Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:23
- Nahlásit

kachna_

Hmm, napasuješ tohle nějak na Ciráta? (on se totiž většinu společného venčení baví tím, že zlobí Ešusa)

no joo, aleee, tak to je jiná kapitolka

von se tím tak děsně bavil , tuhle jsem se tomu zase řehtala. Jak von dycky jen tak zlehýnka proběhl a omylem do něj drcnul a s tim výrazem :"Jéžiš bóže, promiň, ne? co děláš? Já nerad" si zase popoběhl

Vero
Jo. S buldozérem si velmi vyhovujem, páč my, jako já i mužík, jsme ve svým soukromým volným čase taky autisti a nejradši sami jen se svou zvěř

Jakej pán takovej pes se řiká . A proto mi to máme stejně.
Jak jsem tuhle měla půjčenou Ajšadlo, tak na něm bylo vidět, jak ho to neba, že je zpruzenej

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:26
- Nahlásit

cernej caj

v tomto duchu by to asi nebylo zle,
nejni nad to mít svýho fižiranta.

e tyhle signaly maji presne znacit co? jakoze prave vysila ty spravny signaly, ze dava hlavu bokem a cucha jakoze neresi myho psa?
ano, dává tím psovi signál, že ho neřeší, že on sám je v klidu, že má důležitější věci na práci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:31
- Nahlásit

PetraK
Jakej pán takovej pes se řiká . A proto mi to máme stejně.

hele ale to sem taky slysela. Prej "on je takovej dost agresivni, i kdyz na to nevypada. Jako ty. ty ses taky takova agresivni, i kdyz na to nevypadas

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:34
- Nahlásit

cernej caj
v tomto duchu by to asi nebylo zle,

Tak si to projdi hlavou a kdybys chtěla, řekni

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:35
- Nahlásit

cernej caj

Jako ty. ty ses taky takova agresivni, i kdyz na to nevypadas

já sem náhodou něžné kvítí, člověk nesmí dát na první pohled........ jinak mě pěkně nasere

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:36
- Nahlásit

cernej caj
ty ses taky takova agresivni, i kdyz na to nevypada

a taky ze strachu?

No pravdou je, že buldozér změnil povahu skoro komplet, co jsme spolu. Přitom ale já ho nijak záměrně neformovala, vždycky jsem ho chtěla prostě brát, jakej je, s vědomím, že když už jsem si vzala dospělýho, tak prostě bude zformovanej po svým....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:43
- Nahlásit

Vero
tak ja to promyslim, ale u nas dou jen vikendy, tak zalezi, jestli ste autisticky doma

a taky ze strachu? ono asi se ten muj strach ze bude zas agresivni prenasi i na psa, tak je agresivni^2

ale tak hlavne, jestli ji zmenil k lepsimu ja si treba myslela, ze budeme mit notorickyho zdrhare, protoze sel po klice do ulice tak milionkrat denne a nejednou sme ho honili po vesnici a doufali, ze ho neco neprejede... dneska? cucha si v klidecku a nezdrha v bezpecnym terenu a dvere taky nemusime zamykat, protoze si jich nevsima

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:48
- Nahlásit

cernej caj

ono asi se ten muj strach ze bude zas agresivni prenasi i na psa, tak je agresivni^2

no to rozhodně, jak to člověk moc řeší, je to cesta do pekel. Když byl Ešus po tom napadení, zhoršovala jsem to právě já, protože jsem se bála, co se stane. A tím jak on je zvukovej, tak to jeho brblani si, může lidem připadat nebezpečný. Takže z ohledů na lidi.... dneska na to peču, člověk musí tomu psovi trochu věřit a být ale i připraven reagovat dřív než ten pes.

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:49 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
vikendy, tak zalezi, jestli ste autisticky doma

Často jo (bohužel), skrz školu nebo když má mužík po noční atd. Takže není to rozhodně nemožný.

edit- eh eště taky lecky skrz práci

jestli ji zmenil k lepsimu
k ideálu... pro mě aspoň.

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:51
- Nahlásit

Jinak sme rači autisticky v lesích, to jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:55
- Nahlásit

PetraK
ja se stresuju naprosto kvuli vsemu, je to des. Ale cesta vzhuru je dosti pomala a dosti trnita

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:58
- Nahlásit

Vero
tak na nejakou vychajdu pak taky muzem, ja ctvrt kilaku za vama az teda nebudem obe napul chromy

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:59
- Nahlásit

cernej caj
az teda nebudem obe napul chromy

už abysme nebyly

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:01
- Nahlásit

cernej caj

ja se stresuju naprosto kvuli vsemu, je to des

tak si dej jako svazáckej úkol, že kvůli nějaký maličkosti se prostě záměrně stresovat nebudeš a pokus se to splnit. Např. v běžným dni zaspím - mám tendence zmatkovat, stresovat (a tím se ještě víc zdržovat). řeknu si, klid - už jsem zaspala, to nezměním přijdu pozdě tak jako tak (což je realita), jestli přijdu později ještě o pět minut ovšem s vředem v žaludku už nehraje roli, takže se uklidním a jedu v normálním režimu. K tomuhle mě přivedl synovec, když už nás bytoval na střední škole, protože jsem ho honila jednou, když zaspal, ať s sebou kouká hodit, že... . že co? no v podstatě že nic, protože pozdě už bylo, omlouvat se stejně musel a tím, že bude lítat po bytě (jako já, s kartáčkem v hubě, jednou rukou si navlíkat fusekle, druhou pít čaj.... tím už to nespraví, chyba už se stala) . No a až se naučí člověk neštrézovat na maličkostech tak to půjde zase o levl vejš. Stejně jako s klikříkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:03
- Nahlásit

cernej caj

az teda nebudem obe napul chromy

(doufám, že to někdo nepojme jako cynismus )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:13
- Nahlásit

PetraK

jj, to je moje nocni mura, ze nekde prijdu o sekundu pozdej a to sou jeste ty lepsi. treba na vandru musim mit fenu na dvou kolikach, za postroj i za obojek, a k voditku idealne jeste retizek neprekousatelnej. Presto su celou noc vzhuru a satram po ni, jestli ji nemam jit hledat nekam do lesu za hranice. jako po zveri bestia de, i kdyz mi voditko nikdy neprekousala, ale proc riskovat kdyz su na druhy strane cr s moznosti,ze stravim tyden v lesich hledanim psa, kteryho uz nikdy nenajdu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:23
- Nahlásit

cernej caj

hele ale takhle se přivedeš do blázince, nejde mít nad vším 100000000% kontrolu. povol trochu uzdu. dopřej si život a ne jen hlídání všeho.
pak se div, že ti lítá cholesterol - jsi to ty, že jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:39
- Nahlásit

PetraK
jojo, su to ja s tim cholesterolem. to vis, jak si te rodice vychovaji... Ale ono to jeste bude beh na dlouho trat nez se to nejak zmakne
(cca 6 let deprese, pak 3roky na AD, pac kdyz zeres prasky, nemusi se resit, proc mas problem a nekdy proste clovek neni schopnej sam si to vyresit...) minimalne to, ze se dneska nebojim spousty veci, ze kterych sem jeste v 18ti panikarila je dost plus, ale ja uz du radsi dom, at si na me nechystate kazajku

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:51
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Kuckám, teče mi z nosu a plesnifcííí se rozhodli, že když napadl ten sníííh, tak si chtěj venku hráááááát ...ach booooože, oni jsou vážně střelení.
Naštěstí se tu zastavila kamarádka s bíglem, takže Aluška měla o zábavu postaráno a teď spokojeně chrupe v pelíšku. Brut teda tolik srandy neměl, ale zaujaly ho cikáňat boby... dokonce se do nich opřel packama a ony potvory poodjely. Bych vám přála vidět jeho výraz.... chechtala jsem se skoro zlomená vejpůl. Škoda, že to než jsem se dosmála, tak už jeho největší zájem opadl a tvářil se mírně inteligentněji...

PetraK
doufám, že Ešus je ok ....

Fajka
natoč!! Chci vidět pruhatku, jak lítá za jelitem..... protože dámy se přece nehoní a nerozčilují

vlk
našemu místnímu debilovi krachuje ta jeho pila
že by boží mlýny přece jen mlely

Ašok tak jemmně blafnul, chlap přidřepnul, pak se otočil a prchal......
jéééé, to by bylo na video Ale dobře jsi udělala, že jsi mu potvrdila, jeho obavy...alespoň se k vám nepřiblíží a budeš mít od něj klid

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 15:58 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

už je nachystaná

Hlavní že se ti daří to posouvat, znám lidi, co panikaří pořád stejně a nedaří se jim to rozmotávat ani s věkem. Ten zatracenej cholesterůl s tím asi bude ale fakt souviset, spíš než s věcí diety.

edit- kámošce zas málem nasadili prášky na katastrofálně vysokej tlak, když kolabovala, přitom jí prostě "jen" lítá s panikou, je to svízel a vlastně se bojí i nechat si pomoct.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 16:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ale ja uz du radsi dom, at si na me nechystate kazajku

neboj !.... ačkoliv teď jsem koukla na příspěvek od Vero a lhát se nemá, to je fakt

Máš dost o starosti postaráno teda, já bych vždycky vraždila co my lidi dokážeme z malých bezbraných tvorů následně "vychovat" . A AD už nebereš? děfče blbý je víš co? že nejvíc pomoci člověk najde na svým rameni, ale pak si myslím, že je to zase trvalý, když to člověk ujde sice ten krůček po krůčku,ale ujde.
Já jsem teď nedávno, jak jsem brousila ohledně toho lepku, kvůlivá těm kožním potížím, našla jsem stránky kluka, kterej zjistil, že když vysadil mouku - tak simsala bim, depréze odkráčely a dneska je cajk. Ty stránky jsou dobře dělaný, zkusím najít.

edit:máááám to!!.
http://uzkost-deprese.webnode.cz/zkusenost-a-resen i/

edit2 - tím nechci říct, že to tak musí být - s tím lepkem, ale.... náhoda je blbec,

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 16:18
- Nahlásit

brut

že když napadl ten sníííh, tak si chtěj venku hráááááát ...

jak jim rozumim

Brut teda tolik srandy neměl, ale zaujaly ho cikáňat boby...

jo takhle Ešus coby psí robě odjel dětem se sáněma a posléze si zamiloval boby a museli jsme chodit na boby, který někdo nechal v polích a já tam bobovala se psem z kopce, jako idiot

doufám, že Ešus je ok ....

ráno dobrý, tak snad. Horší je ta momentálně mentální stránka věci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 16:23
- Nahlásit

Děsně se těšim na prochajdu, až dovalím z práce, bude krásně vidět, domluvili jsme se s Brtnikem, že půjdem fšicí tři. Juché bude klid, nikde nikdo, HROMADY SNĚHUUUU!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 19:08
- Nahlásit

Verouž je nachystaná doufám, že jestli někdy přijedu s timíkem, že mě do ní pod nějakou záminkou teda hned nenastrojíš

PetraK
že nejvíc pomoci člověk najde na svým rameni, ale pak si myslím, že je to zase trvalý
jojo, tak nejak. prasky neberu a nakonec je to vlastne stejne akorat zvladnuta strachova agrese

ten web rozhodne vypada dost zajimave, ja az budu mit kuchyn, tak bych dost rada zkusila takovej zdravejsi postoj k jidlu a rozhodne to je zajimavy i z hlediska muzovy lupenky, to jeste prostuduju. Ted doufam, ze tu moji bandu nazenu taky ven akorat u nas neni videt nic

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 19:29
- Nahlásit

cernej caj
doufám, že jestli někdy přijedu s timíkem, že mě do ní pod nějakou záminkou teda hned nenastrojíš
hele ve skutečnosti tě sledujou, no a já jsem ti to navrhla jedině proto, abych vyrobila příležitost, jak tě chytit, žejo

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 19:44
- Nahlásit

Rrumstajn,
teda dneska jezdeni silnicni nadmiru adrenalinovy sport. Bouracek sem potkala dost, nastesti se do zadny neprimotala - ale lidi jsou paka, nedrzi rozestupy, hamcaj na brzdy, neumej jezdit, neumej, na snehu v polabsky placce. A chudak ridic od Falca, privez mjaso a byl takovej bledej, ze max se sune tricitkou.
U Fajfkovic to musi bejt taky zajimaci.

Jdu vas docist, drasalky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 20:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Fajfkovic to musi bejt taky zajimaci.

no já ani nemluvim, musela sem do Liberce, dálnice jak namydlená kokoti stejnak předjížděli v Kokotíně sem při obočování málem neodbočila a potkala strom o fous a jen se modlila aby ten debil co mě byl nalepenej metr za zadkem to ubrzdil
naštěstí jo ale můj anděl strážnej měl dneska teda zase šichtu jo a vod rána bolehlaf jako prase nepomohl brufáč kafe ani rum ...sem v řiti

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 20:37
- Nahlásit

Fajka
a jen se modlila aby ten debil co mě byl nalepenej metr za zadkem to ubrzdil
Ja je nepochopim, prece VIM, ze to klouze, nebo ze to je rozjezdeny mejdlo, haze to do stran.. tak si kuwa drzim odstup, brzdim motorem, nedelam broskvoviny.
jo a vod rána bolehlaf jako prase
Ja ne jako prase, ale takovy maly selatecko, asi sme tlakove v riti podobne. Ale ja to mela castecne i od krku, stacilo drobny masage hrbu trezalkovym olejem a povolilo to nejhorsi. Tebe at to taky prejde, co nejdriv.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 20:41
- Nahlásit

Fifi
prece VIM, ze to klouze, nebo ze to je rozjezdeny mejdlo, haze to do stran.. tak si kuwa drzim odstup
no jo hned by bylo na světě líp kdyby si lidi drželi v autech odstup když to klouže, kdyby si hlídali svoje akresívní čokly, kdyby kdyby..aaach jooo

asi sme tlakove v riti podobne
asi jo schválně kdo najde kliku jako první

stacilo drobny masage hrbu trezalkovym olejem a povolilo to nejhorsi
mě by asi dneska pomohla rána bejsbolkou z milosti
ale taky sem přišla na to že jak je zima málo piju, možná je to nedostatek tekutin, tak tu do sebe házím truhé thé..tak uvidím, třá to zabere

Tebe at to taky prejde, co nejdriv.
dííík tebe téééž

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 22:56
- Nahlásit

Fajka
kdyby kdyby
kdyby lidi mysleli?
mě by asi dneska pomohla rána bejsbolkou z milosti
řekni jelitu, já myslim, že by něco v tom smyslu zvládnul, ne?
Já jsem dneska asi dítěti založila sáňkofobii, neb jsem nemohla najít vodítka a tak jsem holky (psí holky, aby bylo jasno) zapřáhla obě k sáňkám a nechala je nevylítaný táhnout. hlavně že to vim

<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání