Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:06
- Nahlásit

cernej caj

hele když máte barák - na co chatičku? Další starost - i když v pronájmu. Musíte tam - sekat trávu, obhospodařovat to. Já mít barák, chalupu nemám a o víkendech jezdím po výletech (když nebude práce na baráku a zahradě). Budeš pokaždý někde jinde,uvidíš nový věci a co se kutění a zahradničení týká, vyžiješ se na baráku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:07
- Nahlásit

cernej caj
vrazdila

přesně, jáměla tehdy tak příšernej vztek - a to se mě to jakoby netýkalo, nesnáším všivárny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:10
- Nahlásit

PetraK
kdyz ja si pod pojmem chaticka predstavim neco u lesa, daleko od lidi

starost to prave je, ale pak clovek najednou vidi, ze tamhle nemuze vzit psy, tamhle sice muze ale stoji to jak za panicka... jako prace kolem baraku mi staci, to jo, ale libi se mi ta moznost, ze mam aspon obcas les za barakem a nemusim kvuli nemu jet hodinu a pul busem/vlakem a 3x prestupovat

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:16
- Nahlásit

růmštajn

PetraK
Tak tadyk čtu, že vám vykradli chalupu, svině všivý to jsou! tak hlavně, že z toho nenadělali kůlničku na dříví....

cernej caj
jako prace kolem baraku mi staci, to jo, ale libi se mi ta moznost, ze mam aspon obcas les za barakem a nemusim kvuli nemu jet hodinu a pul busem/vlakem a 3x prestupovat

žencká! pořiď si auto! to se řeší autem a máš to. v lese seš v cuku letu. bez té práce navíc a povede se ti to i levnějc.a můžeš pokaždý jinam atd...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:16
- Nahlásit

cernej caj
tamhle sice muze ale stoji to jak za panicka.

nezapomeň- za chatu platíš, daně, pojištění, něco tě bude stát provoz, údržba. To se nakonec sečte a vyjde tě to stejně jako to ubytování s čoklidama.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:20
- Nahlásit

A ty možnosti, kam se psy, se stále víc a víc rozšiřují, v každé lokalitě se něco najde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:21
- Nahlásit

Vero
ja nemam ridicak a po te, co meli mamka i segra hodne vaznou havarku (obe vazny problemy s pateri) z toho mam respekt a branim se mu

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:22
- Nahlásit

cernej caj
ale s mužem jezdíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:22
- Nahlásit

PetraK
proto by se mi nejlepe libilo znat nekoho s chatickou, ze by si ji moh clovek pucovat

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:27
- Nahlásit

cernej caj
jako každej víkend několik hodin v dopr. prostředkách, s X přestupama a naložený hřbety, než se na tu chajdu na samotě dopravíte... a jak tam dopravovat potřebný vybavení? na zádech všecko? chatička bez auta je dvojitá komplikace, podle mě...

nech se vozit mužem, pořiďte pořádný hodně bezpečný auto...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:32
- Nahlásit

Vero
no tak to ja myslela ze bysme na chaticku jezdili s muzem autem - on by tam moh spat, ja chodit ven a byli bysme spokojeny oba.
Jinak on nema rad chozeni, nema rad kopce kdyz uz kyvne na vylet, ale odvezt nas na chaticku a pak zaujmout polohu leziciho strelce, s tim by fakt problem nemel

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:36
- Nahlásit

cernej caj
Jinak on nema rad chozeni, nema rad kopce kdyz uz kyvne na vylet, ale odvezt nas na chaticku a pak zaujmout polohu leziciho strelce, s tim by fakt problem nemel
číf číslo dvě !

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:38
- Nahlásit

cernej caj
Jinak on nema rad chozeni, nema rad kopce kdyz uz kyvne na vylet, ale odvezt nas na chaticku a pak zaujmout polohu leziciho strelce, s tim by fakt problem neme

aha, takže se neshodnete v tom jet někam o víkendu chodit na výlet, co? tak to je blbý, no,... to pak se ta chatička skoro jeví jako vhodnej nápad. když sama nechceš řídit...

Ale když se nebojíš jezdit s ním, tak tam logicky oproti svýmu řidičáku nemáš rozdíl. Z hlediska nehody tvé rodiny, phrožená ses stejně, už tím, že seš v autě. Ale chápu to samozřejmě... já se zas řídit pořádně nenaučila, nejsu čikovná a hlavně muž mě všude odveze, s výletama se absolutně shodujem, tak nemám zatím ten tlak. (Ale chtěla bych)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:46
- Nahlásit

Fajka
číf číslo dvě ! nevim, jestli mam byt rada, ze nejsu jedina osamocena s takovym muzem doma

Vero
to ani neni o tom, ze bych se tak bala ty havarky, jako ze su stresar a bojim se toho, ze ja bych nekoho sejmula... ze bych byla nerozhodna treba v krizovatce a agresivni troubeni by zvysovalo muj stres a moznost chyby... fakt nechapu, jak sem v tech 16ti udelala papiry na motorku (ktery me samozrejme pri neuspesnym pokusu o auto hned seberou)... takze sem muzi rekla, ze kdyz koupi motorku, tak na ni vlezu na silnicu po vesnicach a kdyz se ukaze, ze panika z rizeni nenastava, pak muzem zvazovat ridicak

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 14:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Fajka

víte co je srandovní? jsem se tak zamyslela, že jsem nikdy ani nechodila s klukem, co by neměl rád chození v přírodě neumím si představit mít takovýho muže doma, stejně málo, jako že by neměl rád zvířata. ale holt vaše láska hory přenáší, to je hezký

cernej caj
jako ze su stresar a bojim se toho, ze ja bych

jo tak. Tak to taky chápu a ještě víc, já se taky bojim svejch potenciálních chyb, hlavně jsem pomalá v reakcích a to je na silnici docela blbý.

takze sem muzi rekla, ze kdyz koupi motorku

na motorku bych nevlezla, zbláznila bych se hrůůůůůzou!!!! ani kdyby mi zaplatili za to celou chalupu asi jsem nakonec eště věčí stresař než ty

edit- ktery me samozrejme pri neuspesnym pokusu o auto hned seberou
fakt? to můžou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:02
- Nahlásit

cernej caj

on by tam moh spat

až by posekal trávu, natřel vokapy, přišrouboval plot, zastřihnul stromy..... a tak, jako myslíš, jo?

Fajka
číf číslo dvě !

Vero

já se zas řídit pořádně nenaučila, nejsu čikovná a hlavně muž mě všude odveze, s výletama se absolutně shodujem

řidičák mám, ale jsem děsnej řidič a pořád se bojím havárie. O orientačním smyslu ani nemluvím, takže šécko odřídí Brtnik . Proto jsem ho třebas -páč furt někam řídí - teď o sobotě ani nepřemlouvala, abychom jeli k ségře a já s ní jela na lyžovačku, páč co by tam on dělal, když nelýžuje a byl by jen řidičem slečny Dejzy.

eumím si představit mít takovýho muže doma

hele, Brtnik byl nevýletící, nechodící, neměl rád psy, hory......... ehm a dneska jezdíme na dovolenou výhradně na hory, jezdíme tam i v zimě, on chodí s Ešátorem po výletech a já jim bohapustě závidím při sjezdování, na výlety jezdíme i o víkendech - a i z jeho iniciativy, psa taky máme.....

cernej caj

su stresar a bojim se toho, ze ja bych nekoho sejmula.

tak, přesně tak to mám.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:09
- Nahlásit

PetraK
hele, Brtnik byl nevýletící, nechodící, neměl rád psy, hory......... ehm a dneska

hele tak vidíš, si to asik taky neumíš představit, mít doma nevýletícího chlapa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:30
- Nahlásit

Vero
ono si moc nepomuzes. Predtim sem mela chlapa, kterej na vylety chodil rad (jen proto, aby me uhnal). Ktery rad chodil si sednout na caj (jen proto, aby me uhnal), a ktery mel rad zvirata a psy mych rodicu (jen proto, aby me uhnal.). Pak jsem se k nemu napul nastehovala a v tu ranu uz se nehnul na vylet, vyhazovat penize mu bylo lito a zvire jedine v kleci (akvarium ne, to zere elektrinu...). Nakonec se z nej vyklubal morous, kterej mel se vsim problemy, kontroloval mi spotrebu vody a chodil vyhazovat pojistky, at si nectu na zachode (nebylo tam okno a muselo se svitit). Na dovolenou zasadne nejel, protoze si vsechny dovolenou schovaval, aby ji dostal proplacenou na konci roku, takze jak nebyl svatek s prodlouzenym vikendem a neplatila sem cestu a ubytko ja, tak smolik...

Vis, ze me ted ani nevadi, ze muj muz proste nema rad vylety, kdyz se mnou na jarni dovolenou jede a aspon obden na ten vylet taky vyrazi, kdyz se nekde zapichnu se psem protoze me vyrazi z autobusu 60 km od Brna, tak pro me prijede naprosto bez kecu...

- pokud nedas teorii, tak v minulosti mohli, jak je to ted, to nevim.

PetraK
bud v klidu, u nas by bylo beztak seno na samosklizen pro zajemce a stromy rostly dost na divoko a okapy bych zvladla natrit ja
Loni sme nesekali travu na zahrade - protoze muz po prvni akci zlomil kosu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:38
- Nahlásit

Vero

si to asik taky neumíš představit,

umím.
Dva roky to trvalo, než jsem ho vytáhla v zimě na hory. (ale lyžovat jsem ho nikdá nepřimněla - ovšem ono taky, uč se coby dospělej dvoumetrovej skorem člověk, lyžovat )
Kdyby blbě neumřel náš nej kamarád, kam jsme jezdili na chalupu - asi bych ho nikdá nevytáhla na tyhle tůristický dovolený. První rok to bylo jen na zkoušku, na pár dní. Až časem si zvyknul a je to on, kdo to dneska organizuje.
Když umřel Murphy, můj první pes, už žádnýho psa nikdy nechtěl (jsou s tim přece jen starosti, na dovolenou pes ? to ani náhodou, ešče budu chodit se psem vo dovolený............. ) , až když už viděl, že mi bez psa je fakt krušno, tak řek, aby se mi nezbláznila, tak jo! a dneska si myslím, že už by bez psa nebyl, je to pro něj parťák stejně jako pro mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

. Nakonec se z nej vyklubal morous

ne morous, slušnej magor, dobře žes práskla do koní.
Oba se musí trochu přizpůsobit a počítat s tím, že ten druhej nebude odvařenej z toho, co těší mě /pokud se člověk neseznámí s partnerem na psím táboře, kde se pořádaj výlety a chodí se lyžovat - abych to přirovnala ke mně /, prostě se to musí pokroutit dohromady, tu se přizpůsobí jeden, tu druhej. ale vždy to přizpůsobování musí bejt fifty-fifty.

seno na samosklizen pro zajemce a stromy rostly dost na divoko a okapy bych zvladla natrit ja

no jen blbni, my nikoho na samosklizeň sena kupříkladu nemáme. A že by ho bylo!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:50
- Nahlásit

Vero
hele tak vidíš, si to asik taky neumíš představit, mít doma nevýletícího

tak on třeba né úplně nadšeně chodí se mnou na procházky a výlety ale na čoklidí akce s náma jezdí rád kor na Pecku třeba

ale mě třeba nevadí absolutně že se mnou nechce výletit nebo procházkovat. Bo tím že spolu pracujem a jsme spolu 24 hodin denně 7 dní v týdnu 365 dní vroce už 7 let tak v podstatě v rámci zachování duševního zdraví nás obou je to tak že já akčňák jdu ráda procházkovat ven (taky jeden z hlavních důvodů proč sem vždycky chtěla psa ..právě abch měla s kým jít ) a on pohodlňák se natáhne k tý telce a sleduje třeba sport
Prostě já dobíjím baterky hlavně aktivním pohybem a on halt tím pasivním ... já chápu jeho styl odpočinku a on můj. Občas se ho snažím (když je ideální počasí , teplota, tlak rosný bod a nálada ) přemluvit aby s náma šel a protáhl tělo a kosti a on jde a když ne tak to respektuju bo každej jsme v tomdle trošku jinej no a krom toho já bych ho asik zničila jemu by stačilo ujít tak kilák dva a to je pro mě děsivě málo

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:54
- Nahlásit

cernej caj

Nakonec se z nej vyklubal morous
ty jo, spíš cvok....

jinak však já samozřejmě věřím, že když se maji lidi rádi a kapku se sobě i přizpůsobí, tak jde leccos. jen prostě - mně se to holt nikdy nestalo, že bysme se museli přizpůsobovat v tédle oblasti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:55
- Nahlásit

Fajka

ujít tak kilák dva a to je pro mě děsivě málo

co ho pomlouváš? Dyk s náma chodil! byli jsme venku pěěěkně dlouho náhodou. A na Pecku z Pecky taky šel večír. A jak se mu pak spalo!

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 15:58
- Nahlásit

Fajka
Prostě já dobíjím baterky hlavně aktivním pohybem a on halt tím pasivním ... já chápu jeho styl

No, víš co? Já su taky typ jak ten tvůj, co dobíjí baterky zásadně pasivně, spánkem nejlíp... Ale stejně bez toho výletění bych nemohla bejt. Takže asi furt mám energie nazbyt

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 16:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
co ho pomlouváš? Dyk s náma chodil! byli jsme venku pěěěkně dlouho náhodou. A na Pecku z Pecky taky šel večír. A jak se mu pak spalo!

já honepomlouvááám dyk řikám že má i světlý chvilky a na čoklidí akce jezdí rád

Vero
stejně bez toho výletění bych nemohla bejt.
no tak to zas číf by v klidu mohl..prostě každej jsme jinej no

Takže asi furt mám energie nazbyt
poděl se o toto info se svým šéfem a přidá ti.....práááci

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 16:07
- Nahlásit

Fajka
poděl se o toto info se svým šéfem a přidá ti.....práááci

né že mě prásknete

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 16:13
- Nahlásit

Fajka

y a na čoklidí akce jezdí rád

a nejen na čoklidí akce, s náma taky jezdí rád, nepomlouvej ho.

Vero
né že mě prásknete
práskonout nikdy, ale nahlásit se to asi bude muset

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 17:32
- Nahlásit

FajkaVeroPetraK
ty jo, spíš cvok ja o nem nechtela mluvit skarede

ja to mam jak Fajka asi částečně, prostě občas jde s náma rád, když ne, tak ho zas nenutím, dovču plánujem obden výletící, obden spíš autoturismus, ať si to užijem aspoň trochu oba ale třeba občas není ochotnej vylézt ani za humna, že by ho kilák zabil a loni se mnou šel Mid na Osoblaze jen proto, že přece nepudu s tím špatným kolenem celou cestu sama (když se seznámíte s chlapem jak já - dáte si inzerát, že se chcete naučit hrát na kytaru, tak se není co divit, že nerad výletuje A na kytaru dodneška hrát moc neumím Doufám teda, že nebude už žádné příště, ale psí tábor zaměřenej na turistiku není špatnej tip

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 17:41
- Nahlásit

vy jste drásalky!!!!

prolítla jsem to, takže!!! Pecku mamina prý rozesílala (já asi nejsem v hromadném adresním seznamu ale co, přihlášku taky neposílám a vždycky jedu že jo ), pokud by měl zájem eště někdo, pošlu.

a teď tady pani cernej caj s tim inzerátem mi připomněla, jak jsem v Albertu na nástěnce s inzercí viděla, jak nějaký mladý muž shání dívku k vážnému STAHU plakajíc jsem odcházela z Alberta

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 19:20
- Nahlásit

Janiii

jááá nic nedostalááá!! a nutně musim jet!!! a potřebuju do domečku, jinak nemám v čom spááát. JÁÁ CHCI JET NA PECKŮŮŮ. POMOOOC

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání