| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:11
- Nahlásit
vlk
Franz
na mě je příliš konzervativec... ale viděla bych ho to vyhrát stokrát radši než Zemana s Fischerem, to i kohokoliv z ostatních.
je každýho věc jak chce vypadat.
Fůra lidí ho bude volit jen kvůli tomu Ostatně, byla by sranda mít takhle pokreslenýho prezidenta.
dobré noci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:11
- Nahlásit
vlk
nakonec co Franz je to....
Jedno ze dvou jmen, mezi kteryma vaham.
vzhled neřeším, je každýho věc jak chce vypadat.....
Presne, kdyz si clovek procte o kandidatech a nevidi fotku... A ze na to lidi nejsou zvykli, jejich problem.
Fajka
i když je pravda že si ho dík jeho exotickýho zjevu nějak na tom hradu představit neumím , to je fakt ..
A ja i jo.
Vero
hele todleto za to moc nestojí, ten výběr je fakt poněkud smutnej.
No v nekterych pripadech jo, ale aspon ma clovek na vyber.
Konec politickeho okenka z me strany, jsem prijemne prekvapena, ze se nasel nekdo s podobnym vkusem.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:13
- Nahlásit
Fajka
je to šance aby se to po letech hnulo malinko k lepšímu
Já nevim... Na to by to chtělo jinou vládu. Ten prezident u nás má takový minimum pravomocí, že se to podle mě dost přeceňuje.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:15 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fifi
jsem prijemne prekvapena, ze se nasel nekdo s podobnym vkusem.
jo? my o něm uvažovali taky celkem vážně... i když nakonec asi ne-e... a dost lidí okolo mě taky o něm uvažovalo.
a já už fakt jdu spááááát
edit- na výběr
mě je totiž smutno z toho, že si sice mám na výběr a vyberu, ale vyhraje zeman nebo fischer.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:18
- Nahlásit
Fifi
když je pravda že si ho dík jeho exotickýho zjevu nějak na tom hradu představit neumím , to je fakt ..
A ja i jo
no jako takhle, umím si ho představit ale právě si myslím, že to nevydejchaj ty okolo
Vero
Ten prezident u nás má takový minimum pravomocí
no jestli jich ted Klaus neměl až moc
no nechám to rozležet do pátku a v nejhorším udělame ententýky
gute nááácht
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 23:27
- Nahlásit
mě je totiž smutno z toho, že si sice mám na výběr a vyberu, ale vyhraje zeman nebo fischer.
Nehaz flintu do obili, to je prave na kazdym jednom hlasu. A taky dobre noce preji, krasne avatarove sny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 08:55
- Nahlásit
Fifi
Nehaz flintu do obili, to je prave na kazdym jednom hlasu
jojo, to ja taky doufam.
Problem vidim spis v tom, ze vetsina lidi tu flintu do zita hodi a volit ani nepude, coz je vlastne nejvetsi sila tech, ktery maj nejvetsi sanci - volit je pudou ti, kteri maj sanci, ze zvoleni budou a ti ostatni radsi zustanou doma. i kdyz taky nejsu rozhodnuta, tak to u me bude asi tipsport na top 3
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 09:02
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
Tjo slušnej prezidentskej mejdan ste tu dámy rozjely. To jsem přišla o dost.
Já se z toho picnu. Středa je nějakej zakletej den asi. Minulou středu mě začlo bolet f krku a dneska zas!!!! Sem zapomněla kapat Echinku a to mám za to . A nebo to je tím, že jsem se včera večír cárala venku nedostatečně oděná. A včerejší cvičení se teda pekelně rozleželo. Pohybuji se tak nějak jako Golemééé postavim tě do čela největčího vojskááá , eh.
vlk
... na hlavu nemám jenom prášky ale i papíry... tam to bé horší...
sim tě, ty naděláš, papíre dneska nikoho nezajímaj, Podivej na študenty z Plzně. Maj papíry a sou na nic
Vero
nejhorší mi někdy přijde boj s nadřízenýma, co si sedí na svejch fondech - v této sféře stejně ne moc tučnejch - a pomáhat někam klientovi není vůbec cíl..
přesně. Tuhle zkušenost má bohužel hodně lidí z téhle sféry
nejspokojenější v tomhle, tak nějak skrze smysl, co tam přesto je
rozumim tomu hodně, člověk má zpětnou vazbu, ví, že jeho práce má smysl. Smekám před každým, kdo tuhle práci zvládá zpracovat, aby mohl normálně žít /myslím ty negativní a smutný zážitky, který se k tomu vážou tak z podstaty tý práce, o tom házení klacků pod nohy ani nemluvím /, tož vám oběma držím palce, ať vás to nesemele /zákony, nařízení, nadřízení a v neposlední řadě kolegové, který to mají jako teplou židli a klienti je otravují /
vlk
Franz
Fajka
i když je pravda že si ho dík jeho exotickýho zjevu nějak na tom hradu představit neumím , to je fakt ..
no to je ten háček právě, já vzhled taky neřeším, ani náhodou, ale u toho prezidenta mi to přijde, že vzhledem k tomu, jak na to nazírá většina společnosti, by ho pak nikdo moc nebral - v zahraničí myslím hlavně. takže no babo raď.Prezident má bejt zástupec státu, reprezentovat ho, partneři by ho měli brát vážně, jako rovnocenýho, pokud má něčeho v jednáních dosáhnout, což se bojím, že by právě nebylo. Společnost ještě není připravená na to, že vzhled není důležitej. Kdyby byl v čele státu člověk megachytrej, ale třeba postiženej Touretteovým syndromem (jak ti postižení různě s sebou škubour, vykřikujou...), tak ho jako prezidenta bohužel taky nikdo nebude brát . No takže... babo raď.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 09:24
- Nahlásit
vlk
nakonec co Franz je to
Franze budu taky volit
Vero
njn. Třeba to nebude taková katastrofa.
Vero
Ten prezident u nás má takový minimum pravomocí, že se to podle mě dost přeceňuje.
to asi jo, ale škody dokáže napáchat celkem dost , viz. Klaus.
Hele, třeba ta amnestie má aspoň něco pozitivního, třeba si tim Klaus utnul politickou kariéru.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 09:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
PetraK
No takže... babo raď.
v prvním kole dle vlastních preferencí, ve druhym menší zlo
Se mi líbil Sobotka, dlouhodobě jsem s ním neměla problémy. Včera mi přišel do schránky jeho leták a považuje za nutné sdělit ostatním, že nesouhlasí s podporou možnosti výuky romštiny jako volitelného předmětu. A tak jsem přišla o kandidáta (už proto, že to považuje za natolik důležitý, aby to dal na leták). Teda o kandidáta, kterýho bych volila, kdyby postoupil do druhýho kola.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 09:46
- Nahlásit
kachna_
hm, tak to dik, ze si to sem napsala, ten sobotka se taky jevil jeden z moznosti volby v pripade, ze by nezbyli ostatni zajimavy kandidati na druhy kolo... ale jako fakt nevim. mam tak 2 dny to jeste dopromyslet, nevim. franze zvazuju, ale nejsem si jista, jakou by mel sanci v zahranici prezident s podobnou vizazi... (na druhou stranu po klausovi asi svet neprekvapi v cr uz nic)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 09:48
- Nahlásit
jsem vám poslala takovej veselej mailík - koukám, Ešuska ho už zašla
já nenašla mail na naše študentky kachna_ a Vero tak jim to Ešusko kdyžtak pinkni
ad. prezident - jasno taky nemam myslim, že jsme národ recesistů, a třeba ti mladí, kterým je politika ukradená, Franze půjdou volit klidně jen ze srandy, aniž by o něm něco věděli - takže docela věřim tomu, že se může prosadit. Ale jak říkala jedna kolegyně - takový Amíci a jiný národy netušej, kde je Česká republika, a až uviděj jeho obličej, aby nás nepasovali na nějakej africkej domorodej kmen ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 09:49
- Nahlásit
kachna_
za nutné sdělit ostatním, že nesouhlasí s podporou možnosti výuky romštiny jako volitelného předmětu. A tak jsem přišla o kandidáta (už proto, že to považuje za natolik důležitý, aby to dal na leták
si děláš srandu??? tahle se lověj hlasy? bože, kam jsme to došli?
cernej caj
mam tak 2 dny to jeste dopromyslet,
se obávám, že pro mě by ani dva měsíce nestačily
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:01
- Nahlásit
PetraK
no jako kdyz sem se jasne nerozhodla do ted, tak ty 2 dny mi asi nepomuzou... jak rikam, mam nejaky TOP 3 a pak asi podle aktualniho rozhodnuti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:06
- Nahlásit
cernej caj
no bude to těžkej den teda. těžkej,
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:26
- Nahlásit
rumštajn ve spolek.....
dopolodne zas humřítej interfernet...konečně se mi ho podařilo rozchodit, už ať je léto neb mně vomeje..... vlhko a vítr tý anténě vůbec nedělá dobře.....ale zas napadlo mooooře sněhu a venku je háááááásky....
FRÁÁÁÁÁÁÁNZ NA HRÁÁÁÁÁÁÁÁÁD......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:28
- Nahlásit
PetraK
náhodou, ale u toho prezidenta mi to přijde, že vzhledem k tomu, jak na to nazírá většina společnosti, by ho pak nikdo moc nebral - v zahraničí myslím hlavně. takže no babo raď.Prezident má bejt zástupec státu, reprezentovat ho, partneři by ho měli brát vážně, jako rovnocenýho, pokud má něčeho v jednáních dosáhnout, což se bojím, že by právě nebylo. Společnost ještě není připravená na to, že vzhled není důležitej.
bingo! máš pravdu předsedo!
Janiii
jak říkala jedna kolegyně - takový Amíci a jiný národy netušej, kde je Česká republika, a až uviděj jeho obličej, aby nás nepasovali na nějakej africkej domorodej kmen ...
a nejsme??? si tak někdy i připadám vzhůru na klondyke!!!
no bude to těžkej den teda. těžkej,
to bude páč sem se furt nerozhodla uplně... a za mě řikám že Sobotku nebrat!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:31
- Nahlásit
PetraK
si děláš srandu?
nedělám
http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-20 13/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:51
- Nahlásit
Sem hodím jednu petici trošku z jiného soudku
třeba když na to juknete tak taky podepíšete jako já..
http://www.petice.biz/?petice=za-zachranu-divadla- spejbla-a-hurvinka
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:54
- Nahlásit
Janiii
akový Amíci a jiný národy netušej, kde je Česká republika, a až uviděj jeho obličej, aby nás nepasovali na nějakej africkej domorodej kmen .
Tak to je jasný, že jo.
Akorát že bych možná byla radši pasovaná za kmen z Tichomoří než na to, nač nás pasujou pod prezidentováním třá Zemana
mail mám hoholseverni na seznamu
Fifi
Nehaz flintu do obili,
No nehážu, já volit půjdu. Ale budu hodně moc překvapená, když to nedopadne nejhůř (tj. pro mě ten Zeman nebo Fischer). Páč normální lidi rozdělí hlasy mezi různý kandidáty, takže se ve druhým kole utkají dva výtečníci.
Tím vůbec nechci tvrdit, že by čék měl volit ne podle přesvědčení, ale podle šancí kandidáta. Jen prostě ty předvolební průzkumy jsou podle mě zlo, ovlivňují, kdo vůbec půjde volit, a koho, zajímalo by mě, jak by volby vypadaly, kdyby se průzkumy vůbec nedělaly (a ty prachy se ušetřily), a taky otázka, čí to je třeba manipulace.
Fajka
no jestli jich ted Klaus neměl až moc
Třá tu amnestii mu premiér nemusel podepsat.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 10:55
- Nahlásit
Jo ale četla jsem dobrej tip, jak vyřadit Zemana- stačilo by vyhlásit, že pá + so mají v Kauflandu všecko se slevou 90%
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:04
- Nahlásit
kachna_
kalkulacka dobra
tak prvni mi vysel fiser (onem sem teda vubec neuvazovala) jinak na pozicich 2-5 moji tri kandidati + ten sobotka, takze dejmeztomu ten muj vyber asi neni tak zlej (dle mych meritek)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
taky podepíšete
podepsáno, rozesláno
Vero
když to nedopadne nejhůř (tj. pro mě ten Zeman nebo Fischer
jako z morálního hlediska je Fišer tragédie
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:13
- Nahlásit
kachna_
ako z morálního hlediska je Fišer tragédie
tak i zeman, i když zas trochu na jiný způsob
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:17
- Nahlásit
Fajka
třeba když na to juknete tak taky podepíšete jako já.
podepsáno .....
kachna_
mě teda v kalkulačce vyšel sice jako první Zeman, ale těsně za ním Franz..... takže první kolo je jasné, bé to Avatárek....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:21
- Nahlásit
kachna_
Vero
mě příjde pro mě osobě větší tragédie Zeman !
Vero
ale četla jsem dobrej tip, jak vyřadit Zemana- stačilo by vyhlásit, že pá + so mají v Kauflandu všecko se slevou 90%
vlk
kachna_
podepsáno .....
dík miluju je, nedokážu si představit že by zkrachovali krz nějaký kretény na ouřadech zase
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:25
- Nahlásit
Fajka
mě příjde pro mě osobě větší tragédie Zeman !
mě teda Fischer, ale Zeman je v těsném závěsu...... v krajním připadku jsem ještě uvažovala o Dienstbierovi.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 11:57
- Nahlásit
podepsano, sice sem v nem v zivote nebyla, ale myslim si, ze i tak by zruseny byt nemelo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 12:03
- Nahlásit
cernej caj
i tak by zruseny byt nemelo
oni ho nechtějí zrušit, "jen" mu chtějí zrušit dotace. Blbci
sice sem v nem v zivote nebyla
já několikrát, pak i na dospělym představení. skvělý!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 12:10
- Nahlásit
Vero
tak jsem to zkusila, snad to k vám trefí, pani
|