| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:47
- Nahlásit
Fifi
tak to zni fakt hrozne, tak snad se ji to zahoji brzy a nebude to drazdit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:49
- Nahlásit
PetraK
jednomu stačí málo, no
..já vim, si skromná jako Lenin.....
Fifi
Copa, ste meli nakej vypadek?
jojo, vichřice, chumelenice.... a intronét v pr.....to je ta moderní technika....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:53
- Nahlásit
vlk
Lenin
ten je vječnej, ne? ne skromnej, ale vječnej .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:56
- Nahlásit
PetraK
ten je vječnej, ne? ne skromnej, ale vječnej
...sem slepoň, četla jsem vaječnej.... a ještě jsem dumala, co to má znamenat....pak jsem prozřela.....asi je vječnej když je uložen v myším oleji....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:03
- Nahlásit
vlk
vaječnej
vaječnej je zase koňak a vo tom ví něco naše Fajfka, ta je na koňáky vodbornik
v myším oleji...
v čom???
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:12
- Nahlásit
PetraK
vaječnej je zase koňak
...ten mi ani nepřipomínej, vobčas mi ještě něžně zavoní ze stěn v kuchyni co by památka na čas vánoční....
v čom???
... no v maus oleu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:18
- Nahlásit
vlk
, vobčas mi ještě něžně zavoní ze stěn v kuchyni co by památka na čas vánoční.
ajooooooooooooooo!!
v maus oleu..
tys debil!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:25
- Nahlásit
PetraK
tys debil!
....šiš to neznáš...to je tak děsně starej fór.... ještě z totáče....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:30
- Nahlásit
vlk
neznám , sem zavostálá. Ne ovšem momentálně, ale evidentně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:36
- Nahlásit
PetraK
sem zavostálá. Ne ovšem momentálně, ale evidentně
hmmm...já asi taky neb si nějak nemůžu upamatovat, jak zněl ten fór celej....no, ale skleroza je nemoc inteligentů, blbec nemá co zapomenout.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:41
- Nahlásit
vlk
ale skleroza je nemoc inteligentů, blbec nemá co zapomenout.....
ale to je hááskyyy! to si adoptuju.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:04
- Nahlásit
PetraK
ale to je hááskyyy! to si adoptuju.
... a za domácí úkol si to ještě přelož do germánštiny....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:09
- Nahlásit
vlk
a za domácí úkol si to ještě přelož do germánštiny....
hmmm.... .
.....Alzheimer ist ein Krankheit der Intellektuellen, der Trottel hat nichts vergessen???? Může bejt?
opraví Fajfka, až se dostaví
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:12 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
PetraK
Může bejt?
...tak to ani kapek netuším neb germánsky umím akorát was ist das? psí ocas.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:15
- Nahlásit
vlk
netuší
si teda počkáme na tu Fajfku, ať mi to opraví
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:19
- Nahlásit
PetraK
si teda počkáme na tu Fajfku, ať mi to opraví
...to bé nejlepčí...na vodbornou práci má bejt vodborník..... du ven stavět psům huhuláka.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:25
- Nahlásit
PetraK
Může bejt?
tomu taky nerozumim, ale jak je tam der Trottel, tak to bude jiste cajk.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:27
- Nahlásit
Fifi
jak je tam der Trottel, tak to bude jiste cajk.
z následujících možností :
der Blödsinnige ,
der Irre
der Trottel ,
der Tölpel ,
der Blödmann ,
der Dummkopf
mě Trotl zaujal nejvíce už tak je to mé oblíbené slovo
vlk
du ven stavět psům huhuláka.....
se máš,já opatrnicky ven zase ještě nepůjdu, když na mě čeká ten Bedřich
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 17:01
- Nahlásit
zdááááááááááááár,
nic nestíhám!!! tak jsem vám to chtěla říct
Rrrejpal jest na týdenním pobytu na horách, já byla o víkendu u maminky, Vašek je po operaci a gůůůt, a jinak furt makám, páč kolegyně je už 3.tejden doma tak mi nějak nic jinýho nezbejvá
a protože se velikonoce blížej, makám i doma na kraslicích ...
