprodávají, moje mamka měla golfovej loket a koupila si jen magnetický náramek a taky jí to po tom přešlo, ale trvalo to dýl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
se kapek vochladilo tak zatopim
ráno jsem si dala taneček na zamrzlým chodniku , s tou haxnou nííc moc, nííc moc. A hošíček je chvilku za ňuňavýho mazlivýho broučka. Tak si to musim honem užít, než ho to přejde
cernej caj
co ted?
tetkon vidim grém na boty. a když kliknu na sidebar -vidim zase gule
a co tam teda pro mě bylo? ten grém, či co?
zkusim
zkus, olejíčky jsou fajn a mi teda pomáhají. zjiťovala jsem, že aji homeo umí tohle řešit. A pochopitelně ty ergoserepetičky tomu uleví hodně, to je prej fakt. Nedivím se, že ses předzásobila
Maya
pomohl mi návlek se zdravotnickejma magnetama za cca 500 Kč, 14 dní nošení a zánět fuč a od tý doby pokoj
o tom jsem taky slyšela - vsouvislosti tedy s operovaným kolenem. že to pomohlo. Já taky nějakej dostala - magnetickej náramek jakejsi, ale páč jsem divná, divnější než ostatní, tak mi to neudělalo dobře. ale možná to bylo tím, že mi vadilo, jak ta ruka leží přes to, když píšu???
EDIT - TAK KOUKÁM, ŽE TO JDE O NĚCO JINÝHOO, já měla jakejsi trapnej náramek, tohle vypadá jináč.
Fajka
en chudáček maličkej australskej se vůbec nemoh bránit, krz ten tenisák co měl narvanej v hubě !
na ja, když si jede mamon, nemůže se divit, že toho rozverná rozjetá pruhobuldozéřice využije a rozcupuje ho na hadre
Fifi
Melo nemocnou nozicku, stejnak by se muselo kuchnout.
já vim, no, ale.... děti néééééééééééééééééé
Jak tam das der trottel,
to tam dávat ani nemusim, to pan účicí ví sám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 11:25
- Nahlásit
PetraK
no vsak krem na boty. To je potreba, kdyz mas takovy vystavni kousky, ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 11:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
S dovolením jsem sem koukla, co tu řeší cernej caj
a přidám svoje vyzkoušené rady: Na tenisový loket a různé záněty šlach pomáhá 100% pití kopřivového čaje teďka zjara, alespoň půl litru denně. Vždycky se zalije trochu mladých kopřiv v hrnku, nechá čtvrt hoďky odstát, vyhodí kopřivu a vypije (klidně přislazené) Není to ani tak hnusné, jak by se mohlo zdát, docela mi to i chutná Nepomůže to hned, ale pak najednou zjistíte, že to bolet přestalo a většinou se to ani nevrátí. Vyzkoušela to mamka, i můj Tom i pár známých Výborný na různé namoženiny a bolístky svalů a šlach je arnikový olej (prodává i Saloos) Tom jako tenista má pořád něco a je z něho nadšený. někde jsem to četla, na něm vyzkoušela a fakt funguje. cernej caj
ty by jsi si mohla zkusit to koleno mazat a za pár dní už i popíjet ten čaj...a pak poreferuješ výsledky. Kopřivy snad v okolí těch polí někde máte, ne?
|