Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:11
- Nahlásit

cernej caj

to je sráč, sráč, hajzl jeden všivej hnusnej. je mi to milé černé kafe líto. opravdu. a znovusmekám, jsi frajer, jak to zvládáš.

ze za tmy bych z domu paty nevystrcila

ani se ti nedivím.

ty vole já bych mu ho uřízla

Fajka

ěkuju na jednu stranu za to že Fája je jaká je

jojo, je to šikovná pani.

brut
držím moc.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:13
- Nahlásit

Fajka
díky moooc ... potřebuje to.. tohle byl jediný předmět, který ho děsil od začátku. Ale intenzivní nalejvárna snad udělá své

Jinak gratulíruju ke spadlému šutráku z osrdí ... 4 týdny zpoždění není tak hrozné a teď si můžete práci v klidu rozvrhnout tak, aby jsi zvládla dépéháčko

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:13
- Nahlásit

brut

takže se můžete hlásit o své balíčky

ozvu se a domluvíme se, ju?

Celou dobu říkám, že je víc rudej, než se zdá a ještě spřáhlej s Klausem.. doufám, že se začne prověřovat amnestie a objeví se, jak si jdou pánové hezky již několik let na ruku ... Holt, prachy jsou na prvním místě...

přesně tak!! a ještě lže a podvádí - protože to, že jeho tým řekl o manželce Schwarzengerga to co řekl, to rozhodně nebylo bez jeho vědomí, ti se ani neuprdnou, bez toho aby to neměli od něj odsouhlasený, takže to za prvý lže a za druhý to pěkně vymyšlený - oni to řeknou, on se omluví, za to že lhali, ale v lidech to už zůstane!!!!! to je svinská podpásovka jak vyšitá od právníků od soudu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:14
- Nahlásit

brut

evidentně na tom není tak zle, protože jinak by se dusil a neměl sílu tě nacpat do výtahu..

to jsem mu taky řekla, debilovi debilnímu, ať to na mě nehraje - on jak na mě řval, tak tam začal předvádět jak se dusí a pak najednou šel na mě s pěstí. Vypatlanec. Sice mi škubnul krkem, jak mě tam fláknul, ale stálo mi to za to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:16
- Nahlásit

brut
páč jsem ráda, že vůbec koukám, jak mi z toho věčnýho opakování slovíček, koncovek atd bolí kebule
v druhym kole budes cist anglicky a odepisovat latinsky, ono se ti to jeste muze taky hodit

chceš?
to by bylo uplne luxusni, nicmene tohle bude muj druhej teprv a s tim kolenem taky nejsu nejak rychla, takze od startu bych asi zdrzovala a vecer se pak zas tezko nekde clovek sleze... leda bys mela nejakou pomalejsi znamou holku
ja budu pohanku objednavat v sobotu, zlanarila sem kamosku (a tak me napadlo, jestli by Vero taky nechtela pohanku?)

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:28
- Nahlásit

brut
teď si můžete práci v klidu rozvrhnout tak, aby jsi zvládla dépéháčko
noooo jasnééé já si to v klidu rozvrhnu tak abych to do zejtra stihla .... takže k tomu zasednu a nepřestanu dokud to nebé hotový

ebuje to.. tohle byl jediný předmět, který ho děsil od začátku. Ale intenzivní nalejvárna snad udělá své
nooooo šak je to pašák po mamince von to dááá

PetraK
c. Sice mi škubnul krkem, jak mě tam fláknul, ale stálo mi to za to
ty vo*e ty seš normální sebevrach

Nezapomen že tu lítá mezi náma spousta magorů a nikdá nemůžeš větět jestli třá nevytáhne kudlu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:31
- Nahlásit

ti kandidati, to je fakt hruza. Premyslim, jestli nevhodit prazdnou obalku, jak se rika. Fakt nevim, koho si vybrat

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:32
- Nahlásit

cernej caj
tezko nekde clovek sleze... leda bys mela nejakou pomalejsi znamou holku
hele na stránkách dogtrekingu je přece forum, zkus tam hodit dotaz jestli se někdo pomalejší nechce k tobě připojit?
Eventuelně je ještě možnost že někde na trati bejvá živá kontrola po celou dobu treku, takže zkusit od pořadatelů vyzjistit kde (bejvá v půlce) a tam dojít a přenocovat u nich v klidu a bezpečí.... no ikdyž klid..procházej tam všici a občerstvujou se takže klid je tam jen relativní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
to je pravda, na dogtrekingovym foru se zeptat muzu

edit: mam dovcu posunutou a vleze se mi tam pecka

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:42
- Nahlásit

Fajka

ty vo*e ty seš normální sebevrac

když já si řekla, že prostě neustoupím, že mu neudělám tu radost a zadostiučinění, že se bojím, že se všechno dá vyřešit zastrašováním.

že tu lítá mezi náma spousta magorů

a tak já sem zvyknutá odsud

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:46
- Nahlásit

cernej caj
to je pravda, na dogtrekingovym foru se zeptat muzu

edit: mam dovcu posunutou a vleze se mi tam pecka

dvakrát hurá

PetraK
tak já sem zvyknutá odsud
no jo ale zatim tu nikdo na nikoho nevytáh kudlu !

i dyž byla i doba že se mě tak trošku dost chtělo ale to už je naštěstí pryč

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:55
- Nahlásit

Fajka

no jo ale zatim tu nikdo na nikoho nevytáh kudlu

to ne, enem se posílalo pro kliky

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:06
- Nahlásit

PetraK
přesně tak!! a ještě lže a podvádí
jj, to je ono.... a nejhorší je, že mu to moc lidí baští .... mám strach, že se nám zase vrátí podoba komunismu

to jsem mu taky řekla, debilovi debilnímu, ať to na mě nehraje

Sice mi škubnul krkem, jak mě tam fláknul, ale stálo mi to za to
kdyby tě to bolelo, tak můžeš jít k doktorovi a ještě mu donést ukázat papír, kde budeš mít potvrzeno, že ti ublížil...t o na ně taky platí

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:14
- Nahlásit

cernej caj
druhym kole budes cist anglicky a odepisovat latinsky
to fakt nehrozí tak daleko nejsem ani s jedním jazykem.. i když číst aj mi jde líp jak mluvit...

to by bylo uplne luxusni, nicmene tohle bude muj druhej teprv a s tim kolenem taky nejsu nejak rychla
ok, juknu a pozeptám se, kdo půjde a jestli jde rychle nebo pomalu... doufám, že půjde jedna holčina a ta po cestě fotí, takže chodí taky pomalu

budu pohanku objednavat v sobotu, zlanarila sem kamosku
tak dej pak vědět, jak jsi byla spokojená .... jo a doporučuju balík do ruky nebo na poštu... po zkušenostech s jiným podáním se to vyplatí nejen časově, ale ve finále i finančně

Fajka
jasnééé já si to v klidu rozvrhnu tak abych to do zejtra stihla
koukám, že žádná změna od loňska nenastala

nooooo šak je to pašák po mamince von to dááá
taky tomu věřím... chudák ani nestíhal být nervozní z latiny, protože vlak měl zpoždění, tak byl nervozní z toho, aby doběhl do školy včas

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:20
- Nahlásit

Fajka
že tě to překvapuje... Ešuska je kandidát na sebevraha od začátku ... jen by občas měla k tomu ještě přihodit jinou myšlenku a to třeba mít v záloze pánvičku, páč to přece dámy běžně používají a když si na ní tak hezky stokilovej chlápek naběhl......

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:23
- Nahlásit

brut

a nejhorší je, že mu to moc lidí baští ....

jo vidim to tady u kolegyně sem si aspoň tetkon zgustla, když jsme si notovali s náměstkem.

mám strach, že se nám zase vrátí podoba komunismu

já taky.

tak můžeš jít k doktorovi.
jááááááááá? K dochtoroj?? to nevim, to by muselo bejt hůř než je

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:24
- Nahlásit

brut
t v záloze pánvičku,

tu jako běžně ve svém pidimidi batůžku 20x15 cm teda nenosim

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:26
- Nahlásit

růmštajn

strašně datlíte!!!

PetraK
no ale!! Zas díky tomu dneska víš mnohem mnohem víc.

to, to je fakt, i o sobě. ale i negativně, taky vím, co se mi třá nepovidlo tím postupem, jakej jsem chtěla, a tak, nebo v čem mám nějaký meze. ale i to je vlastně dobře

cernej caj
pohanku
a maj tam tu instatní pohankovou kaši?

na jakej dogkreking se chystáš?

pecku
jéé, vy nakonec snad jedete fšicíííí.....

já snad budu muset taky! navíc když tam budou nejkrásnější čokli na světě a největší psí cirkusák na světě

jen abych nenadělala průser

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:29
- Nahlásit

brutchudák ani nestíhal být nervozní z latiny, protože vlak měl zpoždění, tak byl nervozní z toho, aby doběhl do školy včas
tak to je ale nejlepsi, pak je vystresovanej z neceho jinyho, ze uz mu to ani neprijde a co studuje? medicinu? ze tam ma latinu?

jojo, vzdycky postou, protoze na ppl a jine podobne by nekdo musel byt doma, ale protoze my chodime do prace, tak nevim, jakbysme to vyzvedavali. A na poste uz muze znaj, pribehne za 5 minut 5, nema ani jedno oznamko, ale domu dycky neco prinese

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:32
- Nahlásit

Vero
jojo, maj

chci slapanickyho vlka

v klidu, na prusery tam budu ja, pac co je horsi nez nevychovanej pes, co nic neumi? nesocializovanej nevychovanej pes co nic neumi

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:42
- Nahlásit

cernej caj
na prusery tam budu ja, pac co je horsi nez nevychovanej pes, co nic neumi? nesocializovanej nevychovanej pes co nic neumi
no ale jako zas prrrrrrrrrrrrrr jo! todle byla dycky naše parketka!!! nám ji snad jako chcete čmajznout bo co ?

brut
koukám, že žádná změna od loňska nenastala

no ne no zatim to Dphá nezrušili

že tě to překvapuje... Ešuska je kandidát na sebevraha od začátku ... jen by občas měla k tomu ještě přihodit jinou myšlenku a to třeba mít v záloze pánvičku,
ty voe a ted měli v makru takovou háááskou

PetraK
to ne, enem se posílalo pro kliky
no udělali jsme kardinální chybu bo dyby jsme u toho chození pro kliky klikali tak to mohlo bejt pozitivní

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:45
- Nahlásit

cernej caj
tak tu naturalku bych vyzkoušela, jen jestli se to vyplatí, za těch pár korun?

šlapanickýho vlka
mid nebo short?
a jak to je vlastně se psákama, musí bejt na vodítku asi, je to tak?

pac co je horsi nez nevychovanej pes, co nic neumi? nesocializovanej nevychovanej pes co nic neumi

no já jsem byla včera na buldozéra hrdobec, buldozér se mi potkal natěsno se psem- páč jsem byla v šeru slepejš a zaměnila toho psa za jednu známou fenu - no a pes se prsil a šel buldozérovi po zadku a ten s úplnou samozřejmostí couval a uhejbal, dokud to nebylo pořešeno lidma. skoro snad ani není možný, že kdysi na stejnou situaci reagoval úpa opačně.
Na druhou stranu, nejsme zvyklí na kolektivní hromadný akce a umí si představit, že vyveden z míry se bude chtít dopouštět mocnýho vysírání....

Musím se mrknout na rozvrh a esi bych získala dovolenou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:47
- Nahlásit

Fajka
no ale jako zas prrrrrrrrrrrrrr jo! todle byla dycky naše parketka!!! nám ji snad jako chcete čmajznout bo co ? tak ja si misto feny muzu vzit jednookyho vokouna, aby to jako polehcovalo okolnostem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 13:53
- Nahlásit

Vero
no kdybysme na postovny byli 3, tak to se podle me pak uz vyplati to vyzkouset a pak muzem nakoupit ve velkym

mid nebo short?
Long jojo, musi byt na voditku celou dobu, ale zase ty lidi se dost rozprostrou, malokdo s tebou drzi rychlost, nebo si da pauzu na jinym miste... ja treba minule vzdy akorat ze sem nekoho mijela, nebo nekdo mijel me, ale jinak sem vetsinu dne byla sama. pro me je vyzva se doplazit jednou do cile

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 14:03 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Long
jo, na ten vlastně trénuješ spaní na mraze. seš boreeeec. a hlavně teda, já mít asi tvůj nechtěný zážitek, tak sama takhle na noc vylezt nezvládnu. seš dobrá.

a kolik by to poštovný teda dělalo, na třetinky?

edit-
vokouna
???? jako s akváriem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 14:05
- Nahlásit

Vero
no to ja jeste prave nevim, jeslti na noc vylezu, doufala sem, ze pude kamoska. Tak v nejhorsim zlanarim muze

jojo, na tretinky to bude asi 30kc

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 14:15
- Nahlásit

Mladej zdolal horu jménem Latina a veleúspěšně jí pokořil!!!!!

Díky všem za držení palčáčkůůůů ... jste nejlepšejší držáčci palečkůů pod sluncem ( nebo u nás pod mrakem a smogem)

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 14:17
- Nahlásit

Vero

i o sobě. ale i negativně, taky vím, co se mi třá nepovidlo tím postupem,

hm, to máme myslím všichni, pokaždý se o malinkej pidikrůček zlepšíme.

jistě že jí tam mají, mám jí odtama

jen abych nenadělala průse

to tam děláme fšichni

že kdysi na stejnou situaci reagoval úpa opačně.
TY VOLE!! VON JE ČIKOVNEJ a TY POCHOPITELNĚ TAKY.

cernej caj

nema ani jedno oznamko, ale domu dycky neco prinese

tak takhle se dělá pošta

vokouna

Jé von pojede taky Tomáš? no to je super!!
Fajka

no udělali jsme kardinální chybu bo dyby jsme u toho chození pro kliky klikali tak to mohlo bejt pozitivní

ty seš takovej, ale takovej kretýno!!!! sem si poslala zelenej čají zpět do hrnku

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 14:17
- Nahlásit

brut

Mladej zdolal horu jménem Latina a veleúspěšně jí pokořil!!!!

a JUHŮŮŮ, a díky za český dráhy, který ho vystresly natolik, že zapomněl bejt vystreslej ze zkoušky

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 14:25
- Nahlásit

jo a holky - zde článek o mé zrzavé srdcové záležitosti

http://naszviretnik.net/2013/01/24/kone-kratka-zpr ava-ze-severu/#comments

miluju ho, jako kdyby byl můj

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání