| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:11
- Nahlásit
Fajka
jj mám to jako telku každej den
sim tě já zas mám pocit že jsme neprobrali ani půlku toho všeho co bych chtěla
jo!! taky mám dycky ten pocit. Ovšem Auspuf und Ferštopfung se stihnul probrat
a mas prýýč
ble, ble - to zní hrozna maso-chysticky
ty vogo to je fakt z prdele klika že si fakt nic nezlomila !
hodně!! Hodně velká klika. Tím se utěšuju, když mě to bolí, když se pohnu. Jediný, kdy to nebolí - jako vůbec nic po těle, je , když chodim
týjooo von se smějeeee
viiiď? KRÁSA!!
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
jsem poctěný hrdobec
no však buď bo moc takovejch jako vy fakt nejni
ten její dychtivej výraz byl boží
u vás ?
ja ja, mlha prší a taje to fuj bek
a jak je čííífoj? už fstal z mrtvých uchozených
jo jo , už jo ale že mu to trvalo ale dobrý dneska se nám dokonce podařilo přimontovat další skříňku do koopelky, a prej možná zvládnem ještě jednu takže to mu je asi dobře
Ben má nejlepčí domov, jakej může mít
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Ben má nejlepčí domov, jakej může mít, nepřestanu bejt jeho novopánčičce vděčná.
To je nas vic takovejch. Aaaach, proste jeste jednou diky ti! Zes nemela linou hubu.
u vás ? tady bylo celej den slunečno
Tady chcije setrvale uz asi tri hodiny, zaveje jsou v cudu, opet jen bahno, cvachta, krtiny, humus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:14
- Nahlásit
PetraK
Ovšem Auspuf und Ferštopfung se stihnul probrat
no dyž to bylo děsně důležitý ale ! a stejnak jsme to s Brtníkem nestihli doprobrat...
Jediný, kdy to nebolí - jako vůbec nic po těle, je , když chodim
tak to je fakt dobrý takže ten vejšlap s náma byl nejlepčí volba !
jo a mrkni na to vídejo, máš ho v mailu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:16
- Nahlásit
Fifi
Anooo, on ted zari jak slunickooo, vytlemenec
tyjo, čék fakt zatlačuje slzu dyž ty fotky vidí !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
To je nas vic takovejch. Aaaach, proste jeste jednou diky ti! Zes nemela linou hubu.
já nic já muzikant, teda grafoman , v tomdle případku naštěstí.
zaveje jsou v cudu, opet jen bahno, cvachta, krtiny, humus
na zejtřek se těšim ešče míň
Fajka
Hale ty fotky
a video, cos posílala jsou boží. Třebas jak tam pánové tak vážně cosi probíraj .
a stejnak jsme to s Brtníkem nestihli doprobrat...
ešivá vono to nebude tim, že těch slovíček je v germánštině tolik
takže ten vejšlap s náma byl nejlepčí volba !
to stopro, mám to vyzkoušený, že fšecko se prostě vychodí
bo moc takovejch jako vy fakt nejni
nevěděj, vo co přicházej. To její uvítání hned ten první den , tak to stálo za to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:27
- Nahlásit
Fajka
dneska se nám dokonce podařilo přimontovat další skříňku do koopelky, a prej možná zvládnem ještě jednu takže to mu je asi dobře
no vidááá! takže ešče se párkrát projdem a barák bude hotovej, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:29
- Nahlásit
kudy do tej Austrálije??
tudy!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:33
- Nahlásit
PetraK
Třebas jak tam pánové tak vážně cosi probíraj
asi probíralo, co všechno je vynikající
nebude tim, že těch slovíček je v germánštině tolik
stopro, mám to vyzkoušený, že fšecko se prostě vychodí
pokud to teda chodit vůbec jde
! takže ešče se párkrát projdem a barák bude hotovej, ne? vo*e kéž by to tak bylo
PetraK
kudy do tej Austrálije??
tudy!
číf mě ukazoval nějteré jeho fotky a některý jsou zas docela hustý akoda akorát že nebylo slunečno takhle jsou takový nic moc no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 21:00
- Nahlásit
Fajka
asi probíralo, co všechno je vynikající
sem dneska dělala poblifku - papa pomodóri, hádej jaká byla??? a vepřovej stejk s rejžou a pečenými rajčaty? jaký to asi bylo???
pokud to teda chodit vůbec jde
tak jasně, Meresjef měl dost hendikep
vo*e kéž by to tak bylo
já vim, je toho hodně, ale bylo by to pěkný, že?
některý jsou zas docela hustý
huž se směju, von má totiž moc šikovný voko a já se těším na to video jak si Fejkyna hraje se Slípkou.
takhle jsou takový nic moc no
ááále to je fuck , ne? Hlavně že nejsou jak z našeho foťáku - ne nejsou vůbec . Zajímalo by mě, kde ten šmejd vyleze No a dneska jsme před odchodem ven hledali asi 10 min. jak šílený mikinu, kterou měl Brtnik připravenou, že si jí vezme na sebe. Nebyla. ne-by-la! pak byla ve skříni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 22:42
- Nahlásit
PetraK
nebo bys rači totok přáníčko?
a bezbolestnou adaptaci v realitě, eh.
jo áá... naše máti ujíždí na tvým receptu na vaječňák, dělá jeden za druhým a furt lepčí. naposled čekuládovej.
cernej caj
ten kuchyňskej kout je fakt kůl
zkoušelas už tu pohankovou kaši?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 07:09
- Nahlásit
proč je zase pindělí???????????
PetraK
až budeš chtít rozveselit v pracovním dni, tak ti popíšu setkání mého kolegy s RůůůůžoFkou během tvé nepřítomnosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 07:18
- Nahlásit
PetraK
sme radi, ze jste se ve zdravi vratili a uzili si dovcu. A donesl si z australie nejakyho klokana, nebo priste?
Vero
jojo, vcera k veceri byla premiera - jen jsem ji zalila horkou vodou, vmichala trochu medu (ta kase fakt nevypada vubec vabne, takova hneda slichta) a dala pokrajeny ovoce z konzervy a kupodivu to chutnalo vyrazne lepe, nez to vypadalo a muz se na to sice taky tvaril neduverive, ale zblazl ten hrnecek raz dva
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:11
- Nahlásit
PetraK
čus hele v troji sou 2 tetovaný fousci,existuje něco kam se to ještě může dát?
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:20
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
a už zas f tom arbajtu
vokamžitě, ale vokamžitě chcu zpátky, tady se mi nějak moc nelíbí teda. Navíc nějako nechápu, ale včera z ničehož nic koukám a........ na kotniku se mi vyrobil krásnej fijalovej votok , velkej asi jako pěst. Kde se to tam jako vzalo? a proč takhle pozdě? sem divná.
Janiii
až budeš chtít rozveselit v pracovním dni, tak ti popíšu setkání mého kolegy s RůůůůžoFkou během tvé nepřítomnosti
TY KECÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ!! SEM S TIM !! IHNED A OBRATEM A OKAMŽITĚ , tlemim se už tetkon
cernej caj
ve zdravi vratili
todle je takovej malinkatej sasrak, po tom pátečku.
donesl si z australie nejakyho klokana,
klokana ne, jen plnou kušnu sněhu
a kupodivu to chutnalo vyrazne lepe, nez to vypadalo
že jo?
ale zblazl ten hrnecek raz dva
přesně vidím Brtnika , Až se mi teda u něj podaří překonat tu nedůvěru, neb tady máme jisté rezervy
Vero
totok přáníčko?
beru to první,ešivá si můžu vybrat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
2 tetovaný fousc
jak mi to tady možnosti dovolí, zkusím pohledat u fousů nějaký kontakty díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:34
- Nahlásit
PetraK
klokana ne, jen plnou kušnu sněhu
to je teda expert on tu klokanni kapsu ani nepotrebuje kdyz si narve vse do tlamy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:56
- Nahlásit
Rumštajn až na věky....
Koukám že Ešusojc měla narozky a já jsem zde nebyla, takže to spěchám napravit..pozdě ale přeciž ..... milá Ešusko přeju ti vše nejramštajnovatější a nejrůžověší k tvým urozeninám.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:10
- Nahlásit
vlk
vlku?? ty ešče spíš, že jo? a nebo chceš za brankou zástup zvěře? co?
cernej caj
kdyz si narve vse do tlamy
hlavně do pupku , co se týká narvání do tlamy, tak jeho vižlí kámoška to je jiná liga, nacpe si tam klidně i tři tenisáky jak to dokáže nechápu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:16
- Nahlásit
PetraK
a nebo chceš za brankou zástup zvěře? co?
zvěř neeeee.... ten poslední kot je hotové neštěstí..... furt dělá pod sebe, leží v tom a tím pádem pořád smrdí.... nevim esli nemá chorej svěrač, a asi má zlomenej ocas neb ho vůbec nezvedá.... ale co marodim, tak nemám na to abych ho vzala k vetovi....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:28
- Nahlásit
vlk
. nevim esli nemá chorej svěrač, a asi má zlomenej ocas neb ho vůbec nezvedá.
možná úraz nějakej?? chjo.
marodim
no jestli máš křípku, tak to ani nejde, to je člověk rád, že doleze z psotele na wc, uvařit si čaj a jít zas zdechnout v psotel.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:38
- Nahlásit
PetraK
možná úraz nějakej?? chjo.
určitě, má i na kost ojetý zadní nohy.... to už má zahojený a zarůstá mu to novou kůžičkou....ale to nekontrolovatelný vyměšování je dost nepříjemný, hlavně proto, že chodí za ostatníma "venkovníma" kočkama a dělá jim do pelechů.... ...možná by i pomohlo odoperovat ten ocas, protože když kadí, tak ho nezvedne a tudíž mu všechno zůstane nalepený u pérdele.....
no jestli máš křípku, tak to ani nejde,
houby křipku, furt marodím s těma rukama, mám problém udržet hrnek kafé, ne tak v práci lopatu.....a plnou.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:41
- Nahlásit
PetraK
ááále, v tejdnu mi kolega volá a řiká "hele, ta tvoje kámoška už tam nepracuje? už to nevydržela??" a já si teda vzpomněla, že se dovoluješ, a on "no, teď jedu tam vocaď ... pani, že jim to nepění ... no bodejť by pěnilo, když tam neměli ten pojezd na tý nádobce s mlíkem, kterej určuje, že to má pěnit" ... a ptal se, jestli jste tam jako všickni tak inteligentní tak jsem řikala, že vona je uplně ta nejinteligentnější
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:43
- Nahlásit
vlk
furt marodím s těma rukama, mám problém udržet hrnek kafé
auuuu, milý vlčku, bolí mě to i za tebe mooooc zkušeností s timhle bohužel to chce jen a jen KLID a to totál ne nadarmo se to dává do sádry na x týdnů zvlášť když jsi měla tu děsivou reakci na ty injekce
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:46
- Nahlásit
Janiii
ne nadarmo se to dává do sádry na x týdnů
... no esli mě daj vobě ruce do sádry, tak nevím, kdo mi bé utírat pr...l, vařit a mejt nádobí.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:02
- Nahlásit
Janiii
když tam neměli ten pojezd na tý nádobce s mlíkem, kterej určuje, že to má pěnit" ... a ptal se, jestli jste tam jako všickni tak inteligentní
: to si děláš prdel, ž ejo??? tohle není přece možný!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? to přece fakt nemůže bejt pravda, že ne??? Na stav přístroje se radši ani neptám. Ty vole tak tohle mě srazilo pod stůl : bože, to nevymyslíš
vlk
určitě, má i na kost ojetý zadní nohy..
hm, tak to je asi ten problém, si tak asi myslím.
urt marodím s těma rukama, mám problém udržet hrnek kafé,
ještě pořád, chudero??
Já jsem koukala, že v tý mojí nový moudrý knize o éterickejch olejích, je psáno i o tomhle problému a je tam vypsaná směs olejů, která to pomáhá řešit. Třebas bys to mohla vyzkoušet? Aspoň na úlevu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:16
- Nahlásit
vlk
budes jak ten kocicak, chodit do kocicich pelechu at to nemas ve svym
ale tak snad se ti to zlepsi, ty sadry by byli dost hrozny
premyslim, ze zkusim koupit haltiohlavku, jestli by to nejak nepomohlo na tahani. sem tu procetla nejakou diskuzi a reakce veskrze dobry, pac ja nevim, kdy mam spravne trhnout voditkem, aby ten pes ani nezacal tahat. A moje modrofialovy koleno, na kterym mam problemy doplazit se do prace (zas to zdravy co se mi ted tak tak dohojilo, abych mohla trochu chodit) by urcite ocenilo kdyby se nesetkalo s tou bruslici ledovou plochou u nas za humny
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:22
- Nahlásit
PetraK
hm, tak to je asi ten problém, si tak asi myslím.
nevim, chodí normálně, vyskakuje docela vysoko, myslím, že to bude spíš tím ocasem a šulina má taky takovýho divnýho.... ale nevypadá, že by ho něco bolelo, žere, přede, kámoší se s kočkama.....spíš esli ho chudáka někdo nějak nenakopl....uvidíme co s ním.....
Já jsem koukala, že v tý mojí nový moudrý knize o éterickejch olejích, je psáno i o tomhle problému a je tam vypsaná směs olejů, která to pomáhá řešit. Třebas bys to mohla vyzkoušet?
...a to se jako čuchá, nebo jak to přináší úlevu.... napiš co to je , za zkoušku by to možná stálo....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:25
- Nahlásit
a to se jako čuchá, nebo jak to přináší úlevu.... napiš co to je , za zkoušku by to možná stálo....
hlásim se taky do klubu. teď jsem teda v pasivním stádiu (ťuk, ťuk, klepu to), ale čék nikdy neví, jak dlouho to vydrží
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:31
- Nahlásit
cernej caj
budes jak ten kocicak, chodit do kocicich pelechu at to nemas ve svym
tak jako chodit na záchod by asi byl ten nejmenší problém.... spíš ta očista pak....
|