Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 10:19
- Nahlásit

PetraK
viď? ale teda musim říct, že vařej dobře
ja si taky nestezuju

Fajka
co delas, ze te prudej zakaznici tim ze neco chcou

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 10:25
- Nahlásit

cernej caj

ja si taky nestezuju

má to jedinou, malou nevýhodu, vařej děsně draze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 10:44
- Nahlásit

PetraK
no to je fakt ale oni zas nevarej moc casto, rozhodne kazdej den chtit teplou veceri, to bych se nacekala

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 10:47
- Nahlásit

cernej caj

ale oni zas nevarej moc casto, rozhodne kazdej den chtit teplou veceri, to bych se nacekala

ale s věkem se to kraaapítek někdy i zlepší. Si pamatuju, když jsme spolu začli bydlet a já jsem cípla s chorobou, tak jediný co bylo na jídelčníčku v té době byla opečená sekaná a k tomu deset deka salátu camping dneska už se vycajchnuje a dokonce i hovězí vývar uvaří a něco jako goulage umatlá, či kuře, nebo flákotu upeče se zélim a knedlíkem. Ale dalo to roky práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 11:07
- Nahlásit

PetraK
ale s věkem se to kraaapítek někdy i zlepší
muj muz je mi ale ochoten chystat aspon snidane, kdyz mi neni dobre a kdyz je, tak nekdy taky tak s kuchynou uvidime, jestli bude pokrok
zatim doufam, ze se mu s vekem zlepsi povedomi o manzelstvi nemusim mit hned vsecko

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 11:49
- Nahlásit

cernej caj

chystat aspon snidane, kdyz mi neni dobre a kdyz je, tak nekdy taky

to zní jako velmi dobré plus, se snídaněma to mám taky tak, tedy o víkendu, kdy snídám doma. To se cení, je vnímavej pan černý kafe, vnímavej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 12:01
- Nahlásit

PetraK
My - jak nás znám-vyrazíme lážo plážo kolem poledního, tak tam bude odpolko, vybalíme, klídek pohodička. Když to vyjde, gůt, když ne, Jizerky nespadnou
jj ok no po vašem nájezdu se minimálně oklepou

takže : slibuju na holej pupek,
nééé je zimááá at nenastydneš!

cernej caj
delas, ze te prudej zakaznici tim ze neco chcou
to je složitý..já tvrdím že dělám všéécko, a můj šééf(číf) tvrdí že nedělám skoro níííc pravda je někde uprostřed ale když mě pruděj zákazníci tak si hraju na kříženečka vobchodníka s prodejcem

PetraK
Ale dalo to roky práce
no jo no,s klikrem by to bylo rychlejší

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 12:13
- Nahlásit

Fajka

no po vašem nájezdu se minimálně oklepou

sssst, nevoklepaly se ani tehdá, když jsem uprostřed sjezdovky vyrobila nečekaně ten kráter a přizabila se

at nenastydneš!

už sem, tak wo co go?

s klikrem by to bylo rychlejší

před dvaceti lety znal klikr tak možná Skinner, ne tak nebohá čerstvě vyvdaná Koláče

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 12:21
- Nahlásit

PetraK
to zní jako velmi dobré plus, se snídaněma to mám taky tak, tedy o víkendu, kdy snídám doma. taky v tydnu snidam v praci, i kdyz vim, ze by bylo lepsi snidat hned po ranu, ale to ma 2 hacky - musela bych jist o jidlo vic, a taky bych musela vstavat driv a to se mi nechce, kdyz su tak pekne uvyknuta snidat az v 7

Fajka
to je složitý..já tvrdím že dělám všéécko, a můj šééf(číf) tvrdí že nedělám skoro níííc

pripomela si mi u nas totiz autobusaka, kterej rval na lidi, ze mu lezou do autobusu, tak si rikam, jak muzou nekoho prudit zakaznici, kdyz neco chcou, pokud ses placena za to ze te prudej

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 12:32
- Nahlásit

cernej caj
a taky bych musela vstavat driv a to se mi nechce

mám to stejně. A ani by to do mě moc dobře v tu dobu nešlo, jsem noční tvor, kterej má z donucení nastavenej denní režim, takže tělo začne trávít prostě pozdějí. a nemohla bych taky cvičit.

autobusaka, kterej rval na lidi, ze mu lezou do autobusu,
.

asi mu pak chyběly podšálky!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 12:39
- Nahlásit

PetraK
no to je mozny

ja su sice typickej skrivan, rano vstanu bez problemu (teda do urcite hodiny jen zato vecer se mi chce spat at vstanu kdy vstanu zasadne pred pulnoci ale i tak by se mi jen kvuli jidlu kdyz navic ani nemam hlad vstavat driv nechtelo, ani za tu cenu, ze je to vyhodnejsi jist do hodiny po probuzeni prej

(proto su zasadne nespolecenska na jakejchkoli akcich, zatimco vsichni chrapou, ja uz su vzhuru a zatimco vsichni v noci kleveti a druzi se, ja su uz v limbu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:07
- Nahlásit

cernej caj

zatimco vsichni chrapou, ja uz su vzhuru a zatimco vsichni v noci kleveti a druzi se, ja su uz v limbu

tohle je přesně Brtnik. Je to jedna z mála věcí, kde se totálně lišíme. Já to mám tak, že i když jsem hodně unavená, tak v osm večer (je to i doba, kdy jsem se narodila), začnu totálně ožívat a jsem schopna třeba ve dvě hodiny v noci mýt okna. Což se může nevyplatit, zvlášť když člověk žije v činžáku, kde jsou okna špaletová a dají se vyndavat a člověk si je pro zjednodušení práce vysadí a nedojde mu, že se svou vejškou je pak bude velmi, velmi špatně nasazovat do rámu sám. Když má štěstí, tak v momentě, kdy už půl hodiny bojuje na okením parapetu s nasazením horního okna a ruce již umdlévají, přijde se druhá půlka do kuchyně napít a po dostatečném udivení co tam proboha ten blázen vytváří ve dvě v noci, přijde a jedním jednoduchým pohybem to debilní okno nasadí. Aby ne, když měří téměř dva metry od tý doby už podobný hovadiny nedělám, ani kdybych 100x chtěla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:24
- Nahlásit

PetraK
člověk si je pro zjednodušení práce vysadí a nedojde mu, že se svou vejškou je pak bude velmi, velmi špatně nasazovat do rámu sám
no ja se narodila 00:10 a mam pocit, ze v tuhle hodinu jsem vic mrtva, nez ziva
je fakt, ze muz to ma taky jak ty, jeste ze musi chodit do prace pres tyden, jinak teda hruza a dovoleny, na ty radsi nemyslim...

zatimco ja su v 10hodin nachystany bagle, snidane, psi a uz "omdlevam nudou", muz se teda otraven vystracha z postele... kdyz pak dorazime vecer po vylete, hradech a jinych zajimavostech dom, udelam veceri apadnu mrtva, muz zacne po internetu hledat nejkay koncerty v okoli, aby mel vecer co delat a nechape, proc ja uz du spat, dyt je teprve 10, on ma energie jeste furu...

takze v nejblizsi desetiletce mam plan na zalozeni klidne damskeho turistickeho klubu, s naplni dovolene: vstavat rano, nedzkovat pri turistice a chodit spat vecer, abysme rano byli svezi a vyjimecne zustat vzhuru do pulnoci protoze obcas by se mi ta dovolena s lidma, ktery to maj podobne jak ja (a tudiz naopak nez muj muz) docela libila

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:40
- Nahlásit

PetraK
nedovedu si představit
ale je to strašně důležitý, psát o moderních správných postupech, páč je to cesta, jak, když se bez masa neumíme obejít, to dělat co nejšetrnějc .
Fifi
bláznivý Křemýl

Byla jsem včera s Májátkem v Mělníce a vzpomněla jsem si, jak jsi tu černýmu čajokafi vysvětlovala, jak s motivací a tím, že pes rád pracuje s člověkem. Tak já ti nevim. Střídám Batošpice a Májátko, když jde Lucka cvičit, tak s nima jdu na hodinu po Mělníce. Batynka se mnou teda jde, když chci, ale fakt se nudí, páč se v Mělníce nedá jít navolno, nedá se to a ono. To jí neba, protože ona chce prostě lítat po lese, loukách..., ještě jako prej dobrý bylo to tahání naposled.
Májátko lítá kolem mě a raduje se každym flekem, že jsme spolu, že jdeme spolu, čmuchne tady, čmuchne onde a je na vrcholu blaha. To samý Cir, ale toho neberu, páč musim vyflusnout dítě v Sokole a bojim se, že by mezitim nenávratně poškodil interiér vozu.
Tak jsem se s tím svěřovala mamče, ta se na mě podívala s takovým tím pobaveným pohledem (říkáme mu "Lahovický úšklebek") a říkala, že Milča, když byla mladší, tak dokonce odmítala chodit proti proudu řeky
PetraK
či kuře, nebo flákotu upeče
potvrzuju, jsme v mezičase, Michal zvládá kuře

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:45
- Nahlásit

cernej caj
takze v nejblizsi desetiletce mam plan na zalozeni klidne damskeho turistickeho klubu, s naplni dovolene: vstavat rano, nedzkovat pri turistice a chodit spat vecer, abysme rano byli svezi a vyjimecne zustat vzhuru do pulnoci protoze obcas by se mi ta dovolena s lidma, ktery to maj podobne jak ja
no k nám jsi zvaná Jenom se musim nějak na tu dobu zbavit dětí . Ale Lucka už vydrží spát u babičky (spala u ní o víkendu prvně dobrovolně sama)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:59
- Nahlásit

kachna_
že Milča, když byla mladší, tak dokonce odmítala chodit proti proudu řeky no to musela mit mamca taky dost veselo teda

no k nám jsi zvaná Jenom se musim nějak na tu dobu zbavit dětí no je fakt, u vas je krasne a tu prochazku tenkrat sem si taky moc uzila, deti das na hlidani michalovi a budou trenovat pect flakotu
na pripomenuti dle me jedna z nejhezsich fotek tenkrat z ty dovoleny - batopes s vokounem

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:09
- Nahlásit

cernej caj

dyt je teprve 10, on ma energie jeste furu...

ano , ano, znám

turistickeho klubu, s naplni dovolene: vstavat rano, nedzkovat pri turistice a chodit spat vecer, abysme rano byli svezi a vyjimecne zustat vzhuru do pulnoci

ešivá to někdy založíš, zkus poslat přihlášku Brtnikoj

kachna_
psát o moderních správných postupech, páč je to cesta, jak, když se bez masa neumíme obejít, to dělat co nejšetrnějc

já vím, vím, já vím, ale prostě zní to hrozně. Já si prostě nedovedu představit, že bych tohle spáchala na zvířeti. kdybych měla tohle dělat, jsem bez masa , jsem pokrytec vim a stydim se za to.

potvrzuju, jsme v mezičase, Michal zvládá kuře

no vida ho, šikulu!! Další levl je pečený koleno s tím zelím a knedlíkem. Pak třeba jednou dostane chuť na domácí housky a vyrobí si je. Jako ondynoj Brtnik. To mi lezly údivem bulvy z důlkůch. ale myslim, že na repete hned tak nedojde . škoda dost se mu povedly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:10
- Nahlásit

cernej caj
kachna_

batopes s vokounem

to je krásná fotka!!! Co jí tak špital do toho ucha?

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:14
- Nahlásit

PetraK
Já si prostě nedovedu představit, že bych spáchala na zvířeti
já se to asi učila odmala.
Lucku to učim taky. Jenom máme teď trošku dilema. Ona ví, že živý zvíře může umřít. Jenže ví, že se to děje prostřednictvím toho, že se zabije na jídlo, nebo že ho zabije Cir . Takže se bojime, co by se svojí přímou logikou vyvodila z toho, kdybysme jí řekli, že děda Franta už nebude, protože umřel

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:16
- Nahlásit

PetraK
Co jí tak špital do toho ucha?
myslim, že nějaký neslušný špičárny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:16
- Nahlásit

PetraK
ešivá to někdy založíš, zkus poslat přihlášku Brtnikoj
budu se nad tim muset vazne zamyslet, protoze v dobe, kdy jsme s kamoskou meli prazdniny od skoly se nam spolecny dovoleny planovali snadno, dneska s praci a chlapama je to uz hodne nerealna vec

to je krásná fotka!!! Co jí tak špital do toho ucha? ferince moc nespita do ucha

jojo, je to des. taky mam rada maso ale asi bych kvuli tomu zvire zabit nedokazala, su rada, ze to udelaj jiny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:25
- Nahlásit

kachna_
a myslis, ze se jeste v ramci sousedu nebo televize nesetkala s tim, ze nekdo umrel? ze by si to takhle mohla spojit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:26
- Nahlásit

kachna_

kdybysme jí řekli, že děda Franta už nebude, protože umřel .
promiň!!! Způsobilas mi rozklad průdušek, nemohu se smát. VOno to teda ve svý podstatě asi moc k smíchu třeba není, ale..... mě to prostě zničilo

neslušný špičárny

jestli neslušný, pak Ti tam přebejvá jedno písmeno

cernej caj

dneska s praci a chlapama je to uz hodne nerealna vec

jojo, práce a partnerství mění dost často situaci

ferince moc nespita do ucha

co je v domě, neni pro mě

ale asi bych kvuli tomu zvire zabit nedokazala,
no a vadí mi na mě právě, že to maso žeru.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:28
- Nahlásit

cernej caj
a myslis, ze se jeste v ramci sousedu nebo televize nesetkala s tim, ze nekdo umrel? ze by si to takhle mohla spojit?

se trošku obávám, že s jejím úžasným směrem uvažování to nemůže dopadnout jinak, než nastínila kachna:_

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:32
- Nahlásit

PetraKjestli neslušný, pak Ti tam přebejvá jedno písmeno

ale proste nevim proc me na mysli vytanula scena z filmu, nevim jak se jmenoval ale bylo to neco ceskyho a spis blbyho, ale holcicka v panelaku mela kralika a oni ji ho snedli a tatinek ji rekl, ze to ho zakousl "rexik" (to byl buldocek ci co), tak otevrela troubu, pustila plyn a lakala rexika do trouby. Paradoxne mi to prislo hodne smutny i kdyz to bylo asi mysleno naopak

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:45
- Nahlásit

cernej caj
Znám strašně moc lidí, co nejedi králíka, protože si nějakého oblíbili, pojmenovali, pak jim ho rodiče zabili, upekli a ještě jim to řekli. Humus humus humus.
jenže ono právě ten chov králíků na jídlo je (měl by být) spíš o tom, že králíci se zabíjejí a jedí, a proto jim musíme vytvořit příjemné podmínky pro život a že mazlíci se nežerou!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:51
- Nahlásit

kachna_
takovy taky znam. U nas to bylo tak, ze sme i videli, jak babicka uz mrtvyho kralika vesi na dvore, stahuje a zpracovava... jediny co nas vzdy zajimalo bylo, jestli je to ten, co si s nim hrajem. Dycky nam rekli, ze ten to neni, ze ten utek. My jim to v te detske naivite verili a kraliky vzdy jedli a az sme byli starsi a tak nejak sme to pochopili sami, tak sme to ani nijak neresili.

Ale je pravda, ze u deti jeden nikdy nevi, co jak blbe rekne a je z toho trauma do konce zivota

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:52
- Nahlásit

kachna_

protože si nějakého oblíbili, pojmenovali, pak jim ho rodiče zabili, upekli a ještě jim to řekli.

jsem jeden z klubu. jen mi ho nesežrali rodiče, ale trávila jsem léto na farmě a skámošila se tam s Ferdou. Coby dítě z města jsem nepočítala, že všichni ti plyšáci skončej v troubě . Ale já nejím ani mláďata (s výjimkou kuřat teda ) nejím telecí, kůzlečí, sele, prostě nic, co jsou děti. Jestli jednou budu mít domek, nemůžu pěstovat nic, co by se mělo jíst.

cernej caj
tak otevrela troubu, pustila plyn a lakala rexika do trouby.
dětská pomsta ve stylu Adams family.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:04
- Nahlásit

PetraK
adams family teda nejak neznam, protoze jako dite sem moc pristup k telce nemela, a z toho mala co sem mela poveleno sem jednoznacne preferovala kapitana picarda (sme meli teda casovy limity, ne serialovy a jeste sem chodila na tajnacku ke kamosce na akta x

bych taky kraliky z duvodu jidla chovat nemohla

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:06
- Nahlásit

Asik mě klepne

Na ulici před firmou praskla voda, voda teče sklepem do baráku, takže neteče z kohoutku nefunguje WC..potud dobrý to se prostě při mrazech stává ale ... samo že to prasko pod našima voknama, takže metr ode mě napravo jede zbíječka... metr odemě nalevo stají náhradní cisterna která má na sobě maják a bliká mě do xichtu, do toho puštěný reproduktory : pitná vodáááá pitná vodáááá pitnááá vodááááá a lidi stojící pod voknem vehementně nadávající a přeřvávající zbíječku to toho zvoní telefény a neslyšim skoro ani slovo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, co sem komu udělala??

<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání