| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2013 16:16
- Nahlásit
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4017695 0/?query=FLUNDRA
přemejšlim, co bylo pro tvůrce inspirací?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2013 16:57
- Nahlásit
Fajka
To je haaaaasky, kdo by to byl treba pred dvema rokama rek, ze si bude pruhata hrat, co hrat, este ke hre provokovat!!!
kachna_
přemejšlim, co bylo pro tvůrce inspirací?
To bude neco podobnyho, jako doprodej Hoven...
A FCB nemaje, jedna dobra duse zalozila Skrivanum ofiko profil, prosim tedy fejsbukare, aby to nejak sdileli nebo jak se tomu nadava... https://www.facebook.com/UtulekSkrivanyUNovehoBydz ova?ref=hl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2013 22:20
- Nahlásit
kachna_
ještě by to chtělo tuleni na sn
jo chystám se na to
Fifi
kdo by to byl treba pred dvema rokama rek,
já ti to povím, NIKDO NIKDO NIKDo a já úplně nejmíň ze všech
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2013 22:34
- Nahlásit
Ramštajn na horách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2013 22:52
- Nahlásit
Fajka
Ramštajn na horách
jehee, kralovna vsech speku a tunaku! Vyridila pozdravy, cuza?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 07:04
- Nahlásit
hlasim, ze jsem dnes v pracovnim procesu, doufam, ze uz se to bude jen postupne vylepsovat, uplne OK to neni, ale ty 2 dny volna s vikendem museli stacit.
Fajka
luxus video teda i fotky pekny
Fifi
Koberec Hoven a nohy VikaKaj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 12:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
lpgštájn
prosím prosím, nemáte někdoponětí, jaká je daň z přidané hodnoty u lpg?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 13:02
- Nahlásit
Fifi
jehee, kralovna vsech speku a tunaku! Vyridila pozdravy, cuza
aaano prosím vyřídila ! kujem
cernej caj
luxus video teda i fotky pekny
dík
ze jsem dnes v pracovnim procesu, doufam, ze uz se to bude jen postupne vylepsovat, uplne OK to neni,
takz práce rovnou domu do betle !
kachna_
prosím, nemáte někdoponětí, jaká je daň z přidané hodnoty u lpg nevim ale to bude na nějakým účtě vod benzínky..nemáš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 13:51
- Nahlásit
Fajka
bude na nějakým účtě vod benzínky..nemáš?
ráno jsem ho vyhodila (hádej kdy jezděj popeláři? ) a jinak si ho neberu
v googlu to prostě není a Michalův šéf se na to ptal. A já to nutně (zvědavost je strašná věc) POTŘEBUJU vědět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 14:11
- Nahlásit
kachna_
ráno jsem ho vyhodila (hádej kdy jezděj popeláři
předpokládám že dnes dopoledne
já to nutně (zvědavost je strašná věc) POTŘEBUJU vědět
znám taky mívám podobnou úchylku
ted koukám že normální plyn je 21 %
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 15:11
- Nahlásit
kachna_
ja se zeptam muze, jaka je na to dan, on si sice uctenky projistotu ani nebere ale uvidime
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 19:24
- Nahlásit
cernej caj
Fajka
tak jsem nakonec našla výrobky ve snížené sazbě a usoudila, že to není nic z toho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 08:02
- Nahlásit
kachna_
tak muz uctenku zadnou nemel u sebe a z hlavy to taky nevi...
leda si asi na nejakou benzinku zavolat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 16:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn, su fakt dement!
já si nemůžu rozbít hubu někde bezesvědků, já si jí musím rozbít v narvaným vobchoďáku na jezdících schodech
to prostě nejni dobrý když nejezděj na ně vlítnout jak jsme zvyklá...kor dyž mám boty vobalený vod sněhu
sem si pěkně strhla kus kůže na dlani vo to debilní žbrdlení dyž sem přistávala aaaaaach jooooooo...zase sem pospíchala
kachna_
výrobky ve snížené sazbě a usoudila, že to není nic z toho taky si myslím že u tohodle stát napalil vyšší sazbu jak u benzinu nafty atd... ale neměla sem čas se probírat zákonama
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 17:35
- Nahlásit
rumštajn
to Fajky video je moc a moc krásný, závidím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:39
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že jak tu není velkomajitelka fory, tak to tu skomírá Asi jí budu muset hlásit nepřítomnost většiny osazenstva
Jinak já běhám po kontrolách a musím říct, že v tomhle marastu to není nic moc... jak já se těšííím na teploučko, ani si nedovedete představit...
Jinak tu byla dneska návštěva... na Brutíka a na Alušku se přijel podívat chovatel. Bych vám přála vidět, jak se Brut naparoval a Al lísala Navíc přivezl svoje čtyři fenečky, které hárají, tak měl Brut o "zábavu" postaráno
Mno a o víkendu jsem měla taky "zábavu"... opět jsme s kamarádkou dávaly dohromady nadační věci, jen doufám, že se ta naše snaha někde ukáže. Musejí se zneužívaným holčičkám v dětském domově nakoupit slepice, kozy a kráva, takže jsme ještě dávaly dohromady info o možnosti přispět na nějaké zvířátko ( máme již vybrané penízky na pár slepiček, které ponesou jména přispěvatelek a jedna koza bude mít také české jméno po paní, co jí zaplatila )
Fajka
ježííííííš, koukej na sebe dávat pozor, koukám, že chytáš moresy Ešusky Jinak foto,video pěknýýý
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:51
- Nahlásit
Fajka
simtě, jak ses mohla poškodit na stojících schodech? to mělo být opačně ne?
brut
Musejí se zneužívaným holčičkám v dětském domově nakoupit slepice, kozy a kráva
Hele já tomu nerozumím, ať dělám, co dělám??
Jinak gratuluju k močikovnejm dětem... a zdraví tobě zejména přeju, já dycky dyž tě tu přečtu, tak si říkám, jak jsme všichni strašně zdraví zatím tak se opatruj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 19:52 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Vero
Hele já tomu nerozumím, ať dělám, co dělám??
ahááá, já si neuvědomila, že ne všechny víte, že pomáhám jedné české nadaci, která dělá adopce dětí na dálku a staví dětský domov pro holčičky v Keni, kterým bylo vnuceno manželství nebo do něj byly prodány.Jde opravdu o holčičky ve věku 4 - 11let, z nichž některé manželé nakazili HIV ( pohlavní styk byl i u těch nejmenších), mučili je atd...
No a aby dětský domov mohl pořádně fungovat, tak tam potřebují nakoupit nějaká zvířata ( což je prostě daný vládním nařízením) a spoustu dalších věcí, ale ty teď nehoří.
gratuluju k močikovnejm dětem
díky moc
zdraví tobě zejména přeju, já dycky dyž tě tu přečtu, tak si říkám, jak jsme všichni strašně zdraví zatím tak se opatruj
díky moc...snažím se opatrovat, přece se úplně nerozsypu, kdo by tu hlídal za velkomajitelku forum?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 19:59
- Nahlásit
brut
dětský domov pro holčičky v Keni,
ach tak, v Keni.... já zrovna pracovala nad dokumentem o zneužívaných dětech a bylo to v našem kontextu a tak sem se v tom zacyklila, že jsem prostě nechápala, nač potřebujou ty nešťastnice v tom děcáku slepice a kozu. no... si zas sedím už zas jednou na vedení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 20:33
- Nahlásit
Vero
já zrovna pracovala nad dokumentem o zneužívaných dětech
Se mas, ja sem u konvi na mliko.
Takze milkstaaajn preju, zdravim jen a zase prcham.
brut
Jo vlastne, co Samson, libil se darek onehda??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 21:15
- Nahlásit
Fifi
Jo vlastne, co Samson, libil se darek onehda
ještě ho nedostal... byl u sebe ve vesnici a to do 12.2. Teď už je ve škole a tam kluci pojedou snad příští týden. Tak ho holt dostane opožděně. Ale prý bude nadšen. Jen si ho bude muset zatím nechat u kluků, prootže ve školách nic takového mít nesmějí...
Vero
zrovna pracovala nad dokumentem o zneužívaných dětech a bylo to v našem kontextu
tomu rozumím, taky bych v tu chvíli přemýšlela, k čemu jim budou slepice, kozy a kráva
Co to studuješ za obor?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 21:18
- Nahlásit
Vero
to Fajky video je moc a moc krásný, závidím.
dík
simtě, jak ses mohla poškodit na stojících schodech? to mělo být opačně ne?
no dyk to píšu..páš su dement !
oni to nebyli schody jako schody ale takovej ten pás šikmej a dyby blbec byl v provozu tak se na začátku zastavim jedu si jak pán jenže tím že stál udělala sem další krok no a jak sem měla vyhřátý boty z auta nalepenej sníh na podrážce ta prostě na těch schodech du a najednou ležim
brut
, koukej na sebe dávat pozor, koukám, že chytáš moresy Ešusky Jinak foto,video pěknýýý
no abych byla zcela upřímná tak včera si podobným způsobem rozbil čuňu aj číf akurát von má zedřenou pravou Fajfku a já mám levou jsme paka fakt..
Navíc přivezl svoje čtyři fenečky, které hárají, tak měl Brut o "zábavu" postaráno
týjoo to musel bejt blaženej
jináč dneska je tu od božího rána vánice jak blázen, myslím že Ešuska musí bejt taky blažená
tak to tu skomírá Asi jí budu muset hlásit nepřítomnost většiny osazenstva
já mám vomluvu bo my s nima byli včéra na véče
kontrolách a musím říct, že v tomhle marastu to není nic moc... jak já se těšííím na teploučko, ani si nedovedete představit
dovedem, já sem na tom úpá stejně!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 21:49
- Nahlásit
Fajka
no dyk to píšu..páš su dement
nic si z toho nedělejte pani. já jsem zase nemehlo, no a na vše podobné eskalátoru mám pracně ochozenou fóbii - a tak ňák jsem dodnes myslela, že to je nebezpečný jen v pohybu - tak zas další zklamání
Fifi
Se mas, ja sem u konvi na mliko
tak krom toho, že to má blíž k té koze, si nemyslim, že to je nějaký horší, ba naopak, ne? teda ale možná záleží, jestli dojíš, nebo nalíváš děckám, nebo o nich vytváříš dokument
brut
taky bych v tu chvíli přemýšlela, k čemu jim budou slepice, kozy a kráva
tak napadá mě, že by jim to mohlo bejt dost dobrý, starat se o zvíře.
Co to studuješ za obor?
soc. práce, ale todle nebylo do školy, ale do práce, kurz ministerstva vnitra pro pěstouny... většinou ale musím dělat spíš na zbytečných věcech, tohle je výjimka.
přemýšlím nad tím, jak se stane, že některý z těch dívenek před těma hrůzama na svým ženství z Afriky utečou, a dokonce neskončí v uprchlickým táboře, ale vystudují a jsou úspěšný (a v televizi). nepochybně statisticky nevýznamný procento, ale stejně. čím to? vidíš do toho víc?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 21:51
- Nahlásit
Fajka
jináč dneska je tu od božího rána vánice jak blázen, myslím že Ešuska musí bejt taky blažená
Ty ale to bylo i vloni, jak esusovic byjedou do bedricha, tak chulemenice a mrazaci...
tak se na začátku zastavim jedu si jak pán jenže tím že stál udělala sem další krok no a jak sem měla vyhřátý boty z auta nalepenej sníh na podrážce ta prostě na těch schodech du a najednou
Au a lity lity a zaroven skodoliby chichty.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 21:55
- Nahlásit
Vero
tak ňák jsem dodnes myslela, že to je nebezpečný jen v pohybu
omyl je to hajzl nebezpečnej i tak !
Fifi
Ty ale to bylo i vloni, jak esusovic byjedou do bedricha, tak chulemenice a mrazaci
jo přesně, si to snad vobjednává čůůůůza jedna
a zaroven skodoliby chichty
a víš co bylo nejhorší?
v protisměru ten druhej pás samo byl v provozu a plnej lidí a všichni, všichni dělali škodolibí ksichtí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 21:56
- Nahlásit
Vero
teda ale možná záleží, jestli dojíš, nebo nalíváš děckám, nebo o nich vytváříš dokument
Bohuzel, ani jedno, druhy, treti, jen datlovani technicky, zadna romantika.
A hezkou praci mas, teda!
no a na vše podobné eskalátoru mám pracně ochozenou fóbii
Ochozena fobie, to je hezky receno... ja uz mam fobii z auta, odjezdenou, dycky, kdyz zacnu premejslet, ze se posere, tak se posralo. Ted uz na to nemyslim - a vono jezdi?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 22:01
- Nahlásit
Fajka
v protisměru ten druhej pás samo byl v provozu a plnej lidí
Ja se teda nenaflakla, ale minulej tejden v chumelenici... hlad.. slintala sem u reznika uz ve fronte, oblozeny chlebicky s debrecinkou a sunkou, rychlovka nezdrava... a vylezes, zabruslis na parkovisti plijeee, demiplijeee, debrecinkovej upustis a rozslapnes, ten v ruce - sunka v cudu, vajicko v cudu, zbyde ti veka s placlym salatem nakym. ALE neupadla sem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 22:04
- Nahlásit
Fifi
a vylezes, zabruslis na parkovisti plijeee, demiplijeee, debrecinkovej upustis a rozslapnes, ten v ruce - sunka v cudu, vajicko v cudu, zbyde ti veka s placlym salatem nakym. ALE neupadla sem
díík, hned je mi veseleji na duši, že v tom nésu sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2013 08:24
- Nahlásit
Fajka
Fifi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2013 19:56
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !
během posledních dvou dní tu napadlo půl metru sněhu. Dneska jsem u velkomajitelky fora zjištovala jestli jí to už jako stačí prej už jako aj jo
|