| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:18
- Nahlásit
Fajka
no právě...dá se od něj čekat nějakej novej vítr? zvládne ten zápřah 4 roky?
... novej vítr určitě ne, je to kníže a má svý manýry... a nakonec vážně už je na to starej.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:24
- Nahlásit
vlk
dřív to bývala Arčí..... teď je to prapodivný, šibice se jedna na druhou tváří, že šéfujou a ta druhá se zas tváří že jí to žere, Pinďa
má na háku obě a Ašopes teda první vždycky koukne na Kviju co ona na to....tak nevim....
Ona se ta smecka tak krasne prelejva, jak pidirybky v mori, kdyz je potreba v jedny situaci vyhledat sefa, tak cely hejno zamiri nekam a zase naopak. U nas to je bez slecny Sadlo to samy, v nektery situaci ma navrch jedna, v jiny zase druha... A Asopes uznava proste jemu nejblizsi a nejjasnejsi autoritu, ten to ma asi jasny. Voni ty pindouri v tomhle jsou jednoduchy.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:30
- Nahlásit
Fifi
Voni ty pindouri v tomhle jsou jednoduchy.
no když se tak zamejšlím, když o něco opravdu jde, všici čumákujou co Kvijová na to..... a podle ní se říděj.....stejně je zajímavý je pozorovat....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:40
- Nahlásit
vlk
stejně je zajímavý je pozorovat....
Jo no.
když o něco opravdu jde, všici čumákujou co Kvijová na to..... a podle ní se říděj...
Tak je asi jasny, kdo to teda vede?
U nas decentne Ag, zaveli v necem a vsechny se muzou pretrhnout, stejne tak koukaji, jak se ona zachova v jinych situacich. Nedavno se potkala s Kremylem u misky Skritka, byla prazdna, ale takovy to "kdo to oblemca prvni" - Ag vetsinou couvne, prdi na podobny spory. Tentokrat nechala brcko zasunuty v prazdny misce - a bez jakyhokoliv vrceni jen psychickou prevahou, postojem tela vytesnila Kremyla od misky. Sledovala jsem je nenapadne, pripravena zakrocit - a nebylo treba.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:47
- Nahlásit
Fifi
tak u misky je to u nás jiný.... Yuminku si všichni rozmazlili a doteď jí tolerujou, když si jde dojet nějaký nedožerky....dokonce když má sežráno dřív a přiletí čumákovat Kvije do misky, ta jí ustoupí .... což se divím, neb šiby a Kvija obzvlášť je jinak velice hamižná....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 22:05
- Nahlásit
vlk
a doteď jí tolerujou, když si jde dojet nějaký nedožerky..
U rtw je zradlo dost traskava situace, jsou to svine majetnicky, pazravy. Od mala funguje - neexistuje, dokud to nedovolim, aby si sly misky navzajem zkontrolovat, nedejboze tam strkat sosak, kdyz tam jeste neco je. To by Kremyl nevahal druhou sejmout.
dokonce když má sežráno dřív a přiletí čumákovat Kvije do misky, ta jí ustoupí .
Dobre to maj holky poreseny, obdiv Kvije. Terosky jsou neco podobnyho, muzou si zrat kosti veprovy vedle sebe, i si je prohodej, pohoda. Bezne vyzobavaj drobky kolem svych misek navzajem, ale ze by si strkaly hlavu do zradla, to ne.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 22:16
- Nahlásit
Fifi
U rtw je zradlo dost traskava situace, jsou to svine majetnicky, pazravy
to právě šiby taky....dokud byla jen Arčí s Kvijou neexistovalo, že by jedna druhé vlezla do misky..... jenže Yumča je od mala takové pusinkovací lízátko.... a kupodivu to na ty dve čupky fungovalo a na Kviju funguje dodnes.... jen Pinďa nedá......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 22:23
- Nahlásit
vlk
jen Pinďa nedá......
A neco k dojeti, odmyslete hudbu a nablbly komentare ve videu, jen sledujte.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 22:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
jen sledujte
pustila jsem si to bez zvuku....dojemný ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 09:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
myslim, že potřebuji lékařskou prohlídku,
neb chořim.
Fčéra sem byla vzornej pacoš a zalezla do péři hnedle po příchodu domů, což bylo převeliké zklamání pro náčelníka Zrzavou hubu, Tak mi ze zoufalství aspoň nosil k posteli věcné dary. Kupříkladu pantofle, z kópelky ručník na nohy, krabici od bot a tak jako podobně . Když mě ani úplatky z postele nezvedly, šel si lehnout, ale keců měl jak Palackej
Provedla jsem frontální útok zázvorem, medem a citronem, mísou ovoce a klokotem. tak uvidíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
vlk
no když se tak zamejšlím, když o něco opravdu jde, všici čumákujou co Kvijová na to..
Ag vetsinou couvne, prdi na podobny spory. Tentokrat nechala brcko zasunuty v prazdny misce - a bez jakyhokoliv vrceni jen psychickou prevahou, postojem tela vytesnila Kremyla od misky. Sledovala jsem je nenapadne, pripravena zakrocit - a nebylo treba.
tohle je skvělý!!! Děsně vám to závidím. Tu možnost vidět jemný nuance, který rozhodujou, nebo jsou určující.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 09:27
- Nahlásit
Fifi
en sledujte
ty vado! Mám husinu až na zádech! Jak ho zapojuje nenápadně, jak je citlivá, vnímavá, jak jde na to pomaličku, od lesa. Moc hezký
.Fajka
pustila jsem si to bez zvuku.... .
já taky. FAscinuje mě, jak ho netlačí, nechává mu prostor.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 10:36
- Nahlásit
Muž se topí v řece, ale poblíž stojící policajti si ho nevšímají. Tak zařve: "Prezident je kokot!" Policajti se vrhnou do vody a vytáhnou ho. "Jste zatčen za urážku hlavy státu." - "Ale já jsem myslel amerického prezidenta", říká zachráněný. "Nás neoklamete", říkají policajti. "My dobře víme, který prezident je kokot!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 10:43
- Nahlásit
vlk
"Nás neoklamete", říkají policajti. "My dobře víme, který prezident je kokot!"
miluju českej humor
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 10:47
- Nahlásit
PetraK
miluju českej humor
..jo a lidi i když sou sebevíc nasratý, tak si stejně ze všeho dělají prdel....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 10:58
- Nahlásit
vlk
c nasratý, tak si stejně ze všeho dělají prdel..
jedna z možností jak to přežít.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 11:07
- Nahlásit
PetraK
jedna z možností jak to přežít.
...a neuhnat si vředy..... prej tři minuty smíchu prodlužují život o patnáct minut.....esli to tak půjde dál, bém všici nesmrtelný.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 11:18
- Nahlásit
vlk
nesmrtelný.....
nemusim mít šécko
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:09 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fifi
Týjo, ta fena na videu je fakt skvělá. Nemám na pc připojený zvuk, tak mě nic nerušilo. Fakt dobrý...
Představuju si buldozéra: buď by si ani nevšim, že tam to dítě je (a šlápl na něj při své cestě), nebo kdyby se náhodou chtěl kamarádit, tak by se na něj vrhnul, až by leželo na zádech a bylo podrápaný empatie celkem nula.
I když je to s postupem let pozvolna docela lepčí
vlk
kokot
to nemá chybu
jsem skrz vaše srandy úpa zapomněla, jak jsem nasratá ... neb jsem si vymkla kotnik, mám po vycházkování i chystaným lyžoběžení a vůůůbec...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:13
- Nahlásit
Vero
Ešus by asi taky takhle opatrný nebyl. i když mu možná křivdím, někdy umí zapnout mozek,je fakt, že k mojí mámě se většinou /pokud se moc nerozjaří / dokáže chovat jinak než k nám, ale takhle vnímavej teda rozhodně není.
neb jsem si vymkla kotnik,
cos dělalo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:22
- Nahlásit
PetraK
cos dělalo?
myslim, že dělala výmyk
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:27
- Nahlásit
PetraK
cos dělalo?
NIC, to je na tom trapný. žádnej sport. normálně jsem slušně nesla v boxu voběd... a nějak asi uklouzla, nebo blbě šlápla, vlastně nevím, jen najednou noha někde jinde, než by měla bejt a bylo to poseděla jsem si na zemi v polomrákotě (voběd se zatím přesunul z boxu do igelitky) a lidi sou některý hodný, vylezla paní jedna z auta, že to viděla a že by mě vodvezla sem asi vypadala špatně.... no tož tak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:39
- Nahlásit
PetraK
Ešus by asi taky takhle opatrný nebyl.
živě si představuju mamčinýho vlkošpice, uršitě by takhle hodnej nebyl. Blbě by se zatlemil, blíz by dítě a odešel. A my už by jsme pak jenom platili, platili a platili psychoanalytiky.
Vero
neb jsem si vymkla kotnik, mám po vycházkování i chystaným lyžoběžení a vůůůbec...
třeba nebude sníh a napadne, až se kotník vyzdraví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:40
- Nahlásit
Vero
to je na tom trapný.
to nejni trapný, hodně často se tohle stane v situaci, kdy tělo jde jedním směrem, pak se náhle zastaví a chce třeba změnit směr, jenže se to nesynchronizuje a tělo pokračuje v započatým a vazy to nedají. Takže se při běžné chůzi a nenáročné otočce můžou vesele pourvat klidně vazy v koleni
Máš to nějak fixnutý?
a lidi sou některý hodný, vylezla paní jedna z auta, že to viděla a že by mě vodvezla
žjooo! to pak dodatečně pohladí po duši, což?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:54
- Nahlásit
Mám skvělý podnikatelský záměr – prodej toaletního papíru s potiskem. První série s portrétem V. Klause a sloganem “On s Vámi, Vy s ním....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 12:57
- Nahlásit
vlk
to nejni marný, mohla bys to prodávat v sadě s těma plivacíma známkama
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 13:00
- Nahlásit
PetraK
to nejni marný, mohla bys to prodávat v sadě s těma plivacíma známkama
jo a s pixlou rozumu v prášku..... lidi by kupovali jak šílení....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 13:12
- Nahlásit
vlk
jojo, takový klauzův balíček poslední záchrany
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 13:17
- Nahlásit
kachna_
třeba nebude sníh a napadne, až se kotník vyzdraví
akorát že buldozérek teď ho bé pár dní pěkně vodbytej...
PetraK
Takže se při běžné chůzi a nenáročné otočce
ach jo, fakt? no pravda je, že jedna spolužačka kdysi, sportující dosti mocně, skončila se sádrou až po kyčel, když doma běžela k telefénu...
Máš to nějak fixnutý?
jojo...
vlk
prodej toaletního papíru s potiskem
kam na to chodíš
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2013 13:18
- Nahlásit
Vero
kam na to chodíš
já na to nechodím, vono to chodí mně.....
|