Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 09:18
- Nahlásit

Fajka

achjo, posíláme Ešusoj pruhatou pusinu na bebí!

vyřídím. bude potěšen.

souhlas todle bylo první způsob jak si začala pruhatice s jelitem hrát
ano, ano. a po těch chvilkách si to zaoblibuje a bude to pak chtít, protože je to právě pro ně přirozená věc. ,

tak ho honila po zahradě vytočená jako prase
jo vidím, jí naprosto přesně - stejně jako tenkrát, když se čoklidi viděli prvně a ona nemohla za Královkou chytit Ešátora řvala na něj

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 09:26
- Nahlásit

PetraK
po těch chvilkách si to zaoblibuje a bude to pak chtít, protože je to právě pro ně přirozená věc. ,

jo od pidi chvilek se to pořád protahuje a její hrací nálada je častější a a častější

stejně jako tenkrát, když se čoklidi viděli prvně a ona nemohla za Královkou chytit Ešátora řvala na něj
jo s tím rozdílem že tím jak jelito zná tak už nemá žádný zábrany a rozbalí to uplně na plno musím to zkusit jednou natočit bo ta její jako nasranost z ní uplně čiší ..a ty zvuky co vydává

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 09:41
- Nahlásit

Fajka
musím to zkusit jednou natočit bo ta její jako nasranost z ní uplně čiší ..a ty zvuky co vydává

no a já to budu Ešátorovi pouštět, aby nezapomněl

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 10:33
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

PetraK
posíláme Ešusovi pofoukání boláčků.....že sou některý lidi kreténi už asivypisovat nemusím...

ale mám drb nejnovější.... tomu našemu místnímu debilovi krachuje ta jeho pila, navíc je prej zadlužen jak turecký sultán, propouští lidi takže sai brzo přestane být tak oblibován a třešinka na dortu, ráno jsem šla na nákup a vzala jsem sebou Ašopsa.... náhodou jsme ho potkali.... se ptal esli je to ten zabiják co byl jednou v televizi..... tak jsem řekla že jo a ať se naší chalupě vyhejbá obloukem protože esli ho můj pes napadne klidně ho nechám roztrhat na sračky a pak si to odsedím, ale že na světě bude aspoň vo jednoho hajzla míň.....do toho Ašok tak jemmně blafnul, chlap přidřepnul, pak se otočil a prchal......

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 10:37
- Nahlásit

vlk
posíláme Ešusovi pofoukání boláčků.

díkuju paní, od všech ho pomudlám, až přijdu dom.

ak jsem řekla že jo a ať se naší chalupě vyhejbá obloukem protože esli ho můj pes napadne klidně ho nechám roztrhat na sračky a pak si to odsedím, ale že na světě bude aspoň vo jednoho hajzla míň.....do toho Ašok tak jemmně blafnul, chlap přidřepnul, pak se otočil a prchal......

joooo, joooooo!!! pěkně jsi mu to řekla, moc hezky, mám hnedle dobrej pocit u osrdí. Vím, že to není asi moc dobrý pro znečištění karmy a bojléru, ale na to sejřim, takovejhle šmejd si nic lepšího nezaslouží. Mám fakt radost, že se povedlo aspoň slovně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 10:41
- Nahlásit

PetraK
co esšálek,je to gůt?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 10:57
- Nahlásit

davidkova renata

co esšálek,je to gůt?

vypadá to zatím že jo, projela jsem mu celý tělo a krk, nic nehicuje, tak snad tohle bude dobrý, blbý je že zas bude pan Nejistota. I když se mi ho tam hned podařilo dobře rozblbnout a pak jsme potkali takovýho obřího fleta černýho, tak hučákoval, ale pak se uklidnil, když si ho ten mastodontík nevšímal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:00
- Nahlásit

PetraK
pan Nejistota
no jako todle je na hovno prostě,na to neni co říct..

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:06
- Nahlásit

davidkova renata
no jako todle je na hovno

to je no. jako kdyby bývalo k něčemu před tím došlo, ale von fakt vylít bez důvodu. Jsem viděla jen jak čumí, takový to upřený a už jel, nestihla jsem .
A tak ještě i to bych třeba rozdejchala, stane se, do psí komunikace úplně člověk nevidí, že jo, ale že šel po něm i poté, co on utíkal, na majitele jaksi z vysoka.... prostě vysíral, a majitel jaksi co? Vzal psa vytáhnul ho NAHORU a tam se ho ptal, cos to udělal? To je taky řešení tohleto.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:13
- Nahlásit

hádejte: wo wohnt Herr králík?
Er wohnt zu Hause mit uns

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:20
- Nahlásit

PetraK
Vzal psa vytáhnul ho NAHORU a tam se ho ptal, cos to udělal
ale já sem ti řikala že on absolutně neumí se psama,natož takovejma! předtim měl taky NO než mu ho vet zabil,ale to byl klasickej rexík tušim bez PP ,prostě ten nic nedělal a nezkoušel..ten čokl by makal jak vzteklej,ale neví CO má dělat,páč on mu to nedokáže vysvětlit tak aby to pochopil,já todle vim, dycky z něj rostu když to vidim,ale nemá to cenu páč komu neni shůry dáno..už jsem to vzdala prostě.já se obecně nebojim a sem celkem dost střelec co se mezipsí komunikace tejče,ale kolikrát mě trnulo za něj páč já bych toho čokla nenechala běhat tak jako von..mě přijde,že mu to vůbec nedoklapává či co..ten pes neni vyloženě zlej,ale rozhodně to neni úpa bezproblémovej čokl co může libovolně běhat jaxe mu zlíbí,to jako ne...osobně bych ho nenechala lítat ke psům,páč vim jakej je..ale úpa by stačilo ho přivolat k noze a nenechat ho tam jít,zas to neni dement co by se zmítal na vodítku jak tyranosaurus! ale je to marný je to marný je to marný no..
on na něj prostě zákonitě musí srát,jiná varianta neni páč on neni vůdce absolutně a nikdo to neví tak dobře jak ten pes..

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:20
- Nahlásit

kachna_
hádejte: wo wohnt Herr králík?

...a česky ????? taky se chci zasmát.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:21
- Nahlásit

kachna_
wo wohnt Herr králík?

Jaaa? Wirkliiich? Das is aber super. Und welcher Herr Králik? Du hast viele Herrn Králikůch!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:21
- Nahlásit

vlk
...a česky ????? taky se chci zasmát..

kde prej že bydlí pan králik. S nima doma že bydlí. ale už neřekne kerej jako, dyš jich má jak psůch!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:24
- Nahlásit

PetraK
lidi sou holt nekdy na odstrel. Treba s tim mym mam problemy s psama taky. zadnej pes siroko daleko abysme mohli pomalu trenovat psy, dle chytrych hlav strachova agrese, co se projevuje okamzitym vyjizdenim po cemkoli, co jen spatri a de po tom. Proto zasadne vzdy a vsude na voditku a kdyz je nutnost, tak i s kosem. sice na me lidi rvou ze mam hroznyho psa a at si ho zkrotim, ale beztak sou radi, ze to voditko ma. Chtela sem zkusit k *moll* (myslim) do cerny hory na ty jejich psi nedele, ale to by byl cestovatelsky porod

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
NO než mu ho vet zabil

já vím, on mi to tenkrát vyprávěl, to byl ještě Tedy malej, s Esšálkem si hráli, pak ho začal stahovat už stranou, protože on si hlídal klacky, který měl vždycky v hubě, chápu, rozumný řešení. Jenže potíž je, že on ho neposlechne spolehlivě, není to na jistotu.

ale kolikrát mě trnulo za něj páč já bych toho čokla nenechala běhat tak jako von..mě přijde,že mu to vůbec nedoklapává či co
no bohužel nedoklapává,

.ale úpa by stačilo ho přivolat k noze a nenechat ho tam jít,
to se mu jaksi právě nepovedlo.

zas to neni dement co by se zmítal na vodít
to ne, já vím, ale tím že ho neposlechne úplně vždycky, tak když dělá to co dělá,a není bezproblémovej, by měl mít prostě koš, což se mu jaksi nedá vysvětlit, když má v hlavěn s prominutím nasráno. . Jeho argumentace byla, že můj pes taky koš nemá.jenže můj se nepere. no nic, prostě příště to bude jinak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 11:52
- Nahlásit

cernej caj

lidi sou holt nekdy na odstrel.

to bohužel jsou, no.

chytrych hlav strachova agrese,

no to je taky blbej problémek, o to víc, že žádný psy v okolí nemáte.

sice na me lidi rvou ze mam hroznyho psa

na lidi se vy...r vykašli. A psy v zahradách máte? Já bych se snažila využít aspoň to a natáhnout psa přes žrádlo /či hračku/ na sebe, aby se naučil mně vnímat v blízkosti psůch.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 12:08
- Nahlásit

PetraK
u nas ty zahrady sou jakoby v blocich mezi radovkama, a zrovna kolem nas sousedi psi nemaj, akorat primo vedle nas maj fenu, ale to je fena. tu pes ignoruje.

kdyz sme tudle byli se psem, tak napred jancil a pak byl i ochotnej jit tak na dva metry od psa aniz by ho nejak resil, takze si myslim, ze by to pomalu postupne slo, kdyby byla moznost a nekdo, kdo by mel pohodovyho psa a byl ochotnej nam pomoct a poradit... jenze v prdelakove nikdo neni a bez toho auta se to taky blbe resi. no chybi nam nekdo znalej a ochotnej.

kde prej že bydlí pan králik. S nima doma že bydlí. ale už neřekne kerej jako, dyš jich má jak psůch!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 12:13
- Nahlásit

cernej caj

no bez toho auta a v ďurce, je to na prd no. ale co zkusit sehnat někoho z okolí na venčení? třebas by se po netu dalo?? Plus občas prostě fakt někam vyjet - do města busem nebo vlakem a tam se courat s tím, že jak uvidíš psa - snažit se vidět ho dřív a na vzdálenost kterou pes zvládá ho učit tě vnímat. Bez toho to nepůjde, musí se obrousit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 12:24
- Nahlásit

PetraK
uz sem zkousela po netu, ale... ale ted me napadlo zkusit si dat inzerat treba na zastavku.

mam stesti na samy feny mezi znamejma, to je zajimavej napad jen tak vyjed do brna a zkusit courat, su fakt blba premyslim o psech u nas venku, o dojizdeni nekam na cvicak, ale dojizdeni kvuli vidani psu venku me nejak nenapadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 12:35
- Nahlásit

cernej caj

o dojizdeni nekam na cvicak, ale dojizdeni kvuli vidani psu venku me nejak nenapadlo

často máme věci zcela zřejmé, jednoduché a na dosah a nenapadnou nás. Já jsem se teď taky tloukla, že mě, blbečka nenapadlo pořešit to stříhání tlapek klikrem, když je to tak při ruce a jednoduchý.
Pokud to nemáš do města daleko, využívala bych toho co nejvíc to jde. Však ti nejde o to, aby se kámošil s kde kým, ale aby byl schopen reagovat a projít v pohodě. A to, když na to půjdeš pomalu postupně, by ti tady mohlo pomoci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 12:39
- Nahlásit

PetraK
jojo. vcera si kamarad stezoval, ze furt nema katanu, o ktery mluvi, tak ze ho irituje ten prazdnej stojan na skrini. tak rikam, aby ho schoval a prej vybornej napad proste pro stromy nevidis les, nebo jak se to rika

a do mesta to mam 35 minut, coz neni tak zly a o vikendu jezdi malo lidi, tak ani ridic nema problemy kdyz beru pejska

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 13:01
- Nahlásit

cernej caj
Můj buldozér bohužel není ideální výchovnej materiál, jako že pes, co by s klidnou jistou sílou neřešil a vyslal správný signály.
Figurovat prostě jen tak v bezpečné vzdálenosti by problém nebyl. Ale zas to ti poskytne asi každej pes, kterýho náhodně potkáš....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 13:25
- Nahlásit

cernej caj
proste pro stromy nevidis les,

jo, přesně tak.

a do mesta to mam 35 minut, coz neni tak zly a o vikendu jezdi malo lidi, tak ani ridic nema problemy kdyz beru pejska

no vidíš a máš to. (zadarmo skoro, když odečtu jízdný )

Vero

Ale zas to ti poskytne asi každej pes, kterýho náhodně potkáš....

to sice joooo, alee, nebylo by od věci, když by nemusela řešit reakce druhýho psovoda a navíc by jí tento neodešel do dáli, měla by výcvikovou pomůcku na delší dobu

vyslal správný signály.

někdy to tak ale není, jen to nevidíme, všímej si, jestli dává někdy hlavu stranou, začne čuchat, mrká, kouká do jinam....

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 13:40 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
cernej caj

alee, nebylo by od věci, když by nemusela řešit reakce druhýho psovoda a navíc by jí tento neodešel do dáli, měla by výcvikovou pomůcku na delší dobu

jo, tak v tomto duchu bychom to mohly zrealizovat.

někdy to tak ale není, jen to nevidíme, všímej si, jestli dává někdy hlavu stranou, začne čuchat, mrká, kouká do jinam..

Tak máš pravdu... Já jen prostě vím, že 2 roky od narození nebyl socializovanej a dneska je spíš psí autista, zájem má o čichání, ne o živý psy, v podstatě už ani o živý feny. Tak předem nepočítám s nějakou sociální suverenitou u něj, jako u psů, co jsou zvyklí na smečku a na leccos, co je v něj potká.

edit- přestali jsme vlastně chodit venčit do skupinky, protože prostě to buldozéra přestalo zajímat a chtěl se jít dál procházet nebo něco hrát se mnou.

Taky, pokud by druhej pes by byl ve velikosti větší než střední a vyslal by útočnej signál těsně v jeho blízkosti, tak vím, že už do toho půjde, narozdíl od tvýho ešusa. Ale zas to je už na mě, abych k němu útočníka tělo na tělo nepustila. (Nejlíp se tomu - kupodivu - zabraňuje zvoláním na psovoda vysíracího psa, že můj pes je zlej.)

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 13:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
Vlastně, když se naučil volit jako strategii odchod z napjaté situace, tak i to je asik správnej signál...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:00
- Nahlásit

Vero

Tak máš pravdu...

on když získá jistotu, začne sám uklidňovat

edit- přestali jsme vlastně chodit venčit do skupinky, protože prostě to buldozéra přestalo zajímat a chtěl se jít dál procházet nebo něco hrát se mnou.

máme to stejně. jeho to nezajímá. i s kámoškama blbne chvilku a pak si jde po svých. Nejradši je sám s námi, kdy si chvíli čuchá a chvíli se hází, nebo se blbne, nebo se rveme, hrajeme na schovku a tak.

tak i to je asik správnej signál.
bingo, i to je signál. Stejně jako sednutí si, čumění do jinam a tak.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:08
- Nahlásit

PetraK
on když získá jistotu, začne sám uklidňovat
Hmm, napasuješ tohle nějak na Ciráta? (on se totiž většinu společného venčení baví tím, že zlobí Ešusa)

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:14
- Nahlásit

PetraK
nejradši je sám s námi
Jo. S buldozérem si velmi vyhovujem, páč my, jako já i mužík, jsme ve svým soukromým volným čase taky autisti a nejradši sami jen se svou zvěří

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 14:21
- Nahlásit

Vero
PetraK
cernej caj
alee, nebylo by od věci, když by nemusela řešit reakce druhýho psovoda a navíc by jí tento neodešel do dáli, měla by výcvikovou pomůcku na delší dobu

jo, tak v tomto duchu bychom to mohly zrealizovat.

jojo, v tomto duchu by to asi nebylo zle, kdyby byli dost daleko od sebe a treba je pomalu naucit priblizovat i casem, nebo tak, ale ne ze muj pes stekne a zaclouma voditkem a nejakej nahodne vybranej panik i se psem zdrhne. Nebo za tim plotem, to je taky blby, kdyz ti psi casto dost stekaj, protoze hlidaj, takze to toho myho taky spis furt vydrazduje...

někdy to tak ale není, jen to nevidíme, všímej si, jestli dává někdy hlavu stranou, začne čuchat, mrká, kouká do jinam..
asi se ve me projevi buran nejburanovitejsi, ale tyhle signaly maji presne znacit co? jakoze prave vysila ty spravny signaly, ze dava hlavu bokem a cucha jakoze neresi myho psa?

<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání