Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 22:22
- Nahlásit

vlk
Slyšel jsem, že se tu skáče na laně!”

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 08:25
- Nahlásit

vlk
Slyšel jsem, že se tu skáče na laně no jako chvili mi to trvalo, nez sem to pochopila, ale fakt dobry

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 11:07
- Nahlásit

cernej caj
no jako chvili mi to trvalo, nez sem to pochopila
já to včera nepochopila vůbec...
dneska jsem přišla ze zkoušky a furt jsem nad tím přemejšlela.........no a konečněěěěěěě.....fakt dobrý
jen moje vedení asi stálo příliš materijálu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 12:22
- Nahlásit

Vero
jestlis byla dneska jeste na zkousce, tak to ses teda dobra. Ale obcas holt ty slovni hricky nejsou tak jasny jak nektery jiny. A muj muz to treba nepochopil vubec, ale jeho mozna omlouva, že vypadal, že neví,že lan je nejaky zvire

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 13:24
- Nahlásit

Tak k vám zase nahlížím při obědě a přidám vám sem jednu perličku tatínka mé kamarádky.
Na jednom obědě s cizinci chtěl v legraci říct, že je černá ovce rodiny, a místo "black sheep" řekl, že je "black shit" .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 13:49
- Nahlásit

LucieS
chudak tatinek

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 16:45
- Nahlásit

To byl krasny den, Albertiii, predlouhy vylet, zmrzly sme este ted jak preclici, nebo preclice?
LucieS

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:13
- Nahlásit

Krááásně bolo dneskáááá

Lyžovačka s jelitééém, přežili jsme voba i foťák

tahá jako bejk

a hrátky plyšáků na sněhůůů, nááádherááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:21
- Nahlásit

Fajka
Super fotky!
A koukam, ze fotak prezil, ale rukavice ne? (viz posledni foto - nebo to maj domaci hraci?)

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:23
- Nahlásit

Fifi
A koukam, ze fotak prezil, ale rukavice ne? (viz posledni foto - nebo to maj domaci hraci
no to ukradli čífoj to jsou pracovní než sem si toho stihla všimnout tak už se přetahovali a byla vejpůl nás zabije všecky tři až to zjistí

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:27
- Nahlásit

Fifi
predlouhy vylet, zmrzly sme este ted jak preclici, nebo preclice a kde vy jste výletily preclice? někde dalekooo nebo u vás? U nás je ted mínus 8 ale už se zatáhlo tak myslím že žádnej vražednej mráz nebude do rána ..teda doufám

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:34
- Nahlásit

Fajka
no to ukradli čífoj
Jejda.

Tapakovaly sme jen tady u nas, plane, pole, remizky, sla sem nadvakrat, jednou s Ag (v tydnu klouzla a pajdala na predni, tak tu sem netahala na veledlouhy streky) a pak s mladejma.
A taky to nevypada zatim, ze by melo byt nejak extra pod nulou, teplotne jsme na tom zhruba stejne. Dala sem nicmene pro jistotu venkovni pipinam poradnej nasup krmeni.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:41
- Nahlásit

Fifi
jen tady u nas, plane, pole, remizky, sla sem nadvakrat
ááá tak to jooo tak koukám že nejvíc si vyvenčená ty

Já ted teprv ještě půjdu, bo jsme museli jet doplnit zásoby a dřív se mě nechtělo bo chodilo povenčí mraky lidí, ted už zas bé klídeček.

nicmene pro jistotu venkovni pipinam poradnej nasup krmeni
ty ještě maj tak počkám až dozobou, i když ted nějak moc nelítaj asi je ještě málo zima

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:46
- Nahlásit

Fajka
i když ted nějak moc nelítaj asi je ještě málo zima
Nebo spis uz je tma.

tak koukám že nejvíc si vyvenčená ty
No jako docela jo, domu sem se pak uz belhala jak stara baba, koleno se ozvalo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 17:52
- Nahlásit

Fifi
Nebo spis uz je tma.
myslím přes deééén

belhala jak stara baba, koleno se ozvalo
ech to znám...lity lity....sfině jedny bolavý

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 18:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
myslím přes deééén

Tak to ja skrmim kilo slunecnice a jednu lojovku asi za dva dny, denne nalety ve velkym. Na jare zase budu nadavat, ze vrabcaci vriskaj. A dneska prilitnul i strakapoud, je krasnej.
Edit, nasla sem lonskou fotku (ale dost podobne to vypada i ted), schvalne, esli tam strakapouda najdes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 19:22
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

HABAKŮŮŮK SNĚHÁÁ, HABAKŮŮK SNĚHÁÁ

HODNĚ MOC SNĚHA

A mohlo by bejt klidně víc i. Říkali že bude mrznout a teda nemrzlo ale, bylo teplo. Vyrazili jsme v poledne do lesůch vod a strání, stavili se na dobré jídlo v hopsodě, Zrzavohubec si vysomroval rohlika a košik chleba, doooobře bylo. Domů jsme dorazili po půl šesté. Ejch proč není víkend tak sedum dní v tejdnu?

Vero
dneska jsem přišla ze zkoušky

a jaks dopadla?

LucieS
řekl, že je "black shit" .

jehehééé, jehehééé, sem si prskla do klábosnice , nebohý to muž.

Fifi
zmrzly sme este ted jak preclici
z čoho jako? dyk bylo teplo.

schvalne, esli tam strakapouda najdes.

vlevo vod krmítka

Fajka

hrátky plyšáků na sněhůůů, nááádherááá

pěkný, moc pěkný. My nefotíme. Zemřel foťák

jo a jak ses ptala na nějakou tu hračku na zimu, tak mám pro tebe super tipa. Levné a velmi oblibované. Und hausgemacht

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 19:31
- Nahlásit

PetraK
z čoho jako? dyk bylo teplo.
No to teda pekne nene, byla kosa a obcas dost neprijemne zafoukalo.
vlevo vod krmítka
klik.

Und hausgemacht
Povidej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 19:35
- Nahlásit

Fifi
byla kosa
sim tě kosa mohla bejt tehdá, když jsme s B rtnikem šli na Jizerku a bylo přes -20% stupňů, to mi štípala zadnice, ale dneska? dyk sem chodila bez rukavic.

Povidej!

to se vezme jedna zbylá osamocená pletená fusekla, do ní se dá tenisák a to bys čuměla jak to lítá, jak se vo to dá přetahovat, přetahováním se fuska pěkně natáhne, takže po dopadu vyčuhuje ze závěje, neb těžší tenisák pochopitelně klesne, a zbytek fusky čouhá ven, dá se to dát krásně do kapsy, čokl se s tim může krásně mlátit do makovice, c ož masochistiky miluje prostě samý +

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 19:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
schvalne, esli tam strakapouda najdes.

našlá ale Ešusfrau mě předběhla

taky k nám občas chodí ..spíš lítá
PetraK
zbylá osamocená pletená fusekla, do ní se dá tenisák a to bys čuměla jak to lítá, jak se vo to dá přetahovat, přetahováním se fuska pěkně natáhne, takže po dopadu vyčuhuje ze z
a to je dobrý nápaaad! my už jsme totiž s jelitem utopili ve sněhu těch tenisáků asi šest...jako oni někde jsou ale nacházet je budem až bude odtávat shích ještě že máme v rodině tolik tenistů... máme jich do rezervy ještě tak dvacet
tak fusku zkusíme ale husky fuska to teda nebé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 20:28
- Nahlásit

Fajka
super fotky

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 20:35
- Nahlásit

cernej caj

dííík

tadyk ještě jedna, dyž seš na ty vlkošedy špice tak tu máš taky šedý taky špicoidní ale trochu jinak

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 20:43
- Nahlásit

PetraK
sim tě kosa mohla bejt tehdá, když jsme s B rtnikem šli na Jizerku a bylo přes -20% stupňů, to mi štípala zadnice, ale dneska? dyk sem chodila bez rukavic.
Kosa je subjektivni, nelze rici, ze nekomu nemuze byt i pri -8 !!
Fajka
Babofka vypada skvele, stihla tak akundrat, fesanda!
Taky bych mela fotak nekdy vytahnout.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 21:03
- Nahlásit

Fifi
Babofka vypada skvele, stihla tak akundrat, fesanda!
Díííkujeme moooc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 09:45
- Nahlásit

Fajka
rikas jednu fotku od cumacku a ne vod zadnice? ale moooc roztomilej cumacek

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 08:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

Dneska žáden sníh, dneska dštim oheň a síru. nechci žít v český republice, kde může člověk přijít o cokoliv, chci žít v Norsku, za polárním kruhem, kde se nezamyká dům ani auto, pokud to někdo udělá, je to trapas. Vykradli nám chalupu. že vzali sekačku, všechny drahý sekerky, rudl a jiný věci, - to by mě nedostalo, ale ty sr*či ukradli oboje dvoje kamna, tak to mě poslalo k zemi. Kamna!! Chápe te to?? Oni začli rozebírat celej barák!! Vylomili bránu a v pohodě si to odvezli. Dostat se mi v ten moment ten člověk do rukou, bez zaváhání mu zlomim klidně vaz, xindl jeden.
Takže místo výletu se dvěma čoklidama, jsme čekali na policajty, pak na technika, pak ještě přes hodinu na policajtech, domů jsme dorazili totálně vyřízený. My i psi, který jsem musela honit, aby mi tam za těch x-hodin nezmrzli, i tak už jim ke konci byla kosa. Vraždila bych fakt že jo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:09
- Nahlásit

PetraK
Vykradli nám chalupu. že vzali sekačku, všechny drahý sekerky, rudl a jiný věci, - to by mě nedostalo, ale ty sr*či ukradli oboje dvoje kamna, tak to mě poslalo k zemi. Kamna!! Chápe te to?? Oni začli rozebírat celej barák!! Vylomili bránu a v pohodě si to odvezli
no to jsou sfině hajzlovský

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:10
- Nahlásit

PetraK
no to jsou svině
ale je fakt, že se takový "lidi" nezastavěj před ničim. pamatuju si, jak kolegyně v mojí první práci stavěli novej důmeček, ve kterým ještě nebydleli. a zdaleka nebyli na samotě!!! a zloději jim vyrvali!!!! rohovou vanu, radiátory a nevim co ještě z už hotový koupelny

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:12
- Nahlásit

ale jinak jsem původně chtěla zahájit dnešní den tu písní!!!!!
dobře se mi to pamatuje, protože má narozeniny nejen moje maminka, ale to znamená co? no co to znamenáááááááááá???
FÓÓÓÓÓÓÓRUM MÁ NAROZENINYYYYY, MÝÝÝ MÁME PŘÁÁNÍÍ JEDINÝÝÝÝÝ, ŠTĚSTÍ ZDRAAAVÍÍÍÍ - PRO LIDI I ČOKLIDY!!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:13
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....
PetraK
tak to je fakt k posrání, bych taky nejspíš vraždila, kdyby bylo koho. Moc vás lituju a jsem zvědavá, jestli cajti někoho chytnou...Nás vykradli ten rok, co jsme se na barák stěhovali, naštěstí jsme tu ještě neměli moc věcí, čmajzli nám vlastně akorát 60 kubíků dřeva na topení..... samozřejmě nikdy nikoho nechytli, taky jak, když to nejspíš někomu prohučelo komínem....

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání