Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 10:00
- Nahlásit

cernej caj
rozbitym kotlem je uz nejvyssi cas, aby se vyrazne oteplilo
šmarjá to teda jo to je fakt bo by jste jináč umrzli!

vlk
máš v zahrádce trávu a plevel ?????......tož si vybetonuj zahrádku
špíš sem přemejšlela že by měli vyšlechtit nějako zakrslou trávu! co by za celý léto nevyrostla víc jak 5 cm ... kdyby se to někomu povedlo , tak by na tom vytřískal majlant si myslim...

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 10:05
- Nahlásit

Fajka
že by měli vyšlechtit nějako zakrslou trávu! co by za celý léto nevyrostla víc jak 5 cm
týýýý brďo.... tak to by bylo na nobelofku..... krásně zelenej, hustej pažit, co by netřál sekačku..... ale to by asi nepřežili výrobci sekaček a Béda Trávníček.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 10:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
doufam, ze to tak zly nebude, prestal fungovat vcera, tak snad uz mame konec zimy a v nejhorsim budem vesele topit uhlim a spat v kuchyni u peter na karimatkach (hlavne, aby nam nezamrzl ten kotel to by bylo mnohem horsi, to by snad musel byt novej )

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 13:46
- Nahlásit

eh a já se radovala že letošní Pecka bude tentokrát v jiným prostředí
Fajka
eh, a maminka mi píše, ať ti vyřídim, jestli by nebylo na čase poslat přihlášku?? a prej tam máš napsat jaký chceš dělat zkoušky
a ad dovolená - jedeme s mamčou a ještě s kamarádama psíma jedněma

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 13:50
- Nahlásit

cernej caj
to by bylo mnohem horsi, to by snad musel byt novej
nestraš! zas nějaký vydání jak je starej vůbec? má na to nárok?

Janiii
eh, a maminka mi píše, ať ti vyřídim, jestli by nebylo na čase poslat přihlášku??
uuuuž není to brzo ????
já vííím, já vííím, už se na to od pondělka chystám o víkendu vyřídím šecky resty

a prej tam máš napsat jaký chceš dělat zkoušky
žádný !!!!

jedeme s mamčou a ještě s kamarádama psíma jedněma
jůůůůů se máteééé Alpy jsou krásnýýýý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 13:53
- Nahlásit

Fajka
no asi 10-15 let, mame ho doma od lonska a zatim slapal, tak su zvedava... jeste, ze uz je konec zimy, kdyby nejhur

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 16:17
- Nahlásit

Fajka
jůůůůů se máteééé Alpy jsou krásnýýýý
se tam už pár let chystám a nějak to nikdy nevyšlo. takže jsem letos zahlásila, že prostě JÁ jedu a kdo se přidá??
ale netěšim se, vůbec se netěšim, protože při mým "štěstí" by to jinak dopadlo tak takhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 17:11
- Nahlásit

Brrrrrstaaajn,
bila tma a vichrice, blee!
Fajka
Dneska se dovalej k nám na prochajdu...
Jestli je u vas jak tady, tak abyste neskoncili jak Hancove a Vrbatove.
špíš sem přemejšlela že by měli vyšlechtit nějako zakrslou trávu!
Takovou ja taky chci!!!

cernej caj
prestal fungovat vcera, tak snad uz mame konec zimy
Naivko, tipuju, ze v breznu este dychne Sibir, stejne jak vloni. Mozna lepsi nechat kotel omrknout? Aby vam pak neporupalo este topeni trebas....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 22:35
- Nahlásit

Ramštáááájn, tak myslím že Ešuska bude z týdle dovči nejen dobitá ale i dobitá, možná i zbitá nebo zabitá
hásky bylo dneska moc háásky

cernej caj
asi 10-15 let
tyjo to už je docela dost no

Janiii
netěšim se, vůbec se netěšim, protože při mým "štěstí" by to jinak dopadlo tak takhle

néé to musí klapnooout !!!

Fifi
je u vas jak tady, tak abyste neskoncili jak Hancove a Vrbatove
jsme zpět a moc k tomu nechybělo! vánice jako kráva, klouzalo to jak sfiňa a šli jsme celou cestu asi 7 kiláků v lese po tmě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 12:09
- Nahlásit

FifiFajka
jojo, v pondeli budem volat kotlare.

No ale kdyz vidim tu nadilku venku, to je dneska i u nas, kde zasadne zadnej snih nikdy neni, docela narez. I auta nam tu na hlavnim tahu jezdej tak 20 a klouze to jak svina...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 12:49
- Nahlásit

Tak Ešusovic už jsou na cestě do Prahééé
aaachjoooo to tak uteklo

Doufám že dorazí v pořádku bo tam se fakt žení všici čerti a padá sníh ve velkém. Já za chvilu ještě vyrážím vylítat jelito do tej vánice tak snád nezapadnem v závějích

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 13:20
- Nahlásit

Fajka
Ešusovic už jsou na cestě do Prahééé
Brrr, taky doufam, ze dojedou ok, zrovna dneska je jakakoliv jizda znacne o hubu. Na zahrade vichrice nafoukala metr a pul vysokou zavej, Kremyl se kochal snow divingem.

ESUSKOO
Heeepy brzdyyyyyyy preju, aspon doufam, ze si to pamatuju spravne. Tady nekolik drobnustek:

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 13:31
- Nahlásit

Ešusáci maj narozky? Džízus, no tak to vám taky pěkně přejeme, posíláme virtuelně megáč. Převodem. Z Fyfyjovic konta samozřejmě. Maryje vzkazuje, že je ráda, že nemá narozky Ešus, páč by mu musela dát kousek svýho kachního pamlsku a to by děsně nerada dělala. Takže vám přeje srdečně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 14:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
Kousek svýho kachního pamlsku

Ešuskoooo,
tak jestli máš narozeniny, tak všecko neeeeeeej hepy brzdy na cestě domů tak jako tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 14:33
- Nahlásit

taky prejem susce a hlavne pohodovy navrat

ja posilam foto meho noveho kuchynskeho koutu sice to jeste neni uplne ono, ale sme na mezistupni kucgynsky kout
sem dneska varila ty pohankovy testoviny, tak nejsou vubec spatny, ale asi jsem je osolila drobatko min, nez by chteli. No akorat skoda, ze nemaj nejaky vetsi ekonomictejsi baleni

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 14:34
- Nahlásit

cernej caj
kucgynsky kout
Hele, to vypada jako kuchyn za sociku, kor s tema karafiatama tam..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 14:41
- Nahlásit

Fifi

ty sem dostala od muze k valentynu

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 18:47
- Nahlásit

všeeeeeeeecko neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej pani Ešusový

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 18:54 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Esusiiii narozeninyyyyy
Taky preju vsecicko nej a nej, hodne psokojenosti a udanejch psuch

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 12:07
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek,

Ešuska

tak jak pani???
co dělá?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 12:57
- Nahlásit

kochám se
http://www.semenaonline.cz
kdybyste odsud někdo něco chtěli, tak asi si budu i objednávat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:35
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

IŠ BIN CURÝÝÝÝK!!!!!!!!!!!!!!!! BOHUŽEL

Bylo to skvělý - když teda opominu poslední lýžovací den, kdy mě rozstřelil jakýsi neumětel a dal mi na výběr sestřelit někoho na vleku, nebo se potkat s ním. Docela bolestivej zážiteček, když mi zas nevypnula lyže - tentokrát ta druhá, takže jsem si zase dala trochu tělocviku a noha bolí jako kráááááááávááááááá no ale uďála jsem to nejlepčí co jsem mohla - vydala se s Fajfkatejma do lůna hor. Noze tím pádem nezbylo než se kohátat v závějích do kopce a evidentně jí to zachránilo před ztuhlostí. Jinak ovšem fakt bomba týden. Dooobře bylo, a to hlavně, když jsme se srazili s Fajfkofcema. Fajkýšek je kočičkáááá milá, mazlivá, pusinkááá. Myslím, že se nikdá nenabažím toho pomudlat si ten její plyš co má na sobě. Jen jí člověk nesmí říkat, že je kočičkááá, když se sedí v hopsodě páč pak nabude falešného dojmu, že ..... zde servírují kočičkýýýýýý . Ale je fakt zlatá. Krásně nás vítá, hučí jak piliňáky a skáče na nás. Aji s Hošikusem si chtěla hrát, jenže ten měl svou Slípku Šílenou a tu teda von jako nedá a nedá. Jednu chvíli jsem dokonce musela vo pomoc volat. NO!! Musela sem volat, že pomoooc pani, ten váš pes mě žere za živaaa! Páč Kočíčkááá se se mnou začala prát vo rukavici. Měla jsem v ní ruku
CHCI VOKAMŽITĚ ZPÁTKY, NÁVRAT DO REALITY JE EKLHAFTNÍ.

Aspoň že dneska bylo krásnově a já vytáhla mámu na malej výšlap spojený s návštěvou nově otevřené picošky. Dobře bylo, malá nálepka na to, co čeká zítra

a copa ste dělaly vy? Dá mi někdo vědít???

A DÍKUJU FŠEM ZA PŘÁNÍČKO

Chtělo by to ňákej mejdan, co? Růžovej nějakej, co?

Fajka
co dělá?

bolí jako

a přídal se k tomu aji zbytek mého potlučeného těla, vobě haxny vypadaj jako velikonoční vejce, a fakt mě bolej potlučeniny po celým těle - včetně makovice za uchem, kam jsem se asi o něco majzla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:55
- Nahlásit

Fajka
Japonsko australský zápas

krásně se na to čučí! To se nevochodí :_)

Hehehe, dva pilní študenti

prostě na těch schodech du a najednou ležim a už dobrý?? Vy jste si to voba vybrali teda sem tě ani pro spoustu jinejch témat ten večír nepolitovala . Hele a horší, než tehdá, kdy jsi plachtila po tom sněhu a byla sedřená do krve, to nebylo, nebo jo?

brut
koukám, že chytáš moresy Ešusky

Brůůůtko!! Seš drzá!! Spolíhalas, že to nenajdu, co ?

Fifi
oblozeny chlebicky s debrecinkou a sunkou, rychlovka nezdrava... a vylezes, zabruslis na parkovisti plijeee, demiplijeee, debrecinkovej upustis a rozslapnes, ten v ruce - sunka v cudu, vajicko v cudu, zbyde ti veka s placlym salatem nakym. ALE neupadla sem!

se směju, hooodně teda

kachna_

DODATEČNĚ ŠÉÉCKO NEJLEPČÍ

Zde dodatečný dortodar

A držte mi palce, jestli to vyjde, tak budu dělat skvělou práci

no to teda kurnik hodně držim a kdy se to dozvíš?

vlk
...... hlavnímu topiči by se v sezóně měla dovolenka zakázat.....

já ti dám zakázat!! Pošlu Ti tam asi brzo nějakou zvířenu za vrátka

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:01
- Nahlásit

PetraK
Myslím, že se nikdá nenabažím toho pomudlat si ten její plyš co má na sobě.
šak už máte povolení a můžete dycky

Jen jí člověk nesmí říkat, že je kočičkááá, když se sedí v hopsodě páč pak nabude falešného dojmu, že ..... zde servírují kočičkýýýýýý
mám kafe na monitoooru

CHCI VOKAMŽITĚ ZPÁTKY, NÁVRAT DO REALITY
aaaa vono tu už nejni tak hezky jako minulej tejden, dneska začalo lejt a je děsná mlha..jsme si řikali že jste měli asi ten nejhezčí zimní tejden vo kterým se vystřídalo uplně šecko počasí

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:04
- Nahlásit

PetraK
Na ja, to by nebyla vase zimni dovolenka, bez hromad snehu a pochramany hnaty... Tak at modraci rychle se vstrebaj a narazeniny se odrazej...
A hele, dodatecne, este jeden darek, myslim, ze z nej budes mit oobr radost, kdyz sis ho vlastne sama tak nejak nadelila...

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fifi
Fajka
Ešusovic už jsou na cestě do Prahééé
Brrr, taky doufam, ze dojedou ok, zrovna dneska je jakakoliv jizda znacne o hubu

bylo to kapek drsnosrstý, páč šedesátkou jsme jeli skorem fšicí a to celou cestu. Slušný teda. Místy se nedalo zjistit, kde končí země a začíná nebe, byla to jednolitá stěna.

Fifi
Tady nekolik drobnustek:

CO TO JE ZA DEBILNÍ BARVU?? si snad barvoslepá, či co?
Gerda
dát kousek svýho kachního pamlsku

to by bylo pochopitelně zcela těžký dělení, páč KACHNÍ pamlsky, ty jsou v kurzu

cernej caj
sice to jeste neni uplne ono, ale sme na mezistupni

to už se vypiluje , skorem už tam jste

Fajka
Člen
- Nahlásit

PetraK
krásně se na to čučí! To se nevochodí
jj mám to jako telku každej den

témat ten večír nepolitovala
sim tě já zas mám pocit že jsme neprobrali ani půlku toho všeho co bych chtěla

byla sedřená do krve, to nebylo, nebo jo
néé to bylo jen spálený, todle je vzatej kus kůže a mas prýýč ..asik to bude vidět furt no co už jizvatá pravá tak ted bé i levá noo..

se k tomu aji zbytek mého potlučeného těla, vobě haxny vypadaj jako velikonoční vejce, a fakt mě bolej potlučeniny po celým těle - včetně makovice za uchem, kam jsem se asi o něco majzla.

ty vogo to je fakt z prdele klika že si fakt nic nezlomila !

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:07
- Nahlásit

Fifi
ze z nej budes mit oobr radost, kdyz sis ho vlastne sama tak nejak nadelila...

týjooo von se smějeeee

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:08
- Nahlásit

Fajka
šak už máte povolení a můžete dycky

jsem poctěný hrdobec

mám kafe na monitoooru

ten její dychtivej výraz byl boží

dneska začalo lejt

u vás ? tady bylo celej den slunečno tetkon teda mrholí, takže to půjde dolů a bude zase hrozně vody všude

..jsme si řikali že jste měli asi ten nejhezčí zimní tejden vo kterým se vystřídalo uplně šecko počasí

to je fakt a jak je čííífoj? už fstal z mrtvých uchozených?

Fifi
ze z nej budes mit oobr radost,

MÁM!!! MÁM děsnou radost, myslím, že tetkon už obavy mít nemusím!! Jsem ščastná, Ben má nejlepčí domov, jakej může mít, nepřestanu bejt jeho novopánčičce vděčná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 20:09
- Nahlásit

Fajka
týjooo von se smějeeee
Anooo, on ted zari jak slunickooo, vytlemenec!

<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání