Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:37 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
kachna_

a vlk a Fajfka

díkujůůůůůůů

Fifi
tez vsechno, i hlavobol
ach jó, zas fšecko čék mít nemusí a nemá! tak ať je to rychle fuč.

to asi se láme pičasí, že choděj hlavoboly po lidech, a přichází pomalu to opeklení.

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:39
- Nahlásit

Fifi
mam tez vsechno, i hlavobol uz, hec
já jsem už ok, ale ráno jsem byla krapet vyděšená, páč mě k tý hlavě děsně bolelo levý ucho ale už se to zdá bejt lepší, tak snad to zvládnu bez pochůzek po doktorech ...

a všem študujícím též gratulace!!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:39
- Nahlásit

Fajka
anděl, to mi eště nikdo neřek

a ještě máj na hrbu celou rooodinu
tak to má naše královna kachna_, ještě s dětma bych to už nedávala.

černý kafe
myslis s tim buldozerem na Hrad
ty seš taky blpka žejo

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:50
- Nahlásit

Janiii
už ok, ale ráno jsem byla krapet vyděšená, páč mě k tý hlavě děsně bolelo levý ucho
jééje ale ono taky ten teplotní skok je a bude ještě hustej

Vero
to víš...tě osobně neznám tak si to ještě můžu dovolit

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:53
- Nahlásit

no když už se tu gratuluje tak Yumišátko má dneska tři roky....

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:56
- Nahlásit

Fajka
ale ono taky ten teplotní skok je a bude ještě hustej
Si myslim, jsem rada, ze mi lebza mirne tresti ted, az se otepli o dalsich deset, budu v pohode.
Vero
Zrovna davaj na dvojce padlyho andela, zajimavej dokument..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 20:58
- Nahlásit

Vero
myslis s tim buldozerem na Hrad
ty seš taky blpka žejo

ale to se podbizelo samo

ja bych to treba nedala ani pri praci (on teda pokus byl, dokonce 2x a ani jeden uspesnej takze podle me patri obdiv aj tem co studujou s detma, aj tem co studujou pri praci, protoze ono je to casto dost narocny i kdyz maj lidi jen tu skolu bez dalsich veci...

vlk
gratulace, je roztomila

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 21:00
- Nahlásit

vlk
když už se tu gratuluje tak Yumišátko má dneska tři roky....
uuuuuuuuuuuuuuuž???? dyk to může bejt tak nanejvýš půl roku co sis jí přinesla domu

gráááátulujeme a posíláme extra vybarvenýho kámoše na hraní

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 21:02
- Nahlásit

Fajka
posíláme extra vybarvenýho kámoše na hraní
zvláštní ale moc pěkný....snad jí ho Ašopes nesežere....

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 21:04
- Nahlásit

vlk
tak všééécko nejlepšííí

Fifi
Člen
- Nahlásit

vlk
Yummi vse NEEEEJ! A velky blemcos od Kremyla, pres celou hlavu, presne tak, aby ji to vadilo ci znechutilo.

Fajka
Člen
- Nahlásit

vlk
snad jí ho Ašopes nesežere
tedle bude rychlej tak ho nedohoní

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 21:21
- Nahlásit

Fifi
A velky blemcos od Kremyla, pres celou hlavu, presne tak, aby ji to vadilo ci znechutilo
Yumču jen tak nějaký blemcoš nerozhází, je zvyklá, že Ašok ji nageluje vod uší až po špičku ocásku....

Fajka
tedle bude rychlej tak ho nedohoní
ač Ašopes nevypadá, je teda po čertech rychlej zatím....

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 22:28
- Nahlásit

vlk

moc krásné šibátko!

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 07:40
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek,
důrazně žádám tu šílenou vánici co tu momentálně panuje aby si zůstala někde FBrně a nebo se zastavila u Prahé...
nemám čas si tu hrát s lopatou na technický služby

Konec hlášení z hor!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 07:47
- Nahlásit

Fajka
F Brně žádná není a ideálně aby to tak zůstalo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 08:04
- Nahlásit

Fajka
V Prahé leje.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 08:07
- Nahlásit

Maya
cernej caj

Tak jedna vánice se u Brna teda skrejvá a Ešuska má mínus bo se nestará vo sních no tak si to tam děfčata vemte! Máte službu dyž tu ty dvě nejsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 08:21
- Nahlásit

Fajka
ak jedna vánice se u Brna teda skrejvá
nestraš

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 09:24
- Nahlásit

Fajka
My v Prahé ty věci z východu nechceme. K nám jde ze západu něco co vypadá jako sluníčko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 10:36
- Nahlásit

Fajka
tys to na nás poslala, venku už chumelí jak svina

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 10:52
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že máme ze dvou třetin přestěhovaný obývák ... zbytek je už spíš o doladění a úklidu. Ani si nedovedete představit, jakou mám radost a jak mi bolí celý člověk.

Jinak včera plesnifcííí vyfasovali protibleší Bio obojky a Svinííííí SOS obojek... tak doufám, že to bílý stvoření konečně bude bez blech. Nevím jak to dělá, ale snad si je chová jako mazlíčky, protože přes všechny zásahy, dezinfekce,koupání, vyčesávání, kapky za krk atd je má stále ... sice jen jednu dvě, ale má

Ovšem počasí, co nastalo je hnus velikánský!!! nejen, že je všude kvanta bahna, místama to klouže, ale ještě ke všemu je tak vlhko, že se mi blbě dýchá... do toho jsou plesnifcííí z procházky zabahněný a mokrý, nikde si nemůžou pořádně lehnout ( myslím venku), protože jsou hned nacucaný vodou a pak pořádně uschnou až doma, kde nedělá člověk nic jinýho než neustále vytírá ...blééééé

Kachna a Vero letí k vám velikáááánská gratulace za zvládnutí všech záludností zkoušek jste holky šikulky !! ... teda kachna o něco větší, páč se dvěma prckama je to horší, ale to nic nemění na tom, že držíme palce do dalšího semestru oběma

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 10:54
- Nahlásit

cernej caj
nestraš
nestrašim , včeéra jí bolela hlava

tys to na nás poslala, venku už chumelí jak svina
bingo !

Maya
My v Prahé ty věci z východu nechceme. K nám jde ze západu něco co vypadá jako sluníčko
to si domluf s Ešuskou

jak to že už druhej den nezatopila?

brut
máme ze dvou třetin přestěhovaný obývák ... zbytek je už spíš o doladění a úklidu. Ani si nedovedete představit, jakou mám radost a jak mi bolí celý člověk
juuu se mááááš! my nejsme schopný se dostat k tomu aby se doladila koopelka krz práci

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 10:57
- Nahlásit

vlk
Yumišátko má dneska tři roky
velikánská gratulace!!!!!! Hodně zdravíčka, pohodičky, dobrůtek a hláááávně spoustu procházek a lumpáren přejeme Yumišátku ... už je z ní velká holka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:09
- Nahlásit

brutHlásím, že máme ze dvou třetin přestěhovaný obývá
sikovna

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:15
- Nahlásit

důrazně žádám tu šílenou vánici co tu momentálně panuje aby si zůstala někde FBrně
F Brně žádná není
Tak jedna vánice se u Brna teda skrejvá

jako všecko vidim a nikde se neskrejvám, jsem vám chtěla říct a zas tak šílená nejsem, nebo jóóóóóó??
tady na kraji Brna taky trochu zachumelilo, ale už nechumelí, tak si Fajka laskavě taky sjednej pořádek!!!

apropóoo, přichumelim si to v pátek na sever, tak bacha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:19
- Nahlásit

Janiii
ty prebyvas ve statlu? tak to je super ja cekam od patku, kdy sem poslala prihlasku na pecku netrpelive na mail od te pani, co je zvykla na vsecko, ale v ramci hesla at se zbytecne nestresuju se teda nestresuju a jeste pockam

neexistuje nejaka protistresova terapie?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:20
- Nahlásit

Fajka
juuu se mááááš! my nejsme schopný se dostat k tomu aby se doladila koopelka
až přijedete, tak jsem zvědavá, co tomu řekneš.... Mladá prohlásila, že to u nás vypadá jak na Husitský fakultě v knihovně a to netuší, že sem ještě přijde jedna knihovna a do ní zbytek knížek, které se povalují všude možně
Na to, abych řekla, že máme obývák podle mých představ, by se musela udělat hlavně podlaha a na tu holt zatím nejsou finance Ale snad jsme zabránili vlhku a plísni, kvůli ktrým jsme to dělali .....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:28
- Nahlásit

brut
zbavit se plisne je dulezity!

my mame v obyvaku novou podlahu, elektriku, vymalovany zdi... chybi jen parapet. a co tam bydli?
tohle

protoze v tom pokoji, kde mame pod drevenyma prknama hlinu, par prken je vytrhanych kvuli trubkam od topeni, vymrzla nam zed a tahne tam, tam by te to te citlive elektronice nedelalo dobre tak tam musim spat ja

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:32
- Nahlásit

ty prebyvas ve statlu?
já jsem taková všudezdejší tu bydlim pár let na severu, tu pár let ve středních čechách, teď jsem moravanda ... ve štatlu jen pracuju, jinak bydlikuju právě v těch Šlapkách, kde pudeš toho Vlka, proto mě to zaujalo
ja cekam od patku, kdy sem poslala prihlasku na pecku netrpelive na mail od te pani, co je zvykla na vsecko
a ty ses eště na něco ptala? jestli na ten obojek, tak to bych neřešila máš máš, nemáš nemáš ... ono to co má mít člověk s sebou, je spíš takový poradní ... polostahovák píšem, protože se nám stalo, že přijel někdo se psem, kterej když byl nesvůj, tak se vyvlíknul z klasickýho obojku a půl hodiny ho x lidí "nahánělo", protože panička mu byla úúúúplně buřt ... pak taky první rok přijela paní, jejíž pejsáček když se rozeběh za jiným "kámošem" přerval ji plastovou sponu na obyč. obojku ... takže je fajn, pokud má páníček i záložní řešení

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání