Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 22:02
- Nahlásit

Fifi
tak to doufam, ze ji najdu, az se otepli

zatim sem nasla akorat klikr, kterej se tu vali uz skoro 3 roky a jeste sem na nej nenarazila kdyz jswm ho hledala

PetraK
takovou kovovou sroubovaci sem presne mela, tak jestli ju najdu, tak provedu ono to asi neni nic moc kupovat kazdou chvilu novy... jestli je to stejne vydrzny jak sroubovaci adresare...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 23:09
- Nahlásit

Fifi
cernej caj chysta k jakymu kroku, odvaznymu
že by pořešila přivolání a zvěřinu

cernej caj
sem presne mela, tak jestli ju najdu, tak provedu ono to asi neni nic moc kupovat kazdou chvilu novy...
přesně tak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 11:02
- Nahlásit

Fifi
jojo, cernej caj bude trenovat privolani, protoze kdyz je v dosahu vzrusujici vec /bezec,kolo,zver/ tak ma amok. A na druhou stranu to asi dovoli psisku se vic probehnout, protoze u nas se z voditka poustet uz nesmi

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 17:10
- Nahlásit

Fifi
sproste slovo u tebe? a hned nadvakrate?
no jo no...todle už se ani jináč nazvat nedá
ach jo
ale byla sem celkem překvapená jak vypadalo hlasování konkrétně v naší obci.. je krásně vidět jak záleželo doslova na každým hlase..

http://www.volby.cz/pls/prez2013/pe311?xjazyk=CZ&x numnuts=5102&xobec=563749&xokrsek=4

PetraK
A váš kraj je mi zase po volbách o něco bližší .up:
ooo díky..

si neumrzla jo? My pro letošek evidentně prošvihli tu krásnou teplotu na Jizerce
no skoro jo, včera sem byla fakt hodně dloho venku a měla sem pocit že jedinej způsob jak rozmrznout bude dyž sama seba přiložim do krbovek

Dneska jsme se jééélitem učili tvořit krátery na běžecké trati... jeden se nám povedl vopravdu hezkej a velkej sem nějak nestihla včas přizatočit když jsme se řítili z kopce .....ještě ted mě bolí zadek

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 17:41
- Nahlásit

cernej caj
Tak drzim palce, at se zadari.
Fajka
no jo no...todle už se ani jináč nazvat nedá
Mne slo vcera trimovani u volebniho studia taky nezvykle od ruky.
A jehee, sem nacihla k tobe a koukam, ze kralovna se umi rozhybat. Jen se divim, ze sasek ten tenisak nespolkne.
Hezky se na to koukalo, vidim prvne si Faju hrat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 17:47
- Nahlásit

Fifi
Mne slo vcera trimovani u volebniho studia taky nezvykle od ruky
zbylo na nich něco nebo dopadly takhle?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 18:02
- Nahlásit

kachna_
Neboj, zbylo, ale musela sem se hlidat. Ag je uz starsi pani, doplesata sem ji tudiz v sibirskych mrazech neskubala. ;)

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 19:28
- Nahlásit

krásný večer..... právě jsme se vrátili z výletíku na Radhošť.... šiby jsou naprosto zničeny....i nezmar Kvijová chrápe s hlavou v nedožrané misce....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 19:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Sněžííííí

Fifi
slo vcera trimovani u volebniho studia taky nezvykle od ruky.
šmarjá neboháááá Aguškáááááá

jehee, sem nacihla k tobe a koukam, ze kralovna se umi rozhybat. Jen se divim, ze sasek ten tenisak nespolkne.
jooo jelitu to jde fakt dost dobře jí rozpohybovat

Hezky se na to koukalo, vidim prvne si Faju hrat
oni už takhle řádí dlouho jen na natočení nebyli lidi nebo čas

kachna_
zbylo na nich něco nebo dopadly takhle

šiby jsou naprosto zničeny....i nezmar Kvijová chrápe s hlavou v nedožrané misce....
tak to musel bejt Piňda hodně hotovej když nedošel doluxovat

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:01
- Nahlásit

Fajka
tak to musel bejt Piňda hodně hotovej když nedošel doluxovat
Pinďa ještě ani nežerinkal..... upad kousek vod dveří a zatím jen dvakrát zvedl hlavu když projížděl sněhový pluh a okamžitě zase padnul do bezvědomí....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:15
- Nahlásit

vlk
ani nežerinkal..... upad kousek vod dveří a zatím jen dvakrát zvedl hlavu když projížděl sněhový pluh a okamžitě zase padnul do bezvědomí

tejraný pésci Srstku na tebe!

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:21
- Nahlásit

Fajka
tejraný pésci
a co mám říkat já, víš jak mě bolí nohy.... jsme šli zkratkou.... která byla vo 20 kiláků delší než normální cesta.... k tomu -12 a já měla záda propocený až na kožu.... naštěstí nefučelo....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
a co mám říkat já, víš jak mě bolí nohy
asi dost

k tomu -12 a já měla záda propocený až na kožu
sem to poslední slovo četla bez háčku asi už hůř vidím

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:45
- Nahlásit

Fajka
sem to poslední slovo četla bez háčku
...no to taky... vpředu až na kozu.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 07:27
- Nahlásit

vlkFajka
ja taky cetla "na kozu" tak nas asi hur vidi vic

vzhledem k nesmirne roztomilosti sibinek si myslim, ze to muselo byt fakt tutununu pokoukani, jak spi s hlavou v granclich

pokus na stopovacce byl vcera docela desnej, to se furt nekde zasekava o vetvicky a vo rozbity kusy ledu od tezky techniky, nicmene feri si pobehavala celkem spokojene. Nevideli sme nic zajimavyho, krome 4kilovy krysy (potkana) na dalku nevim, jakej v tom je rozdil.

nejak se budu muset podivat po tematech, jak se uci privolani, protoze ja si nepamatuju, jak sme to delali... asi sme se dost schovavali a volali psa a on k nam nejak sam furt za pamlsky chodil? na te stopovacce mu teda asi dam ten novej povel a pritahnu si ho a on by to mel rychle pochopit zrejme...

PetraK
myslis, ze ten novej povel ma az takovej smysl? feri kdyz neco vidi, tak mi prijde jak v transu, jako kdyby pro ni v tu ranu existovala jen ta vec a nic jinyho. neni schopna se ani otocit, po hlase, za pamlskem, zmenit smer... proste amok

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 08:42
- Nahlásit

cernej caj
vzhledem k nesmirne roztomilosti sibinek si myslim, ze to muselo byt fakt tutununu pokoukani, jak spi s hlavou v granclich
...no vzhledem k tomu, že krmím masema zeleninou tak to zas až tak tutununu nebylo, když se probrala, musela jsem jí umejt půlku gezichtu, abych pak neměla Vetamix v posteli.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 08:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vlk
pardon, generalizuju myslela sem prostě v jídle. Neomyli si to navzájem?

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 09:24
- Nahlásit

cernej caj
Neomyli si to navzájem?
ne, voni sou tak trochu individualisti a každej se stará sám o sebe...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 10:14
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že ještě žiju, ale tak nějak napůl. Od soboty se stěhuje obývák, což znamená vše ze skříní vyklidit a pak zase nacpat zpět, do toho se dělaly nějaké úpravy a stále ještě není hotovo. Ncméně jsme snad zabránili vlhku a plísni, aby se nám rozšířila dál po zdi.... Ale mé tělíčko už řve, že je toho moc

Tak a jdu se připravit na odjezd k zubaři. ...

Mějte se tu kkrásně a až dorazím domů, tak si vás snad dočtu.... Moc neškrabte, ať tu nemám romány

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 11:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
pokus na stopovacce byl vcera docela desnej, to se furt nekde zasekava

gratuluji k prvnímu kroku... připrav se, že bude ještě mnohem hůř a děsněji, dost to bude stát za to po dešti v blátě např.
já se přiznám, že stopku za ten asi rokapůl užívání úplně nenávidím ale bez ní bych se asi ze začátků nikam neprokopala...

edit - a dej bacha, kdyby něco uviděla dřív než ty a v transu vyrazila, ať ji udržíš a neletíš jak prapor na konci šňůry nosem k zemi... i když ona špička asi nemá až takovou kilogramáž - ale bacha dávej a hlavně tu šňůru ani za nic nepouštěj, páč kdyby zdrhla s ní, taky se nemusí vrátit (moje nejhorší zkušenost na téma pes a stopka)

dyz neco vidi, tak mi prijde jak v transu

já měla psa v transu před zvěří. rozklepaná nejen brada, ale celej pes, odvracející se od těch nejvoňavějších mlsů... ten trans je podle mě potřeba "ochodit", aby psák začal vůbec vnímat. jinak si na rady počkej radši na kvalifikovanou úspěšnici ešusku

vlk
téda, netejráš ty ty svoje psiska? spaní v jídle chůůůůdinky

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 11:39
- Nahlásit

zdar bolehlavky, jak jste na tom??? já se ráno probudila do parádní bolesti hlavinky - a to jsem nechlastala!!!, i smsku šéfový, že nepřijdu, musel napsat rrrejpal. teď se to zdá lepší, teda v tom smyslu, že vidim
tak tu nezlobte dědečka a já jdu opět upadnout do péééřííí

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 11:41
- Nahlásit

Vero
téda, netejráš ty ty svoje psiska? spaní v jídle
já myslím že nee,a jestli tedy, tak jsem se tejrala zároveň s nima...
..myslím, že zdravej, zdatnej, dospělej pes by měl zvládnout, co se procházky týče to, co jeho panička....ale potvorky přes tu zimi nejspíš kapku zlenivěly....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 11:42
- Nahlásit

Verořiprav se, že bude ještě mnohem hůř a děsněji, dost to bude stát za to po dešti v blátě např.
to bude fakt super u nas v tech polich o to nouze nebude.

pridelala sem stopku za sedak, sice si musim vic hlidat abych si nepodrazila nohy ale nehrozi vyskubnuti z ruky, maximalne hodim rybicku no dokud ji nevyskocila ta srna pred cumakem, tak se dala celkem odvolat, kdyz bylo videt ze hodne cmucha nebo i na voditku treba cuchala, ale na nejaky osloveni se po me koukla jako co... uz sem s kachnou mluvila teoreticky i o EO, ze ten impuls by ji mohl z toho transu jako vytrhnout, ale pak sem to zavrhla, radsi at je na voditku, nez abych tim neco pomrvila nechtene

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:00
- Nahlásit

cernej caj
Zkoušela jsi v tom transu po ní něco hodit? Ideál je asi řetízkový obojek, mě stačil hodit dvakrát, pak už stačilo jen zachřestit s ním v kapse a pak už ani to ne, i když jsem ho sebou nosila, dokud jsem ho někde neztratila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:07
- Nahlásit

Maya
tak ze bych si prece jen koupila ten polostahovak ale retizkovej, at mam aspon co hazet? (a mit tak zaroven polostahovak na tabor) (pokud bych se teda trefila)

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:22
- Nahlásit

vlk
myslím, že zdravej, zdatnej, dospělej pes by měl zvládnout, co se procházky týče to, co jeho panička
doufám bylo jasný, že si dělám srandu

(hele eště záleží, esi není panička mimozemšťan)

cernej caj
uz sem s kachnou mluvila teoreticky i o EO, ze ten impuls by ji mohl z toho transu jako vytrhnout,

no hele. já po tom roce a půl jsem si ten nácvik s eo dokončila, hodně nerada teda, ale v určité fázi už jsem to nedokázala posouvat dál, protože když máš šanci potkat zvěř jen o víkendu (a to bez jistoty) + když máš déledoběji v pr... záda (tzn. stopkou se zabíjíš, vodítkem taky, sedák nehrozí)... Nakonec myslím, že jsem se bála zbytečně, ale zas zároveň jsem ráda, že jsem si odbyla ten nekonečný čas na stopce, protože to čéka hrozně moc naučí, i toho psa atd.
Za sebe, bych nepoužila EO, pokud by pes neměl pevně zvládnutý přivolání v jiných okolnostech (teda pokud bych necvičila pomocí téhle pomůcky všecko, což je zas o něčem jiným- a já bych to nedělalala) a neměl taky zvládnutej jakž takž trans - tzn. aby sakra dobře nevěděl, co má správně udělat....

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:25
- Nahlásit

cernej caj
at mam aspon co hazet?

já nejsem nějak vyhraněně zastánce pozitivna za úplně každou cenu, pokud jde něco třeba líp jinak, ale ten trans bych se snažila - aspoň zezačátku - pořádně ochodit, ne se do psa mimo sebe trefovat něčím (a případně lekat)... Já třeba chodila do obory, do zoo. Postupně se mi psák začal klepat míň, postupně byl ochotnej se na mě mrknout, vzít si mlsek atd.

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:31
- Nahlásit

černý kafe
hele ale jedna věc - k tomu eo - aniž to chci jakkoli propagovat, já to spíš každýmu rozmlouvám. ale u nás to mělo hrozně pozitivní vliv na náš vztah se psem v tom, že já jsem taky stresovej typ - a jak jsem cítila JISTOTU, že se nic nemůže stát (stopka mimo kontrolu, pes pryč, záda pryč), tak to samozřejmě bylo ze mě cítit - a to si nemůžu vynachválit. Do lesů dodnes obojek nosíme, páč ta jistota na psychiku pánčičky je blahodárná - ale používat nemusím. respektive jsem si oblíbila to pípátko, místo píšťalky.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:43
- Nahlásit

cernej caj
Já si na to házení koupila spešl menší, ten co jsem měla doma na vlčouna se mi zdál moc velkej.
Ochodit psa jak píše Vero nejspíš na tu zvěř taky jde, i když si nedovedu představit jak, snad chodit k nějaký oboře, ale u nás žádná není, zoo 50 km daleko, jsou tu jen v ohradách krávy a koně, takže jak ochodit psa na zvěř, to bych fakt byla v koncích. Ale já teda toto řešit nemusela, mě Kim nehonil zvěř, ale s nosem v trávě odcházel do dálky.
I když pravda jednou běžel za srnkou, když mu vyskočila před nosem, ale tak po 100 m, když už srnka byla asi o kilometr dál, sám usoudil, že to nemá smysl, no a pak jak ho pohonila srnka po louce, tak to už byl definitivní konec se zájmem o zvěř.
Dorin, to je jiná kapitola, ale to ani řešit nebudu, neb zbytek rodiny by zcela eliminoval moje snažení.

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 13:07
- Nahlásit

Vero
doufám bylo jasný, že si dělám srandu
určitě, ale kapku jsem znejistěla když jsem je včera viděla padat na huby.... ale je fakt, že lítali jak pošuci... navíc po břucha ve sněhu, tak je celkem jasný, že je to unavilo......

(hele eště záleží, esi není panička mimozemšťan)
pšššš...to tady ještě nikdo neví......

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání