| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 11:28
- Nahlásit
PetraK
no jak sem koukala na ty tvoje cerny a cervenocerny, tak sem premyslela, jak sou trojdilny
a kam to bude?
stylove po cr... sem se nechala inspirovat tim doghikingem v kraji trebonskem a pojedem zas do jiznich cech, kde sme byli predloni na podzim na prodlouzeny vikend... (veseli nad luznici?) bylo tam krasne, meli oplocenou predzahradku, okoli luxus... jizni cechy ja rad + kokorinsko. Kdyby to ale nebylo od nas z obce kde marysa vrazdila vavru tak daleko
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 11:43
- Nahlásit
kachna_
congratulations!
fšak my víme, že jsi močikovná a bojovnice!
cernej caj
tyjo, ještě nikdy jsem v zimě nevěděla, co bude v létě...
brut
dvouleté s vysokou horečkou, srajdou a býti v -15 v chatě, byl taky dobrý masakr
ty nás dycky musíš trumfnout, jak de vo zdravotní průser, co to byl teda fakt absolutní masakr.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 11:49
- Nahlásit
Fajka
no to právě vim
: p
cernej caj
no jak sem koukala na ty tvoje cerny a cervenocerny, tak sem premyslela, jak sou trojdilny
tož to já už mám slušnou sbírku. No a říkala jsem si ondynoj, že bych si pořídila osmi - nebo desetidírky... anemohla se rozhodnout, tak to Jéžišek rozseknul za mě
cernej caj
. jizni cechy ja rad + kokorinsko.
dobře děláš děfčico, v južních čechách je moc krásně, pravda. A kokořínsko jakbysmet, znám to tam od mala. přemýšlím, zdaliž ti můžu doporučit nějakej ten výetík. Je to už dlouho, co jsme tam byli a vlastně ale autem. Bydleli jsme dole u Staňkova a od tama vyráželi do okolí, tak to ti asi nepomožu.
marysa vrazdila vavru
tak ale to je taky dobrá atrakce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:12
- Nahlásit
PetraK
eslil bude sníh, tak se klidně koupat budu. V tom sněhu, háhá
ti vysekají díru a budeš se koupati ve vodě...ve sněhu to neplatí !!!
tak nebyla by špatná - krz to lýžování
já vím, proto jsem si říkala, že by se vám to mohlo moc líbit
hale a co tu moji echínku?? Nemohla bys? nemohl by někdo koupiti?
já si raději dávám přírodní vitamínky...a to že nemám řasinky v plicních sklípcích, na to mi nefunguje nic jiného, než kašlík tlumiti, páč stejnak nic nevykašlu a ještě si rozdrásám krk a průdušky námahou..
čék kolikrát pro samou žábu nemá kam šlápnout
přesně tááák
já sem klidně pro! S březnem moc nevím ale.
mno, právě.... teď to nejde, páč dokud je sníh a led, tak se bojím, předpokládám, že únor už by mohl být lepší, ale to jste na horách, takže buď koncem února nebo hned začátek března ( první víkendík)....
Fajka
strašný lity lity paní
děkuji za politování, alespoň někdo mi lituje
néé to podle nás neberté, my se urvem
fááákt? Tak to pak mušíme dořešit brzičkooo, páč vás všechny nechci vidět až na podzim
vlk
takže teda lepčí za dva roky mrtvej kníže než za pět let furt živej Miloš.......
tak nějak.... bych řekla, že za dva roky nové volby by mohly přinést jiné a snad lepší kandidáty
Vero
ty nás dycky musíš trumfnout, jak de vo zdravotní průser, co to byl teda fakt absolutní masakr
to je tím, že mám staré harantíííí a pak se s různýma potížema plácám skoro stejně dlouho, co jsem na světě .. ale fakt to byl masakr, páč chatu máme uprostřed lesa, v tý době nebyly mobily a já se dvěma dětma do 3km vzdálené vesnice prostě neměla šanci dojít ( teda měla, pokud by byl mladej fit a holka nebyla načatá). Já s nima takhle trávila každé jarní prázdniny...sama uprostřed lesů, v klidu a pohodě. To ti byl nádherný čas a pohoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:13
- Nahlásit
Vero
tyjo, ještě nikdy jsem v zimě nevěděla, co bude v létě..
no ja vetsinou kvetnovou dovcu resivat az tak konec unora/brezna, vzdy po navsteve GO/regiontour veletrhu... ted to tak nejak vyslo extremne brzo
PetraK
anemohla se rozhodnout, tak to Jéžišek rozseknul za mě no vidis, jak ti to vyslo
a kraj rybniku ma vyhodu - muz moc neremca ale jeden, dva vylety bysme mohli dat do novohradek, tam bych se taky rada vratila... (ja vlastne nestiham ani obrazet cr, natoz mit cas na zahranici
tak ale to je taky dobrá atrakce
nejlepsi je, ze mymu muzi rika jeho tatka Vavro, takze kdyz se nastehoval ke me, tak nejvetsi for byla veta "vavro, nepi to kafe" a on chudak vubec netusil, proc by ho jako nemel pit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:16
- Nahlásit
Teda dámy, ladím speciál... musím ještě dořešit pár drobností, zajistit nějaký sponzorský dáreček pro pejsky a až tohle bude v cajku, tak mám nejhorší za sebou.... pak už jen přijímat přihlášky a do tabulky psát, kdo kdy dorazí, co bude chtít absolvovat atd... Ale jsem z toho napůl zelená...
Jinak máme na letošní rok objednaná krásná trička s obrázkem a logem, co vymyslela jedna holčina, co má nevlastní Brutíkovu ségru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:18
- Nahlásit
cernej caj
dat do novohradek
jo tam prej je moooc krásně, my tam byli zatím jenom v Terčině údolí, a to teda byla paráda!!!!
Taky se tam chystáme někdy vyrazit. Letos Brtnik nějak zmiňoval, že jsme dlouho nebyli v orlickejch, tak uvidíme.
"vavro, nepi to kafe"
pak máš ale blbej nick - neměla by ses přemenovat - minimálně na černý kafe , když ne na maryšu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:19
- Nahlásit
brut
Ale jsem z toho napůl zelená
no a až to bude hotový, to už budeš dozrálá a budeš rudá steky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:24
- Nahlásit
brutladím speciál...
nejake psi zavody?
PetraK
ja tam byla jednou na cca 4 dny, bydleli sme u chlapka turisty nekde u dobre vody co mel perfektne proslapnuty okoli tak nam hodne radil kudy kam, i mimo stezky aby tam bylo krasne a tak... nadhera. jenze zakaz psu
pak máš ale blbej nick - neměla by ses přemenovat - minimálně na černý kafe
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:24
- Nahlásit
brut
To ti byl nádherný čas a pohoda
tak to věřím, muselo to být krásný. i se semotamo průserama..
maryša
a vetsinou kvetnovou dovcu resivat az tak konec unora/brezna
květnová mi stačí pořešit v dubnu .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:27
- Nahlásit
Vero
ale u nas je blba kombinace - mam prispevek od zamestnavatle, tak to musim resit fakturou, tak to musim resit zavcas + tim jak muz zvuci, tak kdyz v unoru nezna termin dovolene, tak pak uz hrozi volnej vikend tak nejdriv za dalsi 4 mesice... jako kdyz sem mu v lednu predloni rikala, at nahlasi kapele more, on ze je cas furt a za 3 dny kapela do terminu vybranyho more narva DVA!!! koncerty tak sme museli to more o rok posunout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:38
- Nahlásit
cerný kafe
. nadhera. jenze zakaz psu
kecáš?? :O
tak to tam nejedu teda . To se ale kolegyně pejskařka nezmínila, že se tam se psem nesmí? Ona tam jezdí každej rok.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cerný kafe
tim jak muz zvuci,
a pan manžel jest reprobedna
nebo dydžerydů?
at nahlasi kapele more
ať nahlásí kapele móre, ne móre!! Mi to trvalo, než mi došlo, že nehoříš romsky, ale píšeš o moři
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rrumstajn drasalice!
Neekdo ma narozeniny, my mame prani jediny.... Skritkovi je dneska celych pet let, stenatko blaznive moje .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:49
- Nahlásit
Fifi
tak to posíláme velikou gratulejšn a přejem vše nejteriériovatější do dalších pětiletek.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:50
- Nahlásit
PetraK
v tom penzionku zakaz, ne v novohradkach
hele ja ti najdu fotku toho, co mam v novym obyvaku, do kteryho se uz rok chci stehovat, abys videla ze muj mez uz ma misto hlavy reprobednu
Fifi
taky prejem, je krasnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Skritkovi je dneska celych pet let,
Šťastnýý brrrrzdy milý Skřítku (v tvém případku doslova, páč ať to už dycky madmazél Křemyl ubrzdí), šťastný brrrrrzdy přeju Tiiiii.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:51
- Nahlásit
cerný kafe
v tom penzionku zakaz,
a jo táááák tak to je jiná, tak to joo.
ma misto hlavy reprobednu
takže sem to trefila
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 12:51
- Nahlásit
Fifi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 13:25
- Nahlásit
PetraK
no a až to bude hotový, to už budeš dozrálá a budeš rudá steky
to už jsem byla a asi ještě budu... jako každý rok, páč lidi jsou totálně neschopní a pitomí.
cernej caj
nejake psi zavody?
pořádám na konci května víkendovku pro australáky a jejich kamarády, kde bude nejen závod v coursingu, ale i balanční cvičení na míči, agi, flyball, první pomoc při úrazech nebo onemocnění psů atd. Každý rok jiné místo, jiná témata, jiné disciplíny... prostě pořád hledáme něco nového a hlavně zajímavého, co by se dalo naučit a čím psy zabavit. Jen coursing zůstává jako stěžejní bod
Vero
tak to věřím, muselo to být krásný. i se semotamo průserama..
od tý doby, co harantííí vyrostli už jsem tam na jarňáky nebyla.. teď až na Velikonoce , ale občas mi ten týden v zimě chybí ....
Fifi
Neekdo ma narozeniny, my mame prani jediny....
všechno nejlepčejší přejeme Skřítečkovi a vééélikou mňamku k tomu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 13:33
- Nahlásit
brut
tak to s tim mas urcite dost prace, program teda hodne pestrej, pro kazdeho neco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 19:10
- Nahlásit
jehehéé tak z Koláče je "výcvikářka" přišla milá sousedka, že mám Ešusa tak pěkně vychovanýho a co dělat, aby psová nebufetila. Tak jsem jí s Ešusem ukázala hrátky s pamlsky, vysvětlila princip krůček po krůčku s tím, že začnou na obyč piškotech a vzdálenost, kterou psová bude dávat... atd. a pak se půjde dál , tak jsem zvědavá, jak se jí bude dařit, dvě malý děti k tomu, plus velmi kontaktní kocour co je spíš péf, bude to mít těžký. Budou tedy trénovat po večerech až bude mít klid. tož uvidíme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 19:20
- Nahlásit
PetraK
Sikovny Kolacee, budou mit moc fajny vycvikarsky vedeni !
Skritek dekuje za gratulace, stejne je to neuveritelny, ze ji je pet, dyk kdo ji zna, tak rekne "to je roztomily rocni stenatko" .
Jo a Kachne gratulire k aj! A at se i ty dalsi zadari.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 19:48
- Nahlásit
Fifi
fajny vycvikarsky vedeni !
tooo si úplně nemyslím jako , nejsem člověk který by mohl cvičit (taky se ptala, jestli nedělám nějaký cvičení pro psy , tak jsem jí poinformovala, že ne, to by to dopadlo) ale když něco vím, tak se podělím. Fenka je hrozně milý stvoření, šikovná, celkem rychle pochopila, otázka je, jak do toho zasáhnou děti. Syn je šikovnej, vnímavej, poslouchal, je rozumnej, ale holčina je mimi ještě, dobrý zdroj piškotůch , otázka je co to udělá, když se bude po mámě opičit? I když kdyby cvičila hlavně večer, když bude spát, tak to třebas klapne. Otázka taky je, že fenka je tříletá, bufetění je její hobby, má to zažitý, no uvidí se.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 19:57
- Nahlásit
Fifi
taky gratulujem, a hlavně zdraví, víme?????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:18
- Nahlásit
Janiii
a hlavně zdraví, víme??
To sem klepala Kremylovi na hlavu, aby k ni byla nezna a uz ji nezpusobovala zadny otresy mozgovy.
PetraK
ale když něco vím, tak se podělím.
Dyk, taky si prece nehodlas otvirat puppy classes, proste poradis s tim, s cim mas zkusenosti. A esli je cuba bufetka, to bude tezka pisemna prace.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:31
- Nahlásit
Fifi
Dyk, taky si prece nehodlas otvirat puppy classes,
pravda
A esli je cuba bufetka, to bude tezka pisemna prace.
to jo, i proto, že je to kokřík , kokřík slídivý, ze stolu kradoucí a tak, má to pěkně pod kůží, spousta příležitostí od dětí..... tak jsem zvědavo, taky jde o to, jak se do toho bude chtít dál jít paničce, jak vytrvá, páč to je na delší dobu, ne na týden.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tak jsem si dohrála na Donýho Brasca a doporcovala pajšl, dali jsme si přetahovačku rozlišovačku a zastrkovačku (edit na osvětlenou- Ešus dostal takovou dětskou hračku od ségry - krabička s otvory, měkké kostičky různých tvarů, který se musí strkat do správných otvorů-zatím se učí to tam šťouchnout).
Fifi to přetahovadlo je božííí! fakt že jo. Už to jede jako profík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:46
- Nahlásit
PetraK
to přetahovadlo je božííí! fakt že jo.
Viiid, mekoucky, akuratni pro psi psychopaty.
Ešus dostal takovou dětskou hračku od ségry - krabička s otvory, měkké kostičky různých tvarů, který se musí strkat do správných otvorů-zatím se učí to tam šťouchnout).
Boze, se mu mozek zavari?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 21:17
- Nahlásit
Fifi
akuratni pro psi psychopaty
aaaano, je fybordélny!! fybordélny!!
Boze, se mu mozek zavari?
no nemyslím, že bychom zvládli rozlišit všech osm tvarů a narvat je do správnýho otvoru (teda von, já to zatím j eště poznám ), ale tak jako zábavička ´pro zimní večer, to není marný. Je zvláštní, že kostičku tu tam zandavá okamžitě, kolečko třeba taky, některý tvary ho něčím rozčilují, některý vymajzne ven tlapou, některý vyndáva hubou ven
a to ještě nevíš, že jako další hračku dostal dětskou kasu, prej když už má ten nákupní košíček s kterým si chodí po bytě nakupovat od jednoho ku druhému , tak ať to má komplet. Řikala. Tak se učí třísknout tlapou do kasy, aby se otevřel šuplík a v něm vyjela grancle coby pamlsek
|