Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 22:58
- Nahlásit

kachna_
Esli si to dobre pamatuju, tak drzim palce na zkousku z aj zitra, pripadne i tu dalsi.

Fajka
taky sem přišla na to že jak je zima málo piju, možná je to nedostatek tekutin
Tak to ja vylemcam 2l ruznych mineralek, vod neperlivych denne - hlidej si to, osobo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2013 23:10
- Nahlásit

Fifi
Esli si to dobre pamatuju, tak drzim palce na zkousku z aj zitra, pripadne i tu dalsi.
dík, ale myslim, že nemám šanci. to by museli bejt všichni svatí při mně a všichni dobří angličtináři okolo mě
Dělám jenom tu aj.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 07:24
- Nahlásit

tak vsem ridickam preju slusny ridice dneska, ty neslusny snad uz dneska nevyjedou.

Sem vcera mela dvojity stesti, muz sel se mnou dobrovolne ven a dokonce na nasi vetrne hurce byla vezvetri, akorat teda chudak muz se na zaverecne rovince rozplacl jak zaba

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 08:49
- Nahlásit

Rumštajn včera dopitej!

Ešuska a Bruuut maj Emila !

kachna_
ale myslim, že nemám šanci. to by museli bejt všichni svatí při mně a všichni dobří angličtináři okolo mě
drrrrrrrrrrrrrrržíméééééééééééé

cernej caj
muz sel se mnou dobrovolne ven
šťastná to žena !

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 08:50
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

JE KRÁÁÁSNĚ

JE KRÁSNĚ

JEEEEE KRÁÁÁÁÁSNĚ

KONEČNĚ, KONEČNĚ ZIMA, JE TŮŮŮŮŮŮ, TŮŮDUDUDŮŮŮŮ!!
To je paráda, nádhera, úžasnost. Včera jsme hásky za tmy vyrazili všichni tři do polí a dobře bylo, moooc dobře bylo. Je zajímavá jedna věc, nějak jsem kdysi mimoděk naučila Ešátora, že když je sníh, tak se nešmejdí v poli, ale chodí se způsobně po cestách. (páč aby se zvířata nerušila). Já jsem si toho všimla už loni, možná to bylo i dřív, to nevím, ale prostě jak napadne sníh, tak chodí jen po cestách. Jest to velmi uvědomělý péf.
Ovšem čeho jsem si taky všimla, že po tý nedělní příhodičce mi nefunguje spolehlivě zastavení před psem . Nevím proč, ale nezůstané stát - nebo takhle, ne spolehlivě .-( no a pochopitelně vybručuje . Sem se zas dodatečně znovunasrala, sakra.

cernej caj

prasky neberu a nakonec je to vlastne stejne akorat zvladnuta strachova agrese

tak to je super že nepráškuješ , to seš nějšikovnější z šikovnejch. Moc. Smekám.

ten web rozhodne vypada dost zajimave,

jo mě se líbil, docela jsem si z toho vzala pro sebe, rozhodně je fakt, že překyselený organizmus dělá svoje, když jsem natvrdo vyhodila kafe, čaj, různý sajrajtózy jako uzeniny, majonézový saláty, pečivo, chemický věci, atd, tak tělo řvalo nadšením, je to fakt hodně poznat - krom toho, že přirozeně člověk pěkně zhubne. Teď o vánočkách jsem udělala hokuspokus plánovanej, a dost jsem popustila uzdu, abych viděla, jak velkej vliv to má. A zatracenej. Teď to mám tak, že ne že bych si nikdy nedala kafe, ale dám si ho fakt svátečně, jednou za uherák, černej čaj nepiju vůbec, z uzenin tak šunku (sem tam fakt občas, jako hřích, nějakej dobrej salám-nicméně zrovna to se na kůži ukáže hned), pečivu se hodně vyhýbám, bílý v podstatě vůbec ne, tmavý sem tam o víkendu, a tak.
Ad ta lupenka - jako kožní onemocnění je to ukázka toho, že je něco rozbitýho v těle. Dal by se mužik přimět k tomu, že by si dal čistící bylinkovou kůru?? Neříkám, že to člověka vyléčí, ale na sobě jsem viděla, jak to opravdu pomáhá, když se vyčistí potrubí. Dala jsem to fakt poctivě. Kdyby nic, tak by se třebas dal přemluvit aspoň k pití odvaru z kořene pýru??? Nemá to žádnou chuť v podstatě, dá se to koupit ve zdravý výživě a píšou u něj, že hodně na lupenku pomáhá. Teď s příchodem jara, by to mělo dobrý účinky.

kachna_
dík, ale myslim, že nemám šanci.

ale di ty kubo!!! ségra taky zvládla germánštinu a to se jí nikdy nebyla schopná naučit.
takže budem držet palce.

Fifi
Fajka

co makovice, huž dobrý?? O řidičích a debilitě lidí se rozepisovat nebudu, to bychom tu mohly bejt ešče pozejtří.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 08:57
- Nahlásit

Fajka
Ešuska a Bruuut maj Emila !

kam - dal- čokle?????????????
kde je fajfka?
kde je Ešus?

CO TAM JAKO CELOU DOBU ASI DĚLAL??????????????? Asi si ho budu muset podat teda!

cernej caj

muz sel se mnou dobrovolne ven

je hooodnej, hnedle je ta prochajda jiná, že jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:04
- Nahlásit

PetraK
tak snad se vam to s esatorem brzo spravi, to s enedivim, ze se clovek prinasere jeste dodatecne

no ja nevim, ale ja uzeniny a tucny a takovy veci nejim, bily pecivo skoro vubec a stejne nehubnu ale je fakt, ze zelenej caj, bez toho bych byt snad nemohla, zrovna tu popijum puerh v praci ale cernyho caje sem se uz zbavila (nahradou za zelenej) tak ono asi nic moc zmena k lepsimu

udelala sem si poznamku o tom pyru, protoze do deseti minut bych zapomela, co to bylo, a pokud to sezenu, muz bude urcite ochotnej to zkusit byl ochotnej i zkusit jist celozrny pecivo, hodne zeleninu a tak, tak si myslim. ze to aspon zkusi. Pokud to teda prodavaj s navodem, jak se ten odvar dela

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

zelenej čaj je rozhodně lepší než černej, ale taky to nechce- jako všechno - pít/jíst na hektolitry či tuny. Já piju hodně vodu - nebublinkatou.
No na hubnutí bys musela vysadit to pečivo úplně - pořád je to mouka i když celozrnná. V době kdy jsem nejedla pečivo vůbec, vůbec žádný, jely kila dolů jako kráva.

Ten pýr - odvar se dělá tak, že se večer dají dvě lžičky kořene do hrnku, zalijí se vodou, nechá se to louhovat a ráno se to přivede k varu, nevaří se. A nechá 20min. vylouhovat, pod pokličkou, pak se scedí. Pít nalačno. nezapomeň, k žádný bylince nesmí přijít kov.

tak snad se vam to s esatorem brzo spravi

uvidíme no.
je to k posr.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:12
- Nahlásit

PetraK
je hooodnej, hnedle je ta prochajda jiná, že jo? to rozhodne on vzdycky "jeste ze sem te vytahl ven, to bys shnila na tom cz psu beze me a ani nezjisitla, ze kdyz je tolik snehu, ze je tak dobre videt"

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:14
- Nahlásit

cernej caj
"jeste ze sem te vytahl ven, to bys shnila na tom cz psu beze me a ani nezjisitla, ze kdyz je tolik snehu, ze je tak dobre videt"

ešče že ho máš, co bychom si bez nich počaly?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:21
- Nahlásit

PetraK
ešče že ho máš, co bychom si bez nich počaly? no shnily bysme, to je jasny

taky hodne piju vodu - mam uchylku, nejvic me chutna tepla je pravda, ze ten zelenej vypiju tak 3l tydne... tak to v pomeru kolik toho clovek vypije celkem asi celkem de.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:36
- Nahlásit

cernej caj
taky hodne piju vodu - mam uchylku, nejvic me chutna tepla

já mám ráda vlažnou . Pitnej režim je hodně důležitej, já chlastám jak za nároďák. Ono se totiž tím pádem z těla dobře a rychleji vyloučí všechny ty škodliviny, co do sebe dostáváme. Taky se mi osvědčilo pití ovocných šťáv /doma na odštavovači vyrobených/ to tělo taky dost kvituje. On ten zelenej čaj je taky antioxidant, takže proti černýmu je fajn.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:46
- Nahlásit

PetraK
kam - dal- čokle?????????????
kde je fajfka?
kde je Ešus?

CO TAM JAKO CELOU DOBU ASI DĚLAL??????????????? Asi si ho budu muset podat teda

jo to si řikám už vod rána taky

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 09:59 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

Prosimtě na co bys chtěla hubnout?

S tou stravou to je zajímavý, já věřím, že má podíl na spouště věcí, a čék o tom vůbec neví, a u té lupénky určitě ze všeho nejvíc.

edit- jak psala Petra k tomu vysazení pečiva skrz hubnutí, tak třá zrovna bych to nedoporučila čékovi náchylnýmu na úzkost/depku a stresátorovi, páč jeho mozek hodně potřebuje hodně cukru z té stravy. Má to vliv přímej a silnej. Ale zas každej je jinej, zkoušet to chce, zas pokud by čék zjistil, že se ho týká nesnášenlivost lepku,bude leccos jinak atd.

PetraK
chudák Ešusek, ale ty ho určitě srovnáš, jste přece močikovní voba.

kachna_
držíme tlapy a vopovaž se to neudělat

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:04
- Nahlásit

Šis, jak někdo může pít vlažnou, neřkuli že teplou vodu? To by u mě bylo spolehlivý zvracedlo po konzumaci otrávených hup nebo tak ňák. Já jedině studenou a nejlíp aspoň s nějakou ovocnou ťávou... čaj zelenej a bylinnej, furt teď ujíždíme doma na ajúrvédě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:24
- Nahlásit

Vero
Prosimtě na co bys chtěla hubnout? tak v podstate na nic ale pro formu jen, aby pak kazdej necekal, ze kdyz vysadi rizky a rohliky, ze z nej bude modelka

nicmene obecne by me bavilo mit doma zdravejsi stravu - hodne zeleniny, lusteniny, pohanku a tak... tesim se, az budu mit nekdy tu kuchyn, jak budu experimentovat a pect psum vlockovy susenky a delat si domaci pastiku

prave sem do sebe obratila tak ctvr litru vymackanych pomerancu doplnenych vodou - priste musim vylovit ty pecky (ale jinak mame v praci vymackavac stavy, tak to beru jako nejvetsi plus nasi kuchynky

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:26
- Nahlásit

Fajka

o to si řikám už vod rána taky

ach ti muži

Vero

vysazení pečiva skrz hubnutí, tak třá zrovna bych to nedoporučila čékovi náchylnýmu na úzkost/depku a stresátorovi,

eh, pravda, ale co to udělat po kouskách?? jako se čoklem a učením?
já to vyrazila naráz, teda, pečivo jsem stejně jedla hlavně k snídani, takže místo toho jsem švihla mísu zeleniny a dovnitř buď sýr, či šunku nebo třeba uvařenou ryžu, případně místo pečiva rýžový koláčky.

as pokud by čék zjistil,
no já jsem právě zjistila, že spoustě lidí, co mají potíž jako já pomohlo vyhodit do pečivo. Vzhledem k tomu, co všechno mi zakázali (uzeniny, sýry- ty jsem nahradila kozím sýrem - mlíko, mlíčný výrobky, kávu, některý ovoce, alkohol a kdoví co ještě) - v podstatě mi toho moc nezbylo jen zelenina a pečivo, když to úplně vyhrotím a taky ne všechna zelenina . Rozložilo mě to solidně, pak si to člověk nějak srovná A když jsem si vyrazila i to pečivo, tož to byl nářez, ale pak jsem začala hledat různý cesty. Pak se dostala k homeopatovi a některý ty věci si pomalu vrátila. S mírou. Páč nechcizas nabrat zpátky, že jo
Což teda vánoce jako úplně nesplnily

ale ty ho určitě srovnáš, jste přece močikovní voba
zas tak moc si nevěřím,je to po několikátý a on není bohužel zrovna splachovací týpek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:28
- Nahlásit

cernej caj

(ale jinak mame v praci vymackavac stavy,

joj, tak to dost závidím. Já mám ráda kombinaci mrkev, jábloko, kousek zázvoru a pomeranč, nebo i třeba mandarinku k tomu. na to ujíždím. A když se k tomu přidá rozmixovanej banán!!!!!!!!! Ooooojééje. to je lábuš. Zpočátku jsem si ty šťávy moc neředila, teď už to ředím, chutná mi to mnohem víc. Ale zase neředěný to zasytí.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:51
- Nahlásit

PetraK
já to vyrazila naráz, teda
nojo,ty nejseš úzkostnej čék a navíc jsi odjakživa podstatou spíš masovej typ...
kdybych chtěla dělat hokus, vysadím radši zaráz, abych rychleji zjistila výsledky... ale to je teoreticky, nemám zdravotní potíže, který bych chtěla řešit, a u sebe mám pocit, že prostě sacharidy potřebuju, hlavně dyž je zátěž, objektivní stresy a tak, a toho mám fůru, kdybych vysadila pečivo, tak bych se brzo zhroutila a vyloupila o půlnoci nějakou benzínku, abych získala čokoládu

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:56
- Nahlásit

Proč se do pečiva vlastně dává ten lepek? A bezlepkové pečivo třeba existuje?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:56
- Nahlásit

PetraK
ach ti muži
co si neuděláš to nemáš

Vero
hlavně dyž je zátěž, objektivní stresy a tak, a toho mám fůru, kdybych vysadila pečivo, tak bych se brzo zhroutila a vyloupila o půlnoci nějakou benzínku, abych získala čokoládu

jo tak to jsem přesně já ještě bych k tomu přidala zimu, čím větší zima tím víc žeru po zeleninovým salátu se sejrem bez pečiva nebo nějaký přílohy mám za hodinu vlčí hlad a fakt bych šla krást, jen abych se mohla najíst

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 10:59
- Nahlásit

PetraK
ja mam radsi ty redeny, ale zas je fakt, ze jestli jis pomale jen zeleninu, tak potrebujes tu hutnou cast o dost vic, nez treba ja.
akorat ten vymackavac je takovej spis na ty citrusy, banan by v tom asi uz nesel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 11:01
- Nahlásit

Vero
mam pocit, ze lepek je automaticka soucast psenice... a vetsina peciva je z psenice, testoviny a tak asi dost taky

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 11:16 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
lepek je automaticka soucast psenice
jako přírodní součást?

edit- nojo máš recht
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lepek

vymackavac
já si ovoce mixuju v mixéru. neztrácím tak cennou dřeň jako při vymačkávání. není to pak hladkej džusík na pití, ale skvělá domácí "dětská výživa". pomeranč, grep, japka, hrušky, mandariny, banán... v různejch kombinacích a vždycky skvělý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 11:23
- Nahlásit

Vero
jojo, ja to taky tak delam, ze si nechavam i s duzinou, ten vymackavac ma takovej filtr, kterej zachyti duzinu a pecky a protece jen stava, tak ja si ho vyndavam

proto je s lepkem takovej problem pri alergii - protoze je fakt ve spouste potravinach casem planuju i domaci pekarnu, tak uvidime

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 12:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

nojo,ty nejseš úzkostnej čék a navíc jsi odjakživa podstatou spíš masovej typ...

to más pravdu s tím masem. ale třá úúúplně neúzkostná nejsem - se třebas bojim tmy, páč mě ségra v mládí děsně strašila, takže se mi to v době vtiskávání vtisklo na hadrdisk a nazdar. leč snažim se s tim bojovat, stejně jako s paboukama, vejškama,bouřkou a vodnikem /jsem dobrej plavec, hodně vydržím, ale jednou jsem takhle přeplavávala velkej písák a když jsem byla uprostřed, dole pode mnou tak 12m , tak nevím proč mě napadlo že by mě něco!!! chytlo za nohu a stáhlo dolů. a nazdar, sama sebe jsem vyděsila tak, že se ze mne rázem stal motorovej člun a během dvou vteřin jsem byla u břehu, a nějak mi ten nepříjemnej pocit už zůstal. Pak jsem to ještě idiotka vyprávěla kámošovi, když jsme byli na Slapech v takový černý zátočině a to hovado blbé nevědělo nic lepčího, než se nenápadně potopit a za tu haxnu mě chytit. Dokonale to v tý makovici utvrdil. Mozek je někdy pěkná pakárna

Proč se do pečiva vlastně dává ten lepek? A bezlepkové pečivo třeba existuje?
von se tam snad nedává, von tam prostě je, díky němu to kyne. Bezlepkový pečivo existuje, ale je to drahý jako kráva. Takže já si kupuju pohankovou mouku, kterou používám místo normoš mouky na zahušťování, pečení bábovky, nekynutýho koláče a tak. Ale ještě s tím neumím pracovt tak, abych vyrobila třebas kynutý buchty, nebo housky. To se asi musí nechat dlooouho kynout či co.

aha, koukám, že cernej caj čaj už ti odpověla. a fundovanějš.

mimochodem cernej caj - hele ta pohanka je zrovna dobrá ke snižování cholesterolu. Ona je to vůbec zdravá věc. Děsně jsem si jí oblíbíla, nezahušťuju už ničím jiným, peču hlavně z ní, do sekačky dávám pohankovou krupici a do polívky pohankovou lámanku, místo těstovin, to je tak dobrý!! Teď to jedla u nás máma a taky si dva balíčky objednala .

vymackavac

já mám normoš odšťavovač na všechno - krom toho banánu, ten se tam dávat nesmí, páč by to ucpal či co, tam psali tehdá, tak si ho v tom pak rozmixuju. A dužinu dávám psoj -pěkně mrkvu s jáblokem k tomu maso, vajíčko a - prej mlask, dobrý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 12:38
- Nahlásit

PetraK
cernej caj

vás trošku dočítám zpětně a příjde mě fakt ftipný jak ti Ešuska píše že zelený čaj je mnohem lepší než černý čaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 12:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
Ešuska píše že zelený čaj je mnohem lepší než černý čaj

si jako neslyšela, že ze všeho existujou výjimky, nebo co?

běž si radši vošéfovat pana fotografa, aby se příště lépe soustředil na tématiku.

edit - a já si půjdu asi nechat vyšetřit mozek a zkrátit vedení, páč až tetkon mi došlo, jak to bylo s tím černým čajem myšleno, že to nebylo výjimečně na barvu mou oblíbenou, alébrž na cernej caj sem debil už

LucieS
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 12:56
- Nahlásit

Ženský, k té stravě doporučuju tohle http://uloz.to/hledej?q=radost+ze+zdrav%C3%BDch+d% C4%9Bt%C3%AD - neděste se toho slova "děti", je to vlastně makrobiotická kuchařka pro všechny, všechno krásně vysvětleno. Ne že bych zvládala takhle kompletně vařit, ale hodně věcí z toho se dá převzít a ani to moc nebolí .

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 12:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

LucieS

éééjch musím kouknout až doma, tu mi to nejde. Jsem zvědavo. díky za tipa

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání