| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 12:14
- Nahlásit
kachna_
no ale - zruseni dotazi = pro takovy divadlo stejne jasnou smrt. ale jo, napsala sem to blbe, takze dik za opravu
tak my z dalekyho jihu se do prahy moc nedostanem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 12:15
- Nahlásit
kachna_
oni ho nechtějí zrušit, "jen" mu chtějí zrušit dotace. Blbci
no ale když se zamyslíš nad tím že jeden dětskej lístek by měl stát 480 Káče!!! tak je to prostě likvidační a je tao jako kdyby ho zrušit chtěli to nemůže to divadlo ustát kor v týhle době nehledě za to že takovádle cena lístku pro děti je svinstvo!
kolik rodičů by si to mohlo pro svoje děti dovolit že jo
cernej caj
podepsano, sice sem v nem v zivote nebyla, ale myslim si, ze i tak by zruseny byt nemelo
já sem tam nikdy taky nebyla, ale otvírá se mě kudla v kapse když nechtěj podpořit to co je opravdu dobrý ...
a peníze se stejnak rozfrcaj na podvody, lavičky v parku za 20 tisíc a tak podobně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 12:39
- Nahlásit
Fajka
já sem tam nikdy taky nebyla
... já je viděla jako dítě, jednou hostovali u nás v Ostravě..... zážitek to byl nesmazatelnej....
a peníze se stejnak rozfrcaj na podvody,
jo to je zajímavý, že na pí.....y se peníze najdou vždycky....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 12:54
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/289767-za-volantem-sed el-pes-ve-veste-straznici-s-nim-spolecnou-rec-nena sli.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 13:04
- Nahlásit
cernej caj
to nemůže to divadlo ustát
to víš, ale sídlej v takový pěkný budově na Praze 6, ta jistě využítí najde, hlavně, že už je stěhovali nejmíň jednou.
Vidíš, ještě Lukšákovi to pošlu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 13:24
- Nahlásit
kachna_
to víš, ale sídlej v takový pěkný budově na Praze 6
jo aha, to bude ten hlavni duvod
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 13:45
- Nahlásit
Co to tady máte za kalkulačky, mě vyšel Zeman a druhej Franz, asi radši k těm volbám nepůjdu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 14:00
- Nahlásit
no jestli to neni fake, protoze ja mam druhyho taky franze. zacinam mit podezreni, ze prvni misto nahodne dava zemana nebo fisera a az od druhyho se ridi podle preferenci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 14:02
- Nahlásit
cernej caj
To spíš prvního dává náhodně a druhého pořád Franze, aby to nebylo tak nápadný a kalkulačka patří Franzovi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 14:04
- Nahlásit
No je to tady tématický, tak:
Anonymní telefonát na linku bezpečí: "Dobrý den, přál bych si emigrovat, ale nemůžu." "A co vám v tom brání?" "Prezidentský slib."
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 14:06
- Nahlásit
cernej caj
no já tu stránku znám už několik let a používám hlavně ty podrobné výsledky na konci.
Ale tentokrát mi přišly ty otázky docela nepodstatný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 14:45
- Nahlásit
tak tedle je dobrej !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 14:46
- Nahlásit
Fajka
tak tedle je dobre
a to je jedna z věcí, která se mi na nás líbí, že uděláme ze všeho takovou blbinu!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 15:18
- Nahlásit
Fajka
to je ale blbý že lidi nevědí na kterou stranu plivat..... já to vím zcela přesně, ale zas to pak nelepí.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 15:19
- Nahlásit
vlk
PetraK
jedna z věcí, která se mi na nás líbí, že uděláme ze všeho takovou blbinu
jo to je fakt
to je ale blbý že lidi nevědí na kterou stranu plivat..... já to vím zcela přesně, ale zas to pak nelepí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 15:20
- Nahlásit
vlk
. já to vím zcela přesně, ale zas to pak nelepí.....
a mazej, mazej k poličce za stračenou!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 15:24
- Nahlásit
PetraK
a mazej, mazej k poličce za stračenou!
jo, že ji hladkám a líbám...... tu stračenu.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 15:40
- Nahlásit
vlk
.
stračenu
ešče žes to upřesnila
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 17:35
- Nahlásit
Fajka
vlk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 18:15
- Nahlásit
Rrrumstaajn avatarii a prvoci, furt se jedou Otazky Vaclava Moravce? Mne vysla v kalkulajzne Fiserova a Franz.
Ble, labuzo se vracet po tme, v mrholeni a MLZE - ale takovy, ze ma clovek strach, aby se trefil do silnice.
Nekdy mam pocit - teda on to neni pocit, to je fakt, ze Kremyl by bez cloveka nemohla existovat. To sem si uz zvykla, na jeji upenlivy pohledy, kdyz ji visi hovno u zadku na trave "mamiii, pomoooc" - ale dneska to dokonala, ona se bez cloveci pomoci uz ani nenazere? Dostaly kedlubnu a ona zacla delat krecka, schovala si do zgrane neumyslne kus kedluba a neslo ji to tamodtama vydolovat, vedle stolicek... to bylo mlaskani, upeni, pacickama smrdlani, valeni, mela to marny, mela to marny, mela to marny. Musela sem nastoupit a chudacka cernyho spasit, jinak by se asi zcvokla, blbka blba.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 18:17
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Dneska u nás od rána vypadávala elektrika. Což bylo naprosto "úžasné"
Koukám, že tu probíráte kandidáty na prezidenta .... taky se nemůžu rozhodnout, ale vím jistě, koho volit nebudu a proč .... Zeman - morálně a i chováním pryč; Avatar - má reprezentovat a hlavně má být morálně čistý, což ani jedno nesplňuje ( ještě nedávno byl skinhed a nedovedu si představit, jak by Avatar reprezentoval naší zemi, spíš mi přijde, že by to byla směšná figurka a nikdo by nás už nikdy nebral vážně); Diensbier - veřejně se hlásí k tomu, že bude podporován komunistama a podpoří je; Bobošíková - také nemá čistou minulost a vyjednávala si podporu u komunistů. U ostatních mám míň zásadních výhrad... Mně asi nejlíp vychází Fišerová, ale ženská je bez šancí se dostat byť do druhého kola. Takže sama nevím, kam z toho zbytku sáhnu ... ale mám ještě dva dny, tak snad se trefím tak, aby jsem měla čisté svědomí a nemusela se stydět, že žiju tady..... v našem Kocourkově
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 18:19
- Nahlásit
Divadlu jsem už svůj hlas na petici dala, pevně doufám, že dotace dostanou a divadlo nezanikne.... moc by mi to mrzelo. Vyrostla jsem na jejich představeních a do dneška je miluju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 19:57
- Nahlásit
Tak jsem vyzkoušela volební kalkulačku ... vyšla mi Táňa Fischerová , jako druhý Avatar ( asi má předplacený místo) zároveň s Fischerem... Takže jsem se u toho dobře pobavila a víc nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 20:12
- Nahlásit
takže sem to prubla tééž Tána Fišerová + 48%
Zeman druhej 30% Fišer třetí 30% a nejmíň her von Kníže -18%
brut
... ale mám ještě dva dny, tak snad se trefím tak, aby jsem měla čisté svědomí a nemusela se stydět, že žiju tady..... v našem Kocourkově
hezky si nám to tu rozebrala díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 20:22
- Nahlásit
volební kalkulačka
Ty % mě až tak moc neberou, ale na konci, jak je to podrobný porovnání, navíc s možností komentářů... ráda porovnávám
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 20:23
- Nahlásit
Tož jsme se před chvílí vrátili z procházky....vycházeli jsme za mlhy takové, že po půl metru nebyl vidět ani Ašopes a teď je jasno a mrzne....tak už asi vím kdo je vůdce smečky.... Ašopes sice bezmezně miluje Yuminku, ale venku navolno se řídí podle Kvijové....jen jsem zvědavá, jak dlouho.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:02
- Nahlásit
sleduju dnešní ČT24 - Franz x Diensbier x Schwarzenberg .... a teda nevim Franz mi přijde, že mluví, ale nic se z toho nedozvim, Diensbier je právník, takže mluvit umí, ale přijde mi, že říká to, co chce nasranej člověk v týhle republice slyšet, takže z těhle tří mi po dnešku vychází nejlíp Schwarzenberg šlape si na jazyk (no Havel zas rrráčkoval, co z toho), je to takovej dědouš, ale řekne svůj názor, ikdyž ví, že to nebude uplně populární
zítra mají debatu se všemi kandidáty najednou, tak zkusím přežít ještě to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:04
- Nahlásit
Janiii
sleduju dnešní ČT24
Je to zajimavy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:12
- Nahlásit
Janiii
je to takovej dědouš,
no právě...dá se od něj čekat nějakej novej vítr? zvládne ten zápřah 4 roky?
sleduju dnešní ČT24 - Franz x Diensbier x Schwarzenberg .... a teda nevim
jé to mě uteklo..du tam
vlk
tak už asi vím kdo je vůdce smečky
tak v tomdle u nás nebylo pochyb ani nafteřinku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2013 21:17 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
tak v tomdle u nás nebylo pochyb ani nafteřinku
... dřív to bývala Arčí..... teď je to prapodivný, šibice se jedna na druhou tváří, že šéfujou a ta druhá se zas tváří že jí to žere, Pinďa
má na háku obě a Ašopes teda první vždycky koukne na Kviju co ona na to....tak nevim....ale Ašopes je pořád ještě junior....
|