Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:55
- Nahlásit

vlk
ááááá to zní dooobře...asi pudu pražit..
Nejen zni.... je to preukrutna prasarna, ale je to dooobry tuze moc, jen hlidej vlocky fest, neprepraz je!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:56
- Nahlásit

vlk

uklechtám žloudek s cukrem a kakaem.....

sem četla že si uklechtáš žaludek cukrem a medem, což sem nevěděla co tomu žaludku budeš provozovat

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:02
- Nahlásit

PetraK
ty pičkoty občas dělávám, slepím mamrdláďou a pak je ještě máčím do čokolády a nahoru nalepím mandličku... taky dobrota....
páč díky kůtěti tetkon má myslim kydání bobkůch až nad hlavu
to nejni kůtě, to je starší kot už....

Fifi
jen hlidej vlocky fest, neprepraz je!
no snad se mi to povede....mám plnou hubu slin....

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:04
- Nahlásit

vlk

ahojky vlku, že tě vidím...ptám se jen obecně, už jste nějak pozitivně pokročili tam v tom?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:05
- Nahlásit

vlk
to nejni kůtě, to je starší kot už....
Sem vas nedocitala, ani nehodlam to hledat - ti nakej kocicak bobkuje na plech ci co?

mám plnou hubu slin....
A az si ji spalis vo hotovej produkt, bude plna puchejru...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:07
- Nahlásit

vlk
taky dobrota..

jo, jak jsme byli s Brtnikem voba nemocný a honila nás mlsná, došlo na psí pičkoty sežrali jsme mu je fšécky

o nejni kůtě, to je starší kot už....

áha, tim hůř asi ne?

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:57
- Nahlásit

Eninka
už jste nějak pozitivně pokročili tam v tom?

zatím nee, voni jsou pořád ve fázi nějakejch dohod... s konečným návrhem zatím nikdo nepřišel.....

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:59
- Nahlásit

Fifi
ti nakej kocicak bobkuje na plech ci co?
jo zatoulal se tu zas jedn kjocou, má zlomenej ocas a dělá pod sebe a ještě se v tom vyvaluje..... nejspíš má chorej svěrač či co...po vejplatě jdu s Kvijovou na očkování tak ho přiberu sebou....
A az si ji spalis vo hotovej produkt, bude plna puchejru..

..no eště žes to napsala... huš se to chladí na papíře....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:00
- Nahlásit

tak mam navod na dalsi prasarnu co u nas decek vedla -maslo s cukrem rozklechtat a kakao na to. Nicmene zloutek s cukrem je moc dobra vec- to uziram kdyz delam piskot.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:01
- Nahlásit

PetraK
áha, tim hůř asi ne?
nevím... uvidíme esli se s tím dá něco dělat, nebo bé lepčí rychlá a milosrdná injekce....

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:07
- Nahlásit

vlk
jo zatoulal se tu zas jedn kjocou, má zlomenej ocas a dělá pod sebe a ještě se v tom vyvaluje.....
Aha, ten posledni navstevnik? chudak, vi buh, co ma za sebou, ale je to radost teda, voni fakt vedi, kam se vrtnout a kde zaklepat. Snad vam vet neco poradi, co s tim.
uvidíme esli se s tím dá něco dělat, nebo bé lepčí rychlá a milosrdná injekce....
Njn, uvidite...
huš se to chladí na papíře...
Tak dej pak vedit, jak chutnalo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:31
- Nahlásit

vlk

tak držím palce, ať to dopadne dobře, kdyby něco, tak dej vědět

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:39
- Nahlásit

Fifi
Tak dej pak vedit, jak chutnalo.
nevydržela jsem a dloubla do teplýho...dobroučký je to, ale moje osmička vlevo dole mi asi nepoděkuje....

Eninka
tak držím palce, ať to dopadne dobře, kdyby něco, tak dej vědět
díkuji a kdyby něco, s důvěrou se opět obrátím....

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:07
- Nahlásit

růmštajn, datlice.

vlk

cernej caj
ten tvůj vlakovej zážitek je zcela příšernej

nestíhám, a su skoro mrkef

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:15
- Nahlásit

Vero
ja myslim, ze muj vlakovej zazitek je jeste uplne v poho, pac mi psal pred vanoci kamarad, ze tam na tom nastupisti vystupoval a jak bylo namrznuto, tak mu to podklouzlo a letel po hlave do koleji (ne dozadu pod vlak ale dopredu na prazdny koleje) a vyslouzil si na chirurgii 9 stehu na cele. Tak si myslim, ze sem mela vic stesti jak rozumu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:16
- Nahlásit

cernej caj
Tak si myslim, ze sem mela vic stesti jak rozumu ,
to jako bez debaty. ale-zaráží mě, copak se tě nikdo nezastal?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:35
- Nahlásit

PetraK
ne, predtim jim tam rvalo radio, tak si lidi jen suskali, ale ja byla jedina, kdo je sel pozadat, jestli by to mohli ztlumit, tak sice jako mi pak lidi neco rikali, ale s fakanama to stejne ani nehlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:39
- Nahlásit

cernej caj
ty vole, kam jsme to proboha došli????? je mi blivno.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:41
- Nahlásit

PetraK
s tlupou mlaďochů nemá cenu něco řešit, zvláště není li po ruce tlupa dospělých co by jim dala do držky, nebo je rozprášili.... maj totiž smečkový chování.... jeden se předvádí před druhým kdo je větší geroj.... tam jsou slova marný, řemen na ně na hajzly....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
z jineho soudku. Vzala sem prvni varku naklikani dneska - prvni klik dobry, druhej klik dobry, treti klik uz bestie cekala na pamlsek se silenym vyrazem v oku a pri asi 12tym kliku mi malem ukousla celou ruku, jak uz byla nedockava, ze tam neco bude nemas nejaky tip na dobrou knizku na ten klikr? - jako nerikam, ze budem klikat, ale mam rada takovy ty prehledny knizni formy nez dohledavat z milionu informaci po diskuzich...

edit: jo a to sem narazila na to, ze pamlsky co sem vyhrabla jako prvni sou docela velky, takze je pes hodne kouse, tak nevim, jestli to je jedno, nebo nejsou lepsi nejaky mini? (zamenila jsem je teda za mini, prislo mi to takovy blby, ze to hodne kouse, ale mozna je to fuk)

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:57
- Nahlásit

vlk
jeden se předvádí před druhým kdo je větší geroj....

já to vím, taky jsme nebyli makový panenky, ale vždycky tam byl prostě respekt, přes určitý hranice se nešlo, secvakli jsme paty a měli vymalováno.

cernej caj
z jineho soudku

no to je ale sympatickej soudek
kn ížku bohužel já osobně nedoporučím. Já jsem kdysi začínala na takový malý knížce (forma sešitu) přeložený z němčiny, nic tady nebylo. jela jsem si to sama - uspíšila naklikávání a pak začínala znovu ( nefungovalo mi to tak, jak jsem chtěla, když jsem klikla venku, reakce Ešusa nebyla tak hrrr jako doma, takže jsem počkala, nechala vyhasnout a začala znovu a neskončila jsem s naklikáním doma, ale přesunula to - stejně jkao cvik - ven, naklikala v klidovém prostředí, bez rušivých elementů, pak přidala rušení, nakonec psy v dálce, blízko. Něco jsem si zkonzultovala tady s Katachyon, když sem ještě chodila, něco s ní po emailu, a hledala takhle po netu. Ale možná právě Katka Lehrlová neboli Katachyon by mohla doporučit nějaký knížky?? a určitě si zajdi na její stránky:

http://lerl.info/katachyon/

http://katachyon-training.blog.cz/rubrika/clicker

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:05
- Nahlásit

PetraK
mrknu.
segra si koupila kurz od susan garet loni myslim a mam dokonce pocit, jesli mi neposilala nejaky "katachyon" videa

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:24
- Nahlásit

cernej caj
tak sice dobře to dopadlo, ale čelit fyzické agresi takhle, a pro ženskou, považuju za dost brutální level zážitků. víc jak úraz z nešikovnosti nebo smůly...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:36
- Nahlásit

Vero
sou to fakani proste. A pak se mi lidi divi, ze nechcu mit deti. Dyt dost casto z nich vyroste tohle i pres milujici rodice jen proto, ze jim je nejakej zfetovanej kamos v 15ti dulezitejsi

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:46
- Nahlásit

Eh to je zase den!
vylítla nám trubka vod radiátoru a v baráku potopa
No ale už mám vodu pochytanou + komplet vytřenou chodbu a schodiště. Ještě že je číf takovej vnímavej, já myslela že se jen zaklaply dvéře a bouchlo to...

Ešuska and all campany
tutaj jsou docela zajímavý návody...
http://www.home-made.cz

třá tedle je pro Ešusku jak dělanej si myslím
http://www.home-made.cz/2012/09/domaci-tekute-mydl o.html#!/2012/09/domaci-tekute-mydlo.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:48
- Nahlásit

cernej caj
segra si koupila kurz od susan garet l

a co? byla spokojená??

"katachyon" videa

jestli to najdeš, hodila bys mi to do emila? třebas neznám a člověk furt sbírá info

ad to hraní - právě jsme si dali při germánštině deku l Jen tak jsem prostě zamotávala Ešusovi hlavu do deky a zlobila ho tím, kousal do ní, motal se prostorem a pak se o ní přetahoval. Posléze jí začal vokousávat, což ho proradně naučila Fajfka

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:50
- Nahlásit

Fajka
vylítla nám trubka vod radiátoru a v baráku potopa
neeeeeeeeeeeeeeeee
ještě, že jste nebyli někde na cestách

tedle je pro Ešusku
proooč mi místo tekutýho mejdla nabíhaj jen masový kuličky z Ikey a ešče navíc z koně????? Koně nejim!!

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:55
- Nahlásit

cernej caj
sou to fakani proste. A pak se mi lidi divi, ze nechcu mit deti.
Jestli to je jedinej důvod, vykašli se na něj To bysme vůbec nemohli žít, s takovým coby kdyby...

ta pohanková kaše je dost nečekanej a zajímavej chuťovej zážitek. musela jsem si jít přidat. krásně voní... jen nevim, esi totok bude jít mužík, jsem zvědavo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:55
- Nahlásit

PetraK
neeeeeeeeeeeeeeeee
ještě, že jste nebyli někde na cestách

v poho, opraveno a už se zase topí číf jest čikovný!
ale kdyby jsme nebyli doma tak nevim nevim..naši než by na to přišli tak by byla všecka voda v baráku místo v trubkách

proooč mi místo tekutýho mejdla nabíhaj jen masový kuličky z Ikey a ešče navíc z koně????? Koně nejim
to nefíím ale návody jsou tam některý zajímavý tekutý mejdlo si určo vyrobím !

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:56
- Nahlásit

Fajka

úúúúf, lity lity lity......

já mám jen doma dneska dementa a chodícího hormona na 4 nohách

<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání