| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 19:17
- Nahlásit
Fifi
Amen
brut
to jsou jen kecy v kleci...
bo-hu-žel!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:07
- Nahlásit
PetraK
A ted sem prectela toho konika, to je krasny, takovej vek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 21:10
- Nahlásit
vokoun
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 21:42
- Nahlásit
cernej caj
jééé a copá se mu stalo s tím očíčkem?
Véča plyšáků
jelito se dneska nudilo
a pak čekal na večeři
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 22:13
- Nahlásit
cernej caj
krásný psisko ... medvídek jak vyšitý
Fajka
asi budu muset stáhnout fotky z mobilu, aby jsi viděla, co vyvádí Al, když se "nudí" ... to totiž ona nezná... máme opět noru a to tak šikovně, že Brut nemá šanci se tam dostat ... dovedeš si představit, jak je naštvaný?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 22:16
- Nahlásit
brut
fotky z mobilu, aby jsi viděla, co vyvádí Al, když se "nudí
no jasně vymyslí si vlastní program
dovedeš si představit, jak je naštvaný?
jooo tak to dokážu i když nechápu jak to Al provedla?
jako že je tak malá že se tam Brut neposkládá?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 07:07
- Nahlásit
Fajka
máš krásně chlupatý zadky
on to ma dle naseho i utulkovyho veta zrejme jako vrozenou vadu.
brut
diky
tak pani z pecky evidentne nezaskocil zadnej z mych dotazu, tak jdu vyplodit prihlasku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 07:20
- Nahlásit
tak pani z pecky evidentne nezaskocil zadnej z mych dotazu
cernej caj
pani z Pecky je zvyklá uvědom si, že Fajka jede už možná tak po šestý? coo Jani? a Ešuska už je taky nějakej ten pátek profláknutá ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:09
- Nahlásit
Janiii
no to je dobře, páč by si paní jinak fakt ukroutila krk (a samozřejmě sem do přihlášky zapomněla na první pokus přiložit tu přihlášku
a po zvážení nechám muži na hlídání vokouna, páč ten je moc hodnej kromě té strachové agrese a vemu feňuli, páč největší problém je dycky se ženskejma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
to nám krásně mrzne, že jo??
Je tam nádherně, že jo lidijové?A já si můžu s kočičákama zpívat : Kdo a kdo a kdo to je, komu čelist mláááti, kdo a kdo a kdo to je, kdo mi život zkráááátí!! Nějaká čubajzna zajímací hárá, takže máme doma debila a ne psa. Tedy takhle, doma ne, doma je normální, ale venku je za debila, abych byla přesnější . jo!! a mám dvě megaobří igelitky sušenýho pečiva, takže dneska bude zas v polích roznášková služba
Janiii
vědom si, že Fajka jede už možná tak po šestý? coo Jani? a Ešuska už je taky nějakej ten pátek profláknutá .
ty vole, vona je nehorázně drzááááááááááá!! Seš sice dost daleko, jo, ale nezapomeň, že už se jen párkrát vyspíme a sejdeme se na Pecce. Aby to pak nebyla pecka
cernej caj
do přihlášky zapomněla na první pokus přiložit tu přihlášku
NE-VO-PI-SUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajka
elito se dneska nudilo
Pracant je to!
cernej caj
jéé vokoun je vzhlednej!! nevezmeš ho? však s ním nemusíš cvičákovat, jen by si tak coural ve volném čase. Psům čas od času taková velká psí společnost prospěje - a to hovořím jako majitelka psa, který do psí společnosti až tak nemusí, nicméně tohle si užívá (a i se při tom obrušuje )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:51
- Nahlásit
vona je nehorázně drzááááááááááá!! Seš sice dost daleko, jo, ale nezapomeň, že už se jen párkrát vyspíme a sejdeme se na Pecce. Aby to pak nebyla pecka
chceš snad vyhrožovat, že si od Fajkýšový pučíš extravelkej kachl na pingpong???
páč by si paní jinak fakt ukroutila krk
cernej caj
dobřeee, abych v tom nenechala holky samotný - pani vydrží hodně, páč jinak by to nemohla bejt moje maminka žeááno jsem jí trénovala od útlého mládí, neřkuli dětství
a navíc je to pánčtelka, ty maj nervy ze železa (a opět mi to nedá, že je zvyklá, páč měla ve školce i tady pani Fajkýšovou )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK Nějaká čubajzna zajímací hárá, takže máme doma debila a ne psa
tak s vokounem teda uvidím, přiveze nás muž rovnou z dovolený, tak když tak jen doplatím za necvičícího psa, ale kdybych měla jet dom vlakem/busem, tak to by bylo tóčo s oběma, to bych asi nepřežila. Můžu ale říct, ale co sme byli v herolticích (cca 30 psů, tady chápu 60), tak z toho byl v prdeli hodně, to sme byli rádi, že sedí a pozoruje bez vzpouzení z 5ti metrů... leda možná v tu středu, jak pak přijedem, kdyby se našla skupinka hodných feneček, tak na očmuchání, ať z toho má aspoň něco
edit:
Janiii
jsem jí trénovala od útlého mládí, neřkuli dětství
a navíc je to pánčtelka, ty maj nervy ze železa (a opět mi to nedá, že je zvyklá, páč měla ve školce i tady pani Fajkýšovou tak to tu pani z pecky evidentne neprekvapi uz nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
chceš snad vyhrožovat, že si od Fajkýšový pučíš extravelkej kachl na pingpong??
na to , abych Tě zbušila nepotřebuju pingpongovej kachlik, drzoto drzá!! A že by ses taky přiznala, žes tehdá vůbec neposlala přihlášku, třeba, co??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:58
- Nahlásit
cernej caj
to sme byli rádi, že sedí a pozoruje bez vzpouzení z 5ti metrů...
no však. pak by se postupně ta vzdálenost mohla zkracovat -když by ostatní cvičili, může si sedět a pozorovat v klidu. Jako nechci našeptávat , to ne , já jen že takováhle akce je ideálka a měla bys na to několik dní, vždycky dopo+odpo chvilinku... o malých skupinkách se pochopitelně dá domluvit.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:01
- Nahlásit
A že by ses taky přiznala, žes tehdá vůbec neposlala přihlášku, třeba, co??
PetraK
víš jak se to řiká vo tý kovářový kobyle jo?
letos ji mám v plánu opět neposlat - bych mohla maminku vyděsit, že jsem vzorná!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:05
- Nahlásit
Janiii
ych mohla maminku vyděsit, že jsem vzorná!!
ona i tak bude mít evidentně s náma všema dost o zábavu postaráno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:15
- Nahlásit
PetraK
-když by ostatní cvičili, může si sedět a pozorovat v klidu. Jako nechci našeptávat , to ne
jenze ja nevim, jak bych to zkoulovala s fenou, spis bych to asi potrebovala nejdriv nejak naucit i sebe, odhadnout spravne situaci, jak a kdy reagovat... prece jen kdyz pak nekde janci oba, je to pro me dost slozitejsi situace a budu rada, kdyz se naucim nejak rozumne treba zvladat/pracovat s jednim. hlavne 2 psy sou pak casto problem treba do autobusu, ze bych se ani nemusela dostat dom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:26
- Nahlásit
cernej caj
hlavne 2 psy sou pak casto problem treba do autobusu, ze bych se ani nemusela dostat dom
pravda, to je fakt a tohle taky:
enze ja nevim, jak bych to zkoulovala s fenou, spis bych to asi potrebovala nejdriv nejak naucit i sebe, odhadnout spravne situaci, jak a kdy reagovat...
tož leda by tam s tebou zvostal i mužik. Hásky by se válel - a je tam fakt moc hezky i v těsném okolí, tři minuty rybník, tábor u lesa, takže by si klidně mohl jít i na chvilku bez námahy do přírody. No a jednou za dopo a jednou za odpo by vzal Vokouna a šel by si s nim sednout na chvilinku na čumendu kousek od cvičících. Nedělal by vůbec nic, jen by prostě seděli a čumákovali anechali pracovat čas za ně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:32
- Nahlásit
PetraK
muz o tom vazne zvazoval vcera ale nakonec vzhledem k faktu, ze tak dlouho dovolenou zrejme nedostane (1.5-8.5 mame jeste klasika jarni spoludovcu) tak sme to prodiskutovali a rozhodli se takhle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:50
- Nahlásit
cernej caj
muz o tom vazne zvazoval vcera
je hoodnej.
tak sme to prodiskutovali a rozhodli se takhle.
však jasně, taky uvidíte, jak se vám ta bude líbit a příště už se budete rozhodovat konkrétněji.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:56
- Nahlásit
PetraK
jj, presne tak. Zase kdyz clovek uz ma nejakuo akci, na kterou se vraci kazdy rok rad, tak uz zase podle toho kalkuluje s ostatnima terminama.
ted mi psal kamos, ze od nej utekla jeho tehotna pritelkyne, zrejme z duvodu, ze se ji hodilo ze ji otehotnel a on ji bude calovat na dite
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:57
- Nahlásit
cernej caj
ze od nej utekla jeho tehotna pritelkyne, zrejme z duvodu, ze se ji hodilo ze ji otehotnel a on ji bude calovat na dite
eejch?? a jak dlouho spolu byli? Nemůže to být od ní nějakej těhotenskej zkrat??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 10:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
to sem se ptala taky, ale prej mluvil s jejima rodicema a prej nikdo z nich neveri, ze se vrati nevim, dlouho ne, asi 6 mesicu... ale i tak teda, z miminka byl fakt nadsenej, hlavne co mu pred vanoci necekane zemrela segra, tak aspon neco pozitivniho... ja teda nevim, jaky zkraty muzou mit tehotny, od vcera vecera mam ze vsech stran jen jobovky
edit: ja se zapomela zeptat, jestli musime kupovat polostahovak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 10:21
- Nahlásit
cernej caj
, ale prej mluvil s jejima rodicema a prej nikdo z nich neveri, ze se vrati nevim, dlouho ne, asi 6 mesicu.
no hezký.
když ono ale za šest měsíců člověk moc nepozná, ešivá ten člověk s kterým žije je ten úplně správnej. Na druhou stranu, vlastně, někdy se to nepozná ani za pět let, když si vzpomenu na svou kamarádku. ach jo.
jobovky
jo. já se teď právě dozvěděla, že socka a zdravotní prej mají díru v mých platbách za dobu 98-2003 zastavil se ve mě budík a budu doufat, že to je nějakej renonc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 10:28
- Nahlásit
PetraK
jojo, obcas to nepoznas ani za 5 let...
socka a zdravotní prej mají díru v mých platbách za dobu 98-2003
WTF?? hele a ses sama na sebe nebo zamestnana na plnej uvazek? to by pak byla chyba zamestnavatele, protoze ty ses chranena pracovni smlouvou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 10:58
- Nahlásit
cernej caj
nebo zamestnana na plnej uvazek? to by pak byla chyba zamestnavatele, protoze ty ses chranena pracovni smlouvou...
zaměstnanec jsem. ale je mi šoufl od žaludka teda. Teď jsem si prověřila že to tam opravdu nemají. Prověřila jsem i VZP a tam je to snad čistý, paní mi to zkontrolovala, ještě si zajdu pro jistotu pro výpis. A posílám doporůčo dopis na firmu, ať obratem pošlou evidenční listy na ČSSZ a kopii mě, s tím, že tenhle můj dopis posílám v kopii i na ČSSZ.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 11:09
- Nahlásit
PetraK
zaměstnanec jsem. ale je mi šoufl od žaludka teda.
tak to se nedivim, drzim palce, at se to vyridi, vysvetli, firma doplati...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 11:47
- Nahlásit
cernej caj
dík. jsem z toho kapek hyn. brrr.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 12:50
- Nahlásit
tak sem odeslala jeste dotaz na ten polostahovak... no uvidime, pac jinak nevim, k cemu bych ho mela.
PetraK
no z toho sou stresy hrozny, ale zase mozna lepsi, ze se na to prislo ted, nez co kdybys to resila za dalsich x let, az bys treba potrebovala cerpat nejaky pojisteni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 13:01
- Nahlásit
cernej caj
le zase mozna lepsi, ze se na to prislo ted, nez co kdybys to resila za dalsich x let, az bys treba potrebovala cerpat nejaky pojisteni
to určo jo, mám šanci to začít řešit, jen sem i stahuje žaludek nad tím, že udělali-li oni podvod a já se s nima budu muset dohadovat... náš neprávní stát může dopustit cokoliv.
este dotaz na ten polostahovak..
jakej polostahovák, kam, co?
|