| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 08:32
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek....
PetraK
kde skončil Don Kočión nakonec?
...kočisko dostalo nažrat, deku a leží v garáži.... odpolodne bé vykoupáno, odčerveno, odhaleno pohlaví a uvidí se co dál....asi z ní bude další "venkovní" micka.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 08:41
- Nahlásit
vlk
kočisko dostalo nažrat, deku a leží v garáži.... odpolodne bé vykoupáno, odčerveno, odhaleno pohlaví a uvidí se co dál....asi z ní bude další "venkovní" micka.
jste hodný Moc. Ještě že, jak píše Fifi, věděj, kam se mají vrtnout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 08:44
- Nahlásit
vlk
koukam, ze k tobe se nestahuji jen cizi psi
dostala sem rano vyornej napad, uvarila jsem si caj do termosky at nemusim furt lezt z postele, muzik vcera prinesl cesnek, pomazankovy maslo a puget karafiatu, tak to sem se vubec nezlobila a dneska je mi lip, i kdyz jsem pro jistotu jeste zustala doma - se vsadim, ze kdybych do prace dnes sla, a to uz je dneska lepsi, tak pristi tyden bych dopadla stejne jak vcera
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 08:45
- Nahlásit
PetraK
Moc. Ještě že, jak píše Fifi, věděj, kam se mají vrtnout
...no jo, ale aby tu pak nestály kočky v zástupech jak u charity na polífku...... soused je myslivec....pár jich snese ale všeho moc škodí, už sousedka brblala, že jí choděj srát před dveře a kradou jejím slepicím jídlo.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 08:47
- Nahlásit
cernej caj
koukam, ze k tobe se nestahuji jen cizi psi
... se bojím, že jednou dojde vembloud nebo nosorožec....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:02
- Nahlásit
cernej caj
dneska je mi lip, i kdyz jsem pro jistotu jeste zustala doma
dobře děláš, pěkně zůstaň v betli. Termosku taky používám, to je velmi gůt věc.
k pristi tyden bych dopadla stejne jak vcera
to si piš, ve mě se to pořád motá.
vlk
o jo, ale aby tu pak nestály kočky v zástupech jak u charity na polífku...
tož snad to bude mít nějakou mez??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:03
- Nahlásit
vlk
... se bojím, že jednou dojde vembloud nebo nosorožec..
to mi připomnělo - když jsem jednou v listopadu domů nejdřív přitáhla vopuštěný promočený kotě a další tejden malýho ježka, pravil Brtnik: "Ešče že nám kolem nechoděj sloni, vona by jednoho dne domů dotáhla slůně "
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:13
- Nahlásit
vlk
... se bojím, že jednou dojde vembloud nebo nosorožec....
tak ja myslim, ze bat se vemlouda je v nasich krajich vec uplne zbytecna, ale takovej medved
PetraK
no su zvedava, nicmene mam jasno, ze o nedelnim vylete si muzu nechat jen zdat. sem letos jeste poradne nikde nebyla, ale aspon snad zpracuju fotky z leta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:15
- Nahlásit
cernej caj
ze o nedelnim vylete si muzu nechat jen zdat.
moudrá žena jsi. fakt to k tomu není. pokud se nechceš zabít
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:25
- Nahlásit
PetraK
tož snad to bude mít nějakou mez??
...průser je v tom, že dobrovolnosti se meze nekladou...a každej dobrej skutek prej bude po zásluze potrestán.....
dotáhla slůně "
.... kdybych to dom tahala...ale voni choděj sami....
cernej caj
ale takovej medved
nestraš....možná ešče tak nějaký vlčisko bych brala....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:32
- Nahlásit
vlk
.a každej dobrej skutek prej bude po zásluze potrestán.....
nesejčkůj
..ale voni choděj sami...
no u nás si nezazvoněj, musej si mě najít na ulici.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:49
- Nahlásit
PetraK
nesejčkůj
.... ze mě mluví dlouholetá zkušenost......
musej si mě najít na ulici.
no tady u nás v prdelově už asi nikoho jinýho najít nemůžou.....horší je, že se to mezi těma kočkama nějak rozkřiklo....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:56
- Nahlásit
vlk
hm, kdybys měla přezdívku vlak, měla bys aspoň šanci, že budou chodit na nádraží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:59
- Nahlásit
kachna_
a přezdívku vlak,
jemene
vlk
horší je, že se to mezi těma kočkama nějak rozkřiklo....
dobré zprávy se nesou vzdudem dobře.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 10:02
- Nahlásit
kachna_
hm, kdybys měla přezdívku vlak,
teoreticky by to taky šlo neb to vlk je vlastně složenina jména a příjmení....
měla bys aspoň šanci, že budou chodit na nádraží
..my jsme malá obec a nádraží nevedeme.....
PetraK
dobré zprávy se nesou vzdudem dobře.
...budu tedy muset luftem poslat něco vočklivýho...snad se to taky roznese
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 10:17
- Nahlásit
vlk
poslat něco vočklivýho.
co máš na skladě?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 10:29
- Nahlásit
vlk
radioaktivni prach? ten by se rozptylil asi docela dobre
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:15
- Nahlásit
a sem ani neřekla Fifijový, že tetkon hodně často mám ráno dobrou jízdu do prasé. Páč jezdím v trambají se Sárou. Sára je bojový vemeno RTW. Chodí taky do prasé- hlídat, potkáváme se, když já jedu do prasé a vona už z prasé. Jsme kamarádky. Vona má ešče malýho hošíčka, ale s tim kamarádi nejsme. Hošíček totiž v trambaji upadne do bezvědomí a totálně vytuhne, takže ke kamarádění ani nestačí dojít. Sára je ovšem tudíž Blažena, páč se věnuju enem jí a dycky mi zaprasí moje pracovní kalhoty tou svou obří hlavou jako kýbl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:27
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek!
Sněží Ešusovic se bé radovat jak malé ditě
Tulení hra se nám nějak vymkla Fajuši připadalo že su přiliž statické a tak mě chtěla vtáhnout do hry, zakousla se mě do lejtka megera jedna čili že sem jin vynadala do jelit voboum, šla dom a nechala je na zahradě svému osudu asi budu mít dva jozepčíky
PetraK
dobře doražte do Bedřiška a pak se nějak domluvíme, bo já zas nevim jak a co bude bo číf zas mluvil něco vo tom že ten montér by mohl přijít až v neděli tag já prostě nevim co bude nebo nebude. Každopádně se těším že prochajdění nějaký s váma v příštím tejdnu bude!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:31
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Doufám, že jste připraveny na víkend, na dovču atd ... Já teda ne, ale to je u nás normální.
Jinak mladá zvládla všechny zkoušky prvního semestru a od pondělí nastupuje do druhého Mladej už v druhém semestru je a řádně se potí, kolik učení na ně hrnou...
PetraK
brůti kurknik , nechceš fakt za tím mým šikovným homeopatem?
já beru homeopatika na podporu imunity, díky moc Bohužel u mě je to vždycky běh na dlouhou trať.. Teď mám nasazenu tvrdou jaterní dietu a doufám, že mi pomůže, aby se játra vzpamatovaly. Jak říkal ten můj doktor .. buď došlo k jejich podráždění nějakým chřipkovým virem nebo se mi zaktivovala mononukleoza. Na oboje by dietka měla zabrat, teda doufám
a do... do háje.
přesně tak ..... jen doufám, že se to povede pořešit,ale zatím mi to moc nejde ...
u nás už snad gůt, Brtnik cajk, já si zavolala homeopatovi, ten mě řekl, co si mám koupit a už je mnohem lípějc, už mám roupy
tak bacha, aby si roupy nepřenesla na Ešuska a Brtníka, pak by jsi mohla běhat po horách jak sněžná žena Strašena
Ale mám radost, že jste už v pořádku... zatím je okolo mě dost lidí, kteří se s následkama potýkají ještě dneska a to chřipku měli dřív jak vy...
cernej caj
sice vubec netusim, jakou akci chystas, ale doufam, ze aspon neco z tvych napadu zurocis i na novem miste a probehne to v pohode...
každý rok pořádám víkendovou akci pro australáky... zařizuju vše od místa pobytu,stravování, vymýšlím program a to tak, aby byl každý rok trochu jiný a něco zajímavého přinesl ( výcvik, přednáška o první pomoci atd), soutěže, ceny ... Prostě víkend na který by lidi rádi jezdili a vzájemně si pomáhali třeba radou ohledně výcviku nebo výchovy... Zatím se mi tahle vize plní a každý rok se objeví někdo nový. Věřím, že i jedno víkendové setkání může lidem přinést spoustu dobrého a zajímavého, co později mohou zúročit. No a vzhledem k tomu, že program byl naplánován tak, aby lidičky, co měli přijet dělat "to něco zajímavého a poučného" bydleli v dosahu, tak teď musím buď najít jiné poblíž změněného místa nebo těmhle lidičkám proplatit cestu a ubytování ( což je nemožný, vzhledem k cenám ...navíc bych ty peníze musela vybrat od těch, co přijedou na víkendovku a je nepravděpodobný, že by se jim chtělo platit místo 350,- kaček 900,-).
Fifi
Juu, Nezmari!
mají letos 35let a program je úžasný ... promítají v něm zajímavosti z počátku skupiny a pak taky, co vymýšlejí za blbiny... Moc se mi to líbilo a pokud by byli někde v dosahu, tak si to moc ráda zopakuju
S jatrem preju mene starosti.
A sem koukala vedle, koho budete kastrovat? Al ci Bruta?
děkuji za přání... játru vyřízeno .... Kastrovat budu Alušku Poslední hárání bylo divné, dost smrděla a od té doby se jí občas objeví maličká kapička výtoku, do toho si rozdrápává cecíky a nepomáhá na to ani promazání ani schlazení... Navíc jeden cecík narostl do poměrně velkých rozměrů a má podivnou barvu, naštěstí není zatvrdlý, ale spíš tak trochu okolo oteklý ... Veterinář má obavy, aby se cecíky nezvrhly a neobjevil se opouzdřený zánět dělohy. Po konzultaci se dvěma vetama se shodnýma obavama jsem se rozhodla Al nechat vykastrovat. Jestli to půjde dobře, tak do 14 dní půjde... Potřebuju, aby to měla za sebou než začne znovu hárat a já než půjdu na operaci s ramenem..
ale dulezity, ze se nikomu nic nestalo.
jj, to je dobře, ale oni tam mají na zimu zavřeno a i koně a kozy mají v dolní části ranče... když totiž napadne sníh, tak je dost problém se nahoru dostat. Jsem zvědavá, jestli se někdy dozvíme, co se vlastně stalo....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:35
- Nahlásit
vlk
kočisko dostalo nažrat, deku a leží v garáži.... odpolodne bé vykoupáno, odčerveno, odhaleno pohlaví a uvidí se co dál....asi z ní bude další "venkovní" micka.....
koukám, žes kočičí máma ... si to kočky mezi sebou řekly a tak se stahují k vám, protože vědí, že je nikam nevykážeš a hezky se o ně postaráš
cernej caj
koukej ještě ležet a to i celý víkend, ať se ti to nevrátí.... s tímhle svinstvem není radno vstávat moc brzy. Vrací se a to s dvojnásobnou silou ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:37
- Nahlásit
brut
mají letos 35let a program je úžasný ... promítají v něm zajímavosti z počátku skupiny a pak taky, co vymýšlejí za blbiny... Moc se mi to líbilo a pokud by byli někde v dosahu, tak si to moc ráda zopakuju
jééé já ci takýýý !!! taky je moc oblibuju ! někde sem u nás viděla viset plakát že by tu měli bejt, musím si to najít !
že bych jednou zas zašla...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:40
- Nahlásit
vlk
se bojím, že jednou dojde vembloud nebo nosorožec....
vembloud bude dobrej... ale nosorožec je dost vzteklej, tak pak by jsi si měla po okolí rozvěsit plakátky s varováním, aby tě někdo nenařkl, že jsi úmyslně zatajila takovou horu masa a jesště vzteklou
kachna_
kdybys měla přezdívku vlak, měla bys aspoň šanci, že budou chodit na nádraží
tys blbááááá, mám čaj v klávesnici
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:42
- Nahlásit
Fajka
jééé já ci takýýý !!! taky je moc oblibuju !
http://www.nezmari.cz/ hledej tady,ať nemusíš cárat někde po okolí a hledat papírek .... fakt jsou úžasní, moc se mi to líbilo a hlavně jeli opět nonstop, takže super!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 12:47
- Nahlásit
brut
je dííííííík
ale koukám že už to tam není (( měli bejt v jablonci, sem to prošvihlááááááááááá
aaaach jooo zas nebé žádná kůltůůůra tak si aspon pustim jejich cédo !
doby se jí občas objeví maličká kapička výtoku, do toho si rozdrápává cecíky a nepomáhá na to ani promazání ani schlazení... Navíc jeden cecík narostl do poměrně velkých rozměrů a má podivnou barvu, naštěstí není zatvrdlý, ale spíš tak trochu okolo oteklý
no to nezní dobře tak snad se to tím všecko pořeší, ach jooo a bude rychle fit at máš klídek!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 13:11
- Nahlásit
Fajka
ale koukám že už to tam není (( měli bejt v jablonci, sem to prošvihlááááááááááá
já myslím, že tam je program jen do dubna... tak si hlídej, jestli nebudou v Jablonci později
no to nezní dobře
právě že se nám to moc nezdá a když nebude chovná, tak jsem se rozhodla pro kastraci, aby se z toho nevyklubal nějaký velký problém.... mám strach
snad se to tím všecko pořeší, ach jooo a bude rychle fit at máš klídek!
taky doufám, protože jsem se domlouvala, že jí vezmou i mléčnou lištu, aby si ty cecíky nedrápala... prostě bude mít kastraci totál a snad se tím povede zažehnat každý problém. Nicméně si vůbec nedovedu představit, jak bych to později řešila s operovanou rukou .... ale bojím se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 13:14
- Nahlásit
Fajka
Ešusovic se bé radovat jak malé ditě
zakousla se mě do lejtka megera jedna
nějak vymkla Fajuši připadalo
todle je nebezpečný, jak se to vymkne krz jejich aktivitu, je to v háji. My tetkon díky Ešusí aktivitě vymknutý, nemáme to otáčení hlavičky do stran, alébrž tanec šílenýho derviše. Dá se to jako nouzově nějak zpracovatl, ale jaksi ten původní záměr vyšuměl do džáááá
dobře doražte do Bedřiška a pak se nějak domluvíme
v pohod děvče, nehroťmež to. vono je mi stejnak dneska zasejc mizerně- nevím proč, tak co já vím co zítra bude
brut
Mládeži oběma , že moc gratuluju
Na oboje by dietka měla zabrat, teda doufám
tak snad to brzo zabere, držím palčáky.
aby si roupy nepřenesla
tak voni už mě bohužel zase dneska přešli. Včera jsem zničehož nic prostě zvadla a dneska bych si na prkna teda nestoupla, kuva už sem naštvatá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 13:38
- Nahlásit
PetraK
Mládeži oběma , že moc gratuluju
vyřídím ... víš jakou mám radost? Zase bude doma chvilku klid
tak snad to brzo zabere, držím palčáky
díky ... ale že by byla nějak extra, to teda není
tak voni už mě bohužel zase dneska přešli. Včera jsem zničehož nic prostě zvadla a dneska bych si na prkna teda nestoupla, kuva už sem naštvatá.
mno, tuhle říkala nějaká doktorka, že se musí tahle potvora pořádně vyležet, jinak se projevy vrací a může dojít k trvalým následkům na plicích, v kloubech nebo v imunitním systému ( zvýšené únavě, třesu, střídavým teplotám atd) ... fakt je to nějaká hnusná sfiň Raději se nepřetáhni, vše v klidu a piánko, procházky raději kratší a s možností si někde sednout, ohřát, nabrat sílu... prostě totál šetřící režim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 13:39
- Nahlásit
brut
zkusim to ale jak se znám tak to zas zjistim až po
ale bojím se
ani se ti nedivím budem na vás myslet !
PetraK
nebezpečný, jak se to vymkne krz jejich aktivitu, je to v háji. My tetkon díky Ešusí aktivitě vymknutý, nemáme to otáčení hlavičky do stran, alébrž tanec šílenýho derviše
nooo ale takovej tancující ohař nejni čpatnej, třá z toho kápne víc než jen tatranka nebo roohlik
nehroťmež to. vono je mi stejnak dneska zasejc mizerně- nevím proč, tak co já vím co zítra bude
šmarjáááá, nestraš a udělej na chorobu bu bu bu a at táhne do dža!
něco pro zvednutí páteční nálady
haskouní miminka se svojí mámu a babičkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 13:40
- Nahlásit
brut
Jinak mladá zvládla všechny zkoušky prvního semestru a od pondělí nastupuje do druhého Mladej už v druhém semestru je
juuu to čtu až ted! taky gratulíruju!
|