| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:27
- Nahlásit
Nedělní chvilka poezie???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:34
- Nahlásit
Fajka
ty vole ty seš zase napřed!!! je PÁÁÁÁTEK!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:39
- Nahlásit
PetraK
Myslis, ze vnima rozdil mezi patkem a nedeli?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:39
- Nahlásit
PetraK
ty vole ...jááááá sem dycinky pozadu !!!
Sem měla odvoleno za 20 vteřin i s vystoupením z auta a nastoupením do auta, čif si nejdřív myslel že sem něco zapoměla, pak že sem tam ani nešla
fuet mě řiká jak mě všecko dlouho trvá a on volil půl hodiny a já 20 vteřin
A doufám že zejtra nebude mocnej fujavec a mrazivec bo jdeme výletit s tůůůůristama, ještě že nésu řidič, aspon si můžu termosku s čajem vytunit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:41
- Nahlásit
Fajka
bo jdeme výletit s tůůůůristama
Primerene dlouhej pochod? Nebo zase nejaky rekordy jdete urvat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:42
- Nahlásit
Fifi
Myslis, ze vnima rozdil mezi patkem a nedeli
no abych se přiznala tak dneska při venčení sem se vracela domu a meldovala v duchu že musíme vystrkat popelnici k silnici bo zítra je úúúterýýýý a přijde kukabus ...
máš pravdu, mám v těch dnech strašnej bordel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:44
- Nahlásit
Fajka
tak dneska při venčení sem se vracela domu a meldovala v duchu že musíme vystrkat popelnici k silnici bo zítra je úúúterýýýý a přijde kukabus
echich
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:44
- Nahlásit
Fifi
Primerene dlouhej pochod? Nebo zase nejaky rekordy jdete urvat
néé žádný rekordi maj trat 7,10,15 a 20 kiláčků a kterou půjdem se rozhodnem až na místě dle aktuálního počasí a zdravotního stavu dvounožců. chlupáči jsou prej pro dvacítku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 22:10
- Nahlásit
Fifi
Myslis, ze vnima rozdil mezi patkem a nedeli?
A to máš pravdu přecedo!
Fajka
u nás to taky šlo poměrně rychle . bývalo by to šlo i rychleji, kdybych tam nebyla býval byla udělala ten bordel s těma papírkama
mrazivec bo jdeme výletit s tůůůůristama
kam razíte?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 22:38
- Nahlásit
můžu poprasit, co je: "to handle absence"?
je to z tohohle textu:
During the 1920s, jobs with the titles of „labour manager“ or „employment manager“ came into being in the engineering industry and other industries where there were large factories, to handle absence, recruitment, dismissal and so on.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 23:04
- Nahlásit
kachna_
Popraseno zhruba tak, ze ty managerove meli na starost se starat o/resit absence(nepřítomnost z duvodu zdravotniho nebo proste jen samotny Acko), atd...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 23:24
- Nahlásit
PetraK
kam razíte?
mě je to jedno, hlavně ven
kachna_
During the 1920s, jobs with the titles of „labour manager“ or „employment manager“ came into being in the engineering industry and other industries where there were large factories, to handle absence, recruitment, dismissal and so
eh... sem si myslela že drobátko umím ...ale jak vidím tak neumím vůbec
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 23:35
- Nahlásit
Fajka
ale jak vidím tak neumím vůbec
Tak to ber tak, ze se maj kvuli absenci povesit za kliku a je to
hlavně ven
Presne, taky se tesim, zitra, ksaaaaaaaaa. Taky nevim kam, ale dukladny venicky fenicky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 23:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
Popraseno zhruba tak, ze ty managerove meli na starost se starat o/resit absence(nepřítomnost z duvodu zdravotniho nebo proste jen samotny Acko), atd...
dík,
dyk vono je to vlastně jasný, vedení absencí.
Fajka
jak vidím tak neumím vůbec
ó mocný slovníku, ty jenž jsi internetový...
Taky z toho ale neděláš v úterý zkoušku, takže nemusíš.
Se mi to všechno tak pěkně zkomolilo dohromady a krásně mi vyplouvaj na povrch německý slovíčka uložený tu i onde. Jenže vyplouvaj při angličtině .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 23:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Mas v utery zase tri zkousky najednou? drzim palce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 00:17
- Nahlásit
Fifi
Mas v utery zase tri zkousky najednou?
Určitě anglinu a možná personální řízení
Ale stejně pojedu do Prahy ještě ve středu nebo čtvrtek, abych odvezla mamčina psa k veterináři, takže si možná to personální řízení přehodim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 10:04
- Nahlásit
kachna_
no a to ještě Kačice se naučila sundavat si zavazovací čepičku.
"panii, malý spadla čepička"
uááááááááááá
A to je to od vlaku k výstavišti asi 250m
asi ti to neprislo v tu chvili moc vtipny, ale me teda ted moc
Fajka
uzijte si vylet, ja ted skoro nemuzu ani ven se psy a to jdu vecer na country bal, to doufam, ze se tam neumlatim nudou, kdyz nemuzu ani chodit, natoz tancovat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 12:41
- Nahlásit
PetraK
simtě, pani, študuju ten tvůj recepis na vaječňák: tam dáváš šlahačku, nebo mlíko?
a svařený, nebo čerstvý?
cernej caj
ja ted skoro nemuzu ani ven se psy
copák? kolena? ... nojo to je pěkně blbý, když se čék nemůže pohybovat svobodně, jak chce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 12:47
- Nahlásit
Vero
jojo, od novyho roku mam problem s tim "zdravym" sem se na novej rok vzbudila a bolelo jak svina a druhej den uz tak dvojnasobny s horeckou v kolenu... jako uz odpuchlo, ale furt je teplejsi a poboliva, tak se snazim dovolat k ortopedovi, mezitim se teda pomalu zlepsuje, ale i tak ujdu v kuse tak mozna kilak...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 17:22
- Nahlásit
To byl dneska ale krááásnej deeen
super snížek počasíčko, natapkali jsme dohromady tak 18 kiláků, dostali medajlůůůů diplom a sladkostíí, a jeli jsme dom vláčkem motoráčkeem
Jelítko plesnivé se chovalo ve vlaku jako slušnej péééf
Akurát mě zase začalo bolet sfiňa koleno tak si tu ted tak pajdám
cernej caj
uzijte si vylet, ja ted skoro nemuzu ani ven se psy a to jdu vecer na country bal, to doufam, ze se tam neumlatim nudou, kdyz nemuzu ani chodit, natoz tancovat
aaa díky je blbý dyž čéka ty kolena bolej, mě to jedno momentálně taky zlobí, tak s tím budu muset něco vymyslet. Tedkonc pujdu ještě s pruhatici tak zkusím nasadit tu ortézu, essi to pomůže a nebo je to koleno prakticky pryč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 17:24
- Nahlásit
cernej caj
ale i tak ujdu v kuse tak mozna kilak...
fujky fujky lity lity to by chtělo fakt asik dochtora aby na to mrknul
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 10:16
- Nahlásit
Fajka
jojo, snazim se mu dovolat, navic cekacka k tomu mymu na termin je tak mesic
doufam, ze tobe orteza pomohlaaspon trochu, on je to des jak clovek nemuze chodit, tak at je to brzo lepsi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 11:54
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Padá snížek bílý, plesnifcíí jsou na procházce s Vilémem a já se začínám léčit z nějakého nachlazení... začínám pokašlávat a teče mi z nosu Doufám, že to není ta řádící chřipčička... naordinovala jsem si zázvorové téééé, vitamínovou bombu ovocnou a ještě k tomu horký čajíčky Tak snad to bude jen prochladnutí....
Takže si užívejte snížku a procházek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 18:15
- Nahlásit
Jak jsme trávili dnešní den:
Našli jsme nádherný plechy. Jako dělaný na magnetický tabule.
Tak jsme je navrtali, přihmoždili a - zjistili jsme, že nemagnetěj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 18:41
- Nahlásit
kachna_
Tak jsme je navrtali, přihmoždili a - zjistili jsme, že nemagnetěj
Ach boze, boze, kachno... A je to?
brut
Se koukej uzdravit co nejdriv teda!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:49
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
tak máme zase zážitek , dneska Ešusa zmasil čokl debilní. Jen tak, pěkně bez důvodu Páníček je hovado, jak jsem zjistila nejsme první, nechápu, proč čokl nenosí košík, když mu tohle dělá a on to ví. Argumentace toho debila, že můj pes - kterej se ovšem nepere, taky nemá košík, mě u takovýho kreténa snad ani nepřekvapila. Ftipný je, že páníček jaksi v řešení moc aktivní nebyl, řešil to za něj cizí člověk. A ještě se měl kydy, když jsem proti jeho čoklovi vyjela a řvala na něj"Vypadni ty hajzle!" Prej jeho pes není hajzl. A co jinýho teda je? Ešátor má ďobnutí na krku a malý jelita od zubů na zádech. Snad to zvládnu pořešit doma a snad jsem nic nepřehlídla. Našla jsem to až dodatečně. Jak jsem byla celá hyn, tak jsem se sice koukala, ale blbě. . A pak jsem chtěla hlavně , abych z toho Ešátora vyvedla a vypustila mu adrenalin, tak jsme šli házet tenisák z krpálu a prát se spolu. Ale jinak byl víkend fajn, včera bylo krásně, výlet do Unhoště+papáníčko v hospodě = pohodička. Hošikus si v hospodě vydělal asi tak kilo piškotů od paní kuchařky, když jí tam předváděl poklony a zajíčka a zajíčka a zajíčka..... a zajíčka... asi se mu zasekla jehla na hadrdisku, zajíčků bylo mnoho A taky nám přišel ten novej pelíšek, vypadá dobře, sice to spletli a poslali ten uvnitř neprošitej, ale co už. Hošikusovi se líbí. Nám taky, tak uvidíme ještě, co to udělá, až se to bude poprvně prát. Jak jste se dařily vy důry zlaté?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:50
- Nahlásit
brut
začínám pokašlávat a teče mi z nosu
tak, ešče, že jsme se nesešly, tetkon bych si vyčítala, že to máš ode mne.
nemáš doma TTO? Pokud ano, dej si ho do zvlhčovače vzduchu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:51
- Nahlásit
kachna_
Našli jsme nádherný plechy. Jako dělaný na magnetický tabule.
Tak jsme je navrtali, přihmoždili
a - zjistili jsme, že nemagnetěj
tak takhle nějak se to dá okomentovat beze slov
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:52
- Nahlásit
Vero
simtě, pani, študuju ten tvůj recepis na vaječňák: tam dáváš šlahačku, nebo mlíko?
obojí. Nejdřívějc uvařím řidší půhding - ten vařím z mléčka, toho mléčka tam dám víc než půl litr, aby půhding nebyl tak tuhej. No a ke konci varu tam naleju tu šlehajdu, aby jen tak zlehýnka prošla varem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:59
- Nahlásit
PetraK
Hošikus si v hospodě vydělal asi tak kilo piškotů od paní kuchařky
vidis, jak je sikovnej.
Ja si rikala, ze skusim presvedcit fenu, at si strka proboha nejaky veci do tlamy, kdyz byla mensi, tak sme se celkem tahali a hrali si s piskacima kachnama, ale ted proste bez zajmu o to ale ona tlamu pevne sevrenou a cumi na me, ale po mlskach, to by sla hned. fakt nevim, jak docilit toho, aby tu tlamu otevrela a do neceho se zakousla
|