| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:09
- Nahlásit
Fajka
a napadla me upa nejlepsi vec, neposunouvat to o tyden, ale o pul tydne
od 1.5 do 7.5, cimz bysme to z jiznich cech (a na jihlavu) meli skoro na pul cesty k jicinu a mela bych extremne necakene hrozne moc dlouhou dovolenou, celych 7 pracovnich dnu, coz mi asi nikdo neda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:10
- Nahlásit
vlk
.....navíc, tam musí bejt pro psy košík, to neklapne..... šiby na koš nikdy nepřistoupí....a Kvijová ani na obojek, je zvyklá na kšíry.....
prrrd to je potřeba jen na cvičení a můžeš to mít a nemusíš
a můžete samo přijet jen na ten víkend třeba...teda píšu to za Janii ale dycky to tak bylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:11
- Nahlásit
cernej caj
1.5 do 7.5, cimz bysme to z jiznich cech (a na jihlavu) meli skoro na pul cesty k jicinu a mela bych extremne necakene hrozne moc dlouhou dovolenou, celych 7 pracovnich dnu,
a to se vyplatí bobe!!
coz mi asi nikdo neda
dyž béš kňučet dost s předstihem, dost dlouho a urputně tak třá jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:13
- Nahlásit
vlk
psy košík, to neklapne..... šiby na koš nikdy nepřistoupí
a co strčit celou šibu do košíku? jako na houby?
teď trochu vážně, košík jako náhubek je jednak občas kvůli bezpečnosti - lidské, psí, atd., občas se šikne pro trénink (štěnda, mladí psi, aby si zvykli), pak protože se budou skládat zkoušky ZOP (dobrovolně samozřejmě), tak tam je to nutná součást zkoušky, takže i pro trénink zkouškovej ... ale rozhodně se nekontroluje při nástupu, jestli máš psy "okošíkovaný"
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:14
- Nahlásit
a můžete samo přijet jen na ten víkend třeba...teda píšu to za Janii ale dycky to tak bylo
pokud bude volno - kapacitně, neměl by být problém. ale samozřejmě přednost dostávají ti, který jedou celej pobyt ... ale to už fušuju do řemesla mamince
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:16
- Nahlásit
a ad. zkoušky, Ešusová, Fajkýšová, co ZOPky??
ikdyž, asi bych ani nechtěla bejt ten dobrovolník, kterej by Fejkynku přenášel v náručí x metrů ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:17
- Nahlásit
Janiii
pokud bude volno - kapacitně, neměl by být problém. ale samozřejmě přednost dostávají ti, který jedou celej pobyt ... ale to už fušuju do řemesla mamince
už mlčím mlčím.. já to spíš myslela tak že když se budou chtít přijet podívat tak že bude zbejvat volná chajda na to aby přenocovali
A du bo už zase nestíhááám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:19
- Nahlásit
Janiii
ikdyž, asi bych ani nechtěla bejt ten dobrovolník, kterej by Fejkynku přenášel v náručí x metrů ...
tsssssss náhodou dyž béš mít kapsu vod špeku tak si ani nevšimne ...ale špíš teda si myslím že bys jí ani neunesla
spíš přemejšlím že bych jako šla do toho přípravnýho kursu s jelitem abych věděla co mám trénovat a jak kdybych do toho jednou chtěla jít...pokud bych teda nezabírala místo někomu jinýmu...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:19
- Nahlásit
už mlčím mlčím..
nééé, v pohodě, dobře to řikáš. dycynky se de nějako domluvit sama víš, že chaloupek na kuří nožce je tam dost jen už to nechceme nechat narůst do obřích rozměrů, jako to bylo jeden rok
A du
já taky du, budu později. tak si to pěkně rozmejšlejte, ale rychle rychle
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:22
- Nahlásit
Fajka
tsssssss náhodou dyž béš mít kapsu vod špeku tak si ani nevšimne ...ale špíš teda si myslím že bys jí ani neunesla
nosí se ve dvou páníček jde u hlavy, cizí člověk nese zadek takže na špek bys musela lákat ty, a mě by si ani nevšímla ale špek ti zas neprojde u zkoušek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:27
- Nahlásit
Fajka
a s jelitem, připiš to mamče do mailu nebo k přihlášce, že byste možná chtěli do toho družstva zkouškařů ... pak se asi uvidí, kolik lidí bude chtít a podle toho se to rozdělí ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:30
- Nahlásit
FajkaJaniii
vlastne ale bych mohla i tak prijet asi 8.5 me napadlo, jestli by to nevadilo, kdyby to slo... protoze mame zaplaceno so-so... ale to by asi byla kosmeticka chybka, ale uz jsem udelala prvni krok a napsala pani s ubytovanim
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:34
- Nahlásit
jsem koukala, že 11.5. máme šibí klubovku v Hradci Králové.... tak to bysme teda mohli přijet a jednu noc zvostat ?????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:35
- Nahlásit
Janiii
ale špek ti zas neprojde u zkoušek
šák já zatím žádnou skládat nechcu
s jelitem, připiš to mamče do mailu nebo k přihlášce, že byste možná chtěli do toho družstva zkouškařů ... pak se asi uvidí, kolik lidí bude chtít a podle toho se to rozdělí
oookáááá připíšu..když by bylo volno tak bych šla ráda tam
bém dělat křoví a chytat rozumy
cernej caj
ale to by asi byla kosmeticka chybka, ale uz jsem udelala prvni krok a napsala pani s ubytovanim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:36
- Nahlásit
vlk
jsem koukala, že 11.5. máme šibí klubovku v Hradci Králové.... tak to bysme teda mohli přijet a jednu noc zvostat ?????
nechci mluvit za Janíii ale bylo by to supeeeer !!
to už je co by šutrem dohodil !
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 15:41
- Nahlásit
Fajka
...a musím se teda nějak hlásit, nebo se stačí připomenout pár dní dopředu jen ????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 17:39
- Nahlásit
vlk
pokud to bude takhle na jednu noc, tak se připomeň třeba 14dní předem, přespání by neměl být problém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:15
- Nahlásit
tak moc hodna pani z ubytovani mi termin posune, dovcu mi snad taky daji, tak jdu sondovat jeste info na psi tabor
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:47
- Nahlásit
rumštajn ve spolek....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:58
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
tak přátelé, včera málem tikala moje poslední hodinka . Sem měla takový trochu zajímavý výstup s asi stokilovým cigošem debilním. Jenže Koláče nejni žáden posera a když šel na ní nasraně s pěstí, tak sice měla prdel staženou na max, ale v duchu hesla: Útokům se neustupuje! si proti němu stoupla se zkříženejma ručkama , hodila provokativně hlavou s výrazem č. 35 s názvem "A co jako vole?" a čekalo že zemře pak mě ta hrouda narvala do vejtahu, já sem na něj řičela, že se uvidíme u polišů a pak ho šel srovnat Brtnik. Měli jsme včera velmi veselé odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:59
- Nahlásit
jé vlk přijede se vokázat? A černej čaj taky se přijede vokázat?
bude veselo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:06
- Nahlásit
PetraK
Sem měla takový trochu zajímavý výstup s asi stokilovým cigošem debilním.
co se dělo ???
jé vlk přijede se vokázat?
esli nebudu už marodit a podaří se mi cosi našetřit, tak nejspíš jo....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:09
- Nahlásit
vlk
tak me se ta tva tabulka asi hodi, pac ja su starej negativista a furt me za to nadavaj
PetraK
cernej caj mozna radsi zustane inkognito, aby nebyl za nejvetsiho kretena pod sluncem (vcera se tak roztomile tulily tlamicky moje v posteli, kdyz sem si cetla, vokoun mi olizoval ruku, feri volizovala napred vokounovi tlamu a pak teda presla taky na ruku... si rikam, co od tech cumacku potrebuju jeste vic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
co se dělo ???
šla jsem toho dementa z desátýho patra slušně požádat o to, aby na tý chodbě v baráku furt nevětral, protože se pak průvanem nedovírají v tý zimě dveře a lezou tam bezdomáči, kvůli čemuž musíme následně platit hlídací službu.... ty vole, to byl hukot, nejen, že to hovado takhle jednoduchou věc nepochopilo, začlo na mě ječet,hned z první, že má rozedmu plic, že musí dejchat. Tak jsem mu klidně řekla, že ano, že to chápu, ale ať si dejchá doma, ze svýho vokna, který má v bytě taky. No a pak to chytlo nějakej blbej švuňk, von řval, že se bude dívat za jakýho vokna von chce, já mu klidně řekla, že to má smůlu, protože to teda nebude......... a jelo to. Když na mě nastoupil, byla sem v dušičce táááklhe . malinká. ale neustoupila sem,přes to, že to je fakt hrouda, řikala sem si, tak tetkon buď humřu, nebo budu mít minimálně fijalovou zmalovanou držku, až mi jí nakouří
tak nejspíš jo
a juchééé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:13
- Nahlásit
Rumštajn!!
sněžííííí a to jako fest...dneska dle předpovědi mělo napadnout max 1 cm sněhu.... u nás todle teda napadlo asi ted během 10 minut co sem byla venku
Grrrrrrrrrrrrrrrrr
PetraK
moje poslední hodinka . Sem měla takový trochu zajímavý výstup s asi stokilovým cigošem debilním. Jenže Koláče nejni žáden posera a když šel na ní nasraně s pěstí, tak sice měla prdel staženou na max, ale v duchu hesla: Útokům se neustupuje! si proti němu stoupla se zkříženejma ručkama , hodila provokativně hlavou s výrazem č. 35 s názvem "A co jako vole?" a čekalo že zemře pak mě ta hrouda narvala do vejtahu, já sem na něj řičela, že se uvidíme u polišů a pak ho šel srovnat Brtnik. Měli jsme včera velmi veselé odpoledne
šmankote
cos mi /von ti provedla/provedl?
cernej caj
hodna pani z ubytovani mi termin posune, dovcu mi snad taky daji, tak jdu sondovat jeste info na psi tabor
primáááá
vlk
jak komunikovat
to muším vytisknout čífoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:13
- Nahlásit
vlk
bod č. 6 z tvé tabulky se asi budu muset naučit zpaměti.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:15
- Nahlásit
PetraK
že to je fakt hrouda, řikala sem si, tak tetkon buď humřu, nebo budu mít minimálně fijalovou zmalovanou držku, až mi jí nakouř
příště musíš okolo hodně pobíhat jak ty to umíš ve stylu malá ale divoká a on by to vzdal bo by se nestíhal trefit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:17
- Nahlásit
Fajka
teda napadlo asi ted během 10 minut co sem byla venku
už se na mě chystajíí, hory mé milé
provedl
sem to tetkon vypsala vlkoj
cernej caj
ernej caj mozna radsi zustane inkognito,
co blbneš černý kafe ? takhle to nepořešíš. Je to fajn, že jsou doma milášci - to je každej z těch chlupatejch hajzlíkůch našich. ale když si pořešíš základní věci, bude se vám mnohem líp a uvolněnějš fungovat, věř mi. Já jsem si zrovna dneska notovala, jak je to fajn, když je pes vychovanej (aspoň trochu teda ), když jsem si šla s Ešátorem ráno, on si běžel hezky přede mnou a vedle nás s paní sousedkou z vedlejšího vchodu lomcoval bezhlavě stejně starej bígl a řval na Ešusa tak, jak já včera na toho cikorku - jen tu pěnu u huby jsem neměla . Není toho moc, opravdu stačí malé postupné změny v přístupu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:18
- Nahlásit
Fajka
musíš okolo hodně pobíhat jak ty to umíš ve stylu malá ale divoká
jenže já jsem mu chtěla ukázat že se ho nebojim a tak věrna svému jménu jsem stála jako ta SKÁLA a nehla sem se. Dokud se mnou nemrsknul do toho vejtahu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:24
- Nahlásit
PetraK
jménu jsem stála jako ta SKÁLA a nehla sem se. Dokud se mnou nemrsknul do toho vejtahu
no skála spíš skalka....kámen..kamíneček
|