| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 13:12
- Nahlásit
PetraK
fakt!! Se jinak musim votáčet celá
chudákyyyyyyyyyy !!!
no!! Bála by ses, viď
no co já ale ten vrchní by byl chudák dyk by najednou 2x3 guláše nedones !!!
Brtnik plánuje, že bychom mohli vytáhnout zas k vodopádům - a vytáhnout tam tentokrát aji čííífa
joooo taky mě to napadloo, ten božský klídek ta nádhera!
čífoj to nemušíme přece řikat kam až dem, prostě dem
on se nás může celou cestu dotazovat:
Kdy už tam budeeeeeeeeeeeeeeeem???
a my můžem odpovídat:
Táááááhni a srůůůstej VF
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 13:27
- Nahlásit
Fajka
chudákyyyyyyyyyy
no tentokrát i teda jo, já měla tetkon křípku vopravdickou podruhý v životě, to vostatní bylo enem volochtávání teda. A zvládla jsem to bez léků!! a vypadá to že v rekordním čase. Enem s bejlím, teplou postelí a éteráčkama. A ovocem. a štávou z ovoce - nezabudni - když budeš někdy nemocná, že máte doma odšťavovač, se to velmi hodí, napumpuješ do sebe megavitamínů a v momentě kdy nemáš chuť k jídlu se to dost hodí.
2x3 guláše nedones !!!
prosim Tě!! dyk je to jen.... vosumnáct porcí (abych se tak držela toho násobku tří
joooo taky mě to napadloo, ten božský klídek ta nádhera!
viď?? tak platí, vyrazíme tam
čífoj to nemušíme přece řikat kam až dem, prostě dem
jistě a jako odměnu v cíli si dáme dobrý žrádýlko dole v hospě.
Táááááhni a srůůůstej
bude nás milůvat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 17:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fujtajbl vespolek.
vlk
Vlkuuuuu
PetraK
Kripecka te dostihla, koukam, lity lity, at ses brzo fit! Ja snad kripajznu - tu poctivou, nefalsovanou - nikdy nemela (a ted klepu festovne na hlavu!!).
A hezky cteni.
brut
Taky mi jde z pocasi hlava kolem, ble.
Fajka
Cece, tady taky vecir pritahla nejaka bourka, v minute orkan, triskalo to vodorovne do oken... humus. Edit - jen to napisu, tak hele.
Koupila jsem si brejle novy, slunecni, nejdrazsi, jaky sem kdy mela. Dostala jsem od znamy slevovej poukaz 500,- Kc do Optiky a pres tri stovky sem si este doplatila (ale nechtelo se mi, jenze, nechte propadnout pet stovaku jen tak ). Jestli mi je cubky nekdy rozbijou, zabiju je.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:20
- Nahlásit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:23
- Nahlásit
Fifi
Koupila jsem si brejle novy, slunecni, nejdrazsi, jaky sem kdy mela. Dostala jsem od znamy slevovej poukaz 500,- Kc do Optiky a pres tri stovky sem si este doplatila (ale nechtelo se mi, jenze, nechte propadnout pet stovaku jen tak ). Jestli mi je cubky nekdy rozbijou, zabiju je
..... taky jsem se jednou na jedny ulakomila...hejčkala jsem je jako oko v hlavě, kde mohly přijít k úhoně jsem je rači odložila....... a jednou někde zapoměla...... ....vod tý doby kupuju ža paděšat u pingpongů.....zapomínám je stejně, ale huš ňa to tak nesejří......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:29
- Nahlásit
vlk
vod tý doby kupuju ža paděšat u pingpongů.....zapomínám je stejně, ale huš ňa to tak nesejří..
Chapu, take jsem mela pingpongacky leta ( a tady teda za pade nekoupis! ) . Ja brejle nikde nezapomenu, mam dost citlivy oci a hned zanety, takze si je hyckam v pevnym pouzdru "jak oko v hlave" - jedinou hrozbou jsou pecky cenichovky od Kremyla apod.
A k ty cestine, ja ji miluju. Jedna studentka me rozsekala nedavno, neumela vytvorit podstatny jmeno od slovesa "vlastnit". Kdo, co vlastní? Vlast!!!! A mela recht de facto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:34
- Nahlásit
Fifi
- nikdy nemela (a ted klepu festovne na hlavu!!).
to klepej, já kdysi pradááávno měla a bylo to taky labůžo, ale tentokrát to byla echtgold jednička teda. Fuj. Aspoň, že to trvalo jen tři dny, hnusný ale tři.
A hezky cteni
díkuju. sem hrdobec.
zabiju je
nesmíš je nikdá pokládat někde tak poblíž vysočiny. Aaaa to mi připomíná.... žes kurnik nepoužila před volbama KŘEMÝÝLAAAA!!! sme blbý!!! mohli jsme to vyřešit!!
vlk
tak ti nevim, esli je to smutnej ftip, či realita
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:37
- Nahlásit
Fifi
Jedna studentka me rozsekala nedavno, neumela vytvorit podstatny jmeno od slovesa "vlastnit". Kdo, co vlastní? Vlast!!!! A mela recht de facto.
hele sválně jo?? Kdo řekne hned bez přemýšlení první pád od: Nemá v sobě kouska cti? (musím to napsat takhle, abych nenapovídala, jde o to podtržené slovo. )
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:39
- Nahlásit
PetraK
čest ??????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:40
- Nahlásit
PetraK
Kdo řekne hned bez přemýšlení první pád od: Nemá v sobě kouska cti?
Ja hned teda. Mam cestinu rada.
nesmíš je nikdá pokládat někde tak poblíž vysočiny
Visej vzdy na extra miste nebo jsou ve futralku, opravdu jsem na okulare veleoafrfna.
žes kurnik nepoužila před volbama KŘEMÝÝLAAAA!!! sme blbý!!! mohli jsme to vyřešit!!
Blbaaa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 19:43
- Nahlásit
vlk
čest
and tz vinr is:
Fifi
Ja hned teda. Mam cestinu rada.
mně se to děsně líbí
Blbaaa
máš pravdu. měla sem s tim totiž přijít dřívějc tetkon už pozdě Bozděcha honit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 20:21
- Nahlásit
PetraK
viď?? tak platí, vyrazíme tam
jistě a jako odměnu v cíli si dáme dobrý žrádýlko dole v hospě.
ja ja ja jaaaaaaasně ! počítám s tím !
a taky mušíme dát s váma jednou prezidentskou , Pája tam děsně moc chce bo nedávno viděl v telce rozhovor s majitelem a je mu děsně sympatický tak mu tam chce nechat nějakou tu kačku a dýško
bude nás milůvat
ještě víc jak prve
Fifi
tady taky vecir pritahla nejaka bourka, v minute orkan, triskalo to vodorovne do oken... humus. Edit - jen to napisu, tak hele.
týjo huuustýýýý , tak ještě že vás to nevodneslo! sem taky měla fakt pocit že se čerti žení
Koupila jsem si brejle novy, slunecni, nejdrazsi, jaky sem kdy mela
ehm nechci být prognostik ale jak si koupím něco takhle jako lepší dražší aby to vydrželo tak to zákonitě bud ztratím nebo rozbiju hned..ještě dřív než levnější věc
vlk
šiš to je pěkný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 20:43
- Nahlásit
Fajka
nechci být prognostik
Tak nebud, nemam rada prognostiky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 20:51
- Nahlásit
Fifi
Tak nebud, nemam rada prognostiky
já taky ne leze mě krkem ten nevrchnější...to vysílání o každým jeho prdu mě fakt sere
Dneska mě rozsekalo jelito. Házeli jsme tenisák, nosil lital jako blásen když najednou tenisák kterým jsme házeli přistál vedle jinýho tenisáku, on si nevšim kam přesně spadl ten původní a čapnuldo huby tedle jakoby novej ve fteřině se zamyslel, vytřeštil voči, normálně ho vyflus, jakože fuuuuuuuuuuuuuuuuj to nění ten můj, čapnul ten správnej a vesele mě ho doaportoval
Přesně poznal že to nejni ten jeho oslintanej růůůůůžovej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 20:58
- Nahlásit
Fajka
ja ja ja jaaaaaaasně ! počítám s tím !
a taky mušíme dát s váma jednou prezidentskou
huráááá!! tak to budou dva výlety!!A juchééé!!
ještě víc jak prve
tak to je gůt, to si ani růžový bombarďáky nemusim brát jako na ten první rrrrramštajn sraz
Fifi
rada prognostiky
ale Křemýl by mohla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 20:58
- Nahlásit
poraďte co mám dělat..... venku je fičák a prší a u vrátek kvílí nějakej cizí josefčík samec....co s ním ???? ke mně nemůže, sežraly by ho šiby.... na zahradě je Bigšok, v garáži kočka s koťatama a u céry, kocúrik, králíková a hárající Maruš.....sklep nemáme....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:04
- Nahlásit
vlk
poraďte co mám dělat.....
přepravka nějaká, není??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:04
- Nahlásit
vlk
sklep nemáme....
půda?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:11
- Nahlásit
Fajka
hele, tak mě napadlo - řekni čííífoj, že je jednou z postav Ešusího vyprávění , která to pěkně oživila
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:14
- Nahlásit
PetraK
přepravka nějaká, není??
....malička, na kočku, tam se nevleze......
Fajka
půda?
naprosto neobyvatelná, navíc se tam nedá vylézt, neb loni uhnily schody.....
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
vlk
Zenich blaznivej, jde po Marus. Prepravka jedina asi, nejaka nebo ta puda, ale i tam bych ho na volno nenechala. Nebo - hehe, volat starostu, ze vas josevcik ohrozuje a at se obec postara.
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
hele, tak mě napadlo - řekni čííífoj, že je jednou z postav Ešusího vyprávění , která to pěkně oživila
jj já mu to dám přečíst až bé v dobrým rozmaru
bé moc rád, že je "slafnej"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:16
- Nahlásit
vlk
tam se nevleze
tak ho prostě do rána umístit do kópelky, nebo tak nějak? A pokud by se dral ven, tak ho mít na vodítku a šiby udirigovat, že tam prostě nesmí.
jj já mu to dám přečíst až bé v dobrým rozmaru
to mu dej hned, a pak bude hnedle v dobrým rozmaru a řekni mu, že jsem byla tak hodná, že jsem tam tu fotku na traktůru nedala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:18
- Nahlásit
Fifi
hehe, volat starostu, ze vas josevcik ohrozuje a at se obec postara.
.... jsme ho zatím dali do starýho auta, dostaldeku, nažrat a vodu, ráno ho vypustíme, zanedbaně nevypadá, ale místní néni, tady znám všecky psy.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:25
- Nahlásit
vlk
ráno ho vypustíme,
To ho tam rovnou muzes ubytovat po dobu harani. Ho tam budes mit natotata zpet. Zkus mu rano mrk do usi, na tetovacku, dat o nem vedet vetum, nafotit, hodit na net, klidne muze bejt i nakej mysliveckej ztracenej?.. vyhlasit rozhlasem.
A ste hodny, ze se o nej postarate, jinej by ho kop do zadele, at tahne.
PetraK
a řekni mu, že jsem byla tak hodná, že jsem tam tu fotku na traktůru nedala
Skoda. Dyk to je klasika ala Lynch.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:28
- Nahlásit
Fifi
Dyk to je klasika ala Lynch.
no tys mi tu fotku vyčórovala?? celej von!
ešče, že huž sem nechodí, zabil by nás vobě mě teda asi dřív, páč Bedřich už je za rohem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:36
- Nahlásit
PetraK
Fifi
no tys mi tu fotku vyčórovala?? celej von!
ešče, že huž sem nechodí, zabil by nás vobě mě teda asi dřív, páč Bedřich už je za rohem
myslím že dostanete na budku vobě
vlk
jsme ho zatím dali do starýho auta, dostaldeku, nažrat a vodu, ráno ho vypustíme, zanedbaně nevypadá, ale místní néni, tady znám všecky psy.....
tyjo a co s ním prďolou?
Aby nedopadl jak ta fenka co jí dneska ukazovali v telce... obec se měla postarat a nikde není, prej utekla..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:39
- Nahlásit
Fifi
To ho tam rovnou muzes ubytovat po dobu harani.
Maruš u branky nevoní, když je tak hnusně chodí se venčit dozadu na zahradu a okamžitě domů.... je to neuvěřitelně línej pes.... jozefčík tetování nemá, zejtra zavolám známýmu co je u myslivců, esli někdo nehledá psa..... nažral se a stočenej chrní v autě.... po háravé Mařeně ani nevzdychne....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:39
- Nahlásit
Fajka
myslím že dostanete na budku vobě
von tu byyl?? pomoct!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 21:41
- Nahlásit
Fajka
Aby nedopadl jak ta fenka co jí dneska ukazovali v telce
... v Sedlištích je útulek, esli se přes víkend nikdo neozve dáme ho tam....
|