Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 11:10
- Nahlásit

kachna_
já jsem doufala, že kachny taktně překlenete
já jo, já ji překlenula já su dizkrétní

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 11:26
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

takže asi zase takhle:

a už mě to dost sejří, abych pravdu řekla

tědlech se bude víc líbit Ešuskoj

šéécky!!!! von miluje dostávat dárky. Miluje plyšáky. A já osobně hlasuju pro KACHNU!!! kachnu sme ešče nikdá neměli

kachna_

taktně

tady?? kde je to jeden taktik vedle druhýho?? naivo!

Fajka
su dizkrétní

to možná si, ale topit neumíš,

takhle se topí!! pěkně na tři topiče!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 12:40
- Nahlásit

Fajka
... a kolik ty hračky koštujou ????...šibám by se ohromně líbily kostičky.... že bys mi přiobjednala....

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 13:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
kolik ty hračky koštujou ????...šibám by se ohromně líbily kostičky.... že bys mi přiobjednala
tyjo nefim , to je nějakej německej web shop...no upřímně já hledala jen růžovou tématiku

uuž to vidím 2,99 EURO
http://www.tiierisch.de/produkt/hundeknochen-fellk nochen-mit-stimme

jo už to vidím to je z vovčí vlny a drahý jaksfiňa
http://www.tiierisch.de/produkt/lammfell-hundespie lzeug

PetraK
takže asi zase takhle:

já huž měla strach žes humřítá úplně!

šéécky!!!! von miluje dostávat dárky. Miluje plyšáky. A já osobně hlasuju pro KACHNU!!! kachnu sme ešče nikdá neměli
miluje i růžovou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 13:42
- Nahlásit

Fajka

já huž měla strach žes humřítá úplně!

ešče ne, ale mám pocit, že moc daleko do toho nemám. včera byla krisa.

miluje i růžovou?

von, narozdíl ode mne není estét, ale čirej primitiv, takže růžová mu nevadí! v tomhle se naprosto rozcházíme v názorech

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 19:06
- Nahlásit

Vero
esi si Veronika, tak včecko nej k svátku. Esi nejsi Veronika, tak všecko nej jen tak

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 20:07
- Nahlásit

PetraK
ešče ne, ale mám pocit, že moc daleko do toho nemám.
a seš mrkef doma, nebo v rabótě?

kachna_

esi si Veronika, tak včecko nej k svátku.
jé, děkujůůůůůů! (jsem)

pro buldozéra jsem vyfásla antibiotika, nedaří se mu už tejden srovnat střívka... teda není to nějak zlý, ale s něčím asi zápasí. tak jsem s antibiotikama souhlasila (no co já vím). vzhledem k tomu, že prášky neměl žádný ani nepamatuju, snad moc nepohnojíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 20:35
- Nahlásit

Fujtajbl vespolek.
Vero
Jehee, tak tys taky Verunka, toz vseeecko nej! Koukam, ze buldozer ti darecek uz dal, snad to zabere, i kdyz teda po antb u nas spis bejval divnej shit.
PetraK
A chorobam hodne zdravi vinsuju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 20:49
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
Vero fšééécko NEJ!
Tu máš dorta!

buldozéra jsem vyfásla antibiotika
ajeee tak posíláme pusinu na čumec , at je brzo fit!

Taky jsme byli dneska a včéra na veterině. ALe jen pravidelná prohlídka a očkování.

PetraK
narozdíl ode mne není estét, ale čirej primitiv, takže růžová mu nevadí! v tomhle se naprosto rozcházíme v názorech

dneska při venčení s Kazišem potkala Fajfka po dloouhý době ohařisko Daníka, ten seděl jako puťka ani se nehnul, ona se k němu přihrnula natěšená čumec na čumec, Daník se ani nehnul Fája nasála, vodfrkla a dala mu chudákoj do držky přišlo mě jak kdyby čuchla a zjistila že to není Ešus tak ho chudáka seřvala jak dyby von za to chudák mohl že jo

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 20:57
- Nahlásit

Fifi
Fajka

díkkujůůůů!
a krásnej dort teda!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 21:35
- Nahlásit

Fajka
ten seděl jako puťka ani se nehnul, ona se k němu přihrnula natěšená čumec na čumec, Daník se ani nehnul Fája nasála, vodfrkla a dala mu chudákoj do držky
To je svinucha pruhata!

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 22:08
- Nahlásit

Vero
Vše nej k svátečku.....

recepis pro Ešusku:

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 22:13
- Nahlásit

vlk

Co ta vichrica u vas, nic neodnesla? Jsem vas docitala postupne...

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 22:16
- Nahlásit

Fifi
Co ta vichrica u vas, nic neodnesla?
udělala bordel, ale podstatný věci zůstaly na svejch místech....

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 22:27
- Nahlásit

vlk
Cili Pinda je na svym miste, to jsem rada.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 22:30
- Nahlásit

Fifi
Pinda je na svym miste,
...jojo Pinďa je tam kde má bejt.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 22:57
- Nahlásit

vlk
...jojo Pinďa je tam kde má bejt
jsi to kontrolovala jo?

recepis pro Ešusku:

Fifi
To je svinucha pruhata!
no co, jak si to jako představuje, vypadat jako Ešus a nebejt Ešus drzost! musela vyjádřit svůj názor
...je to sviňucha!

ale jináč byla děsně hodná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 08:09
- Nahlásit

vlk
...jojo Pinďa je tam kde má bejt....
hlavne, ze jsi to poradne zkontrolovala

Fajka
no co, jak si to jako představuje, vypadat jako Ešus a nebejt Ešus drzost!

Vero
tak opozdene taky k svatku, sem to ani nezaregistrovala

a leze na me nemoc, si to mate nechat nekde tam u vas vsechny ty bacily, pac ja chcu zitra na vylet a jestli sem zacala v noci teplotou, pokracovala rano kaslem, tak teda nevim, co mam cekat dal nicmene zatim se zda, ze mi pravy indicky darjeeling primo z plantaze cerstve dovezeny ve stredu zatim od kasle pomoh (jestli to neni tim, ze sem ho tak prelouhovala, ze muzu byt rada, ze nejsu mrtva z toho salku caje

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 10:47
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

vlk
...jojo Pinďa je tam kde má bejt....

co se to tady zasejc probírá?? to je první co tady vidim, informaci vo tom, že vlk má pindika na svým místěv bože to je fóra tudleto!!!

No a já hlásím, že je mi o mydlifousek líp, namíchaný éteráčky asi zabíraj, tak huvidíme, včera už jsem se i radovala z toho že SNĚŽÍÍÍÍ!! Péf po předfčerejší lekci, kdy hodlal předvést že : NEMÁM UŠI=NESLYŠIM, což ovšem vedlo následně k tomu, že obratem na pětníku letěl domů a měl po venčení, protože jsem na jeho krávoviny neměla náladu, bez ohledu na to, že se jen jednou vyčůral (a ven šel pak až za hodinu a to už šlapal jak švýcary), takže si pak už pěkně rozmyslel bejt za samostatnou jednotku a je celej nejhodnější, takže jsem si to i včera už užila to venčení a dneska zkusím vyraziti do polí, uvidíme, zda tam dojdu. Mám tašku plnou pečiva, tak to tam chci dotáhnout. Venku je náádherně, svítí sluníčko na pocukrovanou krajinu a mrzne. A juché!!

Vero

jé, děkujůůůůůů! (jse

hele jí mršku Veronicu

tak všechno nej dodatečně a pugét zde:

a seš mrkef doma, nebo v rabótě?

půl napůl,

a... teda není to nějak zlý, ale s něčím asi zápasí.

ajajaj, sakra to měl nedávno něco, že jo?
Fifi
A chorobam hodne zdravi vinsuju.
děkujeme, bojuje se na všech frontách, Brtnik už ani neprotestuje, když do něj leju bejlí, ovšem dnes již chtěl prchnout před pumpiliškovým sirupem mé domácí výroby s tím, že nutně musí na záchod, tak jsem řekla, že ať se klidně po, ale tu lžičku prostě polkne , polknul. Ešče neni teda úplně zdráf , ale hlad už má, tak dobrý.

Fajka

Daník se ani nehnul Fája nasála, vodfrkla a dala mu chudákoj do držky přišlo mě jak kdyby čuchla a zjistila že to není Ešus tak ho chudáka seřvala jak dyby von za to chudák mohl že jo

dobře udělala, chlap může dycky za fšécko (chudera malej ale )

vlk

ecepis pro Ešusku:

ano, tímto se řídím již dávno. Tu svini křipkatou jsem porazila bez jedinýho prášku, enem s kořínkama. a jsem hrdobec.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 11:44
- Nahlásit

PetraK
se v bylinkach nejak vic vyznas?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 11:58
- Nahlásit

cernej caj

, tak teda nevim, co mam cekat dal

totální rozklad na prvočinitele. ešivá máš to co já. Výlet nedoporučuju v tomto případku. Vzhledem k tomu, že má být mrazivo, zabiješ si průdušky

se v bylinkach nejak vic vyznas?

ne, teprva se učím. A pokusničim na sobě. Loni zjara, jsem začala bylinkama řešit svůj kožní problém a dala si totál očistu, což tělo neuvěřitelně kvitovalo, pomohlo mi to nastartovat ozdravnej proces a myslím, že i částečně tehdy už zabojovalo s tou podělanou borelkou- když se dívám zpětně. Šárka Hipíkatá mě nasměrovala ještě na éterický oleje a oleje obecně, tak jsem se taky dala do studia a pokusničim na sobě a rodině . Děsně mě to baví, tohle bádání.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 12:08
- Nahlásit

PetraK
tak ty oleje, to je taky zajimavy, ato fungujes na tom, ze mas provoneny byt vzdy tim, co je dobre nebo i nejak na masaze a cileny vdechovani koncentratu?

na vylet asi nepudu, smiknu si zdravotni prochazku jen.

MAAAAAAM vlastni noteboook (jak tu vlcackova tak loni nebo predloni prodavala stare firemni ntb a na me nevyzbylo, pac me predbehla tusim vero, tak sem si koupila za 3 slupky u nas v praci z vyprodeje. Je pouze 7 let stary, zato nema zdroj, ani mechaniku na instalovani windows. ja mam z nej takovou radost pac konecne budu moci ve chvilich nudy ci nemoci mit psaci stroj v posteli

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 12:22
- Nahlásit

cernej caj

ato fungujes na tom, ze mas provoneny byt vzdy tim, co je dobre nebo i nejak na masaze a cileny vdechovani koncentratu?

je to jak o tom provonění bytu, kdy se dají éteráky použít i vlastně jako desinfekce vzduchu /některý/ tak i o těch masážích. Já jsem si právě teď jak mi bylo zas blbě - umíchala borovici s hřebíčkem, smíchala to s olejem a mazala si na hrudní košíček a krk a musím říct, že to pomohlo, tu kombinaci jsem zkusila sama. mám takovou knížku-tu mi taky doporučila právě Šárka - o éterických olejích, co který umí, co se dá kombinovat, jak to používat. Tam psali nějakou kombinaci, ale to mi nevonělo, tak jsem si namíchala svou a zabralo mi to, vždycky na noc jsem se napatlala a pak trošku ještě ráno, ať to pracuje. Plus se některý dají používat i vnitřně - ale ve velikým rozředění (např. v medu a vodě) . Což jsem taky využila.

, smiknu si zdravotni prochazku jen.

to činíš velmi dobré rozhodnutí, pokud bys nemusela a šel by za tebe mužik, bylo by to velmi přínosné.

ja mam z nej takovou radost pac konecne budu moci ve chvilich nudy ci nemoci mit psaci stroj v posteli

to věřím, žes radostná!! neb budeš soběstatečná a nemusíš vylézt z postele.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 12:32
- Nahlásit

PetraK
je to prave dost zajimavy, provonenej byt nejakyma tema olejovyma vunema mam dost rada, a nenapadlo me premyslet, jestli to ma i nejaky vliv treba zdravotni...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 12:44
- Nahlásit

cernej caj
jestli to ma i nejaky vliv treba zdravotni..

má. Má i na psychiku. Já jsem prvně použila levanduli - právě na tu kůži a od toho se odpíchla a začínám objevovat. Myslím, že tam je velký potenciál. Hele třebas máma byla díky tý borelce, rozebraná slušně na hadry. Od tý doby, co jsem jí "naordinovala " jasmínový éterák, je to mnohem mnohem lepší, vycházela jsem z toho, co o něm píšou a z toho, že máma má instinktivně tuhle vůni ráda, tak jsem to prubla a vypadá to dobře. Myslím, že tyhle malý lahvičky jsou velkej sasrak. Musí jít ale o opravdvové přírodní éteráky, ne o ty průmyslově vyráběné - ty jen voní,a le nedělají nic (a při použítí na kůži, či vnitřně by to bylo špatně, je to chemicky vyrobený).
Já hodně ujíždím na té levanduli, heřmánku, kterej nádherně voní, citrusech a jehličí.
A éteráky mají fakt velmi široký rozstřel použití - od toho zdravotního, přes kosmetický, desinfekční, odpudíš s tím brouky,hmyz, dá se to použít jako postřiky na zahradě /proti plísním, škůdcům - aji slimákům, na to se těším , až to vyzkouším!!!) Jsou to fakt poklady.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 12:50
- Nahlásit

PetraK
doporucis konretni znacku, na kterou se treba mrknout na netu? ja mam rada lemon grass a vlastne vsechny citrusovy odrudy, ale kupuju vetsinou v tech indickych prodejnach, ale ani nevim, jestli to nejsou prave ty chemicky to je napsany na tech lahvickach?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 13:03
- Nahlásit

cernej caj
doporucis konretni znacku,

já mám od týhle firmy

http://www.aromarta.cz/

na doporučení právě od Šárky - je blbý, že tam se musí nakoupit za 800,- káčé, což ale pro mě nebylo nereálný, páč jsem toho chtěla hodně a napsala jsem si jéžiškovi

taky tady odsud:

http://www.karelhadek.eu/

tam jsou ty oleje dražší, ale dá se koupit i menší množství.

Dobrá značka je
http://eshop.nobilis.cz/

Dobrý je určitě mít tuhle knížku - tady studuju:

je drahá - ale informace z ní stojí za to (a dá se koupit i kolem 400?- káčé)

to je napsany na tech lahvickach?
no mělo by to tam být napsaný, že to je přírodní, ne syntetický. ale tyhlety jiný, než přírodní nedělají.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 14:11
- Nahlásit

PetraK
zajimave, to pak prozkoumam. ja kupuju saloos tak prozkoumam, jak na tom sou

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 14:22
- Nahlásit

cernej caj

jo saloos je prej taky taky dobrej, říkala Šárka.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2013 14:37
- Nahlásit

cernej caj
pac konecne budu moci ve chvilich nudy ci nemoci mit psaci stroj v posteli
prima! ale radši nechoř!

PetraK

pugét zde:
kujůůů! to už máme jaro?

sakra to měl nedávno něco, že jo?
no to má furt to samý možná jsem jen pokaždý uspěchala moment přimíchání více kuřete do rejže... jenže nevim, tak jsem radši s atb souhlasila, abych to neprotahovala, pokud to není tím. každopádně "běžnej" průjem to nebyl, že se dvakrát takhle vrátil...
dneska bobky byly óká.

<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání