| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:15
- Nahlásit
Fajka
co sem komu udělala??
lity lity lity
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:17
- Nahlásit
cernej caj
adams family teda nejak neznam,
to je tak trochu černej humor, ale myslím, že ocenitelnej až ve starším, než dětským věku-aspoň já to viděla jako dvacítka tak nějak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:18
- Nahlásit
Fajka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, co sem komu udělala??
no- ty vado, to je slušná sestava.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
pevny nervy preju a rychlej konec pracovni doby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tak jsem zvědavo. po konzultaci s homeopatem si dneska jdu pro bobule na tu svini co se mě drží, tak doufám, že to zabere a nerozbije mě to víc. Obvolala jsem všechny tři lékárny u nás a měli to až v té poslední, nejnovější, kde jsou takový mladý supr holky, mají tam i éteráky, tak jsme minule zapředly řeč. Hned mi řekla, že mi to dá stranou. super přístup.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 20:38
- Nahlásit
Unor bily, pole sili! Praci cest! Chorobam zmar!
Hezky vecir.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 21:26
- Nahlásit
Fifi
Unor bily, pole sili!
zatim to spíš vypadá, že Únor bílý, lidi šílí
zdá se mi to, nebo je mi o něco líp po tý bobuli?? Jsem zvědavo co ráno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 21:34
- Nahlásit
PetraK
že Únor bílý, lidi šílí
Podstatny, ze neni Vitezny.
Tady taky drobatko silej, no booze, krapatek snizku nasneha... Kremyl chodi jak na centrifuze, po jedny strane. A ja ji rikala, nehlodej si to, nehlodeeej, i kdyz te to simra.
zdá se mi to, nebo je mi o něco líp po tý bobuli??
Aj vira uzdravuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 08:20
- Nahlásit
Fifi
jak dlouho trva, nez se takovy polstarky uzdravi?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 09:19
- Nahlásit
Fujtajbl ramštajni ve spolek!
Včera sem emigrovala....emigrovala z práce bo se tam krz ten kravál nedalo vydržet. Tak sem si zachovala své duševní zdraví (rozumněj součastnou debilitu) na (mo)mentální úrovni
Jo a maj přijet Ešusáci a od neděle má bejt co??? no mínus patnááááááct zas umrznem ale essi bé slunečno tak zas budou háský fotky
Dneska plyšáci zas měli po ránu hravou a dopracovali se ke vzájemné hře "chytim toho druhýho za přední tlapu" a ten druhej se bránil "za žádnou cenu nechytíš".... výsledkem této akce bylo, že se voba leželi na zemi, předni tlapy pod tělem a kolíbali se ve sněhu jak dva tuleni magoři
cernej caj
trva, nez se takovy polstarky uzdravi
nevím jak když jsou ještě vohlodaný ale u nás jen strženej byl za týden tak že nesvítil červenou krví a za další týden aj zčernal
ale možná že když si to vohlodaj tak to trvá dýl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 09:34
- Nahlásit
Fajka výsledkem této akce bylo, že se voba leželi na zemi, předni tlapy pod tělem a kolíbali se ve sněhu jak dva tuleni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
tak zatim to vypadá takhle:
doufám, že to bude zas lepčí páč vono to fakt asi tak rychle zabralo až jsem z toho volala páně homeopatovi, kterej mi to potvrdil, že jo. Takže juchééé, mám radost. No a dnešní germánština se taky moc vydařila, bylo nás tam enem šest, takže jsme hodně hovořili, jsem vyprávěla o našem sobotním programu, kdy jsme se dívali v germánštině na film der Krieger und die Kaisserin s Frankou Potente a hnedle bylo téma k hovoru neb Koláče aji občas pochopilo i bez titulkůch o čem že se to ve filmu hovoří Jsem hrdobec a pan účící byl radostný.
Fajka
výsledkem této akce bylo, že se voba leželi na zemi, předni tlapy pod tělem a kolíbali se ve sněhu jak dva tulen
dementi
od neděle má bejt co??? no mínus patnááááááct
ale ne?? Wirklich??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 11:24
- Nahlásit
PetraK
tak zatim to vypadá takhle:
gratulieren
jka se citim asi takhle
zitra asi zustanu doma... a hadejte co sem nasla vcera rano v predevcirem nacatym mysli? a takhle tuhej rozhodne nebyl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 11:49
- Nahlásit
cernej caj
gratulieren
jsem fakt ráda, jestli to půjde takhle dál, tak super.
jka se citim asi takhle
hele zkus sehnat to homeopatikum co mám já - jmenuje se to GELSEMIUM 30, ta třicítka znamená potenci toho léku. Bere se to jedna kulička denně, když je Ti pak dobře, bereš jen obden už. Mně je dneska opravdu výrazně líp. Jasně, že já už mám to nejhorší za sebou, takže nástup je rychlej, ale myslím, že by se Ti brzo mohlo ulevit. Říkal, že tenhle lék obvykle dobře zabírá všem.
a hadejte co sem nasla vcera rano v predevcirem nacatym mysli?
ffffffffffffffffffffUJ, ble,ble
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:05
- Nahlásit
PetraK
ale tys rikala, ze na prudusky. ne? ja nekaslu, nesmrkam, nic. Jen mam pocit, ze sebou na kazdym kroku svihnu a mota se mi hlava a mam po nocich teploty. ale mam po praci jeste nejakou schuzku, tak mam nachystan recept a vital pasy do lekarny pro muze, tak mu to napisu, at se na to zepta.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:08
- Nahlásit
PetraK
sem nasla na netu, ze za konzultaci u homeopata i 1200 kc, tak to je dost narez dat za 5ti minutovou radu... no su zvedava, co v ty lekarne muzi reknou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:09
- Nahlásit
cernej caj
číhni:
http://www.kezdravi.cz/oddeleni/319-gelsemium-home opatikum-homeopatie
já jsem měla před tím brutál křípku se vším všady, šla jsem do prasé asi moc brzo, takže se to ve mě motalo, krom těch průdušek aji nůdln, včera mě bylo blbě už fakt celkově . Ptala jsem se ho, jestli to můžu dát třeba mámě nebo Brtnikoj, když budou tak nějak křípkově nemocný a řekl, že jo. každej má ten projev choroby jinej, já třeba vůbec neměla teplotu /nikdy nemám/ a nepotila jsem se vůbec, zato Brtnik teplotu měl a potil se úplně šíleně. Ale prostě pokud cejtíš že máš křípku, nebo jsi nachlazená, či nějakou virózu máš, tak to můžeš zkusit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ze za konzultaci u homeopata i 1200 kc, tak to je dost narez dat za 5ti minutovou
ne tak to nefungá, to není za pět minut, já tam u něj poprvní byla tři hodiny, probrali jsme lautr úplně všechno opravdu. Od chorob, přes povahu (klidná, vzteklá a tak) ,myšlenky, co upřednosťnuješ - jestli třeba zimu, teplo, sladký, slaný, kyselý, co tě baví, zajímá, jakou muziku posloucháš - aby si o tobě udělal ten člověk celkovej obrásek (Zajímaly ho třeba i texty mejch básniček, co se člověku zdává a tak). Protože u složitějších věcí se léky pro člověka liší podle konstituce. To co by zabralo dobře mě, by u Tebe fungovat nemuselo a naopak. Ale u takovýchle věcí jako křípka jsou i léky obecnější a právě tenhle lék Gelsemium má široký a obecný záběr.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:16
- Nahlásit
cernej caj
a když si na tý stránce rozklikneš např. odkaz nachlazení, chřipka, máš tam i vypsané různé příznaky, podle kterých si můžeš vybrat případně vhodnější homeo lék.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:18
- Nahlásit
PetraK
tak pokud to je pak takvoa celkova konzultace, tak to de.
no ale teda co me se zdalo dneska - dycky mam nocni mury, kdyz me pronasleduje zvysena teplota - ze pod kostelem jsem jakozto zena zakona vyhanela nejaky skejtaky, pak se tam ukazala tajna skola satanova a nakonec pri vyhaneni z kostela nas tam ti satani upalili - s takovejma snama spis do blazince nez k homeopatikovi
ale takhle jak si to popsala to vypada dobre docela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:26
- Nahlásit
cernej caj
do blazince nez k homeopatikovi
ne náhodou to by mu asi řeklo hodně.
tak pokud to je pak takvoa celkova konzultace, tak to de.
jo já jsem to brala a beru jako hodně dobrou investici, mně homeo pomohlo řešit to, co jsem potřebovala a s čím si teda věda rozhodně neporadila, protože pouze řeší důsledky a ne příčinu. což homeo dělá a díky tomu sem se toho skorem zbavila včetně dalších věcí, které ten lék řeší - protože je to o tom, že ten lék - zjednodušeně štěluje tělo, aby se těch věcí "zbavilo" vybojovalo si to, nebo jak to říct, neumím to vysvětlil. Mně to hrozně i baví na sobě pozorovat a bádat, jak to funguje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:28
- Nahlásit
PetraK
ja sem kdysi brala nejaky homeo nez jsem zacala brat HA a taky to bylo docela dobry - pac tuny ibacu uz nezabirali a prisla s tim kdysi mamka jakoze info od nejake zname... a bylo to hned o neco lepsi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 12:30
- Nahlásit
cernej caj
ja sem kdysi brala nejaky homeo
no mně to vyléčilo psa proto jsem do toho šla sama se sebou, páč u zvířat jaksi nejede placebo efekt. Takže tudy jsem se k tomu dostala já a jsem fakt ráda, Umí to habakůk věcí, od tý křípky, přes lepší hojení zlomenin, zhmožděnín, imunitu, kožní problémy, borélii ajiný hnusy až po psychiku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 13:25
- Nahlásit
PetraK
tj. clovek jak pak ma 10 let pauzu, tak snadno zapomene...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 13:42
- Nahlásit
cernej caj.
tak snadno zapomene..
to je jasný. A možná i člověk kolikrát neví, jak široký spektrum tyhle věci mají a co všechno se s tím dá pořešit.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 13:54
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek..... konečně zase onlajn, to je žůžo.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:04
- Nahlásit
vlk
vlku - díky tobě sem taky hvjézda, páč se tady řehtám na celý kolo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:12
- Nahlásit
PetraK
taková blbost, a jak se čék nařehtá....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:26
- Nahlásit
vlk
jednomu stačí málo, no
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:28
- Nahlásit
cernej caj
jak dlouho trva, nez se takovy polstarky uzdravi?
Pocitam tak tyden, dva. Ona je neuroticka, jak se o neco skrabne, rozkouse si to do masa. Davat ji fusky nema smysl, to by si vykousala hnatu nad fuskou.
vlk
konečně zase onlajn
Copa, ste meli nakej vypadek?
|