tak tu nezlobte!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 21:11
- Nahlásit
ahoj holky, tak jsem trochu nasrátá z té Jaggy v Brně. Bára od včera zase začala pokulhávat a dneska už skáče pouze po třech. Teďka odjel můj vet a ihned i branky mi řekl, že žádná páteř, ale tlapa v prdelce (něco). Má oteklé zápěstí, ale fest, má 40 teplotu a píští při sebemenším pohybu s tím zápěstím. Má tam zánět jako hrom a asi i hnis, tak jí píchl Caprodyl a máme ATB. Pokud se to prý do zítra nezlepší, může jít i o něco s těma malýma kloubkama a uvolněným vazem okolo (ta blbá varianta), může se to snad i stejně projevovat, ale ta teplota spíš ukazuje na ten zánět. Ach jo, snad to bude jen ten zánět a ne kloub...
Prý by mohl být i zlomenej eventuálně. RTG zatím nedělá, ale nejdýl v pátek, pokud nezaberou ATB půjdeme
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 21:25
- Nahlásit
Eninka
Chudák Bára.... tak držíme palčáky, ať je to ta mírnější varianta....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 08:41
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Můj andělíček strážníček u mě asi stojí:
homeo zabírá, tááákže to vypadá, že už to bude se štítem. Fčera jsme testli naši zbrusu novou druhou picošku, co teď otevřeli a gůt, příjemný prostředí, příjemná obsluha, nefiltrovanej starouš - prima. Aji klikrovat jsme stihli, Hošikus byl megarychlej, ale to otáčení hlavičky se nám v domácím prostředí vymklo z ruky a proměnilo v tanec šílenýho derviše, venku dobrý, tam to jde, ale doma se u toho kroutí, couvá, poskakuje - někde dělá soudružka z eNDéeR chybku.
Dneska se budu odpoledne školit, zítra se budu dopoledne školit a pak to všechno za dovču zapomenu , jak to nepůjde hned do praxe.
Janiii
Vašek je po operaci a gůůůt,
to jest dobrá zpráva, dobrá. A proč nejsi na horách vlastně taky? nelýžuješ? nebo to nešlo krzevá tu kolegyňu?
Eninka
Má tam zánět jako hrom a asi i hnis
a sakra!! tak ale zasel lepčí, než kdyby to byla páteř, ne? tak ať se brzo přijde na to co to je, ať to není nic hroznýho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:00
- Nahlásit
vlk
tak to je fakt husta vec s tim mysim olejem ale na ten vtip si nekdo vpozmente, ja to slysim prvne v zivote
Eninka
tak hlavne, ze uz je znam strujce problemu (tlapka) a drzim pesti, ze to bude ta nejlepsi varianta. Ono pokud treba tu tlapu nateklou nemela, a celkove se moc nechtela hybat, tak zas tezko rict, jestli byt rovnou nastvana na jaggy, ze mysleli, ze je to od zad, ono je to tezky obcas spravne identifikovat... my byli s feneckou co mela v lete problemy s dychanim, vet rekl, ze to je asi v kombinaci se stitnou zlazou a 35stupnama a druhej den bylo po ni... a rakovina plic... a to ji prohlidl ze vsech stran, ktery mu stran toho prisli rozumny... pokud ji ta tlapicka natekla mezi tim (coz asi jo, jinak by sis toho taky musela vsimnout uz driv) tak spis tvuj vet prisel ve spravny cas. I kdyz chapu ze kdyz jde o tvyho pejska a evidentni problemy, tak to cloveka stve, ale z racionalniho hlediska je asi tezky v nejkterych pripadech stanovit, odkud vitr vane... drzime pesti rozhodne barunce.
PetraK
tak su dneska doma, po 15ti hodinach spanku se teda citim hur, nez kdyz sem vcera ulehala tu homeo vec vlekarne nemeli, ale objednaj ji a dneska ji muz vyzvedne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
tak su dneska doma, po 15ti hodinach spanku se teda citim hur, nez kdyz sem vcera ulehala tu homeo vec vlekarne nemeli, ale objednaj ji a dneska ji muz vyzvedne.
dobřes udělala, žes zvostala doma. na tohle stejně moc věcí není, jen teplo, hodně, ale hodně moc tekutin, klid a spánek. Nemáš doma nějaký bylinky? Třebas lipovej čaj? Pokud Ti nevadí cibule, doporučuju se předávkovat cibulí . Dělám to tak, že si udělám obloženej chleba a na to na jemný plátky nakrájím hodně moc cibule a to sešrotuju - koušu poctivě, abych z toho vyšmelcovala tu šťávu. Cibule je antiseptická. A taky si uvař obyč česnekačku, jestli trochu vládneš (nebo mužik až přijde) to se dá i na kamínkách. Prostě se dá vařit pár nakrájených brambor, k tormu trošinku oleje, kdybys neměla sádlo, stroužek česneku, majoránka, sůl, kmín, do talíře si rozmačkáš další stroužek, dva česneku a naleješ na to tu polévku, až jsou brambory hotový a co nejteplejší sníš.
edit - snad ty homeopatika dobře a brzo zaberou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
rumštááájn
vlk
ten mi ani nepřipomínej, vobčas mi ještě něžně zavoní ze stěn v kuchyni co by památka na čas vánoční....
asi mi něco uniklo a vlk je "tacopoblilastěnyvkuchyni" nebo technologický problém při výrobě?
Upozorňuju, že zvládnout se dá oboje, jak by mohl vyprávět kamarád "tencopoblilokno".
PetraK
.....Alzheimer ist ein Krankheit der Intellektuellen, der Trottel hat nichts vergessen??
jak čtu odspodu, tak jsem to přeložila "blbec nezapomněl" a trošku mě to zmátlo . s jsem rychlopřehlídla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:28
- Nahlásit
der Trottel hat nichts vergessen
bych to přeložila jako:
blbec nic nezapomněl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:33
- Nahlásit
Janiii
nic nestíhám!!! tak jsem vám to chtěla říct
máš fajkytýdu! už je to jasný!
, makám i doma na kraslicích
sim tě jakmůžeš malovat kraslice dyž rejpal je na horách ?
Eninka
ale ta teplota spíš ukazuje na ten zánět. Ach jo, snad to bude jen ten zánět a ne kloub...
ach jooo tak snad brzo přesně určíte co to je aby se to mohlo co nejdřív přeléčit a měli jste klid !
PetraK
odpoledne školit, zítra se budu dopoledne školit a pak to všechno za dovču zapomenu , jak to nepůjde hned do praxe
a přesunout to nemůžeš?
cernej caj
su dneska doma, po 15ti hodinach spanku se teda citim hur, nez kdyz sem vcera ulehala
tak do postele a bumbat čaj třá může bejt i černej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:43
- Nahlásit
Fajka
a přesunout to nemůžeš?
jako dofču??? páč kůlivá mě asi těžko celou tu legrajdu přesunou. No tak si s tím pak v praxi nějak budu muset poradit, když to za ten tejden stopro vyšumí
sem si tetkon poradila s jinačí legráckou. Přišla sem veledůležitá vysoká náfštěvička. Jeden náfštěvníků ftípkoval, že jediný co chce, je černej čaj z ruskýho samovaru. No má to mít, i vyrobila jsem černej čaj jak úhel a naservírovala mu to aji s cukrem na talířku. Podivoval se jak puk, že znám, jak se v rusku pije čaj. Pchéééééé na Koláče si totiž nepřídou a já mu řikala, že si se mnou nemá zahrávat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:43
- Nahlásit
PetraK
mam hermankovej a ted matovej, je fakt, ze cesnecku bych si i dala chleba s cibuli je taky dorej napad, zaukoluju muze dik za tipy.
Fajka
třá může bejt i černej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 09:48
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek....
cernej caj
ale na ten vtip si nekdo vpozmente, ja to slysim prvne v zivote
to se vykládalo za totáče... něco v tom smyslu, že chlap se vrátí z dovolenky v Moskvě a kamarád se ho ptá jak tam bylo.. a von že noc moc, na všechno se stojí fronty, tak jsme se postavili do té nejdelší v naději, že tam mají něco extra... z dálky jsme viděli, že tam maj nějakej "myší olej" a než jsme došli na řadu tak pumpař umřel....
kachna_
a vlk je "tacopoblilastěnyvkuchyni" nebo technologický problém při výrobě?
technologický problém....nebo černá magie ??? celej obsah mi vystřelil z mixéru a na dlouho ovoněl kuchyňku....a na banánově žlutém zdivu mam pudinkově žluté puntíky, což vypadá docela zajímavě....
|