Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:27
- Nahlásit

PetraK
barákem a já budu vdova, páč ho utluču, až přijdu dom.

néééééééééééééééééé nebij ho!!!!!
chudák už tak bude hotofson !

Přece nebudeš bušit do němé tváře ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:34
- Nahlásit

Fajka

nebudeš bušit

budu!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:40
- Nahlásit

Fajka
hustej brtnik

PetraK
jojo, az bude kuchyna, to se budu mit doufam, ze jiz letos zas mi do toho vlezli jiny prednejsi veci, tak uvidime

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:45
- Nahlásit

PetraK
budu!

chudáky

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj

to se budu mit

to si piš, se z ní nehneš a budeš vařit vařit a vařit

a pak budeš muset jít skládat dříví jako Fajfka

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:50
- Nahlásit

Fajka

chudáky

chudáky sem já!! Nemůže mít kapek rozum?? a nelítat hned první den po Prahé jak steklej? vod čeho tu káru jako máme? Na takovýhle věci kupříkladu. Blboň je to.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 14:54
- Nahlásit

PetraK
chudáky sem já!! Nemůže mít kapek rozum?? a nelítat hned první den po Prahé jak steklej? vod čeho tu káru jako máme? Na takovýhle věci kupříkladu. Blboň je to.

ale vži se do jeho situace, bude hrdej na to že to zvládnul l i bez auta, že ušetřil benzína, ušetřil auto , překonal sám sebe, přežil celej den a pak nepřežije tvý domlouvání?
nejni to blbá smrť?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 15:12
- Nahlásit

Fajka

nejni to blbá smrť?

a nejni zápal plic z blbosti s následkem smrti taky blbá smrt?

dyk to vyjde na stejno a ešče se nebude tak dlouho trápit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 15:15
- Nahlásit

pochvalit ho musis, pac je to chlap a ti se prej musej chvalit

nemela bys nejaky rychly a jednoduchy recept na tu pohankovou kasi? pac uz ji mam domaaaaa

+ myslis, ze celkove strava bez obilovin pomaha telu (a je ryze obilovina?) nebo spis strava bez lepku? nicmene bez kuchyne to nema smysl zatim resit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 15:31
- Nahlásit

cernej caj
pochvalit ho musis, pac je to chlap a ti se prej musej chvalit

fšeho přiměřeně, přiměřeně.

jednoduchy recept na tu pohankovou kasi?

tu instantní?

já mám jen instatní a dělala jsem si jí nasladko tak, že jsem si tam nedala mlíko, páč ho nesmím, ale dala jsem tam jablkovej džus a vmíchala jablka na kousky a rozinky. Na slano jsem jí udělala zase tak, že jsem jí naředila vývarem. Určo se tam dá vmíchat i třebas na kousky nakrájená šunka, nebo zelenina podušená na másle

nebo spis strava bez lepku?

spíš to vidím na ten lepek - aspoň u mě, hodně zabralo, když jsem prostě vyhodila všechno moučný, tělo to opravdu nadšeně vítalo. Já používám místo pečiva ty rýžový chlebíčky a nebo když už - o víkendu třebas - tak lámankovej chleba, nebo tmavej - opravdu tmavej chleba. Rýži naopak já děsně ráda a ta mi nevadila- používám jí hodně jako přílohu. asi jsem před tím byla džíponec, nebo tak něco.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 15:38
- Nahlásit

PetraK
a to zalejes teplou/studenou tekutinou a nechas chvilku nabobtnat a tekutiny tam das trosku, at to neplave a nemusis to slivat?
po zelenine na masle se muzu utlouct. ma to dve vady - maslo a nejde to zalit vodou z rychlovarky no vemu si to do prace a budu experimentovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 15:49
- Nahlásit

cernej caj

zalívala jsem to teplou tekutinou, přilívala pomalu, aby se vytvořila kaše o konzistenci, která mi vyhovuje.
Tu zeleninu si na másle můžeš udělat v kastrůlku doma na kamnech - to půjde, je to za chviličku. Vzít si do krabičky do prasé a pokud tam nemáš mikrovlnku, kde by sis to mohla předem ohřát, tak bych tu horkou vodu nalila trošku do toho, aby se ohřála ta zelenina a pak tam vmíchala tu kaši. což??
experimentovat

já jsem na tom zatím podobně.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 16:08
- Nahlásit

ahoj holky, děkuju za slova podpory s tou Bárou, chci vám jen říct, že se to výrazně zlepšilo, což jsem fakt šťastná, protože to vypadalo dost děsivě, tak vám pak pisnu, co našli, pokud vůbec něco zjistí na té páteři, mohla mít třebas jenom něco zablokované, nevím, uvidíme, ufffff, snad se to nevrátí

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 16:14
- Nahlásit

Eninka

fajn, fajn, že se to takhle vylepšilo, třeba to opravdu nebude žádná šílenost. Vezmi si, jak ti je, když tě chytnou záda, doopravdy chytnou. Kolikrát člověk skončí na injekci (takhle jsem Brtnika vezla ve čtyři ráno na pohotovost v MB, protože mu bolest nedovolovala moc dejchat už) a pak už je to po injekci dobrý a nic šilenýho z toho nevyleze. Tak to zvládněte dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 17:17
- Nahlásit

Eninka
tak to su moc rada, ze je bara lepsi tak za me tu "gaucovou povalecku" trochu podrb a su zvedava, co budes mit nakonec z avysledky

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 17:38
- Nahlásit

PetraK
cernej caj

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 17:44
- Nahlásit

PetraK
"výškub" pro ouchyly z diskuse o vykrvování na ifauně:
Píchnu jej z boku krku přes obě tepny. Nedávno se tu "správné píchání" řešilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 18:44
- Nahlásit

Fujtajbl vespolek.
Kremyl si serval dva polstarky, jeden na predni, druhej na zadni, stejna strana, poctive to stihla vykousat do masa. Jeji styl chuze je nyni velmi zajimavej.

PetraK
Vezmi si, jak ti je, když tě chytnou záda, doopravdy chytnou.
Cece, ja na injekci teda nikdy nebyla este, ale zrovna vcera to bylo celkem vyzivny. Se jen ohnes se zout - a je to tam.

kachna_
Píchnu jej z boku krku přes obě tepny.
Kralika? Brrr, a to se trefi? U nas to byla klasika, polinkem za usiska, neco krve vyteklo nosem a nic se vykrvovat nemuselo teda. Ne, uz nechci nikdy kraliky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 19:03
- Nahlásit

Fifi
Kralika? Brrr, a to se trefi?
jasně, to je nejdoporučovanější postup. Mně se líbil termín "správné píchání"

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 19:16
- Nahlásit

kachna_
Mně se líbil termín "správné píchání"
Ja vim, jen sem se zamyslela nad tim usmrcovanim....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 08:43
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

furt taky v tom arbajtu

Fčéra vařil Brtnik, zašli jsme si na pizzu Původní záměr byl, že dáme večeři a jdem dom, no tak úplně to nevyšlo, páč se nám dobře sedělo, takže dom jsme dorazili až v deset. Když tam maj tak dobrý pivo, no, co se dá dělat, že jo? Tak z němčiny včera nečekaně sešlo.A ty průůůdušky už mě fakt štvou. Asi je prodám.

Fifi

Kremyl si serval dva polstarky, jeden na predni, druhej na zadni, stejna strana, poctive to stihla vykousat do masa.

ale neeeeee! huž zas? To je Kuba-Kubikula

Se jen ohnes se zout - a je to tam.

no přesně. A taky to kolikrát vypadá naprosto katastrofálně, Brtnik - jak jsem psala, jednou nemohl fakt ani moc dýchat, podruhý nebyl schopnej vylézt z auta a já na dovolený, když mě to draplo na tom byla stejně. zachránilo mě to, že jsem to šla rozchodit výletem z Hrabětic na přehradu a přes josefáč do šílenýho krpálu zpátky (pravda musím říct,ž e na situaci , kdy se mi strašně chtělo čůrat a musela jsem do křovíčka nerada vzpomínám - nejen krzevá tu bolest, ale krzevá i ty zvuky, co jsem vyluzovala a vypadalo to, jak když je v křoví kdovíjakej úhyl ) a pak dopomohla prasárna zvaná ibáč zapitý pivem /na doporučení lékaře- a použít jen v nouzi /

kachna_

Píchnu jej z boku krku přes obě tepny.
ty vado, fuj, nedovedu si představit, že tohle provedu zvířeti. Na to nemám.

Nedávno se tu "správné píchání" řešilo

a to bude ale zajímací diskuze, evidentně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 08:46
- Nahlásit

Fifi
jak se to povedlo? a dokonce dva?

PetraK
Fčéra vařil Brtnik, zašli jsme si na pizzu
koukam, ze ty chlapi varej vseci stejne

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 08:52
- Nahlásit

cernej caj
e ty chlapi varej vseci stejn

viď? ale teda musim říct, že vařej dobře já pizzu miluju, můžu jí furt - stejně jako dobrou velkou flákotu masa. A tady jí ten maník dělá fakt dobrou. Teď u nás otevřeli ještě jednu novou picošku, tak jí chci v pátek vyzkoušet, jakou dělaj tam pizzu, musím honem, dřív než to tam zavřou, páč si myslím, že dvě pizzerie kousek o sebe, že to nemá moc dlouhýho trvání. Navíc jsou na takovým místě trochu stranou (ale pro nás dobrý, je to kousilínek), takže nevim, nevim,, všechno co tam bylo, po nějaký době skončilo, tak to musím vyzkoušet hned.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 08:55
- Nahlásit

Ramštajn ve spolek!
žádám důrazně Moravu aby si to sněžení nechala jen pro sebe ! jináč bude velký bada bum!

Fifi
Kremyl si serval dva polstarky, jeden na predni, druhej na zadni, stejna strana, poctive to stihla vykousat do masa
šiš to je JELITO!!!

PetraK
Fčéra vařil Brtnik, zašli jsme si na pizzu
nezabila ho !

tu je hnusně syrovo nevlídno vlezlo šedivo fuj ! a ještě musím makat chcu jaro a dofču!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
Ramštajn ve spolek!

no vida, to je ale pěknej pozdraf

nezabila ho !

ne, nemůžeš přece zabít někoho, kdo ti hnedle mezi dveřma sdělí pozvání na skvělou večeři, ne? To by bylo neekonomický

aby si to sněžení nechala jen pro sebe !

no počki, počki, já tam musím mít trocha sněhu!

Tu taky sněháá, juché!!

Jo a co kdybychom - mě teď tak napadlo - v sobotu vyrazili na dlábes do Mexika?

chcu jaro a dofču!

dofču si vezmete až přijedem a jaro příde až my vodjedem

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 09:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
ne, nemůžeš přece zabít někoho, kdo ti hnedle mezi dveřma sdělí pozvání na skvělou večeři, ne? To by bylo neekonomický
no vida ju, z tebé ještě něco bude !

počki, počki, já tam musím mít trocha sněhu!

f klidu, stačí to co tu je a bohatě

kdybychom - mě teď tak napadlo - v sobotu vyrazili na dlábes do Mexika
eeee rádi rádi ale v soboootu ásik nemůůžem, budeme tu mít montéra a budou s čífem přidělávat závěs do sprcháče konečně Můžem až v nedělu

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 09:17
- Nahlásit

PetraK
dofču si vezmete až přijedem
eeejch kdyby to šlo, ale zákazníci sou votravný bo je zima a mrzne a chcou furt něco vohřejvat tak že máme prásé až nad hlavu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 09:26
- Nahlásit

Fajka

máme prásé až nad hlav

no jo, von ještě vlastně není ten rok 2015

z tebé ještě něco bude !

mám to stejně jako ten pes - za žrádlo cokolif

stačí to co tu je a bohatě

a juché, to zní nadějně.

ale v soboootu ásik nemůůžem, budeme tu mít montéra a budou s čífem přidělávat závěs do sprcháče konečně

až do večera? Sem myslela právě, že třeba na véču, bychom tam mohli skočit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 09:35
- Nahlásit

PetraK
no jo, von ještě vlastně není ten rok 2015
hele jednoho Rrrrrrrejpala už tu máme a je fBrně !

mám to stejně jako ten pes - za žrádlo cokolif

až do večera? Sem myslela právě, že třeba na véču, bychom tam mohli skočit.

achááá no tak to by asik šloo, bo má přijíti ráno ale ntroufám si vodhadnout jak dlouho se stím budou crcati ale doufám že až do večera neee Ok tak s tím budem předběžně pičítat a já bych ti pak dala v průběhu soboty vědět přes mobila essi ho teda najdeš... jestli se na něj koukneš, essi ho teda najdu aj já, a taky essi bude ten můj nabitej... stejnak jako ten tvůůj...no dyk víš

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 09:43
- Nahlásit

Fajka
hele jednoho Rrrrrrrejpala už tu máme a je fBrně !

já nejsem Rrrrrejpal,já sem Rrrrrealista

budou crcati

no tak až kluci docrcaj, tak se uvidí. My - jak nás znám-vyrazíme lážo plážo kolem poledního, tak tam bude odpolko, vybalíme, klídek pohodička. Když to vyjde, gůt, když ne, Jizerky nespadnou.

essi ho teda najdeš... jestli se na něj koukneš, essi ho teda najdu aj já, a taky essi bude ten můj nabitej... stejnak jako ten tvůůj..

sou momenty, kdy se i trochu vo ten telefon starám, takže : slibuju na holej pupek, že budu mít potuchy, kde tlf je a zda jest nabit

<< 1 ... 2124 . 2125 . 2126 . 2127 . 2128 . 2129 . 2130 . 2131 . 2132 . 2133 . 2134 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání