| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:44
- Nahlásit
Fajka
.. probral se po dvanácti hodinách ve špitále
tak se si tak řikala že si na tom ještě relativně dobře
ejch . No já vim, že jsem měla dost štěstí, vono už jen to, že ten chlap co mě rozstřelil nebyl žáden drobínek, taky mě dost poděsil kolega, kterej mě tu čest potkat taky takovýho nějakýho "dobrýho" lyžaře a skončil s pneumotoraxem a dalšíma věcíma. Jsem ščastnej čék.
j já taky daně se blížej
daně nééééééééééééééééééééééééééééééé
přeeeesněěěěěěěěěě
někteří nikdy chybět nebudou
taky sem si říkala
no, je veselo s tímhle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:47
- Nahlásit
PetraK
zada se nevyspaly? tak snad se to nejak rozchodi, at o vikendu neprolezis kvuli zadum doma...
je, je to husky kříženej s klokanem
Fajka
no tyjo, ten ma stesti myslim, ze se jeste probral... to astatni se vetsinou casem zpravi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:48
- Nahlásit
PetraK
Pani, lituju vás, záda jsou svinstvo, to chce rehabilitace i když to říká ten pravej, co si měl pro papír na rehabku dojít v lednu a možná to vyjde na příští týden
Jsem se mrkla na Nory na předpověď počasí a od zítřejšího poledne do nedělního poledne má v Praze pršet a příští týden fakt ty mrazejky, proč to nemůže být naopak????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:54
- Nahlásit
cernej caj
zada se nevyspaly?
právě že jo, jenže pak se jim nelíbilo asi, že jsem je lehce rozcvičila??? nevím. Prostě najednou se to zhoršilo a přitom nejmíň mě to bolí, když se pohybuju, když chodím. Jak sedím je to v háji tak tu furt těkám prostorem, když to jde
o vikendu neprolezis kvuli zadum doma...
nestraš!! Jsem zvyklá fšecko vychodit, můj trenér říká, že vychodim i těhotenství a smrt
Maya
pro papír na rehabku dojít v lednu a možná to vyjde na příští týden
si ftipná . mám to s tím stejně. Mně fakt nejlíp dělá chůze. Ono je to asi tak, že tělo už nemusí řešit tu nohu, tak si vzpomělo, že jsem si pomlátila víc věcí a dalo se do toho, páč jednak mě občas píchne krční páteří do makovice, když blbě hodím hlavou a druhak není vůbec důvod, aby mě začaly bolet, nic jsem netahala, blbě jsem se nehnula, nevím.
, proč to nemůže být naopak????
jako to je na stížnost někam na horu tohleto :
NADBŮCH?????????? JAK JE TODLE MOŽNÝ? No?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:57
- Nahlásit
PetraK
k cemu presne mas trenera? jakoze na to cviceni, nebo v ty posilce?
nicmene pokud vychodis i smrt, tak to budes fakt pak strasit naveky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:59
- Nahlásit
PetraK
Jsem ščastnej čék.
jo souhlas...anděl strážnej tvůj si zase máknul !
cernej caj
, ze se jeste probral... to astatni se vetsinou casem zpravi
jj to jo je mladej ale nejvíc ho štve že ted nemůže sednout na motorku a jaro je tady
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:00
- Nahlásit
PetraK
mám to s tím stejně. Mně fakt nejlíp dělá chůze
když tě tak čtu jo..hele pojd s náma na trek...po takovej sto kiláčkách budeš mít nohu jako novou
už už duuuuuu, nebo bude bada bum
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:04
- Nahlásit
Fajkakdyž tě tak čtu jo..hele pojd s náma na trek...po takovej sto kiláčkách budeš mít nohu jako novou
to podporuju ale (pac tam na nas, co se nedoplazej ani do pulky musi byt nejaky ti machri
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:15
- Nahlásit
cernej caj
nebo v ty posilce?
v posilce a je suprovej, ono to cvičení vypadá tak nenápadně, ale on má ty sestavy dobře promakaný, vysoce funkční,
pak strasit naveky
chudák lidstvo
Fajka
jo souhlas...anděl strážnej tvůj si zase máknul !
to jo, pokaždý , když se mi ten střet vybaví, udělá se mi špatně od žaludku. Když jsem se vymlátila před-před loni, nebo kdy to bylo tak to bylo vlastní vinou, to jsem byla blbá, letěla jsem pěkně, ale jako dobrý, tohle byl hnus.
ted nemůže sednout na motorku a jaro je tady
jako ale rozumím mu, a je dobře, že ho štvou takovýhle věci, než aby se litoval, důležitý je, aby se dal dokupy a mohl fungovat.
o..hele pojd s náma na trek...po takovej sto kiláčkách budeš mít nohu jako novou
když, já tetkon už neřrešim ani tu nohu, ta už bolí jen na jednom místě, mě tetkon zabíjej ty záda.
sto kiláčků by tu nohu asi rozhadrovalo, ale záda by to mohlo rozchodit, to je fakt
cernej caj
Fajka
jdete tetkon spolu něco? O víkundu?
jako ne, že bych šla, sem enem zvědavá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:18
- Nahlásit
PetraK
to stoji tak 400/h ne, takovej trener? teda zalezi od oblasti, tak celkem narez...
dete tetkon spolu něco?
tak spolu urcite neee, ja nejsu jak Fajka, ja su invalid, kterej to zkusi 2x za rok a nedoplazi se ani do pulky a navic vetsinou i ty lokality sou pro me dost z ruky a zas nemusim mit vsechno tak ja jen ten moravskej kras a mozna neco v lete, fajka ta to ma v maliku urcite vsecko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:25
- Nahlásit
PetraK
jako ale rozumím mu, a je dobře, že ho štvou takovýhle věci,
jo taky mu moc dobře rozumím
prostě co se mu nepovedlo na lyžích chce dorazit na motorce
kiláčků by tu nohu asi rozhadrovalo, ale záda by to mohlo rozchodit, to je fakt
no po 80 kilákách ty bolesti tak cestujou že už to ani nevnímáš
tetkon spolu něco? O víkundu?
jako ne, že bych šla, sem enem zvědavá
neee, my začínáme sezoonu až na konci března v Nymburce
lete, fajka ta to ma v maliku urcite vsecko
ne-e já jen tak občas, nejsem zas manijak co musí bejt všude..to bych tak před 15 lety ted už né a ani to nestíhám časově
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:57
- Nahlásit
Fajka
tak to ja bych klidne jezdila vic - protoze sama na vikend nikam nechcu a takhle aspon mas ty lidi co potkavas a tak, coz je fajn. Nicmene predstava, ze promrham dovoleny proto, abych mohla stravit 6hodin ve vlaku a pak dalsi hodinu dostavanim nekam, kde lisky davaji dobrou noc, pak teda mela trosku zabavicky a pak kolecko domu s prijezdem tak o pulnoci, pokud by me vubec z brna vzal, pac na hodonin je v nedelu odpoledne nacpanej k prasknuti a kdyz si tam lidi stojej i na hlavach, tak se psem uz me 2x vyrazil
trochu lituju, ze sem to objevila az loni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 12:14
- Nahlásit
cernej caj
to stoji tak 400/h ne, takovej trener?
ne-e. My se na to s holkama skládáme, je nás tam víc, takže to je pohodička. Ono ho to děsně baví,je to děsivej sportovec, namakanej, šel tetkon do důchoda, takže to není ani žádná palba, je dobrej i v tom, že má cviky zaměřený nejen na posilování a hubnutí, ale bere v úvahu to, že děláme v sedě, s počítačema hlavně, takže to zaměří i na to, máme tam cviky, kdy fest potrápíme třeba šlachy na rukou a karpály, aby se to protáhlo, nezakrnělo, krční páteř, když jsi rozbitá jako já tetkon, tak ti tu sadu upraví, abys mohla cvičit odlehčeně, kolegyně chodí cvičit i coby těhule, vždycky jí řekne co má dělat jinak než my. Fakt paráda.
ak spolu urcite neee
aha, já že jste se tak shodly
Fajka
rostě co se mu nepovedlo na lyžích chce dorazit na motorce
si praštěná
no po 80 kilákách ty bolesti tak cestujou že už to ani nevnímáš
aha, takže se to rozleze po celým těle. No tak to si nech
my začínáme sezoonu až na konci března v Nymburce
tak do tý doby už budu cajk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 13:10
- Nahlásit
PetraK
tak to je luxus trener tedy
hura, nemam skoleni... mam ho az ve stredu, protoze me boli hlava tak moc dneska, ze sem sebou malem svihla cestou na zachod jak se mi zatocila, tak nevim, jestli je to zas takova vyhra, ze sem se domluvila na jindy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 13:41
- Nahlásit
cernej caj
tak to je luxus trener
jojo on je navíc bezva, je tam hrozná sranda, my furt naoko remcáme a on nás drtí. dobře mi zlepšil kondičku.
hura, nemam skoleni.
protoze me boli hlava tak moc dneska, ze sem sebou malem svihla cestou na zachod jak se mi zatocila
to je asi tou přicházející změnou počasí
jestli je to zas takova vyhra
a máš chuť jít ven se vyvětrat? třebas by to trošinku pomohlo? čerstvej vzduch dělá někdy divy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 13:57
- Nahlásit
PetraK
jojo, to doufam, ze az se dostanu dom se pujdu provetrat ven. akorat fakt skoda, ze jen do tech poli, ty voni uplne jinak, nez les
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 14:37
- Nahlásit
cernej caj
hale černý kafe, víš ty proč sis vybrala domek, tam kde sis ho vybrala?? Aby se ti začlo stejskat po lese, abys do něj chtěla chodit moc. To je jasný, právě sem to vymyslela - z toho cos napsala
tak ať prochajda zabere a uleví se ti.
Jo a pokud se ti stejská po vůni lesa, tak kdyby sis objednávala nějaký ty éteráky, tak zkus objednat navíc nějakou tu vůni jehličnatou - třebas borovici, nebo smrk - je jich vícero. Můžeš si tím doma občas zavonět, a pomáhá to taky léčit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 14:48
- Nahlásit
PetraK
tak ja hlavne byla vcera u nas na zahradce v brne (zkontrolovat vedle zijici babicku), kde to krasne vonelo stromama a okolnima zahradkama, vyhled byl na osvetlene brno luxus... jojo, skoda, ze tam neni voda, ani plyn, ani to vlastne neni stavebni pozemek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 14:56
- Nahlásit
cernej caj
Tak zaskoč někam do les alespoň občas, ulom si tam větev smrku nebo tak něco, když to dáš doma do vázy, vydrží to docela dlouho a voní to lesem hlava bolí z počasí, mě bolela včera, dneska je to lepší, akorát mám pocit, že mi vyskočej voči
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:01
- Nahlásit
Maya
tak jasny, ja muzu vylezt i na zahradu, tam mam jablonky zakrsly a asi 10ti metrovej smrk ale prece jen to proste voni jinak.
tak bacha at ti neutecou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:03
- Nahlásit
cernej caj
kde to krasne vonelo stromama a okolnima zahradkama
rozumím Ti, však neboj, vybuduješ si svojí malou oázu u vás, nemusíš mít hektary prostoru, aby sis udělala pěknou a vonící zahrádku. Nevím jak velkou plochu máš k dispozici, ale i s malou se dá čarovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:05
- Nahlásit
cernej caj
at ti neutecou
ty vado, přesně takhle vypadala chudák ta fenka rýžbejka, co jsme jí potkali s Ešátorem minulej pátek a co s ní její páník jaksi neuměl komunikovat a držel jí za kůži na hlavě, aby nás nesežrala a ona chudák devítiiměsíční jen potřebuje kontakt se psy, v kterým jí ze strachu brání a vyrábí z ní tak dalšího asociála.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:06
- Nahlásit
cernej caj
To je přesný tak fotka, tak nějak se dneska cejtim.
S tou zahrádkou je to pravda, ale tam se zase neprojdeš že jo, já ti rozumím, ale zase tak každej nemůže mít všechno, zase máte jiný věci ne, hlavně ten barák.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:07
- Nahlásit
PetraK
mam 500m2, no neni to moc, ale je to moje
ty vado, přesně takhle vypadala chudák ta fenka rýžbejka
tak to je fakt des, jak sem o tom cetla, tak mi bylo fenky lito
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:15
- Nahlásit
Maya
Ale tak to je jen postesknuti, ono stejne realne mit obr zahradu, tak se o ni budu zas porad jen starat, nevytahnu paty z domu... bych byla jak worick, od rana do vecera na zahradce, coz je na jednu stranu pekny, na druhou je cloveku lito nekam jet aby nevyplel ty jahody kdyz uz jich ten hektar zasadil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 15:17
- Nahlásit
cernej caj
pět set metrů, s tím se dá náhodou čarovat docela, jen to chce volit malé stromky a keře.
tak mi bylo fenky lito
mě to fakt sejmulo, udělalo se mi špatně při představě, co ten pes tak asi prožívá. Ale s pánem se dalo mluvit, poslouchal, říkal že mi děkuje, když jsem se mu omlouvala, že jsem ho tak zkontaktovala a zahltila informacema, ale snažila jsem se mu vysvětlit, že se takhle řítěj do průšvihu a hlavně fence ubližujou. no, uvidíme.
letím dom, hehehe, no letím je dost nadnesený slovo, hodilo by se spíš - jdu se kývat dom páč se kývu jak starej Brůna, jiného pohybu neschopna jsouc .
Večer si špuntnu nachlazený vínko a budu se léčit alehůlem
zatim čus.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 18:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Chůze udělala z vopice člověka a z Koláče trochu pohyblivější člověka. Pěkná odpolení prochajda. Jen jsem měla obavy, když Ešátor lítal s bobrmankou, že aby mě nesejmuli.
Tak snad se černýmu kafi taky trochu ulevilo při procházce a Maya má zalezlý bulvy.
Jdu dělat mejdan, Brtnik šel do hospy, mám to tu pro sebe
vohně už planou, hošíčci jedou, bílé nachlazeno, pes utahán - snad.
pejskarina
co sme ňáká testovací fóra Aliku? zjišťuješ, kde a jak rychle tě lapnout? U nás jsi v bezpečí-relativním
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 18:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
pejskarina
Mě právě nelapnou nikdy, bo není za co
jo, to sem právě vedle zjistila
ajaj jaj, tys to rozjel, koukám, ve velkým?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 18:56
- Nahlásit
PetraK
cerny kafe uz o hlave ani nevi a u nas uz teda trochu kape. Je super, ze ses pohyblivejsi, to esator jiste ocenil
ps:jak jsem psala u nas, mame spraven kotel, jen neco s cidlem, za par korun kotel jako novej (hura, mam uz na susaku pradlo skoro 14 dni a furt cekam, jestli driv speslnivy nebo uschne )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:00
- Nahlásit
a
a
a
http://www.youtube.com/watch?v=vUJKt5-ZKOw&feature =player_detailpage#t=6s
to nemá chybku.
pejskarina
ja nic nerozjel,