| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:06
- Nahlásit
vlk
statní nestíhám dočítat neb mi czpes neustále padá a pak se hodinu načítá.....
Blbne to nejak, no.
PetraK
pěkně jste to paní napsala.
Ja se vycerpala, stejne to nezni tak, jak sem chtela.. A vycerpal se i modem, nak se prehral ci co.
Vero
sociální práci-psychologii.
Twe , takze dalsi, co si tu dela terenni studie?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:10
- Nahlásit
PetraK
co šlachy?
furt to stojí za hovénko....
Fifi
Blbne to nejak, no.
blbne to už delší dobu, ale dneska obzvláště.... ale možná mi i blbne net neb od rána fučíkuje a děsně chumelí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:14
- Nahlásit
Fifi
stejne to nezni tak, jak sem chtela..
sice nevím jak jsi to chtěla, ale zní to výstižně.
Půjdu spáti asi? Byla jsem dnes pilná, po cvičení jsem uďála večeři, vyprala velký prádlo, stihla pár sekvencí cvičení s hošíkusem, vyrobit Brtnikoj svačinu /kterou ešivá tu nechá, tak má průser jak Brno!/ dát si víno a nacpat se vynikajícíma išlovejma dortikama.Sválně sem je sežrala do posledního, abych už neměla nadále žádné pokušení a mohla vesele pokračovati ve zdravém stravování. A mužská část domova? Ta měla večer čistě tydlevízní. BRtnik čuměl na katastrofickej film jakejsi a HOšikus v podstatě taky. Páč část večera sledoval sušičku, kde se pro něj suší vepřový kůže. Taky to měl jako televizi - ležel u toho a oka z toho nespustil A vzhledem k tomu, že si z toho nemohl nic vzít, tak to taky byla dost katastrofa . Takže na tom s Brtnikem byli úplně stejně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:21
- Nahlásit
PetraK
Páč část večera sledoval sušičku, kde se pro něj suší vepřový kůže. Taky to měl jako televizi - ležel u toho a oka z toho nespustil
Ech, si mi pripomela Dorotu - kdyz se grilovalo kure v troube na rozni. Vydrzela lezet hodinu a pul a kroutit hlavickou, dle otocek pipi.
ale zní to výstižně.
No to proste napise u kazdyho plemene kazdej, s vyjimkou treba vlkovejch chundelatejch asoku nebo spicu treba, ze nejlip se ma ten cokl v baraku se svyma lidma. Nebo kdyz aspon tu moznost ma, si vybrat, kde chce byt.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:22
- Nahlásit
PetraK
Byla jsem dnes pilná
já si dneska za odměnu koupila a napůl s Michalem vypila "mladé víno z Vysoké" ze Svatováclavského sklepního hospodářství.
A těšim se, protože u nás prodávají vína http://www.vinarstvi-kraus.cz/ . Takže musim udělat angličtinu, abych měla další důvod. I když, obávám se, že to bude spíš důvod k flašce pro tu angličtinářku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:24
- Nahlásit
Fifi
Vydrzela lezet hodinu a pul a kroutit hlavickou, dle otocek pipi
to von si dával nosní lááázně. Zlehýnka strkal čeníšek k těm průduchům a s přivřenejma očama nasával tu libou vůůni. A pak přišel plakat do kůchně
, ze nejlip se ma ten cokl v baraku se svyma lidma
většina psů to tak má, však je to smečkový zvíře. Není pro něj dobře být samo. Na výjimky tudletěch rozhledovejch psůch - myslím ty pozorovače, jako ašopéf, kteří mají svůj -samisobězadanej-úkol, z pozorovatelny střežit okolí, aby bylo všechno v olrajtu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:25
- Nahlásit
kachna_
koupila a napůl s Michalem vypila "mladé víno z Vysoké" ze
jooooo!!!! zasloužíš si to
a abych citovala klasika: "Maanzelska erotika!"
A těšim se
tomu říkám správná motivace
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:27
- Nahlásit
Fifi
A bozeee, ukrivdeny, sam nejvyssi, nikym nepochopeny, samoliby. Twe to snad ani neni mozny tohleto.
no jooo chudinka malinkeeeeeej, voni to v těch školách a na úřadech udělali blbě, měli to spíš udělat takhle!
http://www.youtube.com/watch?v=8fQZsKOIPhAFifi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:29
- Nahlásit
PetraK
No to musíš mít v určitém směru pevnou nervovou soustavu.
jo, v určitým směru mám myslim.
sobí
no hele, děsně, ale děsně to klouže na chodníkách, jak ten sníh odhrabali... taxem se málem zabila, hm. ale jinak je tam fakt krásně
a s tou sušičkou, to je teda nachlup jak u nás s mikrovlnkou.
Fifi
takze dalsi, co si tu dela terenni studie?
cože to?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:32
- Nahlásit
a todle mě taky dostává do kolen teda...ty popisky u těch fotek
ale co chtít od bulváru že jo , nic jim není svatý
http://www.super.cz/18816-jirinko-kde-jsi-zalem-si lena-fenka-jiraskove-zoufale-hleda-svou-panicku.ht ml
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:33
- Nahlásit
Vero
jo, v určitým směru mám myslim.
určo. Já třeba obdivuju, co ségra v práci zvládne od těch smutných věcí při umírání, přes odvoz nechtěných miminek, po jednání s dementama, včetně dementů na úřadech. Smekám před ní, protože navíc vím, že svou práci děla na 10000% , poctivě a tak, že těm lidem opravdu pomáhá.
ale jinak je tam fakt krásně
grrrrrrrrrr, a ešče seš Setapouch!
to je teda nachlup jak u nás s mikrovlnkou.
jsou fšicí stejný!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:33
- Nahlásit
kachna_
Takže musim udělat angličtinu, abych měla další důvod. I když, obávám se, že to bude spíš důvod k flašce pro tu angličtinářku
jen neke, ses nadrcena, kdyz bys neco potrebovala, pisni
Fajka
voni to v těch školách a na úřadech udělali blbě
On mu proste nikdo nerozumiiiii!!!! Chudak maleej, twe este, ze uz bude klid za chvili. Prisly volebni listky, sem zvedava, koho vyberu teda
Vero
cože to?
Aaaale nic, ale dobrej vzorek to tu obcas je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:34
- Nahlásit
Fajka
ale co chtít od bulváru že jo
to sou sráči
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:34
- Nahlásit
Fajka
....klííííd prdne ti céfka a budeš tahat nohu..... já jsem prodala televizi, nekupuju noviny a huš ani nečtu bulvár na netu...a výsledek ????? ...nádherně se mi upravil vysokej tlak, paní dochtorová mě pochválila a vysadila mi prášky.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:35
- Nahlásit
Fifi
sem zvedava, koho vyberu teda
no! sou to dilemata.
a já jdu chrápat.
brou bez kobrou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:36
- Nahlásit
Fifi
Prisly volebni listky, sem zvedava, koho vyberu teda
no jako já z toho už mám hustej bolehlav, bo prostě mě připadá že se ani moc vybrat nedá..myslela sem že když si o nich něco přečtu a skouknu nějakou debatu tak budu moudřejší..ale opak je pravdou teda
ani vylučovací metoda moc nefunguje, vyloučila sem je nakonec všechny tak nefim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:36
- Nahlásit
vlk
a vysadila mi prášky.....
no a tetkon už jen vysadit ty prášky na hlavu a máš to komplet
a já abych už opravdu šla, pápá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:37
- Nahlásit
PetraK
no a tetkon už jen vysadit ty prášky na hlavu a máš to komplet
... na hlavu nemám jenom prášky ale i papíry... tam to bé horší.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:38
- Nahlásit
vlk
klííííd prdne ti céfka a budeš tahat nohu..... já jsem prodala televizi, nekupuju noviny a huš ani nečtu bulvár na netu...a výsledek ????? ...nádherně se mi upravil vysokej tlak, paní dochtorová mě pochválila a vysadila mi prášky.....
no v poho já mám tlak tak nízkej že si ho tímdle vlastně léčim na normální mez
sem si řikala že po letech chci jít volit ale nějak zjišťuju, že vono není skorem koho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:39
- Nahlásit
vlk
nádherně se mi upravil vysokej tlak, paní dochtorová mě pochválila a vysadila mi prášky.....
ja mam tlak extremne nizkej, je dobry si ho zvednout obcas. kdyz kafe si dam jen jedno rano
PetraK
no! sou to dilemata.
Jsou, vaham dve jmena, no uvidime. Brou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:39
- Nahlásit
Fajka
ani vylučovací metoda moc nefunguje, vyloučila sem je nakonec všechny
tož já jednoho znám z osobního setkání a jeví se mi jako poměrně jediná volba.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:42
- Nahlásit
vlk
osobního setkání a jeví se mi jako poměrně jediná volba
můžeš se s náma podělit?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:42
- Nahlásit
Fifi
dobrej vzorek to tu obcas je.
jako ouchylové z cézetka? no jo to jo ale vono to vcelku není nějaký zas tak odlišný od jinejch míst.
Fajka
ani vylučovací metoda moc nefunguje, vyloučila sem je nakonec všechny
to sme na tom stejně. jen teda nemámz toho bolehlaf ani se nevztekám, to si schovávám asik na jiný úkazy...
vlk
.nádherně se mi upravil vysokej tlak,
esi to nebé tím, že místo dřepění u beden se pohybujete, pani.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:48
- Nahlásit
Fajka
můžeš se s náma podělit?
jo a budete mně mít za vola..... , von stejně nejspíš moc šancí nemá.....
Vero
esi to nebé tím, že místo dřepění u beden se pohybujete, pani.
nebé... pohybovat bych se měla daleko víc.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:51
- Nahlásit
vlk
jo a budete mně mít za vola....., von stejně nejspíš moc šancí nemá.....
šiš já nechci abys tady za někoho agitovala jen popoš tu situaci v jaký si toho onoho potkala a co dělal nebo řikal to stačí
, von stejně nejspíš moc šancí nemá.....
to právě nevíš,
Vero
to si schovávám asik na jiný úkazy...
no dyž moc přemejšlím mám bolehlaf... a nijak to neovlivnim a dyž už sem se zařekla že pudu tak bych chtěla vybrat někoho kdo to s náma bude myslet aspon trošku dobře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
vlk
Vlka za vola mit nelze, to nejde proste. edit, nebo jak to psala Fajfka, ja nepotkala ani jednoho/u
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:57
- Nahlásit
Fajka Fifi
nakonec co Franz je to.... kamarád z Prahy je novinář a dělal s ním asi před dvěma rokama rozhovor pro ňákej plátek.... sem se k tomu náhodou přichomejtla.... mluvil moudře, choval se slušně, nepřezíravě, nemachroval a měl velkej přehled o všem možným.... udělal na mě tehdá docela dojem... vzhled neřeším, je každýho věc jak chce vypadat.....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:04
- Nahlásit
PetraK
Já třeba obdivuju, co ségra v práci zvládne od těch smutných věcí při umírání, přes odvoz nechtěných miminek, po jednání s dementama, včetně dementů na úřadech. Smekám před ní, protože navíc vím, že svou práci děla na 10000% , poctivě a tak, že těm lidem opravdu pomáhá.
no, uvidíme, jaká budu, co bude. nejhorší mi někdy přijde boj s nadřízenýma, co si sedí na svejch fondech - v této sféře stejně ne moc tučnejch - a pomáhat někam klientovi není vůbec cíl...
mužík v téhle sféře dělal před léty, pak vyhořel, zkoušel "komerční" sféry a nakonec je zase nejspokojenější v tomhle, tak nějak skrze smysl, co tam přesto je, přes ty boje a dementy všady.
Fajka
no dyž moc přemejšlím mám bolehlaf.
tak rači nepřemejšlej... hele todleto za to moc nestojí, ten výběr je fakt poněkud smutnej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:05
- Nahlásit
vlk
nakonec co Franz je to.... kamarád z Prahy je novinář a dělal s ním asi před dvěma rokama rozhovor pro ňákej plátek.... sem se k tomu náhodou přichomejtla.... mluvil moudře, choval se slušně, nepřezíravě, nemachroval a měl velkej přehled o všem možným.... udělal na mě tehdá docela dojem... vzhled neřeším, je každýho věc jak chce vypadat.....
jo tak na jeho hlavu (to uvnitř teda, vzhled taky ted nějak neřešim) už sem od pár lidí chválu slyšela to je fakt dík! i když je pravda že si ho dík jeho exotickýho zjevu nějak na tom hradu představit neumím , to je fakt ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:07
- Nahlásit
šiš todle mě přišlo meilem, že prej kombinace přímo pro mě
se směju ale jináč je to smutný teda no..
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/20816734/STENATA-A USTRALSKY-OVCAK-A-AKITA-INU.php
Vero
tak rači nepřemejšlej... hele todleto za to moc nestojí, ten výběr je fakt poněkud smutnej.
no třeba mám pocit že je to šance aby se to po letech hnulo malinko k lepšímu...sem najivní optimista někdy no
|