| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:36
- Nahlásit
kachna_
Tomu konci obíhání úřadů bych moc nevěřila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:46
- Nahlásit
Maya
si to s tou svatbou snad asi rozmyslim i kdyz za ty 2roky mi zas mozna uz votrne
kachna_
vidis, financak, katastr... to jsou veci, co by me snad ani nenapadli. Hruuuuza
doufam, ze to bude jako v tom clanku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:46
- Nahlásit
Maya
Tomu konci obíhání úřadů bych moc nevěřila
já to chtěla napsat taky, ale pak jsem si řekla, že nebudu skeptik a budu držet hubu. Nicméně v našem státě bych věřila tomu, co kam předám písemně a oni mi to potvrdí, viz teď můj zážite s ČSSZ, kde tvrdí, že mi chybí pět let a já od nich mám potvrzenou kopii zápočťáku
takže spešl na úřadech/firmách kde fakt o něco jde - plyn, elektrika, telefon, voda, nájem atd, dojít s papírem a nechat si potvrdit kopii o hlášení změny. Tohle se nám vymstilo s plynařema a nebyla to levná záležitost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:53
- Nahlásit
PetraK
pockej, kdyz nenahlasis na plynarny zmenu bydliste do nejake doby, tak ti muzou dat flastr????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:05
- Nahlásit
PetraK
ČSSZ, kde tvrdí, že mi chybí pět let a já od nich mám potvrzenou kopii zápočťáku
no, to mamče chybí taky z let 1970-1975
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:16
- Nahlásit
cernej caj
tak ti muzou dat flastr????
ne, flastr ne, tohle byl trochu jinej příběh -- tam proběhlo blbý přehlášení, posléze plynárny nestaly zaplacíno a ...... platili jsme my a nepomohlo ani soudit se. dvacet litrů udělalo pápááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:18
- Nahlásit
kachna_
no, to mamče chybí taky z let 1970-1975
a nemá nějaký doklady z tý doby ona? výplatnice nebo tak něco?
to sou fakt kreténi.
tak to tu znovu zopakuju:
každej má právo jednou za rok si nechat od nich bezplatně vyjet výpis, aby měl kontrolu. Tak toho využijte. ať máte něco v ruce a víte na čem jste.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:25
- Nahlásit
PetraK
jedna povodeň a uběhlo od té doby 40. Navíc ono se to tenkrát nějak psalo do občanky. Ale oni jsou docela slušní, pokud to nedohledají sami, tak jim stačí svědectví nějak.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:27
- Nahlásit
tý jo a knedlíky z jablek a hrubý mouky jsou fakt dobrý
možná by to šlo i z masa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:35
- Nahlásit
kachna_
jedna povodeň a uběhlo od té doby 40.
ááha
tý jo a knedlíky z jablek a hrubý mouky jsou fakt dobrý
joooooooooooooo? fakt?? musim vyzkoušet, musim!!
a myslíš to jak s tím masem?? dát ho tam místo jablek?? nebo jablkový těsto a zabalit do toho maso?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:48
- Nahlásit
PetraK
nebo jablkový těsto a zabalit do toho maso?
ne, tak dobrý to není
dát ho tam místo jablek??
no, přesně tak, dát tam mletý???
Páč Lucinka mi tu teď fňuká, že chce aspoň trošku masíčka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:50
- Nahlásit
PetraK
Kde se žádá o ten výpis, to se musí osobně někam? Vzhledem k mý nefluktuaci teda doufám, že to budou mít komplet, ale člověk nikdy neví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:03
- Nahlásit
kachna_
no, přesně tak, dát tam mletý???
tjo, jsem zvědavo, zdaliž by to drželo??????
a myslíš mletý syrový, ochucený? nebo už orestovaný?
Páč Lucinka mi tu teď fňuká, že chce aspoň trošku masíčka
to je můj člověk
Maya
musíš požádat o Informativní osobní list důchodového pojištění - na pobočce ČSSZ, kam spadáš. Jsi -li z Prahé je to Křížová 25,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:21
- Nahlásit
JANÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!
Růžofka vaří kafe, tak řikám :"Jee, hele my už zase pěníme???"(páč donedávna to hrozně dlouho nepoužívala) a dozvěděla jsem se, že jsme tady měli vopraváře, ale moc to teda nepění, vopravil to , ale moc nadšená z toho teda není, první tři kafe jako dobrý, ale pak už niiic moc. ta vyměněná gumička tomu nepomohla nešla jsem zkoumat, zda se jí podařilo tu nádobu sestavit komplet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:24
- Nahlásit
kachna_
tak to je supr, zes ozkousela knedle
PetraK
nešla jsem zkoumat, zda se jí podařilo tu nádobu sestavit komple
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:34
- Nahlásit
PetraK
Nejsem z Prahéé, ale tak to předpokládá osobní návštěvu, to budu muset nechat na dovolenou a do tý doby to zase zapomenu. Jsem jako myslela, jeslti to nejde mailem a nebo přes web. Já vím, naivka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:37
- Nahlásit
PetraK
Beru zpět, kdyby to někoho zajímalo, tak všichni do Křížové a vůbec ne osobně ale
písemně poštou nebo v elektronické podobě podepsané zaručeným elektronickým podpisem nebo datovou zprávou zaslanou prostřednictvím informačního systému datových schránek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:45
- Nahlásit
Maya
Beru zpět
promiň, že jsem to nenapasala, tak já to brala jako jasnou věc, že písemně-když je to žádost, jsem úřada, tak mi to přišlo jako že samoška .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:54
- Nahlásit
Špicky jelikož nejste ,,doma" musím chodit čubrnět sem
PetraK
platili jsme my a nepomohlo ani soudit se. dvacet litrů udělalo pápááá - dopadla jsem podobně letos, ohledně povinného ručení Kvůli nepřehlášené změně bydliště, mi upozornění, že je blbě zaplaceno pojištění (na jiný účet) nepřišlo, ani upomínky, ani oznámení o soudu, ani nic....našli mne až policajti s papírem z Městského úřadu Zlín - s vyrozuměním soudu, že jsem odsouzena k pokutě a vydána exekuce...málem mne klepla pepka Já totiž vůbec netušila, že je nějaký problém, že mne někdo hledá Je to ještě složitější, jelikož jsme až postupně zjistili, že pojišťovna ty prachy dostala a nechala si stačilo jen aby je přesunuli na novou smlouvu, kterou jsem já ovšem ani neviděla, nevěděla jsem, že nějaká taková existuj, jelikož po vyžádání je jasné, že podpis na ní není vůbec můj ,,Zatím" mne to stálo 30tisíc a ještě není všem dnům konec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:58
- Nahlásit
PetraK
Nee, já to myslela, tak že všichni si musí žádat v Praze a ne podle místa bydliště, takže to je v podstatě dobře, že jen písemně.
worick
Špicky jelikož nejste ,,doma" musím chodit čubrnět sem
že jo? Já taky, to jsou poměry.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:59
- Nahlásit
worick
Jako že někdo podvodem za tebe podepsal pojišťovací smlouvu? K čermu by někomu něco takového bylo? Jako že by pak vyinkasoval nějakou škodu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
worick
pojišťovna ty prachy dostala a nechala si stačilo jen aby je přesunuli na novou smlouvu, kterou jsem já ovšem ani neviděla, nevěděla jsem, že nějaká taková existuj, jelikož po vyžádání je jasné, že podpis na ní není vůbec můj ,,Zatím" mne to stálo 30tisíc
ty vado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tohle je fakt šílený, šílený. Jestli se jednou budem někam stěhovat, z tohodle mě klepne a nový domov si neužiju. Tak ti moc držím palce, ať je tohle konečná suma.
jelikož nejste ,,doma
tady se dneska totiž vaří!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:01
- Nahlásit
Maya
Nee, já to myslela, tak že všichni si musí žádat v Praze
fšichní v Prahé musej?? nebo ti blbě rozumim a ty sis původně myslela, že všichni musej v Prahé. sem zabedněná.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:03
- Nahlásit
worick
Kvůli nepřehlášené změně bydliště
no, mně se stalo něco podobného i přes přehlášenou změnu. K tomu, aby byly někdy v roce 2004 písemnosti považovaný za doručený stačilo jméno rodičů na schránce na před!minulý adrese.
jinak doufám, že mi s timhle pomůže D.A.S.ka a asi pojištění nezrušim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:04
- Nahlásit
Mayaworick
musim sledovat dvě děti, nestíhám dvě fóra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:08
- Nahlásit
neco podobneho resil kolega - ze na jeho zenu zalozili falesne smlouvu a ted musi platit asi 30t jakoze nesplaceli... a jediny, co muzou udelat, je zaplatit to aby na ne nemohl exekutor a pak dat teprv trestni oznameni a doufam, ze to z nekoho dostanou ty penize zpet... to je vazne sila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:16
- Nahlásit
cernej caj
neco podobneho resil kolega
no ty krááso!! a jak se to stalo? sebrali jí doklady předtím?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:24
- Nahlásit
PetraK
prej nevi, prej nikdy obcanku neztratila ani nenechavala bez dozoru, ale nikdy nevis, kde na urade das obcanku pro kontrolu, oni ji v nestrezeny chvili naskenujou a pak uz to jede...
a hlavne nechapu, kdyz ani podpis neni tvuj, ze to proste berou jako validni uredni dokument...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:26
- Nahlásit
PetraK
Všichni v Prahé musej, jsem si vygúglila ten název a vyhodilo mi to totok
http://www.cssz.cz/cz/duchodove-pojisteni/informat ivni-osobni-list-duchodoveho-pojisteni.htm
a je tam napsáno
Informace o době důchodového pojištění lze získat pouze na adrese: ČSSZ, Křížová 25, 225 08 Praha 5. Občané mohou sami písemně požádat ČSSZ - Odbor správy údajové základny o zaslání informativního osobního listu důchodového pojištění.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 14:26
- Nahlásit
tady se dneska totiž vaří
Super tak to já dneska nemusím, a co jste nám uvařily děvčatá??? příjdem voba !
|