Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:08
- Nahlásit

vlk
ak se jima sešlehám do bezvědomí a až se proberu, tak bych měla podle váš fšech bejt zdravá......

vlku, ty seš fakt

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:09
- Nahlásit

kachna_
mamče nějakou magnetoterapii psal, takže zjistila, že jí to vůbec nefunguje.
já jsem kdysi na magnetoterapii chodila s ostruhama a pomohlo to.... tak třá by to zafungalo i teďkonc.....

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:10
- Nahlásit

PetraK
vlku, ty seš fakt
... téda ta má náááádhernej chrup....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:11
- Nahlásit

Může mi někdo říct, proč Růžofka obráží se svým synem od čínskej lékařů přes kartářky - nekecám, to je nový číslo!! - až po úplně všechno místo toho, aby ho pořádně začala vychovávat namísto toho aby kluka v sedmý třídě veřejně vocicmála, žikala mu Bloučku , dej mamince pušintu a jiný zhůvěřilosti????? fuj, už se mi chce zase zvracet, ble

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:11
- Nahlásit

vlk

.. téda ta má náááádhernej chrup..
asi sóda bikarbóna

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:12
- Nahlásit

vlk
... téda ta má náááádhernej chrup....
asi má ty zubní protézy co nabízej v tý reklamě na pedigrý

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:13
- Nahlásit

PetraK
kluka v sedmý třídě veřejně vocicmála, žikala mu Bloučku
...šišma...a čo na to Blouček ???? eště jí nekop do míst kde záda ztrácejí svý slušný jméno ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:23
- Nahlásit

vlk

no Blouček se kapek bránil, ale vona Růžofka nejní z nejtenčích, takže ho přivinula na svou mateřskou hruď a vocicmala ho. Fak to nebyl ani trochu hezkej pohled. Zvednul se mi tehdá kufr, ble, ble, ble. syn od ní navíc odkoukává ty její hypochondrický móresy a předvádí je pokaždý, když mají ve škole něco psát, nebo zkoušet, slušně s nima mává....... no pro mě běs děs.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:26 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
takový matinky by zaskoužily nakopat prdel.... mám dvě kámošky učitelky a podle toho co vykládají se bojím , že takovejch Bloučků je dneska mooooooc.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:37
- Nahlásit

vlk
nakopat prdel.

přesně tak
jako opravdu to bylo nechutný na pohled, když růžovej rosol vocumlává už pubertálního kluka, Janiii tady byla, takže ví o kom hovořím.

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:47
- Nahlásit

nechutný na pohled, když růžovej rosol vocumlává už pubertálního kluka
ehm, ehm - v jejím případě je nechutný uplně všechno :blicismajlik:

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:56
- Nahlásit

Janiii
v jejím případě je nechutný uplně všechno

to je fakt, ale fáboritem jsou punčošky vytažený přes kozenky v květnovejch pařácích sem si zase vzpomněla jak jsme se tlemily na tý ulici

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 15:57
- Nahlásit

PetraK
jsem vo jejích skvostných punčoškách vyprávěla zrovna tuhle Rrrejpalovi, a to byl málem naživo "blicismajl"

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 16:06
- Nahlásit

Janiii
sem vo jejích skvostných punčoškách vyprávěla zrovna tuhle Rrrejpalovi, a to byl málem naživo "blicismajl"

no ono to je pohled pro Nadbohy

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 16:08
- Nahlásit

PetraK
no tak mít takovou kolegyni v práci tak už je mrtvá a já sedim.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 16:16
- Nahlásit

vlk

no tak mít takovou kolegyni v práci tak už je mrtvá a já sedim...

no tam je to vražedná kombinace - je trochu víc hloupá, jako moc hloupá, dokáže být zatr. zlá a zákeřná, je mozkově rozkydlá. , kdyby nebyla taková zlá, bylo by mi jí líto

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 16:22
- Nahlásit

PetraK
je trochu víc hloupá, jako moc hloupá, dokáže být zatr. zlá a zákeřná, je mozkově rozkydlá.
eště že dělám s chlapama.... sice jsou někteří primitivní, ale ti se dají ochočit aspoň....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 16:25
- Nahlásit

vlk

eště že dělám s chlapama....

jo většinou je to lepší. aspoň teda pro mě. Nějak s nima vyjdu líp. A když nevyjdu, tak vyběhnu

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 16:36
- Nahlásit

PetraK
A když nevyjdu, tak vyběhnu
...jo, to říkám i já....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 07:30
- Nahlásit

PetraK
ruzovka je najaka souseda? ste tu desny spisovatelky teda

A když nevyjdu, tak vyběhnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:13
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

RAMŠTAJN DĚFČICE,

Miluju svýho pfá - je to nejhodnější péf na světě (do zejtra možná ) je milooooučkeej, mazliveej a poslušnej. A fčera jsme si hráli hru zvanou Na drbana a prasátko
Hošíček byl nadšen. Já se tlemila a Brtnik nadšen už tak moc nebyl

A vůbec se mi nechce arbajtovat

vlk

...jo, to říkám i já...

no fšak, řešení se dycky musí najít

cernej caj
uzovka je najaka souseda

to je má nedobrovolně nafasovaná kolegyně. Soužití nám moc nejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:19
- Nahlásit

PetraK
jo aha, tak kolegyne, tak to je sila teda to si evidnetne dost "uzivas"

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:32
- Nahlásit

cernej caj

to si evidnetne dost "uzivas"

no značka ideál to teda nejni , teď je nějakou dobu příměří, ale čekám, co zas vypukne. Nejsem na to zvyklá, nikdy jsem neměla takovejhle konfliktní typ vedle sebe. vždycky jsem byla mezi lidma, kde bylo fajn. Jasně, že si ne každej s každým sedne, ale takový scénky, co umí vytvořit ona, to je něco. a jak je hloupá a zabedněná, tak se jí nedá nic vysvětlit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:40
- Nahlásit

PetraK
no ale pak si zas clovek rika, jak je rad, ze takovy lidi nema treba v rodine, v peci a jine podobne, i kdyz z pracovniho rezimu to taky asi moc nepotesi...

me se dneska nechce vuuubec pracovat, ale uz mam domluveny, ze v pondeli zmizim z prace o neco driv a pudu si vyzvednout moji krasnou novou obcanku na ktery vypadam na cb fotce jak po epidemii nestovic a pak to nekonecny kolecko, kde budu po vsech certech volat o zmene bydliste, to bude des. Ani nevim, kdejaky urady existujou a jak se to nahlasuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:49
- Nahlásit

cernej caj

no ale pak si zas clovek rika, jak je rad

to určitě. V tom nejhorším co tady proběhlo jsem fakt už vážně uvažovala o výpovědi a taky jsem to tady řekla, protože s psychoušem, kterýho nikdo nesrovná se pracovat nedá.

vuuubec pracovat

virus nějakej asi

ypadam na cb fotce jak po epidemii nestovic
klid. Brtnik na své nové občance vypdá, jak hromadnej vrach se Singsingu , fakt nekecám. Takový hodný stvoření to je a soudě podle fotky....

Ani nevim, kdejaky urady existujou

a nemůžou ti to říct přímo tam? tam by to mohli / měli vědít, ne?

Včera jak jsme s Esšálekm hráli tu hru, jsi musela škytat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:53
- Nahlásit

PetraK
tak ja myslim, ze ti na urade nereknou, ze musis treba nahlasit zmenu na odberech energii, na pojistovne, na vsech smlouvach vselijakych cos kdy v zivote uzavrela a tak, ridicak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:04
- Nahlásit

cernej caj

nereknou, ze musis treba nahlasit zmenu na odberech energii, na pojistovne, na vsech smlouvach vselijakych cos kdy v zivote uzavrela a tak, ridicak...

a tak, tys myslela tyhle věci, já myslela takový ty ofiko, což vlastně ale je blbost, takže..... takže nic Já tyhle věci neumím, jsem bezbranná jak batole, ešče že mám Brtnika. Včera jsem třebas musela do baňky krzevá spoření a......... von tam prostě musel se mnou, protože já debil se nejsem schopná v tom zorientovat musím mít prostě svýho právního zástupce

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:12
- Nahlásit

cernej caj
Alespoň natrénuješ na tu svatbu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:22
- Nahlásit

cernej caj
allianz - na pobočce, takže asi všechny pojišťovny písemně buď na pobočce nebo poštou, nemusela to bejt pobočka, kde jsem ro uzavírala
banka (moje v on-line bank.)
katastr úřad a fin. úřad - to snad dokonce je teď nějak automatický
http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/hura-konci -era-obihani-uradu-zmeny-nasich-udaju-uz-si-pohlid aji-navzajem.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:23
- Nahlásit

Maya

<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání