| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 13:44
- Nahlásit
MayaMaya
než tady do maďarskýho tématu, ale když už jsem tady
neee, dobřes to tu dalááá, jednak - nejsme tu maďarský, my sme tu celosvětový - vod maďarska, přes švýcarsko, džíponsko, germánsko, kanadu, perdelsko /páč tetkon z voleje vůbec nevim, vodkad perdel je??, když je takjako vícvzniklej?? ale tipuj tu anglii nejvíc/ no prostě my sme celosvětový!!
a vídejo gůůt, já jsem teda lajka, tak nemůžu posoudit práci fižiranta, ale přijde mi, že to s nima umí a vzbudí v nich ten zájem, ten vlčí špic si podruhý už ten zakusovací vixlajvant odnese, zatímco předtím ho flusnul.
Koukla jsem jen na chvilku.
kachny Baty maminka
tak, tetkon se trochu ztrácim, vona je kachny maminka špic? Fajka
Ešuska jukne do Emila TEĎ
DU TAM!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 13:50
- Nahlásit
Fajka
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRR!!!
DANKE ŠÉÉÉÉÉN, FÍLEN DANK!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 13:55
- Nahlásit
vlk
myslíte, že na ně můžu někde podat stížnost ?
Já si stěžovala na jejich šéfovi a na městě (samože bez úspěchu, ale nebylo to nic takovýhohle).
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 13:58
- Nahlásit
kachna_
Já si stěžovala na jejich šéfovi a na městě
...a mělo by to bejt písemně nebo stačí ústně ???, asi spíš písemně a možná i s podpisama svědků....taky je mám napsaný, většina slíbila že to podepíše, prej tam číhají často a vyskakujou si hlavně na starší ženský....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:01
- Nahlásit
vlk
..myslíte, že na ně můžu někde podat stížnost ???? Protože ti hajzlové tu paní vyloženě šikanovali..... nebojím se říct, skoro napadli....jejich čísla mám....
JO!!! udělala bych to i s tím dovětkem o tom, že předtím pitbula vůbec neřešili, sráči namachrovaný, debilní!!! Jsi hodný vlk a za tu pani taky:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:02
- Nahlásit
vlk
asi spíš písemně a možná i s podpisama svědků....taky je mám napsaný, většina slíbila že to podepíše, prej tam číhají často a vyskakujou si hlavně na starší ženský....
určitě bych poslala písemnou formu s tím,že žádám o informaci, jak byla moje stížnost řešena a jak byli dotyční potrestáni.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:04
- Nahlásit
PetraK
od maďarska, přes švýcarsko, džíponsko, germánsko, kanadu, perdelsko
a co šetlandy a Nová Paka???
Já brala šeltie, že rády pracujou?
"špatnej" výběr, nebo jestli imprintingová chybička, jak jsem byla taková celá smutná z Petra. Ale zase - vyrůstala s Vendulkou, což byl velmi radostnej pitbul. Nebo jestli špatný povahy rodičů? (chovatelka byla mladší než já, takže možná chyba začátečnice a vzala oba psi od Jarošový ještě když měla chs). Fakt nevim.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:10
- Nahlásit
PetraK
určitě bych poslala písemnou formu s tím,že žádám o informaci, jak byla moje stížnost řešena a jak byli dotyční potrestáni.
...tedy jdu to sesmolit.... a můžu tam jako svědky uvést ty lidi co s tím souhlasili ??? dali mi jména i s adresama....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:19
- Nahlásit
vlk
PetraK
a co to poslat na nějaký váš místní deník ještě (samože bych napsala rozdělovník do dopisu: město /ne moře kuře stavení/, hlavní strážník, místní deník)? Ale nevím, jestli nechceš dát šanci městu, aby se s tím se ctí popasovalo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:25
- Nahlásit
kachna_
takys mohla natrefit proste na nevhodnou povahu... my meli 5 seltii a vsechny uplne jiny... (jen zravy byli vsechny extremne, krome jedne). Fakt od "divokyho" hravyho psa, pres takovyho spis pasivniho "muchy sezerte me" pres pohodare... takovou jednu fakt lenosnou taky mame v repertoaru
vlk
to ses teda dobra a statecna, ze ses do nich pustila, takovy sou fakt nejlepsi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:54 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
kachna_
a co to poslat na nějaký váš místní deník ještě
místní deník neznám, ale s pár lidma jsme se tam bavili, zkusit to dát do televize Polar...ti pasou po takových aférách...mno uvidím, co odpoví město.....
cernej caj
to ses teda dobra a statecna, ze ses do nich pustila, takovy sou fakt nejlepsi
to víš, jsem narozená ve váhách a navíc takový jednání přímo nesnáším....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:00
- Nahlásit
vlk
kdyz sem jednou sjela partu fracanu, co delali bordel v kupe a pak sli sprejovat po chodbicce, tak me za to otevretli dvere a vykopli. stesti, ze uz brzdil v blansku na perone a byli tak 2 metry snehu... a to me definitivne odnaucilo, tak mas muj ciry obdiv, ze se nezaleknes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:12
- Nahlásit
kachna_
a co šetlandy a Nová Paka???
no jo!!!!! a vono já zapomněla i na austrálii (jelito promine???) a určo to není jediný
"špatnej" výběr,
může bejt. A taky možná člověk tolik tehdá nevěděl?
Když srovnám Murphyho - co věcí já ho nenaučila!!!!!!!!! co všechno jsme prošvihli, co jsme mohli zažít........ tenkrát se nic takovýho nevědělo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:14
- Nahlásit
kachna_
a co to poslat na nějaký váš místní deník ještě (samože bych napsala rozdělovník do dopisu
a to se mi zdá jako výbornej nápad, páč jednak by město mělo vědět, jak pracujou jeho "strážníci" a druhak se tím pojistí, že se to řešit bude muset
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:15
- Nahlásit
cernej caj
ty máš ale strašlivý zážitky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:15
- Nahlásit
cernej caj
a to me definitivne odnaucilo, tak mas muj ciry obdiv, ze se nezaleknes
jako okřikovat tlupu dorostenců pokud by dělali bordel bych si asi dneska už taky netroufla, ale tam bylo docela dost svědků a navíc to přítel točil na kameru, kterou si chvíli před tím koupil takže tam to nebylo o hubu.....pokud dva chlapi vylezou z hospody a jdou si rozbít hubu, taky bych je nechala.... ale nesnáším když někdo někoho šikanuje z pozice silnějšího, aby si pohonil ego.... to se pak neznám....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:19
- Nahlásit
cernej caj
kdyz sem jednou sjela partu fracanu, co delali bordel v kupe a pak sli sprejovat po chodbicce, tak me za to otevretli dvere a vykopli. stesti,
ty vole!!!!!!!!!!! to sou sráči!! nešlas za polišema?
ty smradi jsou fakt na zabití. Já jsem teď ve frontě na vlek dvakrát řešila namachrovaný smrady co předbíhali, jedna skupinka pochopila vcelku brzo a ti co předběhli vysmahli, ta druhá byla kapek odolnější, tak jsem se zeptala, jestli mám dojít pro vlekaře, aby je vyhodil, tak prej že jo. No tož jsem šla, než jsme se vrátili byly dámy - páč to předbíhaly holky, už vycouvaný.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:20
- Nahlásit
PetraK
Tak jak koukám má to tady Ešus přímo mezinárodní družbu, tak to jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:20
- Nahlásit
kachna_
dyz ja si o to vetsinou koleduju sama, pac me takovydle lidi vetsinou se*** a protoze sem impulzivni cholerik, tak nejdriv jednam, potom myslim ale uz funguje dost i pud sebezachovy po tech zkusenostech
vlk
tak hlavne, aby to pak melo nejaky vysledek
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:27
- Nahlásit
cernej caj
..ale když si vzpomenu jak je pucovali ty státní policajti, vynadali jim, že jsou policejní plevel a tak všelijak podobně, a bylo velmi roztomilé pozorovat jak se ty dva namachrovanci zmenšujou.....nakonec jsem do dopisu napsala, že na popud jednoho ze svědků byla přivolána i státní policie, protože ti dva nám vyhrožovali a vůbec se chovali akresívně....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:29
- Nahlásit
PetraK
a co bych jim asi rekla? vis ze v tomdle state funguje ten princip, co psala vlk - na problemy si netroufame, tak radsi zmastime babicku o berli, pac ta bude mit strach a zacaluje co ji reknem... v brne je jedno misto, kde hrozne rychle preblikava cervena do zeleny -cervena sviiiiitiiiiiii a pak blik zelena blik a cervena sviiiiitiiii (az nekdy pojedete do brna - tu) a tam stoji za cedulou poldi, pac kazdej normalni clovek nema sanci zareagovat a bud by dupl na brzdy a zpusobil zraneni asi nejen sobe, nebo se dost casto stane, ze proste prejede, pac to blikne dycky dost necekane - tak poldi si radsi nechaj seridit semafor a nahanej si na nem odmeny, nez aby hlidali lidi, kteri jezdi pres obec 80 (a to je u nas casty a zapricinolo to smrtak pred vanocema)... pac proc by se namahali neco resit, kdyz tady maj pekne udelanou past?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:34
- Nahlásit
cernej caj
a protoze sem impulzivni cholerik, tak nejdriv jednam, potom myslim
kurnik , odkud tohle já jen znám???
a pak se divím, že když volám Brtnikoj, dolámaná na sjezdovce, aby si pro mě přišel, že jsem sice celá, ale nemožu, tak jeho první myšlenka je, že se zase s někym peru
vlk
jak je pucovali ty státní policajti, vynadali jim, že jsou policejní plevel a tak všelijak podobně,
sůůůpr
m do dopisu napsala, že na popud jednoho ze svědků byla přivolána i státní policie, protože ti dva nám vyhrožovali a vůbec se chovali akresívně....
víš to je přesně to, co jsem tuhle tady někde psala a co pochopila z těch co tam byli jen kachna - že si nemůžeme určitý věci nechat líbit a musíme se jim postavit. Páč kdyby se těmhle sráčům městskejm vlk statečný nepstavil, jeli by si v tomhle módu dál, takhle jim zatrhnou tipec. Vlk zaslouží
vzala jsem ho i geograficky i tématicky správně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
vis ze v tomdle state funguje ten princip, co psala vlk - na problemy si
hele, ne vždycky, fakt ne - vždyť právě tady fungovala státní policie dobře. myslím, že v tomhle případku, kdybys stihla zavolat poldy dřív, než by oni na další zastávce vystoupili, by museli zasáhnout.
a nahanej si na nem odmeny, nez aby hlidali lidi, kteri jezdi pres obec 80
tohle je věc jiná, a je to na facku, to bez debaty.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:38
- Nahlásit
PetraK
vzala jsem ho i geograficky i tématicky správně
..no si mi sem rači mohla fláknout Fidorku....zrovna mám chuť na něco sladkýho a doma nic.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:40
- Nahlásit
vlk
stačí?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:49
- Nahlásit
Rrumstajn,
PetraK
aano, perdelovice jsou englickym vemenem, trefila ses.
vlk
Udatny vlku, drzim palce, aby na ty hajzly seslal sef zlo (treba financni nejaky) a jeste je rozmazly media! A sladkou odmenu si zaslouzis. Kdyz nemas doma nic sladkyho - cukr mas? Karamel a do formicky vanocni nalej, spejli do toho jebni a po ztuhnuti mas prvotridni lizatka s dlouhou trvanlivosti. Neebooo upraz vlocky na masle a zasypej cukrem, po karamelizaci kydej bobky na pecici papir (tyhle cunarny me naucila babicka coby malou).
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:50
- Nahlásit
PetraK
stačí?
hááááskýýýýýýýý ......
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:52
- Nahlásit
Fifi
Neebooo upraz vlocky na masle a zasypej cukrem, po karamelizaci kydej bobky na pecici papir
..ááááá to zní dooobře...asi pudu pražit.... já v nouzi nejvyšší většinou končím tím, že si uklechtám žloudek s cukrem a kakaem.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:54
- Nahlásit
vlk
hááááskýýýýýýýý
a ešivá máš chuť na slatký a relativně nic doma... podivej se ešivá máš pičkoty pro čokle? Máš??
a máš doma máslo??
jestli jo, máš vyhráno - namaž si pičkoty máslem a slep je dohromady. Psi se neposéřou, když jim ujíš!
a máš doma nějakou mamrdláďu?? Máš?? tak si na to máslo můžeš ještě máznout mamrdláďu! a vynikajícííí , vy-ni-ka-jí-cí!!! dobrota pro horší čas je tu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:55
- Nahlásit
Fifi
kydej bobky
hale to ty jo jako nevim esli bude ochotná, páč díky kůtěti tetkon má myslim kydání bobkůch až nad hlavu
perdelovice jsou englickym vemenem
sem trefná
|