Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:18
- Nahlásit

Janiii
zdaleka nebyli na samotě!!! a zloději jim vyrvali!!!! rohovou vanu, radiátory a nevim co ještě z už hotový koupelny
vo*e to je taky strašný ach jo já bych asi v tědle případech taky vraždila fakt že už jo bo v tomdle státě se na obyč pracovitej lid sere a chráněj se zloději a gauneři

FÓÓÓÓÓÓÓRUM MÁ NAROZENINYYYYY, MÝÝÝ MÁME PŘÁÁNÍÍ JEDINÝÝÝÝÝ, ŠTĚSTÍ ZDRAAAVÍÍÍÍ - PRO LIDI I ČOKLIDY!!!!

ty jo to to letí, nějakej pátek už se scházíme

narozeniny nejen moje maminka, ale to znamená co
přejeme všecko néééééj a těšíme se na Peckuuuuuu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:19
- Nahlásit

Janiii

a zloději jim vyrvali!!!! rohovou vanu, radiátory a nevim co ještě z už hotový koupelny

já vím, já se jen prostě bojím toho, co bude příště.

šmejdi hnusný, fakt.

FÓÓÓÓÓÓÓRUM MÁ NAROZENINYYYYY, MÝÝÝ MÁME PŘÁÁNÍÍ JEDINÝÝÝÝÝ, ŠTĚSTÍ ZDRAAAVÍÍÍÍ - PRO LIDI I ČOKLIDY!!!!

ajoooooooo!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:27
- Nahlásit

...sláva, sláva .....slááááááva......

to mi zas vylít tlak: URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:29
- Nahlásit

vlk

jsem zvědavá, jestli cajti někoho chytnou

já myslím, že ne. nemají moc šanci, byl tam technik - fotil i hledal takovou tou spešl "baterkou" otisky, příp. stopy, ale nic - ono to bylo taky asi už dlouho.
Ono těžko můžou něco - bohužel. a když i něco dokážou, tak pak debil dá amnestii a ....... veškerá práce v hajzlu.

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:36
- Nahlásit

PetraK
tak pak debil dá amnestii a .
vo tý mi ani nmluv, céra ještě nedostala mateřskou, já nemocenskou, ale vo amnestovaný chudinky se stát stará... že nemaj co žrát slušný lidi je nesere vůbec....

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

fóře vše nej a správný poměr barev

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:45
- Nahlásit

PetraK
Vykradli nám chalupu.
to je hrůza

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 09:54
- Nahlásit

vlk
o amnestovaný chudinky se stát stará
no a co maj jako dělat, to se maj jít pást (to jaksi nejde, páč nasněžilo), nikdo je nezaměstná, nikdo nepočítal s tím, že je pustěj (rodiny, zaměstnavatel...), je zima.
Ta amnestie musí bejt strašná i pro všechny odsouzený bez rodinnýho a materiálního zázemí. Jako co můžou dělat jinýho než jít krást? Kdyby je pustil na jaře, kdy by mohli jít dělat na stavbu, kdyby ani to, že nemaj kde bydlet nebylo takhle fatální (nedělám si iluze o odsouzenejch, to opravdu ne, ale za tohle bych Klause postavila před soud pro lidská práva )

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 10:20
- Nahlásit

vlk

... že nemaj co žrát slušný lidi je nesere vůbec..

v tomhle státě, je vždycky slušnej člověk až na posledním místě.

kachna_

fóře vše nej a správný poměr barev

si jemen

bych Klause postavila před soud pro lidská práva

no bať však to jde na jeho triko - ne na úřady, který to pochopitelně ošéfovat musejí. Nicméně špatně je to, že díky tomu je slušnej člověk fakt až na posledním místě. Co má dělat třebas matka samoživitelka se dvěma malejma dětma, taky se nemůžou jít napást, když nasněžilo. A narozdíl od těch co jsou v base žije slušnej život, státu peníze vydělává, neubírá........... kurva todle je debilní stát.!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 10:44
- Nahlásit

kachna_
no a co maj jako dělat, to se maj jít pást (to jaksi nejde, páč nasněžilo)
... tak si holt my co žijem poctivě a platíme daně půjdem vyhrabat kořínky pod sníh.....
Ta amnestie musí bejt strašná i pro všechny odsouzený bez rodinnýho a materiálního zázemí.
...dyk na velkou většinu tam čekali členové rodin a křepčili radostí, že budou mít svoje členy doma....

PetraK
kurva todle je debilní stát.!!!
má pravdu přecedo....

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 11:36
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Máme za sebou "super" víkend, kdy Hyena zachraňovala v noci mého mladého, nalitého a schopného někde zmrznout a vezla nám ho domů..
Pak jsme zjistili, že nám plesnivý roh v obýváku a je okolo něj tak půl metru vlhkého zdiva, takže jsme stěhovali věci, aby se roh odkryl, stříkali savo proti plísním ( takže chrchlám) a předělávali obývák, protože jsme zjistili, že i ve stěně máme vlhko a věci začínají být "oslizlé"
Hnusný víkend!!!! A to jsem se těšila, jak se pojedu podívat na skojering na koních.. bylo z toho prd

PetraK
Týýý voe, to snad ne!!! Tohle je hnus a doufám, že jim pracky upadnou!!! Nic nezjistí, protože jak nám kdysi vysvětlil technik, když vykradli naší chatu ( ještě jsme tam nebyli a tak netuším, jestli je ok), tak by musela být stopa "čerstvá", nesmělo by být přehnané vlhko,a hlavně, pokud se nedotkly hladkého povrchu, tak z jiných je téměř nemožné cokoli pořádně sejmout....
Ale neříkej mi, že to odvezli, aniž by si někdo všiml, že tam k vám jede auto... Vždyť museli projet okolo lidí.....

Janiii
kolegyně v mojí první práci stavěli novej důmeček, ve kterým ještě nebydleli. a zdaleka nebyli na samotě!!! a zloději jim vyrvali!!!! rohovou vanu, radiátory a nevim co ještě z už hotový koupelny
to známe... nám ukradli radiátory, trubky, nářadí a další věci, které jsme tu měli už připevněné a položené Do dneška se nenašlo vůbec nic....

Jinak gratuluju tomuto vláknu k narozeninkám a doufám, že nám zde bude stále dobře
Zároveň gratulujeme na dálku Janiííí mamince k dnešním narozkám

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 11:49
- Nahlásit

PetraK
To jsou hajzlove hajzlovsky!!! Mate to aspon pojisteny?

brut
Copak to mladej vyvadel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 12:04
- Nahlásit

brut

Hnusný víkend!!!!

no taky moc pěkný teda.
a co to mladýho popadlo??
Nepoužívejte Savo - to jen vybělí, nepořeší plíseň, kupte si Fungispray

to opravdu funguje a plíseň hubí.

tak by musela být stopa "čerstvá", nesmělo by být přehnané vlhko
jo přesně tak, on to projel tou baterkou a nic, Pracky jim bohužel neupadnou, musela bych jim je zlámat já, šmejdům hnusnejm, všivejm.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 12:06
- Nahlásit

Fifi

Mate to aspon pojisteny?

jo to máme, dokonce jsme i na většinu věcí našli účet, chybí jen dva. ale je to prostě debilní, debilní, debilní. Ale jo, já vim, že jsou mnohem horší věci, vim. je to jen matroš. vždycky jsem to tak brala, oklepala se z toho a v podstatně to neřešila, to jen tentokrát, že začli rozebírat dům.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 12:37
- Nahlásit

PetraK
http://www.fotopast.cz/
přemýšleli jste nad tímhle?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 12:43
- Nahlásit

Nestíhám probíhám, házím sních

kachna_

přesně todle vyslovil číf, že by jste měli pořídit !

brut
super" víkend, kdy Hyena zachraňovala v noci mého mladého, nalitého a schopného někde zmrznout a vezla nám ho domů
ježíš to je jelito"!!! co vyváděl sim tě???

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 12:48
- Nahlásit

kachna_

jo to jo, už i před tím. Jenže to nezabrání tomu, aby se tam dostali a vykradli to. S policajtama jsme konzultovali i zabezpečovací systém, ale podle mě to nemá moc cenu.- vzhledem k poloze.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 13:13
- Nahlásit

PetraK
ale houkačka by je minimálně překvapila a po okolí by se perfektně rozléhala, takže by se někdo šel podívat, co se děje.... možná by to bylo řešení...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 13:24
- Nahlásit

brut

ale houkačka by je minimálně překvapila a po okolí by se perfektně rozléhala
konzultováno včera s polišema - tuto nemá cenu, tam u nás vůbec ne.

podívat, co se děje

jsi naivní?? Copak nevíš že i při znásilnění nemáš volat o pomoc, ale hoří?? Nikdo se nikam nepůjde, dívče moje, dneska podívat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 13:51
- Nahlásit

PetraK
to jo, už i před tím. Jenže to nezabrání tomu, aby se tam dostali a vykradli to. S policajtama jsme konzultovali i zabezpečovací systém, ale podle mě to nemá moc cenu.- vzhledem k poloze.

tyjo proč já mám pocit že to je někdo z okolí kdo přesně ví že nejste, že jste daleko atd....

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 13:58
- Nahlásit

Fajka

proč já mám pocit že to je někdo z okolí kdo přesně ví že nejste, že jste daleko atd.

mám úplně ten samej pocit. Navíc- to zaplať nadbůch - tam bylo se vším zacházeno relativně slušně, nic krom okna do baráku a pak do sklepa v altánu nerozbili. Věci - včetně těch kamen!! vytahali ven oknem, které si otevřeli. Nikde bordel - ani ze sazí...... nad tímhle taky dost hloubám . to je v podstatě jediný pozitivum, že tam nic nerozmlátili, neudělali bordel....

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 14:11
- Nahlásit

PetraK
šli najisto ..... jinak by zanechali s přehledem bordel .....
To známe moc dobře ... v chatách i chalupách, pokud to bylo náhodné, vždycky zanechávají nepořádek a je jim to fuk...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 14:20
- Nahlásit

brut

šli najisto .

to bezpochyby. Museli mít velký auto, jinak by to neodvezli, to se nestrčí do kufru vod pežota.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 14:31
- Nahlásit

joo a abych nebyla furt enem negativní, jo, tak DĚCKA POZORTE!!!!!

Napsal mi Harald, ten z tý Vídně, jak jsem mu psala svůj první germánský služební emil. A!! Nejen že mi teda vodpověděl a nejen, že jsem tomu i já porozuměla a to BEZ SLOVNÍKU!! ale byl tak milej Haraldík jeden, že mi napísal, že: Germánština je těžký jazyk, tak jako čeština, ale že píšů zééér gůůt!! Napsal zéér gůůt! Je milej a taktní to se mi na mužích líbí . A hnedle mám zajímavost do svého kurzu germánštiny ve středu.

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 14:52
- Nahlásit

PetraK
ale že píšů zééér gůůt!! Napsal zéér gůůt!

pani, z vás ještě něco bude....esli vás teda mouchy neposerou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 14:55
- Nahlásit

vlk
vás ještě něco bude..

debil, debil ze mě bude dozajista. I když to už jsem
A mouchy tetkon naštěstí v zimě nehrozej

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 15:02
- Nahlásit

PetraK
krom okna do baráku a pak do sklepa v altánu nerozbili. Věci - včetně těch kamen!! vytahali ven oknem, které si otevřeli. Nikde bordel - ani ze sazí......
ty vole tak to je hustý to mě chceš jako říct že vymontovali kamna který rvali krz vokno a neupadla jim ani saze jo??????????
ty voe to jako po sobě uklidil jo???
si řikal ale co jsou pojištěný bídu s nouzí nedřou voni si koupěj kamna nový, ale jsou hodný tak jim tu aspon nenechám bordel ...

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 15:09
- Nahlásit

PetraK
A mouchy tetkon naštěstí v zimě nehrozej
...no nevím, mě už tady tři dny lítá před monitorem taková jedna malá a zaboha ju nemožu zabit.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 15:10
- Nahlásit

Fajka

ani saze jo?

fakt nic , jsem byla překvapená. i okno zavřeli. No.

Hele lidi já jedu - právě píšu svůj druhej germánskej emil - a je to fuška, páč vysvětluju, proč jako asi nefunguje kreditka. Bodejď by jo, když.... Koláče nerozlišuje esli rok 2013 nebo 2014, že jo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 15:11
- Nahlásit

vlk
taková jedna malá a zaboha ju nemožu zabit.....

to nejni moucha to je takovej parchat z ovoce či z hlíny.

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání