Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 00:28 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
má chudák hladovku co?
no jo, má chudáček.

jen příjemně křůpe
ech! to víš my citlifky ale uznávám, že dneska to není tak zlý, jen já jsem nějaká ne ve své kůži dneska.

tak jsem ještě v plodné spolupráci se skorokoucourem navěšela prádlo, já pověsím, on sundá.... a jdu se svalit. jsem zvědavo, kolik nočních vycházek náš nebožáky dnes čeká.

edit- něco pochápnnu a něco mi zvostane

kupříkladu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 00:31
- Nahlásit

Vero
chudáček

co si to zas pořídil chudera?

citlifky

přiznávám, že dneska ani Ešus nechtěl - na rozdíl od mé maličkosti - býti venku,ale přičítám to postarší -leč hárající pudlic aprikotici -kterážto jej upoutala hned na počátku prochajdy /ale to nevylučuje, že mu nebyla zima /

lik nočních vycházek náš nebožáky dnes čeká.

snad to bude dobrý,držím palce

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 00:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero
kupříkladu

tak kupříkladu zde první sloka básně Viva Andromeda

ln blanker Rijstung steht mein Heer
von ach zehntausend lllusionen
geziert mit Bándern und mit Fáhnchen
ich selbst Pilot auf weiBem Pferd
bin Pionier im Morgenrot
nicht wissen was der Horizont
da meine Flotte wartet auf Signal
das ich wohl gebe wenn es Zeit
zu schmáhen die Bedránger

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 00:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

info

Kaufland a Tesco stáhly polské cukrovinky s jedem na potkany

http://www.novinky.cz/ekonomika/291370-kaufland-a- tesco-stahly-polske-cukrovinky-s-jedem-na-potkany. html

ty vole, voni si nedaj pokoj, Pšonci podvodnický!!!!!!!! nekupuju zásadně nic co je made in Poland a Čajna
edit - omlouvám se vlkoj, který s nima nemá špatný zkusenosti ale já jaksi od dob dávných, kdy šmelili a neváhali okrást, vím, že se jim nedá moc věřit a zkušenosti z dneška mi to potvrzují.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
vím, že se jim nedá moc věřit
kupuju polskej balenej sejra Krolevski. Už několik let od stejný firmy (je to prakticky jedinej polskej výrobek, kterej vědomě kupuju). Včera jsem se o tom bavila s mamčou a četla jsem si složení:
mléko
jedlá sůl
...

Myslíte, že mohou používat i posypovou, ale musí to označit na výrobku?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:18
- Nahlásit

Rumštajn zmrzlej až na vjěky věkůch amen!
Sem přimrzla ke klice sem uplně největší pechfogl na světě! se těch klik už nezbavim

Jo a sněží ještě k tomu

PetraK
tve, todle už je trojka
šiš tak ve trojce nooooooooo

Sem včéra u voleb natrefila na Janii pravýho tatínka...mě předběh a dělal tam přede mnou dav boco... nestihla sem vodvolit v limitu 20 vteřin chudák chrastil papírama za plentou jak kdyby ještě nebyl rozhodlej sem ho chtěla trochek poškorpit ale pak sem si to rozmyslela aby mě komise nevyvedla na rušení volebního klidu a morálky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:45
- Nahlásit

Vero
tak snad mu bude brzo lip, chudak

vcera kolem poledne sem objednala, protoze psali ze od 28.maj dovcu a jeste odpoledne mi prislasms od posty, ze uz maj balik prevzatej.To sem teda byla prekvapena velmi tou rychlosti

tak dneska poradne oblikat, ma tam byt vetsi zima nez vcera a kdo byl v noci venku, tomu patri neskutecny obdiv, kdyz nekde namerili aj - 30

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:47
- Nahlásit

PetraK
první sloka básně Viva Andromed

tož pán je vojáckej co ti nejni jasnačka? on holt kvůli jinotajnosti místama utíká z větné stavby... si to čék musí domyslet sám asi

cernej caj

kdo byl v noci venku, tomu patri neskutecny obdiv,

smajlík hrdě se bijící v prsou. ale klepala jsem se pak v posteli dost dlouho.

buldozér už je v pohodě, nakonec v noci tvrdě usnul, zapomněl, že je mu blbě, a zatím si nevzpomněl už

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 11:54
- Nahlásit

Sem včéra u voleb natrefila na Janii pravýho tatínka...mě předběh
Fajka
jsem ráda, že mam přehled o volbách ve své rodné vsi klidně jsi měla zahalekat, myslim, že by to vaše volební komise unesla taky jsem kdysi zasedala v komisi eště pořád je to v tom strašným výčepu??

já byla volit na voličský průkaz, páč jaksi tady nemam trvalé bydlisko. hledala jsem volební místnost a našla!! v sále v sokolovně, kam jsme chodili v létě na zahrádku do hospůdky to se mi dobře volilo

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 11:56
- Nahlásit

a jinak tu moc nemrzne, slabých -5, já sedim doma v teple a na vejcích - jako velikonočních

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 15:34
- Nahlásit

Těší mě, že jsme si aspoň presidenta vybrali sami a s docela slušnou volební účastí
Pošlu mu na oslavu moooc dobrý sušenčičky. Z Polska

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 16:45
- Nahlásit

první tisková konference - no comment

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 16:49
- Nahlásit

hmmm jednoho nabubřelýho kokota vyměníme za druhýho ještě víc nafoukanýho kokota ach joo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:04
- Nahlásit

Fajka
sproste slovo u tebe? a hned nadvakrate?
Ja pouzila takove kratsi, udernejsi, od "z"...

A jinak teda "potes panbuh".

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:12
- Nahlásit

jediný, z čemu jsme se zasmáli, byly "softwarový" kuličky - místo airsoftových
až pozuráží půlku evropský unie svými "vtípky" a chytrými řečmi, to bude teprve veselo ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Janiii
Jj, ty se mu povedly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 19:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

To jsou konečně krásný teploty mrzlo až mě praštilo, sněžilo - výlet do Nouzova se velmi vydařil, cestou jsem potkala svého kolegu a spolužáka germanistu . Dobře jsme se nadlábli. Ovšem návrat k rodinému krbu způsobil, že po zapnutí tydlevíze se mi chce opět zvracet, fuj, ble, ble, ble, je to hnus velebnosti. A já budu pět let bez prezidenta. Páč tohle arogantní a hulvátský zjevení za prezidenta nikdy považovat nebudu.

Jo a myslím, že Pecky je nám třeba jako soli, neb při příchodu do hospůdky jsme museli projít v chodbě natěsnačku kolem černýho labradůra a Ešus byl celej zpovykanej.

Fajka

si neumrzla jo? My pro letošek evidentně prošvihli tu krásnou teplotu na Jizerce
A váš kraj je mi zase po volbách o něco bližší .up:

Vero
co ti nejni jasnačka? on holt kvůli jinotajnosti místama utíká z větné stavby... si to čék musí domyslet sám asi

tetkon už úplně šécko, páč sem si to debil neuložila takže si začnu hásky znova -

edit - jak je pacošovi Poserónovi? už lepší?

Janiii
byly "softwarový" kuličky - místo airsoftových

ešče moch říct venušiny kuličky

kachna_
že mohou používat i posypovou, ale musí to označit na výrobku?

voni? cokoliv

cernej caj
kdo byl v noci venku, tomu patri neskutecny obdiv, kdyz nekde namerili aj - 30

taky se biju hrdě v hrudní košíček, dali jsme si s Ešátorem procházečku a moc se mi líbilo, jak krásně jiskřil sníh.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:04
- Nahlásit

PetraK
To jsou konečně krásný teploty

A já budu pět let bez prezidenta.
Ijá, ja ja.
ešče moch říct venušiny kuličky
Never say never, esli nasere vic zenskejch... To by byl atentat, panecku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:16
- Nahlásit

Fifi
no ale fakt dneska bylo fajn.

tu jsme si dnes pochodovali, srnkám něco pečiva zanesli a čokla krásně aportky do a ze strání utavili. Nachazí se vyvalen na pelechu, oči v sloup a chrápe až se vchodový dveře klepou

Ijá, ja ja.

smutná realita

Never say never, esli nasere vic zenskejch... To by byl atentat, panecku.

dem si koupit munici ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:32
- Nahlásit

PetraK
dem si koupit munici ?
Tak do brezna casu dost, ale za myslenku to stoji.

a čokla krásně aportky do a ze strání utavili.
A lechtalas ho nebo si na nej dlouze klidne hluboce hovorila, aby pustil? Pardon, to se nedalo uz, priste budu drzet tlamu.

no ale fakt dneska bylo fajn.
Byla kosa jak ve chlupech polarniho medveda! Aspon sem stihla poupravit pekne v teple perdelice, protisnehovy upravy provest a kozisky protrimovat, Kremyl, aby nebyl skodnej, musel byt terminatorem tez prohraban (navic ma strzenej drap, kretenka). Takze taky cinorody odpuldne, este ted psikam dojetim nad chlupama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:48
- Nahlásit

Fifi

Tak do brezna casu dost, ale za myslenku to stoji.

no , máme čas se dát do houfu

lechtalas ho nebo si na nej dlouze klidne hluboce hovorila, aby pustil

to se má? o něco jsem přišla?
já mám svoumetodu. Když má představu, že začne kravit a stojí nad nataženou dlaní pomrkává a s výrazem ahááá-hahá! a čeká co já na to /u povelu přines to nedělá, to letí, donese, předsedne, kraví jen takhle při hře, kdy povely nedávám a je to v podstatě na něm, jak se bude hra vyvíjet/ . Tož se otočím, hru ukončím. A vono mu to pěkně obratem docvakne,že kravením se nikam nedostaneme a že když chce ten tenisák honit, bude se muset přizpůsobit

Byla kosa jak ve chlupech polarniho medveda!

ále to nene, teda. My vyrazili v jednu a vrátili se v šest. Nikde nikdo. Jen na začátku Unhoště, kdy HOšíček doufal, že procházející starý pán mu kuva do toho tenisáka kopne, aby mohl vyrazit .
Jo a zase nemohl rozdejchat, že bychom měli nechat v lese plnou igelitku pečiva! Chápete to? Sem prej úplně blbá, hrozně mrhám matryjálem a musíme se tam bezpodmínečně vrátit, posbírat to a vzít to domů . Byl roztomilej, jak tam posmutněle stál nad tou hromadou a nevěřil vlastním vočím, že má jako vodejít, dvakrát se mě snažil přesvědčit, že bychom se měli vrátit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:50
- Nahlásit

Vero
buldozér už je v pohodě, nakonec v noci tvrdě usnul, zapomněl, že je mu blbě,
tak to je dobre

kachna_Pošlu mu na oslavu moooc dobrý sušenčičky. Z Polska

ja sem si dnes koupila stopovacku, ze prece jen zkusim u nas v polich trenovat to privolani, ale premyslim, jestli bych nezkusila misto noveho povelu spis treba ucit na pistalku, ale to zase aby ji mel clovek porad u sebe... nevim. Ale na pistalku nemuzu foukat jinak kdyz su ve stresu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:58
- Nahlásit

cernej caj
Ale na pistalku nemuzu foukat jinak kdyz su ve stresu

přesně tak! I když VerčaZ kdysi říkala, že je typ člověka, kterej je schopnej hystericky i pískat na píšťalku

To je velmi dobrá volba, píšťalička - doporučuju. Vymysli si nějakej signál /já mám krátký+dlouhý písknutí/

tu stopku měj v ruce jo? nenech jí courat po zemi, jdi trénovat, až budou psi vyvenčeni, vyběháni. Vždy jednotlivě, ať máš možnost včas reagovat. Plus začni trénovat to přivolání na vodítku v běžném provozu, kdy si pesani pak zvyknout, že to je bezva hra, která jim sype pamlsky a mají tvou pozornost.

Vero
buldozér už je v pohodě, nakonec v noci tvrdě usnul, zapomněl, že je mu blbě

jej hele, já to překoukla no tak to je ale velmi dobře .up:

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:00
- Nahlásit

PetraK
to se má? o něco jsem přišla?
Ja nevim, ale asi mas ten povel pust, tak nemusis nic resit.
Byl roztomilej, jak tam posmutněle stál nad tou hromadou a nevěřil vlastním vočím, že má jako vodejít,
Ho uplne vidim, pipinu zoufalou!
no , máme čas se dát do houfu
Spis hejna? Tak to sme uz jiste sledovany, coby pofiderni bunka softwarova, od ted se bude hlidat nakup kulicek pres net a jak se nekde vyskytne nadmerny zajem, bude cesta prezidenta usmernena do jinych oblasti po CR....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:09
- Nahlásit

Fifi
, tak nemusis nic resit

tak to su rád. . mi se na tomhle líbí, jak si to ten pes sešrotuje v makovici sám a pak teda když si to vyhodnotí, dojde k tomu, že - "to bych byl blbej!"

pipinu zoufalou!

ano to je naprosto přesný výraz vypadal jak přerostelj mops, jak měl vykulený voči

Tak to sme uz jiste sledovany, coby pofiderni bunka softwarova, od ted se bude hlidat nakup kulicek pres net a jak se nekde vyskytne nadmerny zajem, bude cesta prezidenta usmernena do jinych oblasti po CR....
já sem dycky byla pofidérní,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:10
- Nahlásit

PetraK
To je velmi dobrá volba, píšťalička - doporučuju. Vymysli si nějakej signál /já mám krátký+dlouhý písknutí/ to jo, to sem si rikala, aby treba jednopisk pak nemeli vsichni,vymyslela sem kratky + dlouhy jako "ke mneeeeee" a ted mam pocit, ze je asi uplne jedno jak to bude, protoze to budou mit beztak vsichni okolo stejny

jojo, planuju ze vemu jen po jendom.S tim mit ji v ruce mas na mysli nemit volny konec nebo ji mit porad proplou mezi mnou a psem? dneska mam asi delsi vedeni. Volnej konec mit nechci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:40
- Nahlásit

cernej caj
Pistalka je fajna, jen bacha, at ti k ni neprimrzne huba, docela to boli pak..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:46
- Nahlásit

cernej caj
,vymyslela sem kratky + dlouhy jako "ke mneeeeee" a ted mam pocit, ze je asi uplne jedno jak to bude, protoze to budou mit beztak vsichni okolo stejny

neboj- oni to rozliší, stejně jako rozliší Ešus, kdy pískám já, kdy píská Brtnik

mas na mysli nemit volny konec

takhle. Prostě abys jí nenechávala courat po zemi, jak se někdy doporučuje, tak nemáš psa 100% pod kontrolou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:48
- Nahlásit

Fifi
, jen bacha, at ti k ni neprimrzne huba, docela to boli pak..

pravda, ale i tak, jsem věrná svý stoletý kovový píšťalce šroubovací. Mimochodem černý kafe, pokud budeš kupovat taky tuhle kovovou, šroubovací, tak až si jí vyladíš, ať ti ju utáhne mužik kleštěma. Brtnik tak učinil a už nikdá se mi nestalo, že bych půlku ztratila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 22:00
- Nahlásit

PetraK
A tady se cernej caj chysta k jakymu kroku, odvaznymu, kdyz poridila stopovacku? Sem vas fakt nedocitala, prosim vycuc?

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání