Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:34
- Nahlásit

vetsinou nemuzu nic tucnyho, takze smazeny, hranolky, nejaky maslovy veci, tatarky, kremy, neco osmahnuty na vic nez zadnym oleji/masle - vetsinu takovych veci uz ani nejim, to je mi hrozne zle od zaludku a vetsinou pak jak mi zacne byt zle, tak do 15tim na zachod a vetsinou do 15ti min od pozreni jidla se to projevi... nemuzu ani mastnejsi pecivo jako croisanty, rybicky v oleji a jine srandy. prave sem kvuli tomu byla pred vanoci na tom sonu a prej zdrava jak rybicka

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:43 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
prave sem kvuli tomu byla pred vanoci na tom sonu a prej zdrava jak rybicka
já mám žlučníkový záchvaty z tučnýho jídla, a žlučník mi vyšel zcela óká... tak ho prostě nejím, nebo když výjimečně, tak zapíjím tvrdým alkoholem.
ale Activia - to už jako asi by bejt nemělo...
dělali ti i celkovou krev?

edit- souvislost s cholesterolem tam být nemůže?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ty vogo já fakt nestíhám dočítat mám tu moře raboooty ale musim se podělit...
Ešuska volám na šenkra a že mě slečna se sličným hlasem oznámí že můj hovor bude monitorován sem zvyklá ale že můj hovor byl zaparkován to mě rozesmálo přesně v okamžik kdy to volanej vzal... sem mu trobátko zahýkala do telefoonu

myslím že se tak řehní ještě teďka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:54
- Nahlásit

cholesterol mam vyssi - z ceho kdyz nejtucnejsi vec na mym jidelnicku je vpodstate ta aktivia? Ja to mastny moc nejim uz skoro od stredni a posledni tak 2roky uz to nejim skoro vubec a cholesterol mi akorat leze nahoru coz muze byt predevsim stresem a ne jidlem a zaludek nakonec taky stresem... Toho mam furt dost

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 16:03
- Nahlásit

cernej caj
cholesterol mi akorat leze nahoru coz muze byt predevsim stresem a ne jidlem a zaludek nakonec taky stresem... Toho mam furt dost
no, a průjem taky... hele já měla období, kdy jsem skončila u dr. na komplet vyšetření, protože mě chytaly křeče - žaludek, střeva - zvracení, průjem - bez vztahu k čemukoliv. Celý vyšetření bylo ok, nikde nenašli nic, a to jsem si byla už jistá aspoň vředama, a dr. mínil, že to u mě bude rozhození psychický a dle všeho měl pravdu, samo to úplně odeznělo.
Ono je dost možný, že to máš podobně, pokud ti jinak nic nenašli a stravuješ se zdravě.
Aby ti bylo blbě po Activii kvůli jí samotné je snad nemožný, pokud ne alergie na lepek a mlíko..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 16:52
- Nahlásit

Fajka
Kam te zaparkovali?

Vero
Jojo, asi tim stresem vse bude. A aktivia je asi tucnejsi, tak proto. Mliko a lepek mi neva prave

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 17:20
- Nahlásit

Vichrstajn, hezky to dneska ficelo! Vlkuu, neodneslo vam to zase neco ze strechy?
Kremyl zacal linat, to jsou zase zaveje, zlatej furmik. Ze by haranicko se blizilo? - to si zase rozhloda trubka zahojeny polstarky...
Fajka
definitivně akutní fajkytýdu
To sem rada, ze sis ji vzala zpatky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 17:53
- Nahlásit

Fifi
Pani, poslala sem vám ale opravdu mocinky pěkný fotky

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:17
- Nahlásit

rumštajn až na věky....

Fifi
Vlkuu, neodneslo vam to zase neco ze strechy?
u nás nefičelo, jen lehce pofukovalo a byl náááádherný skorojarní den..... ...tak doufám pani, že ste sem něco neposlala že zejtra nebudu kusy střechy honit po polu.....

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:19
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:23
- Nahlásit

vlk
To je presny!
A smarja, nee, to doufam sem nic neposlala, ja myslela, ze tady je jen slabej vodvarek.
Gerda
Ja uz koukala, jen sem mela hroznej frmol, ani odpovedit sem nestihla - takze timto napravuji a krasaaaaaaaa!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:34 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
A smarja, nee, to doufam sem nic neposlala,
..no prostě, esli tady zejtra bé funět, tak je jasný zkundypak vítr vane.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:54
- Nahlásit

vlk
tak je jasný zkundypak vítr vane....

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 19:06
- Nahlásit

cernej caj
Hele moje mamka měla před lety něco podobného a nakonec jí zjistili, že má v žaludku přemnožený nějaký bakterie, měla atb, chvíli pokoj, pak se jí to vrátilo a pak jí nějaká doktorka poradila dát si každý den laktulózu a od tý doby má pokoj a může jíst všechno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 19:37
- Nahlásit

vlk
Fifi
tak to hlavne neposilejte k nam, u nas to zas radi

Maya
o tom sem v zivote neslysela

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 19:50
- Nahlásit

cernej caj
o tom sem v zivote neslysela
no já předtím taky ne
jinak teď koukám, že laktuloza obsahuje projímadlo ale fakt mamce to funguje naopak

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 21:11
- Nahlásit

cernej caj
hele - můžou to být chlamidie, třebas (tyhle svině vlezou naprosto všude a dělaj různorodej bordel), nebo nějaký jiný bakterie nezdravý, ty se živěj právě cukry, moukou a těmadle věcima. Já vím, že teď to moc k tomu s kuchyní není, ale nechceš nasadit na chvíli kapek zdravý stravy a vynechat úplně všechnu chemii a srágory co jde? Fedrovat do sebe zeleninu, ovoce, zkusit vyhodit mouku nebo aspoň tu bílou, jíst bílý maso, z příloh rýži, brambory /vynechat knedli, těstoviny/?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 21:13
- Nahlásit

vlk
trefnej obrázek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 07:14
- Nahlásit

PetraK
no to zkusit muzu - bily pecivo nejim vubec, jen zitny, hodne zeleniny a ovoce, knedliky nejim taky vubec, omacky a tak... v podstate muj jidelnicek se zklada z zitnyho peciva, tvarohu, 90% sunky, ovoce, zeleniny, malotucnejch jogurtu, ryze/testovin a vetsinou bilyho masa a hodne zeleninovy polivky + kdyz su ve stresu, tak je fakt, ze zeru sladky dost. No takze vynecham ty testoviny a zkusim omezit to sladky. nicmene tim stejne neomezim tu chemii a sragody, pac kdo vi, co v sobe ma to kupovany...

sem si nasla, ze chlamidie je sexualne prenosna nemoc, coz v dobe, kdy sem zacala mit problemy sem urcite jeste ani nemela kluka ale hlavne - na to by prisla doktorka, ne? nicmene ja tipuju fakt spis ty nervy, pac od vanoc co jsou jasny zmeny ve firme a uvadej se do provozu su ve stredu permanentne a posledni dobou su i unavenejsi, nic se mi moc nechce (energii na to jako mam, kdyz se donutim) ale ty stresy predevsim v praci to asi zapricinujou nez nejaky nemoce

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:01
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Poďoooool - dou k vám kuďáátkááá!

Dneska ráno provádim zcivilizování mé osoby v kópelce a slyšim následující "rozhovor":

"Sim Tě, co tam šteluješ??"
...následuje štrachání
"Jo ták! Vono to bylo vedle? Tys to našel takhle jo? Proč mi to nosíš??"
........
"Ty vole, co tě to naučila? To je hrozný tohleto? Proč tě to učí? Pak furt něco nosíš!"
..........
"No tak to vyhoď! No, vyhoď to! Šikovnej seš, výbornej, fakt!"
"Ale hele vole, nemusíš furt něco nosit, víš? Seš pak jak nositel. Nositel Nobelovy ceny!! Týý vole! Seš Nositel Nobelovy ceny!"

Ten kartáček sem nevdechla jen proto, že mám silnou vůli Ešus si chtěl evidentně přivydělat ku snídani nášup a šel ke koši s papírama, tam buď něco čórnul z koše , nebo to bylo fakt vypadnutý a šel s tim za Brtnikem, aby jako jeho snahu o úklid vocenil

A germánština byla gůt, pochlubila sem se novým prstýnkem, vyprávěla o ranní vstávání a vítání slunce. Děsně mě baví co všechno už umim říct /pravda, východ slunce mi musel pan účící poradit , to byl pro mě jako překladatelskej vořech /

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:06
- Nahlásit

PetraK
Týý vole! Seš Nositel Nobelovy ceny!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:09
- Nahlásit

cernej caj

podstate muj jidelnicek se zklada z zitnyho peciva, tvarohu, 90% sunky, ovoce, zeleniny, malotucnejch jogurtu, ryze/testovin a vetsinou bilyho masa a hodne zeleninovy polivky

hmm, tak to je fakt hodně zdravá strava........... jen to sladký asi - říkaji, že to je živná půda pro tyhle svině svinutý (navíc aby odhalili chlamydie, je na to nějaký úplně spešl vyšetření - něco jako s borelkou, že z normoš krve a normoš odběru to nezjistí, musí se to nějak spešl odebrat/zpracovat, pokud to vezmou jako mě při běžných testech, zjistí často prt.)

je sexualne prenosna nemoc, coz v dobe, kdy sem zacala mit problemy sem urcite jeste ani nemela kluka ale hlavne - na to by prisla doktorka, ne?

prej to nejni jen sexuálně přenosný, když to někdo v rodině třebas má, dá se to bohužel pořídit i jinak. Co se zjišování týká, četla jsem, že to je fakt nějaký spešl proces a vzhledem k tomu, ž eje drahej, neradi to dělají, nicméně tahle svině prej promožila slušnou dávku populace a způsobuje to různorový problémy

ale ty stresy predevsim v praci to asi zapricinujou nez nejaky nemoce

tož to je určitě možný a asi i fakt pravděpodobnější.
Já jsem nervy neměla a měla jsem to taky, pak jak říkám, zmizlo to s těma homeopatikama. Já si třebas nemohla dát pořádně někde ani zmrzku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:12
- Nahlásit

Vero

ten se na mě zdálky podíval (že málem štítivě, už mohla bejt autosugesce) a do 5 minut jsem byla vypochodovaná s receptem...

hm, no tak to je divný. Ono tedy jsou prý dvě "větve" homeopatů. Z toho jedna je ta,která potíž bere v celkovým kontextu s konstitucí člověka, s tím co se v tom těle děje komplexně, jakej člověk je, co preferuje, co nemá rád, co mu vadí, jaký měl /má nemoce a tak. Rozhovor třeba tak na dvě, tři hodinky. Pak podle toho, až si to v hlavě sesumíruje, co všechno mu řekneš, vybere lék, který by ti měl nejvíce sedět. No a ten lék pak to tvoje tělo "seštelovává" nejen v tom jednom problému, ale celkově ho posiluje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:20
- Nahlásit

cernej caj

jako fakt mě dostal, vdechla jsem naštěstí jen pastu, kartáček zůstal vně .
Ovšem je pravda, že následně se ta Ešusova uklízecí mánie ukázala být kapek kontraproduktivní . Je naučenej brát do huby více-méně všechno, včetně klíčů, mincí a tak. No a já pak slyším v kůchni takový divný zvuky......... a ten vůl našel střep!!! z lahve, která se včera rozbila jeden střep někam zapadl a nikdo si ho nevšiml. Až on, vyhrabal ho a hodlal ho sebrat a donést (
Hrklo ve mě víc než ve starejch pendlovkách.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:29
- Nahlásit

PetraK
tj, ale u me uz to sladky je asi jak nejaky biologicky hodiny pred uderem 12te... proste uz mam obcas stavy, kdy nedokazu na nic jinyho myslet, jen na to az si dam coko a bude lip

a ten vůl našel střep!!!
no ty kravo, doufam, ze si neporezal papulu? se ti ani nedivim,ze v tobe hrklo

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:37
- Nahlásit

cernej caj

. proste uz mam obcas stavy, kdy nedokazu na nic jinyho myslet,

hele, já sem lajka, ale tohle mi přijde, že je fakt o nějakým rozštelování - vycházejícím asi fakt z těch nervů. Tady Růžofka je po sladkým totál ale opravdu totál šílená. Podle mě jí to sladký jako takový, krom teda obezity, způsobuje, nebo spouští některý problémy - bolesti hlavy, ženský potíže a tak. Kupodivu na mě dala a bojuje s tím, a hle - bolesti hlavy už nemá tak často (tuhle bez potíží zmákla ty rychlý přechody počasí a tlaků). Chodí k nějakýmu čínskýmu dochtoroj, kterej jí v podstatě co se sladkýho a bílýho pečiva týče řekl to podobný a sestavil jí nějakej návrh jídelníčku. Takže třeba - aby se nervala těma koblihama a nezapíjela to hekťákem sladkýho kakaa, snídá jáhlovou kaši třeba /mimochodem to tak úúúžasně voní, musím si jí taky koupit / Ono to sladký je fakt sviňě živná pro ty různý sajrajty. Já když peču - peču jen z hnědýho cukru a medu. Nesladím skoro vůbec, jen občas svátečně kafe, čaj nikdy, ale to tuším, že ty taky nebudeš sladit čaj, když jsi fajnšmekr. Fakt jsem to minimalizovala. Stejně jako kravský mlíko. Už opravdu jen vzácně. Krabicák vůbec ani náhodou, to je humáč.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:40
- Nahlásit

cernej caj
ze si neporezal papulu?

nevypadalo to,snad dobrý, já už pak musela běžet do prasé, máme tadyv práci obr návštěvu, takže to bylo jen velmi rychlý prokontrolování. Trouba , ještě se u toho tak fikaně tvářil, jako vždycky když něco vzácnýho najde . Tuhle dlouho nic nenašel, tak šel do kǒpelky, stáhnul ručník na nohy a vítězně se s ním dostavil do obýváku

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:46
- Nahlásit

cernej caj
S tím sladkým to mám taky, vono totiž závislost na rafinovaným cukru je prej stejná jako závislost na heroinu, takže málokomu se to povede překonat, jinak pravdu má PetraK je to svinstvo, to že po tom člověk tloustne je to nejmenší, no bohužel to chce fakt hodně pevnou vůli, kterou já teda zatím nemám.
I když teda já osobně nedělá si iluze o zdravé výživě ovoce/zelenina, leda pokud má někdo domácí z vlastní zahrády, ty supermarkteový, dojitý v chlórový komoře napíchaný barvivem a nasáklý voskem fakt za zdravou výživu nepovažuju

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:50
- Nahlásit

Jo a moje zkušenosti s homeopatikama první a poslední někdy před 20 lety kdy s tím začala moje tehdejší doktorka, jako nějaký obr dotazník proběhl, ale následně to bylo že jako se 2 hodiny před a po požití nesmí jíst, pít, kouřit a pak berte to 5x denně, takže ten logistický problém kdy vlastně jíst pít a kouřit mě myslím natrvalo odradil, protože to člověk fakt nedělal nic jiného než přemejšlel kdy co může, jo a taky se k tomu musela koupit nějaká spešl zubní pasta, nevím jak je to dnes, ale od tý doby já homeo neee

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 10:57
- Nahlásit

MayaMaya

uze o zdravé výživě ovoce/zelenina

tak jasně, ale jednak si myslím, že to je furt o mydlifous lepčí se furtovat zeleninou, ovocem, tmavým chlebem a tak, než do sebe cpát sladký a chemii a ještě když člověk aspoň občas sežene zeleninu z trhů, zas je to lepší.

ko nějaký obr dotazník proběhl,
tak tohle nebyl dotazník. My jsme si tak povídali - bylo to hodně příjemný i pro psychinu, šla jsem od tama fakt celá euforicky naladěná.

se 2 hodiny před a po požití nesmí jíst, pít, kouřit a pak berte to 5x denně
??? ??? ne, je to tak půl hodiny před, půl hodiny po,

, nevím jak je to dnes,

řekla, bych že jiný.

Homeopatika pomohli mýmu prvnímu psovi. A fest. proto jsem si řekla, že tohle co jsem si pořídila zkusím pořešit taky tak. A fakt to neuvěřitelně zabralo. Já osobně jsem nadšená. Pomohlo/pomáhá to i mámě s tou borelkou, zlepšuje se to. Pomohlo mi to teď s tou křípkou. Naše lektorka si s tím supr vypomohla při hojení nohy po operaci, kolegyni jsem to doporučila na zhojení kolene po střetu se psem, taky si chválila. Já jsem spokojená víc než nad míru, fakt.

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání