Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:04
- Nahlásit

PetraK
tak ja vim, ze cukr je hnus... ale ono i treba ovoce je nakonec sladky, kdyz si dam celozrnej kuskus k veceri s medem a ovocem z konzervy, je to furt nakonec taky sladka bomba a je uz celkem sumak, jestli sezeru pul konzervy ovoce nebo jednu deli v tomhle ohledu...

Maya
s tim ovocem a zeleninou mas taky pravdu. Ono kdyz musis vybirat, aby to aspon nebylo nahnily...

jojo, nejaka odvykaci kura na sladky, to bych potrebovala, ale kdyz ja ho proste mit musim (sice sem odbourala kazdodenni zakusek k obedu na fakt vyjimecne muj oblibenej piskot s jogurtem a ovocem), ale jinak fakt hruza... bych rekla, ze tak jednu sladkost denne zpracuju a o vikendu na vylete treba i 2...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:15 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
že to je furt o mydlifous lepčí se furtovat zeleninou, ovocem, tmavým chlebem a tak
to já si právě nemyslím, ovoce zelenina se pěstuje ve vodě hnojený chemicky, trhá se nezralý, sem se přiveze, tady se šoupne do chlorový komory, kde dozraje, pak se napíchá barvivama, aby mělo správnou barvu a napouští voskem, aby mělo lesk blesk, výživový hodnota nula nula nic, naopak je to kupa chemie, tmavé pečivo totéž, většina z toho je dobarvovaná, pokud má někdo zdroj domácí ovoce, zelenina, nějaká rodinná pekárna, kde to nešulej, tak to jo, ale běžně kupovaný toto je jen chemická sračka jako všechno ostatní

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
Jinak dá se toho najít hodně, stručně třeba tady http://www.fzv.cz/fzv/aktivity/clanky/zajimavosti/ 254-hra-o-rajce.aspx

jinak samo ten rádoby klamavý text je pravda, je to více zdrojích, ale přiznat to by byla pro prodejce sebevražda

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:23
- Nahlásit

Maya
to já si právě nemyslím,
no myslíš, že to je míň zdravý, ne kupovaný polotovary? než zasoplený uzeniny se sójou? čéče to nevim. Myslím že krajíc tmavýho chleba (d s normálním máslem a rajčatama byť i koupeno ne na trhu je horší než bílej chleba, s margarínem a poličanem? tjo to nevim.

cernej caj
a ovocem z konzervy,

naja, ale ovoce z konzervy je přislazovaný.
Je pravda, že v tý prvotní fázi boje s těmadle megerama se vylučuje i sladký ovoce čerstvý. Nicméně ovoce z konzervy se přiznám, že nepovažuju za zdravou věc. Pokud to teda není doma zavařený a bez cukru.

jojo, nejaka odvykaci kura na sladky, to bych potrebovala,

tak k tomu nepřistupuj tak, že to nesmím, ale že to prostě ty nechceš a s tím, že ne u nikdy to nemůžu, ale jdu do toho s tím, že vím, že občas si prostě něco za odměnu dám.
Ad ten cukr - Brtník vypozoroval, že když si dá sladký, začne pak bejt "nervózní" nebo jak to říct, a já jak jsem loni vybouchala z jídelníčku všechny tyhle věci a dám-li si třeba něco kupovanýho , tak ač jsem to do tý doby nikdy neměla tuhle "nervozitu, nebo jak to nazvat", tak potom, co se tělo vyčistilo a já mu tam něco takovýho náhodně pošlu, tak to přesně mám taky nějakou dobu.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:23
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím se do služby
Nestíhám vůbec nic, nejen kvůli větším problémům se zdravím, ale i díky posledním úpravám speciálu, pomoci nadaci a přípravám na Aluščinu kastraci, kam jde v pondělí.

Synek má CT v pořádku a já mám největší strach za sebou

Doufám, že tu nezlobíte velkomajitelku fora .. drásalky

Dočítat vás nestíhám, tak bych brala výcuc

Tak a jdu pokračovat v doladění nadačních věcí, ale objevím se tu ..tak tu buďte hodné

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:28
- Nahlásit

PetraK
tak to je zajimavy s tou nervozitou, ale me to vetsinou na nervy pomuze
(jojo, nerikam, ze ovoce z konzervy je zdravy, ale proste i kdyz treba 3, 4 dny si nic nedam a vydrzim, tak uz mam pak silenou chut a jak je v praci hafo stres, tak uz to nutkani je pak nevydrzitelny... jojo, slaba vule je me druheja

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:29
- Nahlásit

brut
sikula, tak at se dari

ynek má CT v pořádku
tak to je dobre

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:34
- Nahlásit

Rumštajn, zdravim šecky drásalice a nositele nobelových cen !
makáááááááám :-/ tak vás nestíhááám...aneb kdo chvíli močil, již močí opodál

Jéééééééééééééé Bruuuuuut je tuuuu
už sem měla strááách a chtěla volat
Ale sem taky v jednom kole

Jináč jelito jest historicky prvním psem, kterýmu se podařilo dostat krutopřísnou akití pruhatou bábovku namyšlenou na lopatky
Co ty dva jemeni každý ráno předváděj ..je až neskutečný, a nejlepčí na tom je, že madam jest neodbytná a hrátky si sama žádá a vyžaduje

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:40
- Nahlásit

brut

čůůůs - chystala jsem se dneska volat a popta se jak mladej dopadnul a!!

Synek má CT v pořádku
hurarááá

a já mám největší strach za sebou

ten butrák byl slyšet až za horama, co? :

cernej caj

tak uz to nutkani je pak nevydrzitelny... jojo, slaba vule je me druheja

ale to je jasný, že se to nedá vydržet - viz to co psala Maya o závislosti. není to čistě jen o slabý vůli, ono to vážně není jen tak. Já bych to dělala tak, že si za ty tři dny dopřeju plánovanou odměnu, jako že ne že: selhala sem, nevydržela sem a cpu se, alébrž budu vědět, že dneska je cílová odměna, tři dny jsem byla statečná a dneska dostanu cenu pro vítěze. Takhle to ber, neber to jako svoje selhání, že jsi vydržela jen tři čtyři dny a pak se do toho pustila, ale tak, že seš dobrá, páč jsi to vydržela celý!! tři - čtyři dny a proto si zasloužíš odměnu. Postupem času se ti to vochodí a sama budeš chtít vydržet víc ,páč na sebe budeš hrdobec, pak si řekneš, že kurnik, když jsem to vydržela tak dlouho, nebyla by škoda to nevydržet ještě??..... věř mi. Fungá to. Já se takhle odnaučila sama kouřit. Bylo mi postupně líto těch dní, kdy jsem to vydržela a byla hrdobec, že jsem to tak dlouho vydržela. a dneska jsem hrdobec už devátej rok. nebo tak nějak. nepočítám to, jen vím, že to bylo ještě před pořízením Ešusa, takže vlastně desátej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:43
- Nahlásit

Maya
stručně třeba tady

hele já nevím, těžko říct, mi přijdou ty argumenty pod tím, celkem rozumný. Jasně, že ono není ani normální jíst takovou zeleninu / ovoce, pro který není zrovna sezóna. A určitě v supermarketech nebude ovoce /zelenina nabouchaný zdravým, ale takhle je to myslím trošku nafouknutý . Je pochopitelně blbý už to, že se to trhá zelený a nechává se to dozrávat - i když na druhou stranu s ovocem se to taky tak dělá i normoš doma, že se na skladování netrhá v plný zralosti, ale počítá se s tím, že ještě dojde.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:49
- Nahlásit

PetraK
Ale doma ti dochází samo bez chemikálií, no taky se ti jich dost zkazí, to se v obchodě nesmí. Jo a nafouknutý to není, tuším je to tak 2 roky, co to proběhlo i seriózním tiskem včetně reportáže z brigády v těch hydroponickejch tentononc, kde to roste, kde mezi tím žijou dělníci z Afriky a používaj to i jako záchod, jako fakt hnus.
Ano ano, velké díky!!! za mojí zahrádku a tomu, že nějak zvlášž to jíst nemusím.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:50
- Nahlásit

Jo a nevíte někdo, na sms musí bejt taky rouming? A když pošlu sms někam kde nemám rouming, tak bude co? dá mi to alespoň vědět a nebo se to bude tvářit jako že to odešlo?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 11:52
- Nahlásit

cernej caj
slaba vule je me druheja
vítej v klubu
PetraK samo ne, tak když vydřží si něco odepřít na 3 dny, tak má vůli silnou jak prase a evidentně nechápe, že pro někoho je problém si odepřít i jednou

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:03
- Nahlásit

PetraK

a jak čék má šanci poznat kvalitního homeopata (pokud teda v homeo uvěří - mně by se líbilo, kdyby to fungovalo...) od nějakýho úpa šarlatána?

cernej caj

hele, jestli seš stresovej typ a míváš úzkosti, tak se s tím vysazováním sladkýho budeš děsně mučit a zhorší se ti psychika... tímto tě neodrazuju od zdravé výživy, zvlášť pokud je ten cukr na vině tvých potíží (ale to stejně nevíš ještě)... bych se napřed aspoň zamyslela a vymyslela, jak ty sacharidy dodat mozku v míň nezdravé podobě, jak si neplést obyč hlad s chutí na sladký (tj. kdy by ti chleba splnil stejnou potřebu ve výsledku) atd., sehnat si zásoby lecitinu (ořechy, banány, sezamová pasta a tak - hodně vynahrazuje), přejít na kvalitní čokoládu, vyhodit zákusky... a tak. Pak v rámci toho třeba hoooodně pomalu použít ten postup, jak píše PetraK, ale fakt hooodně pomalu.
Nemá cenu si ještě sugerovat nízkou vůli, když to není v téhle záležitosti vůbec jedinej prvek.
Nemá cenu bejt zdravej hrdobec bez cukru a muset zobat něco na nervy nebo depresi. V tomhle má prostě každý kapku jinou konstituci a ne každý zvládne to samý.
Já se u sebe snažím potřebu sladkýho redukovat takhle a nějak výrazněji to neřeším, ... a to jsem si sama mockrát v životě dokázala, že vůle mám dost, když na to přijde, ale sacharidy potřebuju minimálně jak Ešuska maso.
Pravda, ta závislost á la heroin v tom je taky, bezpochyby ale čék by musel napřed utéct civilizace, stresů, jet si vlastním životním tempem atd. a po roce takovýho fungování by se mohl bez následků pustit do experimentů s krmením mozku

Jinak ty máš ty potíže celej život? že píšeš od doby, cos ještě neměla kluka...

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya
o a nevíte někdo, na sms musí bejt taky rouming? A když pošlu sms někam kde nemám rouming, tak bude co? dá mi to alespoň vědět a nebo se to bude tvářit jako že to odešlo?

tak ty když posíláš, nemusíš mít žádnej rouming, když jsi doma, ale musí ho mít ten, co to chce přijímat. u sms stejně jako u hovoru.

edit- bude se to tvářit, že to odešlo, a dotyčnýmu se doručí, až bude někde, kde má ten roumink. pokud to chceš zjistit, musíš si naszavit doručenku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

y a používaj to i jako záchod, jako fakt hnus.
a jak myslíš, že vypadá sběr např. jahod na plantážích jahodovejch normálních? Bylas někdy brigádou? byla jsem, byla jsem brigádou i v pekárně. Taky žáden lábuš. a to za komanče. Tohle se myslím moc neliší.
To že jsou pěstovaný ve sklenících hydroponicky - to je jen o tom, že pak v tom není to co by tam mělo být. Otázkou je, jak je to sou chemií. Leč to nevyřesíme.

nechápe, že pro někoho je problém si odepřít i jednou

že jo? je dobrá

Vero

jak čék má šanci poznat kvalitního homeopata (pokud teda v homeo uvěří

nevím. Já jsem si prostudovala stránky, články, co o homeopatii píše, zjistila, že publikoval, pročetla si jeho poradnu, libil se mi přístup, pak jsem si ho prověřila dotazem na předsedu jejich asociace, jestli ten člověk pod ně opravdu spadá, jestli praktikuje, zda ho znají, zda opravdu publikoval, to co uvádí a tak. S tím, že se omlouvám, že otravuju, ale jaksi jde o zdraví a ne o peníze, takže bych ráda konzultovala. Odpověděl mi, že jsem vybrala moc dobře. Tak snad ano , zatím to tak vypadá. Řekla jsem, že za zkoušku nic nedám a objednala se. Líbilo se mi, jak to celý probíhalo, na co se ptal, že šel do hloubky- jak toho problému, tak ostatních věcí......... . Docent na kožním, když jsem mu řekla, že zatím jeho chemii nechci, že to chci zkusit touhle cestou, že se možná pokorně pro chemii vrátím, ale... že hodně dám na přírodu, mi řekl, že ano ať to zkusím, že tím každopádně nic nezkazím. Uškodit mi to nemůže, max. nepomoci. Uvažuju o tom, jak mu zajdu ukázat, jak pěkně homeo zapracovalo.

EDIT - pokud bys chtěla můžu je svýho homeopata zeptat, zda by někoho v tým místě doporučil.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:31
- Nahlásit

PetraK
elhala sem, nevydržela sem a cpu se,
ale tak ja se necpu, jakoze "ted drzim try dny"a "ted sem selhala, tak je to fuk, du vyzrat lednici". ale de o to, ze su treba tech par dni odolavat te chuti na sladky, az proste prijde a prevalcuje me, a ja si tu deli dam. ten cukr mi proste prijde, ze ho potrebuju k zivotu

Fajka
tak pilne pracujte pani, at pak mate vice casu a vice stihate

Vero
tak je fakt, ze nejim jen zakusky, ale i hodne ty orisky, nebo treba placky vlockovy s medem a tak... ja tim, ze nemuzu ty kremy a mastny testa a podobny veci, tak se mi stejne z vetsiny zakusku zveda zaludek a horkou cokoladu preferuju pred obyc, ale proste ta potreba tam je velmi silna... lecitin dlabu v podobe tobolek z lekarny

no zacalo mi to +/- na stredni ty problemy, a spis se to jen zhorsuje. Jeste pred 2ma rokama sem treba croisanaty mohla mit normalne k snidani, nebo syrovej rohlik zapecenej, jedla jsem to treba denne a nic, to mi spis vadili ty hodne tucny veci - levny klobasy, smazeny veci a tak... ono to zas neni "celej zivot" ale bylo to v souvislosti s tema chlamidiema v pripade, ze jsou pohlavne prenosny, kdyz sem zacala s randenim ve 20ti

ono na druhou stranu vzhledem k tomu, ze uz od stredni sem travila kupu casu po brigadach vydelat si vubec na salinkartu a ktomu tlak na aspon rozumny znamky a k tomu jeste ten komplikovanej zapal plic, kdy sem prakticky nechodila 8mesicu do skoly a sla sem po ukonceni druhaku na stredni do prvaku na jinou stredni, kde me navic dost blbe snaseli, tak to me sice rodice jakoze v mym rozhodnuti jit pryc podrzeli, na druhou stranu sem slychala celou stredni, ze jen blbci a uklizecky nemaj gymnazium, ze ja su prece takvoa sikovana a chytra holka a du mezi chudaky co do 4 neumi pocitat, bez gymplu se nedostanu na vejsku, nebudu mit praci dobrou, budu rada ze budu zametat ulice mezi chudakama, co si ani na chleba nevidelaj, pac kdo neni na gymplu je debil a omezenec bez mozku a bez ambici a vyzirka statu, fetaci, hulici, zlodeji, 16ti lety matky a jine podobne... no takze kdyz se nad tim zamyslim, tak vystresovanej uzel nervu ze me asi udelali rodice

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

kdo neni na gymplu je debil a omezenec bez mozku a bez ambici a vyzirka statu, fetaci, hulici, zlodeji, 16ti lety matky a jine podobne.

jsem debil bez mozku a omezenec bez ambicí, vyžírka státu, feťák a hulič a zloděj - páč mám jen obyč střední ekonomku - zahraniční obchod. Bývala bych byla raději, kdybych měla obyčejnou hnojárnu (ale za to že ji nemám, si můžu jen já sama, máma mě podporovala ve všem do čeho jsem se pustila) a byla bych tudíž vidlopracovník obyčejnej, ešče horší. Podle tědle měřítek.
No říct teď vykašli se na takový kecy , je bohužel už pozdě .
Je mi to líto, že tě takhle zkrouhli, je pravda v tom, že bohužel povětšinou - nechtíc, ne záměrně, ale prostě ten uzlík nervů z dětí vyrobí rodiče . Hodně často. A ještě blbější, je, že si to pak - opět nevědomky- lidi s sebou táhnou i v dalších věcech o kterých vůbec netuší, že s tím souvisí. Krůůůnik, chce se mi říct - mazej k homeopatovi . Jo já vim, je to jak, když nabízím ten Herbalajf, což? jenže prostě když vidím, že to fachá, tak mi to nedá to lidem doporučit. Páč prostě všechno souvisí v našem těle se vším, tělo s psychikou tvoří jednu alianci.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:45
- Nahlásit

cernej caj
No já mám gympl a teda nepřipadá mi, že jseš nějakej lůzr proti mě
PetraK
Bridága na jahody? Fuj taková blbost mě nikdy ani nenapadla, já dobrovlně jen do hřebčína pro zábavu a pro prachy do fabriky na noční, ve škole povinně jsem měli akorát chmel, brambory a řepu.
Vero
Aha, díky moc, takže můžu myslím předpokládat, že když od dotyčného sms dorazila, tak rouming má a já když odepsala, tak to určitě dorazilo ať už mám rouming nebo ne, teda asi jo, když mi ta sms dorazila??? už jsem z toho fakt blázen

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:50
- Nahlásit

PetraK
Krůůůnik, chce se mi říct - mazej k homeopatovi
Jo já vim, je to jak, když nabízím ten Herbalajf, což? stejny to neni, pac na HL mi slecna tvrdila, ze su docela dost tlusta a mam celkem malo svalu a taky jednu ruku svalnatejsi a ze kdyz si koupim super tekutou HL snidani jen 25kc/porce, tak urcite zhubnu to, co mi chybi do idealnu nacez sem ji rekla, ze ja hubnout nechci a 25kc na porci je dost drahy (sem tam sla delat modelovy pripad zname, co tam chtela makat, sama bych tam v zivote nepachla teda).

no ona to mamka podle me ma castecne i proto, ze moje babicka ucila na sos a sou cely zivot, takze moji mamu zasobovala luxusnima historkama. A budes doma vypravet o tom klukovi, co zas vsechno umel nebo radsi o ty prvacce, co ukoncila studium pac se misto obeda zapomela s tim ciganem co uz je tretim rokem v druhaku?

kamaradka co dela masaze mi i rikala o zensky od nich, co homeo dela, ale ja nevim, jeslti stejne dokazu otevrene mluvit o tom co a jak, atd, pro nejakej spravnej zaver. holt ja, co se naucila trochu komunikovat slidma az nekdy v 18,19 a do ty doby sem byla takova ta co sedi v koute, cte si startrek ve vytahanym triku a dela, ze neexistuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:51
- Nahlásit

Maya

Fuj taková blbost mě nikdy ani nenapadla

no vidíš, a nás tam nahnali, stejně jako na brambory a chmel. I když brambory a chmel to byla aspoň děsná čurina, pravda,člověk si tam zhuntoval játro, ale stálo to za to .

pro prachy do fabriky na noční,

pro prachy byla ta pekárna a zeměměřičský vyměřování. Do stájí jsem chodila jen tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:54
- Nahlásit

cernej caj

pac na HL mi slecna tvrdil

tjo a vono to ešče jede?? tadle megahnusota?

co homeo dela, ale ja nevim, jeslti stejne dokazu otevrene mluvit o tom co a jak, atd, pro nejakej spravnej zaver

chápu no nicméně, kdybys to prolomila, mohlo by ti to pomoci. Uvidíš, třebas k tomu časem dojdeš, třebas ne. Kdybys k tomu došla v dohledný době a chtěla třeba tipa, tak se můžu zeptat.

a do ty doby sem byla takova ta co sedi v koute, cte si startrek ve vytahanym triku a dela, ze neexistuje
no vidiš a tetkon pojedeš na Pecku a mezi úhylama se všechno změní

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:55
- Nahlásit

PetraK
cernej caj

bohužel povětšinou - nechtíc, ne záměrně, ale prostě ten uzlík nervů z dětí vyrobí rodiče . Hodně často. A ještě blbější, je, že si to pak - opět nevědomky- lidi s sebou táhnou i v dalších věcech o kterých vůbec netuší, že s tím souvisí.

tak, tak...
jinak já byla na gymplu a od rodičů slýchala, jak jsem k ničemu a mají mě za trest - páč ono to s realitou toho, co dítě dělá, stejně skoro nesouvisí.
a nám pak nezbejvá, než to vzít do svých rukou a být odpovědní za to, jak naložíme s tím, co s náma udělali v době, kdy mohli.

PetraK
pokud bys chtěla můžu je svýho homeopata zeptat, zda by někoho v tým místě doporučil.
a kdy jdeš ? abych se připomněla s dotazem?

Maya
Aha, díky moc, takže můžu myslím předpokládat, že když od dotyčného sms dorazila, tak rouming má a já když odepsala, tak to určitě dorazilo ať už mám rouming nebo ne
Přesně tak. Pokud to teda chápu dobře,že ty seš doma a dotyčnej v cizině. Tak pak to je takhle.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:59
- Nahlásit

cernej caj
co homeo dela, ale ja nevim, jeslti stejne dokazu otevrene mluvit o tom co a jak, atd, pro nejakej spravnej zaver

to by ale bylo léčivý samo o sobě.hodně by tě to posunulo dál. aji co do nervů, stresů. vím o čem mluvim z vlastní zkušenosti.

PetraK
o vidíš, a nás tam nahnali, stejně jako na brambory a chmel.
tys chodila na střední eště na komanče?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:05
- Nahlásit

Vero

být odpovědní za to, jak naložíme s tím, co s náma udělali v době, kdy mohli.

možná pomůže říct si, že to prostě nedělali schválně, a odpustit jim, netahat aspoň tohle s sebou. Já musím říct, že v tomhle jsem mámě vděčná, jak byla fajn. (tohle jí taky zachraňuje život, když mě rozčůlí něčím v dnešní době jinak už bych byla sirotek)

a kdy jdeš ?

tetkon zatím nejdu - myslím, ale není problém mu napsat emila - aspoň mu dám hlásání, jak na tom jsem. chceš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:09
- Nahlásit

cernej caj
má pravdu přecetkyně Vero

to by ale bylo léčivý samo o sobě.hodně by tě to posunulo dál. aji co do nervů, stresů. vím o čem mluvim z vlastní zkušenos

komanče

na ja, to si piš, já sem stará motyka. Kdybych bývala byla šla na tu vejšku /žurnalistiku mi nepovolili a na práva jsem se po velmi krátkém uvažování vykašlala/, tak bych v tý době cinkala klíčema za vejšku, takhle jsem cinkala za pracující už

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
tjo a vono to ešče jede?? tadle megahnusota? a divila by ses, kolik lidi tomu veri, ze kdyz zacnou misto zitnyho chleba s kvalitni sunkou pit umelej koktejl s mlikem, ze zhubnou (v pripade, ze si misto snidane po anglicku daji hrnicek smesi, pak asi zhubnou kdyz budou mit vyraznej energetickej ubytek prijimanej ve strave, ale jako kdyz ti pak slecna rekne, ze by pomoci HL mohli vylecit i cukrovku 1 typu, tak se ti chce blejt a uz ji neveris ani nos mezi ocima)

Vero
to tady ventiluju u vas

no je fakt, ze az s podivem, jak protichudny nazory na to lidi muzou mit a ze je to pro ne mnohdy dulezitejsi, nez spokojenost ditka...

jestli esuska chodila na ss za komunismu, tak to nekde psala neco o "pred 20ti lety" z cehoz usuzuju, ze bude na svete o par jaru dyl nez my

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:20
- Nahlásit

PetraK
možná pomůže říct si, že to prostě nedělali schválně, a odpustit jim, netahat aspoň tohle s sebou.

někdy je to těžký proces. ale jinak jo. mně pomohlo pochopit, jak se to stalo, zvrtlo. plus to, že dneska jsou na starý kolena hodní

myslím, ale není problém mu napsat emila - aspoň mu dám hlásání, jak na tom jsem. chceš?
tak... já na to nespěchám, páč než se k tomu dostanu atd.,... chtěla jsem to mít prostě uložený. ale páč jinak bysme na to zapomněly- tak kdyby sis vzpomněla a měla čas,tak jo. dík.

já sem stará motyka
myslela jsem že ti je míň no jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:33
- Nahlásit

Vero

já sem stará motyka

no pro PetraK to je aspon lichotka, ze je mlada na dusi
i kdyz zas je fakt, ze mam hodne znamych spis mezi starsima lidma, pac uz na ty zakladce/stredni mi lidi starsi nez ja prisli, jako ze se s nima da bavit zatimco vrstevnici

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:35
- Nahlásit

Vero

někdy je to těžký proces

jo, je to slušná fuška.
plus to, že dneska jsou na starý kolena hodní

Já jsem si mámu úplně nejvíc užila jako menší a pak hlavně v pubertě a dál. tetkon nevím proč to občas vybouchne. Asi jak stárne vona a já jsem nějak míň tolerantní, či co. Ale naučila jsem se - vlastně Brtnik mě to nejvíc naučil, páč řikal, neblázni, jednou Tě to bude mrzet /ešče, že vona ho má , však taky ho přede mnou brání tak, že to je někdy až jako že von je vlastní a já cizák /

- tak kdyby sis vzpomněla a měla čas,tak jo. dík.

tak jo, ja mu budu psát, pozeptám, se, ešivá může doporučit. Brno, že jo?

no vono je to takhle momentálně mentálně sem se někde zapomněla stejně jako jsem jaksi zapomněla, jak běží čas, nehlídám ho, když jsem tetkon měla narozky, musela sem si vypočítat kolik mi je . No matla prostě

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání