Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 12:10
- Nahlásit

cernej caj
su zvedava, jestli ju preziju ja i moje nove botky

o naše botky z kanisu se nebojím spíš co naše koleno a kotník na ty už záruka vypršela.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 12:19
- Nahlásit

Vero
no snad z nas pak zas nebude parek invalidu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 17:13
- Nahlásit

stalo se vam nekdy, ze zapomene pin ke karte co mate 5 let? A stalo se vam ze si koupite novou simku at volate levnej a celej den volate zadraho ze stary protoze si myslite, ze je to ta nova? Su na prasky z takovy banality ze nemam pin, des. Asi si po vzoru amiku poridim psychologa a druhou praci, at na nej mam

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 18:46
- Nahlásit

cernej caj
A stalo se vam ze si koupite novou simku at volate levnej a celej den volate zadraho ze stary protoze si myslite, ze je to ta nova?
stalo se mi, že jsem si prohodila mojí simku za outůčkovou, kterou mám jenom na volání od Michala.
stalo se vam nekdy, ze zapomene pin ke karte co mate 5 let?
jo, v autoservise při placení

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 19:01
- Nahlásit

cernej caj

klííít ... třá předevčírem jsem s hlavou v dlaních vzpomínala na pin k platební kartě... věděla jsem pin, co jsem měla před 5 lety, ale to od té doby? fuč.

nebo taky tuhle podávám prodávačce tisícovku, ona vrací zpět a já si s těma penězma zpět strčím zpátky do peněženky i tu svou tisícku, prodávačka divně kouká a já ještě divněji, něco jako není v pořádku?

nebo běžně udělám nákup a pak zjistím,že s sebou vůbec nemám kartu nebo prachy...

taky už jsem odešla ven z bytu a klíče zůstaly doma... což bylo dost vtipný s ohledem na to, že jsem s sebou neměla ani peníze, ani doklady, ani telefon, prostě nic (měla jsem jít jen na chvíli o byt vedle) a muž byl na noční.....

seznam by moh bejt ještě hodně dlouhej

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 19:03
- Nahlásit

straně se těším, až ten sajrajt venku zmrzne...

a po hodinovým brodění do bot zatejká. ale pravdou je, že jsem fakt hodně přehnaně brodila, což chtělo spíš gumáky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 19:08
- Nahlásit

Vero
klííít
koukám black sheep 2

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 19:54
- Nahlásit

Ty voe u nás se žení všicky čerti, fujavice a lijavec jako prase
40 čísel hutnýho mokrýho sněhu kterým se noha propadne až na dno kde je voda (takže boty durch) a ve spodu po vodou šlupka ledu, takže sem se dvakrát natáhla jak podťatá hruška v první chvili sem myslela, že mám zlomenou ruku
Počasí třikrát FUJ!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 20:10
- Nahlásit

Rrrumstajn.
Fajka
Tady ted chcije a chcije, snih je nenavratne v prdeli, zato bahnicko a humusacky a krtiny vladnou.
v první chvili sem myslela, že mám zlomenou ruku
Sem to prolitla jen, a lekla sem se. Tak ofafrne!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 20:14
- Nahlásit

Fifi
ted chcije a chcije, snih je nenavratne v prdeli
tu úpá strašně, tak že ani jelito už nechtělo bejt venku a to je co říct myslím že pokud bude takhle lejt tak bude sníh do rána taky v řiti ...ale on nám o víkendu zas napadne

a lekla sem se
no nezlomila pardóoon, ale bolelo to fest a lekla sem se taky festovně

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 20:19
- Nahlásit

Fajka
ale on nám o víkendu zas napadne
Jen at se nasype a zakreje tu zmasakrovanou zahradecku Ale aspon sem posbirala hovnajze po nocnim kadeni cubek, se to dycky protavilo skrz snih a najdes pak leda prd.
A cuzy ted po zradle vykoukly ze dveri - koukly se na sebe, trhly ramenem a prej at si trhnu taky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 20:23
- Nahlásit

Fifi
Ale aspon sem posbirala hovnajze
to mě čeká záftra bo u nás se ted v tom sněhu toho najde

vykoukly ze dveri - koukly se na sebe, trhly ramenem a prej at si trhnu taky
maj recht já bych nejrač taky nešla Fája vypadala jak kdyby chtěla at nad ní nesu deštník

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 21:28
- Nahlásit

ale se mi to aspon nemusi stat v jeden den

Fifi
ses sikovna hovnajzozberacka

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 21:30
- Nahlásit

cernej caj
ses sikovna hovnajzozberacka
Dik, aspon naka pochvala za den.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 07:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn po ránu...
kdo to tu psal že si objednává mouku a nechává odněkud posílat poštou?

http://www.novinky.cz/krimi/291813-hasici-v-protic hemickych-oblecich-zasahovali-kvuli-sackum-s-mouko u.html

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 07:16
- Nahlásit

Čekání
.
.
.
.
S dychtivou nedočkavostí
.
.
.
.
čeká dav na odhalení
.
.
.
.
sochy Václava Klause...
.
.
.
.
.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 07:26
- Nahlásit

vlk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 07:41
- Nahlásit

Fajka

vlk

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 10:44
- Nahlásit

Rumštáááájn
Fajka
kdo to tu psal že si objednává mouku a nechává odněkud posílat poštou?
už nikdo, dotyčný byl zneškodněn spolu s moukou
vlk
vlku vlku, vlku, zlý vlku, co by si o tobě "profesor" Václav Klaus pomyslel.To je vidět, že sis někde neulila tajně milijouny, když nemáš důvod ho mít ráda.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 11:16
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem hotová, mám z počasí bolehlav Tady fučí, že by to jednoho odneslo a svítí sluníčko.. psi línají tak moc, že se z nich chlupy doslova sypou, nestačím ani uklízet Bahna je tolik, že při vycházce člověk posiluje, jak má obalený boty a klouže po tom marastu zároveň
No a aby se to nepletlo, tak chřipky řádí pořád a nejsou vůbec pěkný...... Chudák Ešuska jí taky chytila..

kachna_
jak to s tebou vypadá? Mouka čeká....

vlk

Fajka
sem se dvakrát natáhla jak podťatá hruška v první chvili sem myslela, že mám zlomenou ruku
fůůůůůj, sem se lekla, že sis jí zlomila.... dávej na sebe pozor

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 11:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

hlásim, že to se mnou vypadá asi takhle nějak:

Brůt měla tu čest se mnou "pohovořit" .

Přišla sem dát hlavně holká echo, že:

vyšel Zrzavo-pruhato-plesnivej článek na Zvířetníku:

zde:

http://naszviretnik.net/2013/01/31/psi-esus-sem-su ltan/

tak přeju příjemnou vzpomínání holky

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 11:44
- Nahlásit

brut
z počasí bolehlav Tady fučí, že by to jednoho odneslo a svítí sluníčko.. psi línají tak moc, že se z nich chlupy doslova sypou, nestačím ani uklízet Bahna je tolik, že při vycházce člověk posiluje, jak má obalený boty a klouže po tom marastu
lity lity paní je fakt hnusně i když ted tu prosvětluje slunce. Včera jsme měli dokonce bouřku !?

ééé Ešuskáááá, už jelíp děfče????

tak přeju příjemnou vzpomínání holky
jééé supééér hodim si zas odkaz k sobě

tak na oplátku sem ještě prsknu video Fajfkatý. Pusť to se zvukem Ešusákoj at ví na co se má připravit za pár dní

http://www.youtube.com/watch?v=djUK_4jllEU

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:04
- Nahlásit

Fajka

video Fajfkatý

ten debil tam lítá ešče tetkon, že?

a tys ho na ní poňoukala, já to viděla, ten prst, jak ho tam posíláš!!

a pamatuješ, jak jsem Ti tenkrát za královkou říkala, ať ju necháš bejt, že si hraje, když spustila tímhle výpadem?

http://www.youtube.com/watch?v=djUK_4jllEU&feature =player_detailpage#t=208s

jelito se chová stejně, jako Ešus tehdá přesně ví, co může a co ne a že vona to tetka vlastně tak nemyslí

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:11
- Nahlásit

PetraK
ten debil tam lítá ešče tetkon, že?
skorem jo

ho na ní poňoukala, já to viděla, ten prst, jak ho tam posíláš
páč jinák by dorážel na mě že si chce hrát tak sem ho zkusila přesměrovat na Fajfkatou jínáč by to video bylo děsně uřvaný ale jak má tenisák v držce tak je spokojenej a nepustího ho ani dyby mu Fajfka ležela na zádech jako třeba dneska

ať ju necháš bejt, že si hraje, když spustila tímhle výpadem?
já vím, ale ono je to fakt těžký rozlišit jestli de po něm a nebo jen láskyplněnasraně laškuje
Krom toho vysvětli majitelům psa dyž se na něj řítí 40 kilová akita a vyluzuje tudle zvuky že si "JEN" hraje...žáno
je to těžký no. Sem ted zvědavá jak pokecaj s Ešusem

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:19
- Nahlásit

PetraK
no a co tá tvá křípka???? koukej se kurýrovat at jste fit! O víkendu už vám tu budou chytat novej sních

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:32
- Nahlásit

brut
já vím, ale nějak nevím, jak to vymyslet , protože bych to moc ráda spojila s tím, že tě uvidím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:38
- Nahlásit

Fajka
křípka

mno v pindělí a úterý to vypadalo...
že........
.......

se bude vbrzku pitvat. Takhle šíleně mi ešče nikdá nebylo měla jsem regulérní křeče ve svalech a v noci to bylo vždycky inferno - v plicích vitrijól a pásák po mě (PÁSÁK!! kdyby některá z dam špatně viděla!!) po mě jezdil sem a tam. Od včera je líp, už mě to nerve na 100000000 kousků, ale jen vejpůl. to už de? ne? ale jako fakt chuťovčička, bylo mi tak špatně, že jsem nemohla ani spát, a když si tělo neodpočine- je to začarovanej kruh. No hlavně, že už jsem ho přetla. Na novýho sněha se těším moc. A na vás ešče víc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:43
- Nahlásit

PetraK
Od včera je líp, už mě to nerve na 100000000 kousků, ale jen vejpůl. to už de? ne?
týjo to mušelo bejt hustý teda takže na hory přijedete ve čtyřech dva kucí a dvě Ešusky jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 12:45
- Nahlásit

Kujva se mě to vodeslalo dříf

No hlavně, že už jsem ho přetla. Na novýho sněha se těším moc. A na vás ešče víc.

taky se těšíme obzvlášť číf na prochajdy

tak se koukej dát co nejdřív dokupy zahoĎ pásáky a hlavně nenakaz Brtníka!

kachna_
vím, ale nějak nevím, jak to vymyslet , protože bych to moc ráda spojila s tím, že tě uvidím
jééé voni tě nezavřeli za zbytečnej poplach hasičůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 13:00
- Nahlásit

Fajka
týjo to mušelo bejt hustý teda

jo fuj, ble. Teď už mě bolej jen oči a kousek zad. Můžu koukat enem rovně fakt!! Se jinak musim votáčet celá
ve čtyřech dva kucí a dvě Ešusky jo?

no!! Bála by ses, viď?

obzvlášť číf na prochajdy

my taky. Brtnik plánuje, že bychom mohli vytáhnout zas k vodopádům - a vytáhnout tam tentokrát aji čííífa

jééé voni tě nezavřeli za zbytečnej poplach hasičůch

áá koukám, že jsem přišla jako vo dost???

no dočtu zítra, ty oči mě fakt bolejou. ale

GRATULUJU KÁÁÁCHNĚ A VEROOO K ÚSPĚŠNÝM ZKOUŠKÁM Z DOSPĚLOSTI

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání