Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:27
- Nahlásit

Fajka
spíš skalka....kámen..kamíneček

sssst sem možná malá vzrůstem ale!! veliká duchem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:33
- Nahlásit

PetraK
to sem myslela spis ze srandy. Ja kam vlezu, tam su za debila a potizistu, takze na to ja su zvykla, ze su kontroverzni clovek, na kteryho se utoci na jinym foru a na facebooku se mu deaktivujou ucty, takze obcas je to treba brat s rezervou

malá vzrůstem ale!! veliká duchem doufam, ze ty tvoje boty maj okovany spicky, v pripade nouze nikdy nevis, kdy se ti muzou hodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:37
- Nahlásit

cernej caj

to sem myslela spis ze srandy.

a tak
tam su za debila a potizistu,

jo to myslím, tady mají většinou ostatní taky tak

ze ty tvoje boty maj okovany spicky, v pripade nouze nikdy nevis, kdy se ti muzou hodit

maji i sem je měla, ale...... vono v úzký šukni se blbě vykopává nahoru

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:39
- Nahlásit

PetraK
Když na mě nastoupil, byla sem v dušičce táááklhe . malinká. ale neustoupila sem,přes to, že to je fakt hrouda, řikala sem si, tak tetkon buď humřu, nebo budu mít minimálně fijalovou zmalovanou držku, až mi jí nakouří
.... tak tohle dělám taky, ovšem z pozice svejch sto kil a metru vosumdesáti mám nejspíš větší šance....navíc modrej pásek z taekwonda.... ju jak já bych vobčas s chutí někomu dala po držce....ale když do mě se většinou pustí málokdo....

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

z pozice svejch sto kil a metru vosumdesáti mám nejspíš větší šance....navíc modrej pásek z taekwonda...

no pásek sem neměla enem kšandy a vzhledem k tomu, že jsem opravdu spíš jako tak menší , tak jsem moc těch šancí neměla.

ju jak já bych vobčas s chutí někomu dala po držce..
ale to já taky!! taky!! ať sem bit, jen dyš se peru

když jsem to ráno říkala šéfovi, tak pravil - Ty ale nemáš vůbec pud sebezáchovy! sem pravila, že šmejdům se neustupuje

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:46
- Nahlásit

Rumštááájn
fajkytýdáááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:54
- Nahlásit

vlk
z pozice svejch sto kil a metru vosumdesáti mám nejspíš větší šance.... se nedivim, ze se s tebou nikdo prat nechce

tak budu za extra potizistu, pac sem napsala mail se trema dotazama a jeste zpetne doposlala dotaz ctvrtej

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:54
- Nahlásit

PetraK
sem pravila, že šmejdům se neustupuje
tak...kdo ustoupí byť jen o krok, je ztracen..... kdybych v loni v květnu nedržela v rukách svýho dotrhanýho psa, tak jsem tím šmejdem tady vyorala v poli brázdu jak za Titanikem.... kdyby pro nic jinýho, tak by aspoň nemoh tvrdit že tu nebyl, protože kusy jeho ksichtu by se v poli určitě našly....

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:01
- Nahlásit

kachna_
fajkytýdáááá
vona se přestěhovala k vám paní ? lity lity

Já zas mám dneska dobrou náladu bo jsme právě dokončili poslední prácu, která měla bejt hotová minulej rok takže máme zpoždění JEN 4 týdny
ale spad ze mě neuvěřitelnej šutr (velkej asi tak jako Ešuska )že je hotovooooooooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:16
- Nahlásit

Fajka
takže máme zpoždění JEN 4 týdny sikovna fajka

ja zjistila, ze kamoska nemuze na slapanickyho vlka, tak mam strach co v noci, pac mam panickou hruzu ze setmelyho lesa a asi snad budu muset v noci jit (svitit si baterkou) a spat pres den

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:22
- Nahlásit

kachna_

fajkytýdáááá

nebezpečná choroba

Fajka

pad ze mě neuvěřitelnej šutr (velkej asi tak jako Ešuska

tak to byste mohli přijet ne?

vlk

tak...kdo ustoupí byť jen o krok, je ztracen..

přeééésně!! to sem si přesně říkala, nesmíš mu ukázat že se bojíš. ani trošku ne.

, protože kusy jeho ksichtu by se v poli určitě našly..
jo, jenže jsou situace, kdy má člověk jiný priority. ale škoda to je, vím, že ten pocit, že to člověk nemohl udělat a nesrovnat ho za to se zemí, v člověku zůstává dlouho. ale.... ten výstup s Ašokpsem, ten stál za to , ne?
cernej caj
, pac sem napsala mail se trema dotazama a jeste zpetne doposlala dotaz ctvrtej

klid, já to včera - a to jen přihlášku,,posílala taky myslím na 3x

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:24
- Nahlásit

cernej caj

asi snad budu muset v noci jit (svitit si baterkou) a spat pres den

ty nejsi černý kafe, tys debil (ale chápu tě, mě ségra hrozně strašila, když jsem byla malá, a zvostalo to nahraný na hadrdisku už napevno,takže se s tímhle taky peru.

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:27
- Nahlásit

slapanickyho vlka
my máme ve Šlapkách vlka??
a z mailů bude mít maminka určo radost mám ji upozornit předem, co jste zač, pani? něco ve smyslu "mami, asi ti psal černej čaj, neber si to prosim tě tak jo? "

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:27
- Nahlásit

PetraK
mami se chlubila, dobře jsme se zas pobavily, dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:37
- Nahlásit

Janiii
dobře jsme se zas pobavily, dobře

no ! sem ráda, že sloužim jako dobrej zdroj zábavy!!!

musím napsat mamince ešče jednou ale. Krzevá platbu, šla jsem včera na to, ale uvědomila jsem si, že teď díky tomu vykradení bude tak nějak vydání, tak ešivá bych to mohla zaplatit zkraje února.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:37
- Nahlásit

Janiii
cernej caj
PetraK

mami se chlubila, dobře jsme se zas pobavily, d

klíííít já ještě neposílala ale až já se k tomu dostanu tak maměnku asi dorazím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:42
- Nahlásit

Janiii
"mami, asi ti psal černej čaj, neber si to prosim tě tak jo?
no kdyz bude mit maminka ukroucenou hlavu az se bude divit tem otazkam, tak to pozna

PetraKtys debil (ale chápu tě, mě ségra hrozně strašila, když jsem byla malá, a zvostalo to nahraný na hadrdisku už napevno,takže se s tímhle taky peruno vidis, a ja mam nechteny sexualni zazitek kdyz sem nemela jeste ani obcanku. Nekolik let sem ani nedokazala vkrocit do setmelyho lesa sama. Ted uz tam vkrocim, i kdyz teda panika me jima furt, ale "znehybnit" se do spacaku bych asi nedokazala. I kdyz, mozna ty prasky na uklidneni bych si sebou vzit mohla

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:48
- Nahlásit

PetraK
škoda to je, vím, že ten pocit, že to člověk nemohl udělat a nesrovnat ho za to se zemí, v člověku zůstává dlouho. ale
.... todle mě asi bude srát ještě hodně dlouho.....

ten výstup s Ašokpsem, ten stál za to , ne?
to sice jo, ale stejně ho Ašok aspoň moh kousnout do prdele, šmejda.... ale pořád ( nevim proč) mám takovej pocit, že ještě budu mít příležitost, abych si ho pořádně vychutnala....

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:50
- Nahlásit

cernej caj

mam nechteny sexualni zazitek kdyz sem nemela jeste ani obcanku. Nekolik let sem ani nedokazala vkrocit do setmelyho lesa.

ty vole!! to by mě tam nedostal nikdo ani za dne!!!!!!!!!!! A smekám před tebou, že dokážeš fungovat. Opravdu. Jsi frajer.
No a co se tam k někomu - nejlépe ženský pochopitelně - prostě přifařit, lidí tam bude habakůk určitě, ne? A nebo... nepřijel by muž na tu noc?Když se obětoval krzevá to kouleno, tak třebas ..... co? V rámci partnerský romantiky....?

fakt jsi frajer

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 10:51
- Nahlásit

vlk

mám takovej pocit, že ještě budu mít příležitost, abych si ho pořádně vychutnala....

stopro! A vzhledem k tomu, že je to sráč srabáckej, to půjde jako po másle.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:03
- Nahlásit

PetraK
paradoxne strach z chlapu sem prekonala, ale i kdyz ten les sam o sobe predstavuje mnohem mensi riziko, pac v lese v noci bezne nikdo neni, ze jo - ten je problematickej, ackoli z hlediska pravdepodobnosti jsem si svoje uz vybrala. to budou ty pohadky o karkulkach za mlada

nevim, jestli to neni proti pravidlum dogtreku, aby se mnou na noc treba byl muz, ale zeptat se asi muzu. Holt moje posahany dotazy na vsechny strany

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:09
- Nahlásit

cernej caj

pac v lese v noci bezne nikdo neni, ze jo

to je jedno, ale jak píšeš - pohádky - ty jsou v nás všech, vyprávěli nám je právě proto, abychom sami do toho lesa nikdy nešli, to je jejich účel.

to neni proti pravidlum dogtreku, aby se mnou na noc treba byl mu

hele todle neni závod Iditarod, nemyslím, že by to někomu vadilo, myslím, že se nemusíš ani ptát.. Pokud by byl muž takovej kámoš a přijel by, tak by to byl obrnejvětší kámoš co kolem sebe máš

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:10
- Nahlásit

PetraK
A vzhledem k tomu, že je to sráč srabáckej, to půjde jako po másle.
a vzhledem k tomu, že ho tady dost lidí začíná nesnášet ( páč propouští ) navíc prej ty dluhy má z hazardu, takže o to víc, to zřejmě nebude dlouho trvat....

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:13
- Nahlásit

vlk

takže o to víc, to zřejmě nebude dlouho trvat.

sem pomstychtivá svině - těším se na report.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:21
- Nahlásit

PetraK
mozna sem si z tech pohadek mela vzit to ponauceni predtim, nez sem tam sla vencit

ja si sice stezuju, ze tu nemame lesy, jen samy pole, ale ona je otazka, jestli bych do nej za tmy stejne vlezla ono asi podvedomi fungovalo dobre, kdyz sem si vybirala domecek

vlk
vlk
takže o to víc, to zřejmě nebude dlouho trvat.
sem pomstychtivá svině - těším se na report.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:43
- Nahlásit

cernej caj

nez sem tam sla vencit

venčit??? bože !

ono asi podvedomi fungovalo dobre, kdyz sem si vybirala domecek

no, podvědomí umí hodně zapracovat.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:56
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Stále ještě žiju, ale mladej potřeboval pomoct při učení a tak jsem se mu plně věnovala. V úterý dělal zkoušky z angliny ( udělal), z psychologie ( udělal) a první polovinu latiny, která je nejtěžší a které se hrozně bojí ( udělal )
No a dneska dělá úúúplně poslední zkoušku tohoto semestru .... druhou půlku LATINY a to ve 13.15 , tak mu prosííííííím, držte palečky, páč tu latinu už nechci ani vidět.. už se mi o ní i zdá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:59
- Nahlásit

PetraK
to vis, v centru mesta jeden z mala parciku, prosluly brnensky hrad, obcas par stromu... chlapek napred jak mam peknou seltii, ze sam ma psa, ze dela v hodonine na cvicaku pes byl na volno, sel se k nemu sel drbat a v tu ranu mel psa, kudlu, vyhruzky a pozadavky...

jo to asi umi. Ja si sice furt stezuju, ze tam nemame les (protoze pres den bych ho milovala) ale je fakt, ze za tmy bych z domu paty nevystrcila

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
cernej caj
nez sem tam sla vencit

venčit??? bože !

todle je přesně to proč děkuju na jednu stranu za to že Fája je jaká je ! a jen tak někoho ke mě nepustí a nedá se uplatit nalákat...
zabila by ho na místě hajzla

Brut
dělá úúúplně poslední zkoušku tohoto semestru .... druhou půlku LATINY a to ve 13.15 , tak mu prosííííííím, držte palečky, páč tu latinu už nechci ani vidět.. už se mi o ní i zdá
gratulujem a drrrrrrrrrrrrrrrrržímeeeeeeeeeee!!a že to umíme viz Kachnáááááá

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:09
- Nahlásit

Jinak jsem vás prolítla.... nedočítám úplně, páč jsem ráda, že vůbec koukám, jak mi z toho věčnýho opakování slovíček, koncovek atd bolí kebule.

Ešuskáááá a kachnáááá .... včera dorazila pohanka, takže se můžete hlásit o své balíčky nebo kachna spíš o balík

Enem na skok se vrátím k Zemanovi a jeho poplatku za neúčast při volbách... bohužel to nebylo vytrženo z kontextu, ale fakt to řekl v jedné debatě. Celou dobu říkám, že je víc rudej, než se zdá a ještě spřáhlej s Klausem.. doufám, že se začne prověřovat amnestie a objeví se, jak si jdou pánové hezky již několik let na ruku ... Holt, prachy jsou na prvním místě....

Noa pak jsem si všimla, že bude Peckáááá ... se mnou to bude jednoduchý.. pokud pojedu, tak jako vždy a to se domluvím před odjezdem, navíc jestli bych přespávala, tak asi využiju pohostinství Ešusovic volné postele, protože nesmím!! vůbec nastydnout, abych mohla na tu operaci ... Takže z mé strany bude doladění až na poslední chvíli. Ale koukám, že se objeví vlk i černý čajík, Fifina .. a to je úžasný Myslím, že Janiííí maminka to bude mít letos hezky veselé a vůbec ne jednotvárné ( včetně dotazů)

vlk
šmejd na své chování brzy doplatí... jak ho lidi vyzdvihovali, tak ho teď velmi rychle zadupou... jo, holt na každou svini se vaří voda....

PetraK
koukám, že ty jsi opravdu bez pudu sebezáchovy Jsi musela chudáka tak vytočit, že se mohl udusit ( evidentně na tom není tak zle, protože jinak by se dusil a neměl sílu tě nacpat do výtahu...)

černej čaj
já se ti juknu, jestli nejde někdo ze známých holek, že by jsi nemusela spát sama, chceš? Dovedu si představit, jak by jsi si "odpočinula" ... při každém zvuku by jsi vylítla ze spacáku a byla zelená strachy.

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání