Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 13:28
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem měla v noci velikou noční můru a pak nemohla spát Musím říct, že už dlouho se mi nestalo, abych se probudila vyděšená a rozklepaná.. jenže si z toho nic nepamatuju.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 13:30
- Nahlásit

brut
velikou noční můru a pak nemohla spát

br, ble . možná buď ráda, že si z toho nic nepamatuješ, já jak jsem tu tuhle psala o tom jak mi zabil ségru ten blesk ve vodě - myslím, že bych bývala byla radši, kdybych si to tak živě nepamatovala. Doteď je mi z toho nepříjemno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 13:56
- Nahlásit

PetraK
to ted resil kolega, ze nekdo jmenem jeho manzelky zalozil nejaky smlouvy a oni se ted tahaj po soudech, protoze po nich chtej penize a oni napred musi platit a pak az muzou podat trestni oznameni o podvodu... ja to fakt nechapu, ze zlocinci v nasem state sou prakticky nepostizitelny ale normalni lidi sou osirany vsude

brut
jak rika PetraK, bud rada... ja si pamatuju vetsinu nocnich mur, vzdycky se z nich budim s horeckou a casto je lepsi, kdyz clovek jen ten pocit ma, ale nevi z ceho, nez aby si to pamatoval...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:09
- Nahlásit

cernej caj

ze nekdo jmenem jeho manzelky zalozil nejaky smlouvy a oni se ted tahaj po soudech, protoze po nich chtej penize a oni napred musi platit a pak az muzou podat trestni oznameni o podvodu.

no to je šílený tenhle stát, fakt. šílený. Proto mě taky polejvá horko z toho co jsem se dozvěděla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:15
- Nahlásit

PetraK
To tě chápu. No drzim palce, hlavne ze to resis, to je krok ke svetlejsim zitrkum.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:21
- Nahlásit

cernej caj
No drzim palce, hlavne ze to resis, to je krok ke svetlejsim zitrkum.

no já jsem člověk rychlých rozhodnutí (což někdy je pravda kontraproduktivní ), takže jsem obvolala obojí, napsala do tý firmy, připravila si následně žádost na ČSSZ a teď jen budu čekat.
Mimochodem víte fšicí, ŽE MÁME JEDNOU ZA ROK NÁROK SI OD ČSSZ VYŽÁDAT INFORMATIVNÍ OSOBNÍ LIST DŮCHODOVÉHO POJIŠTĚNÍ?
tuta informace se může hodit každýmu. tak jí sem mrsknu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:25
- Nahlásit

PetraK
muzu ze optat, k cemu je to presne dobry? krome toho ze tim teda muzu zjistit, ze to bylo placeny?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:31
- Nahlásit

cernej caj
k cemu je to presne dobry

no že tam vidíš, jestli máš za všechny odpracované roky všechno v pořádku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:36
- Nahlásit

PetraK
takze to mas za celou dobu, co pracujes? jednou za rok to je zdarma s prehledem i 10 let dozadu nebo jen za ten jeden rok? Ja totiz papirovani vubec neresim, nechavam vzdy zbehle mamince, ale jak tak zjistuju, tak asi bych to mela resit vic radsi

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 14:43
- Nahlásit

cernej caj
takze to mas za celou dobu, co pracujes? jednou za rok to je zdarma s prehledem i 10 let dozadu nebo jen za ten jeden rok?

za celou dobu- sem tak pochopila

a totiz papirovani vubec neresim, nechavam vzdy zbehle mamince,

já taky, ne v tomhle je zaměstnán v naší rodině Brtnik - stejně jako s financema, mě tohle nějak netento . nicméně, jak jsem teď zjistila, čas od času , není od věci si to nechat vyjet

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 17:14
- Nahlásit

Hezky vikend, neumrznete!!! Tady pres den -7, pres den slunko a severak jak svina, ted jasno taky, moon vylezlej puchejrovatej, ac ne jeste v uplnym uplnku, livanec prevelikej - prituhne asi fest. Tak zejmena horalum at neco neprdne, naka trupka topici, kotlova atp.

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 20:11
- Nahlásit

Krátký testík
Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky.
Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce.
Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí.
Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná.
Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem... Neuvěřitelné masy vody... Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy. Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy... Situace je téměř beznadějná. Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem...Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě. Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu. Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to Miroslav Kalousek!!! A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí navždy... Máte dvě možnosti - zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete cenu World Press Photo...! Fotku, která představuje smrt jednoho z
nejvýznamnějších(?? ) lidí v České republice...
A teď ta slíbená otázka:
Matná, nebo lesklá?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 20:59
- Nahlásit

vlk
ještě, když byl topícím se Klaus shodli jsme se na polomatu, jména se mění (no, i když...) polomat zůstává
Rumštáááájn
Brut
Prosím tě promiň, já někde nechala telefoun a jen tak nablint jsem to nenašla

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:42
- Nahlásit

vlk

test nepočítá s tím, že budu zaměstnaná pomocí těm, kteří si to zaslouží a debila v teréňáku tudíž neuvidim

Krásná odpůldní procházka, roznesli jsme s Hošikusem pečivo po polích (o mrkvu kupodivu nikdo nestojí to mi letos překvapilo) a vůbec jsme nepotkali ani živou ani mrtvou dušu. Máme odvoleno a za odměnu jsme si dali moc dobro pícu, dobrý pití a tetkon koukáme na Metrixa. A já si alkehůlicky špuntla Rulandu šedýho - moc dobrýho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:47
- Nahlásit

v tom mrazu se nediv. Ja sedim ve sklepe kde tahne, z vlciho hladu sem zbouchala hranolky a usinam unavou. Ja vim, proc se ZASADNE vyhybam kapele muze... Ale kdyz sme nesli na ples kvuli tomu tak snad aspon na jednu pisnicku opusti zvukarskej koutek...
To normalne nekde pohodite ten chle ba a zver si ho najde?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:53
- Nahlásit

b]cernej caj[/b]
Ja sedim ve sklepe kde tahne,

proč ve sklepě?

To normalne nekde pohodite ten chle ba a zver si ho najde?

jedno místo mám tam kde býval krmelec - je tam už prd,myslivci na to kaděj, nechali to spadnout ale je tam takovej kus panelu, pod tím tráva, tak jim dám kousek na ten panel a zbytek pod - vždycky vymetou. Druhý místo mám tak kilák odtama ve vysoký trávě, kde vím, že srny bývají. Naučila jsem si je tam. A čás taky roznáším tak jako po prostoru - rozstrkám to do rozsoch malých stromů, který vím, že okusují.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:00
- Nahlásit

v tom sklepu hraje ta kapela co muj zvuci, sla sem vyjimecne s nim. No uz se tesim dom.

Tak bych taky nekdy mohla zkusit neco dopravit na pole, kde byvaj hodne

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:08
- Nahlásit

cernej caj
tom sklepu hraje ta kapela co muj zvuci, sla sem vyjimecne s nim

aha, tetkon už chňápu. no ano, taky bych se ze sklepa těšila dom .

Tak bych taky nekdy mohla zkusit neco dopravit na pole, kde byvaj hodne

když je sníh a mráz, určo to uvítaj. Tady u nás navíc pejskaři moc neřeší volně poletující psy, i když moje trapná osvěta už v určitých místech zabrala, nicméně fakt stačí v těhle mrazech, když psi zvěř proženou a ona si pak lehne na ten studenej sníh -oslabená hladem navíc. Zápal plic pak přijde snadno. Loni jsem takhle našla dvě srny. Jestlí máš možnost tvrdého pečiva (já nosím do polí i slunečnici pro ptactvo, či lojový gule) bylo by to super.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:18
- Nahlásit

jojo, o tech uhnanych zviratech psali ve zpravodaji v koutku pro myslivce... Tvrdej chleba by se asi dal vydyndat, ale jako holka z mesta vlastne v tom prikrmovani v zime nemam informace a ani me to nenapadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
tech uhnanych zviratech psali ve zpravodaji v koutku pro myslivce...
no on si člověk řekne, že se tak moc nestane, ale stane, pes co se pěkně proběhne, jde pak do teplýho, ale ta srnka, udejchaná, zpocená, když si lehne na studený - nic moc.

Já beru pečivo buď u nás v jídelně, či pekárně, nebo mám dvě řeznictví, plus máma zajde tady u nás (aspoň má náplň dne )
do Normy, občas koupím "špatnou zeleninuů"-nicméně v těch mrazech o ní myslím moc nestojí. a taky malý jablka z chalupy roznesu - to hlavně pro kosáky. Ono si člověk řekne - dřív taky přežívali, že jo - jenže to jsme jim jaksi nezabrali žitovní prostor a měli víc zdrojů, tak já je prostě nahrazuju, ty zdroje.

už sem celá zmatená zase , z toho co je v Métrixu

edit - kolik můžu vypít šedýho rulandy, aby mi zítra nebylo zle?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:34
- Nahlásit

technická poznámka či spíš dotaz.
jak může Brtník chrápat u tak šílenýho bordelu, jakej Metrix vydává???
Já už ztratila přehled, kdo co, který, komu, čeho, čí. Takže si překládám Tildu a jeho básničky z gemánštiny do češtiny, což je teda v podstatě stejnej bordel jako Metrix

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:34
- Nahlásit

jestli ses mala a hubena tak asi moc ne

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:37
- Nahlásit

růmššššššt

PetraK
kolik můžu vypít šedýho rulandy, aby mi zítra nebylo zle

už stačilo, pravila závistivka chystající se pomilióntý na mráz s průjmujícím psem.
nějak ta oblast trávení je u nás na houno.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:39
- Nahlásit

PetraK
proboha jakýho Tildu?

cernej caj
vokounek je náhodou moc krásnej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:48
- Nahlásit

Vero
mráz s průjmujícím psem
sákra'!!! takže hladovka??
Pokud před tím nic takovýho neměl, tak mě - krom nějakých chorob napadá a klasiky sežranýho co se nemá napadá ještě - sežratej sníh, sežratej sníh s pozůstatky odpálených rachejtlí??

vy máte s tím zažíváním prostě smůlu.

proboha jakýho Tildu?

tohodle

zpěvák Rrrramštajnů, který krom textů píše i básničky co mu vydali, tak si to tady šolichám a překládám, abych si rozšířila vědomostě. Ovšem vzhledem k Tildově úchylnosti a básnické výjimečnosti , je to kapek šichta , ale baví + mi to přináší neočekávané jazykové znalosti, které nepřestanou překvapovat našeho pana účicího - kupříkladu, když hrajem různý slovní hříčky a fšicí se zarazí nad písmenem Q, tak jsem jediná,která hodí slovíčko do placu. Neboli quälen = týrat

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:52
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááááááááááájn,
su mrkvolnéééééééé zu smrzléééééé su hotovéééééé du dělat hají bucí

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:57
- Nahlásit

Fajka
zu smrzléééééé

to jako nevim z čeho, je teprf mínus deset :

Trinity zemříla

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 23:59
- Nahlásit

PetraK
to jako nevim z čeho, je teprf mínus deset
sem lítala venku víc jak tři hodiny a celou dobu do mě bušila berla mrazilka

Trinity zemříla
to má blbý..to už si ve dvojce nezahraje!

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 00:05
- Nahlásit

PetraK
krom nějakých chorob napadá a klasiky sežranýho co se nemá napadá ještě - sežratej sníh, sežratej sníh s pozůstatky odpálených rachejtlí??
hm, von dneska vůbec sníh nežral, je hodně zmrzlo na povrchách.
a vůbec nic podezřelýho nežral. navíc z něho chudáčka teklo tak, že to tipuju spíš na chorobu. ach joooo.

zpěvák Rrrramštajnů,

tak to jooooo

teprf mínus deset

mi teď připadá tak mínus padesááááát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 00:23
- Nahlásit

Fajka
sem lítala venku víc jak tři hodiny a celou dobu do mě bušila berla mrazilka

sem blíla od čtyř do šesti a dobrý docela - jen do tváří na poli to štípalo , ale u vás je asi hůř.

..to už si ve dvojce nezahraje!
tve, todle už je trojka esli jí Kýnu nějak nevzkřísí bude smutno

Vero
teklo tak, že to tipuju spíš na chorobu. ach joooo.
kurva vy máte fakt smůlu . má chudák hladovku co?

tak to jooooo
mi to moc nejde, von je Tilda takovej jako jinotajnej , něco pochápnnu a něco mi zvostane - možná navždy - utajeno

mínus padesááááát.

di ty, dyk to venku jen příjemně křůpe

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání