Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 19:21
- Nahlásit

Janiii
mladý muž shání dívku k vážnému STAHU

ty vole, škoda že tu už nejni StaHijová!! To by bylo pro ní terno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 19:25
- Nahlásit

JaniiiPetraK
co to je ta pecka? jestli to neni tajny

mladý muž shání dívku k vážnému STAHU
Tak uz vidim, jak ji stahuje ale pripomelo mi to jiny vtipek:
Jak sbalit zenu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 20:55
- Nahlásit

Janiii
to, takže!!! Pecku mamina prý rozesílala
ajoooo už to tam mám skoro tejden a nefim vo tom
krom toho dalších asi 10 mailů nějak je nestíhám ani číst natož odpovídat

PetraK

jááá nic nedostalááá!! a nutně musim jet!!! a potřebuju do domečku, jinak nemám v čom spááát. JÁÁ CHCI JET NA PECKŮŮŮ. POMOOOC

ti to přepošlu

venku jak v ruským filmu, zamrznul mě nos
chcu jaro a chcu ho hned!!

co to je ta pecka? jestli to neni tajny
ti to klidně přepošlu taky..to je právě ten výcvikový tábor kam jezí číf tak rád bo já se pachtím na place s psékama a on má čas pro sebe a v chatce celej den volný 4 postele

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 20:56
- Nahlásit

cernej caj
no jo ale já na tebe nemám mail

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 22:21
- Nahlásit

PetraK
šiš jak je to možnýýýýý? jsi mamče vypadla?? Fajfka pošle a já radši taky pošlu. a ty taky pošli

cernej caj
Pecka je výcvikovej víkend pro psiska klasická poslušnost + nějakej ten relax - ohýnek, soutěže, volnej program ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 07:12
- Nahlásit

Fajka
bo já se pachtím na place s psékama a on má čas pro sebe a v chatce celej den volný 4 postele jo tak proto ma rad ty psi akce
(ho mam pod clenem, kdyby bylo treba, nicmene spis jen zvedavost, ja s mojim agresorem nesocializovanym nikam moc nemuzu

Janiii
aha, diky

Tak jsem dneska vstala celych 15 minut pred odchodem z domu... - tech 15minut spanku navic zapricinilo, ze sem nemohla zabrat v autobuse a kdyz je tma a nejde cist, tak je to neprijemne a taky mi rano namrzaly vlasy, protoze 10 minut neni doba, za kterou stihnou uschnout, takze sem asi vydesila ridice s hromadou namrzlych pramenu vsude kolem hlavy, protoze sem se nestihla ani ucesat to bych skoro i mohla vstavat normalne a skoro bych tam tu sestavu PetraK nacpala

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 09:48
- Nahlásit

Rumštajn, nestíhám probíhám,
ale naše pracovní šílenství se blíží ku závěru, ještě naložíme zítra jednu várku do pátku dodělám Dípíhá m§žem si na chvíli hodit nohy na stůůl

cernej caj
ja s mojim agresorem nesocializovanym nikam moc nemuzu
sim tě klídek, ono je už nic nepřekvapí po tom co znaj mě a Fáju
Krom toho upá nejvíc nám pomohla právě pecka co se socializace týče

jináč přeposláno na tvůj mail

Janiii
výcvikovej víkend pro psiska klasická poslušnost + nějakej ten relax - ohýnek, soutěže, volnej program ...

jo a taky noční bojofky, autobus žabiček, zelená, piňpong s kachličkama, dětská soutěž pro dospěláky atd atd

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:23
- Nahlásit

Fajka
tak vypada to docela dobre, akorat sem nenasla kde presne je to mistne?

jako ja musim aj rict, ze se svejma obludama se i stydim nekam chodit, pac su nedusledna a neambiciozni, takze pes je ras na vsechny psy a vyvadi fakt brutalne, ale zas bezci, kola ho nechavaj relativne klidneho...
fena agresivne steka a startuje po vsem, co se hybe rychle (bezci, kola, atd), ale zas obecne spis vystekava a ceni chrup dokud si necichne a vadi ji jen nektery feny, obecne zas mezi psama spis vyjizdi jen po nekterych
jinak poslusnost nula nula nic, sednou si jen kdyz VI ze mam neco v ruce, obecne umi jen pro me uzitecnou vec "dolu" = slezt z postele, pak sedi pred dverma a neskacou moc kdyz je poustim dom. U feny mam pocit, ze je cholerik - okamzite vzrusiva az do afektu, pes je relativne klidas az na ty psy...
je fakt, ze kdyby se fena naucila lip vychazet s jinyma psama, bylo by to super, ale vyskocila po jedny fene, jako hlavne stekot, vrceni, zuby, nic se snad ani nestalo, ale po vystupu zeny sem uz radsi v arealu na volno nepoustela, protoze kosik pani nestacil

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:24
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

je venku krásně že?? Kupodivu ani nejsem zničená ze včerejšího cvíčka, už se zase dostávám asi do konvice A dnes jsem na hodině germánštiny germánsky vyprávěla, jak jsem konverzovala geremánsky!!! v trambaji se starou paní, kteroužto zaujala má sukénka s nápisem Keine Lust , Měla jsem chvíli potíž, páč jsem neznala slovíčko WOZU, kterýmžto rozhovor zahájila, když se na mě usmála, ukázala na šukničku a otázala se Wozu keine lust (jakože k čemu žádná chuť), neb tyto spojování ještě nemáme dostatečně probraný, ale pak mi to docvaklo a poté jsme pohovořily. Pan účící byl hrdobec, jak krásně své študenty zdělává. Také jsem pošprechtila o tom, jak nás moc pěkně vykradli, takže vím, že germánsky se kamna řeknou r Ofen, vykrást je ausrauben a tak dál. Též jsem se pochlubila svou pracovní korespondencí v germánštině a tím sem se totálně vyčerpala na celou hodinu

Nebaví mě to tu, šla bych domů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
Janiii
díky pani za přeposlání, juž sem se přihlásila a doufám, že nezapomenu zaplatitit , jako my dvě s Fajfkou loni

cernej caj
ja s mojim agresorem nesocializovanym nikam moc nemuzu

prosím Tě existuje vodítko a koš. Takovýhle akce jsou pro nesocializovaný psy nejlepší prostředí, aby se kapek napravilo to, co nefunguje, abyste se naučili fungovat v víc než rušivým prostředí.....
Je to moc fajná akce.

to bych skoro i mohla vstavat normalne a skoro bych tam tu sestavu PetraK nacpala

naprosto to vidím ale, ty rampouchy na hlavě musely být interesantní

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:28
- Nahlásit

Fajka

ale naše pracovní šílenství se blíží ku závěru
ty vole to už je rok 2015?? ten čas fakt brutálně letí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:50
- Nahlásit

PetraK
prosím Tě existuje vodítko a koš. Takovýhle akce jsou pro nesocializovaný psy nejlepší prostředí, aby se kapek napravilo to, co nefunguje, abyste se naučili fungovat v víc než rušivým prostředí.....

no prave, proto sem si taky rikala, ze na tom psim vykendu dostane od nejakyho psa nakladacku nebo tak, aby jako vedela, ze ona neni panem sveta, ale po cvaknuti u te kokrice hned prvni den sme zbytek vikendu stravili na voditku... jako nejaky tabor, kde by nevadilo, ze sme uplny blbci a kde by fena mohla behat s kosikem a lidi by vedeli, ze se musi nechat do rozumne miry porafat s jinejma psama a hned po nas nejeceli a nenadavali, tak to by nam prospelo (aj me, protoze ona zkusenost se super senzibilnima seltiema = nulova zkusenost u jakykoholi jinyho psa a proste nepoznam ani spravny okamziky na jakykoli zakroky)

vidis, jak krasne sprechtis

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
vole to už je rok 2015?? ten čas fakt brutálně
vo*e to nee ale ted už to taková smršť jako byl tedle prosinec nebé

cernej caj
rict, ze se svejma obludama se i stydim nekam chodit, pac su nedusledna a neambiciozni, t
ani nevíš jak ti rozumím ALE tím že se spíš vyhejbáš tomu s nima někam chodit tak tím to je horší, naopak je třeba je protáhnout všude možně a ochodit je aby neřešili to co je pro ně ted jakoby vzácný.
Byla sem na tom stejně
Krom toho kouzlo Pecky je v tom že tam máš dostatek času na to aby ses uklidnila ty, uklidnil se pés a můžeš si chodit libovolně po táboře mezi lidma psama ty situace vyvolávat a dopředu režírovat a určovat si kdy koho potkáte, kolik psů potkáte jak blízko atd..
Nám to s Fájou pomohlo strašně pekelně moc, takže za mě pokud si rozhodnutá s tím nějak pohnout k lepšímu tak Pecka je ta nejlepší volba..+ bonus že nepojedeš mezi lid cizí ale budeš nás znát a můžeš nás všechny i naše pséky k výcviku použít

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:54
- Nahlásit

cernej caj

e ona neni panem sveta, ale po cvaknuti u te kokrice hned prvni den sme zbytek vikendu stravili na voditku... jako nejaky tabor, kde by nevadilo, ze sme uplny blbci a kde by fena mohla behat s kosikem a lidi by vedeli, ze se musi nechat do rozumne miry porafat s jinejma psama

ale takhle to nefuguje, takhle se to nepořeší. nechat jí navolno se porafat. Ty jí musíš na vodítku-krátkém, dlouhém, nejdešlím - naučit, že ty jsi středobod světa a dáváš jí tu jistotu a ona nepotřebuje někam vylítávat a něco řešit , že není důvod se chodit prát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:55
- Nahlásit

Fajka

to nee ale ted už to taková smršť jako byl tedle prosinec nebé

tos myslim vopsala z loňskýho ledna, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:04
- Nahlásit

magorky, a kde je ta Pecka lokalizovaná? to bé určo nějaká prdel světa typu severní Čechy, což?
my bysme to též potřebovali jako sůl, já jak povolím a jen si tak osamotě vycházkuju a nechám psa si užívat taky víc času s páníkem a máti, což se ve zkouškovým nebo při pracovním přetížení dycky uděje, tak je hnedle půlka práce fuč a psák zkouší a zkouší odznova mantinely teda v tom nejdůležitějším ne, ale takový to šlapat u nohy a soustředit se, když naproti jde zajímací fena, tak to jsme na začátku hned. takovej tábor by byl to pravý na nás.

cernej caj

lidi by vedeli, ze se musi nechat do rozumne miry porafat s jinejma psama
to tě nikdo nenechá... navíc možná by to fungalo, ale taky možná vůbec ne a naopak, takže jak píše PetraK to je lepší a spolehlivější metoda a navíc ti bude dovolena.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:08
- Nahlásit

Vero

pecka jest tu

http://www.mapy.cz/#q=pecka&x=15.659828&y=50.47926 7&z=10&t=s&qp=15.063816_50.310461_16.893543_50.843 049_8&d=muni_2415_0_1

ano jest to prosím trochu nahoře.

ale takový to šlapat u nohy a soustředit se, když naproti jde zajímací fena, tak to jsme na začátku hned.

jo, přesně, já vždycky po zimě, Ešusovi musím zkracovat akční rádius a kapek ho usoustředit, neb přes týden chodí hlavně s Brtnikem kterýžto jest doma dřív a jde s ním ještě relativně za světla.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:09
- Nahlásit

PetraK
tos myslim vopsala z loňskýho ledna, ne
vidíš..nikdy není tak blbě aby nemohlo bejt ještě hůř

cernej caj
a lidi by vedeli, ze se musi nechat do rozumne miry porafat s jinejma psama
to si nemyslím že je dobrá cesta...podle mejch zkušeností je třeba ochodit aby brala věci který jsou jí neznámé jako samozřejmost s ledovým klidem a u nás to pak je o tom včas přivolat a mít upevněnej zákazovaj povel když začne startovat.

S tím posledním máme pohužel po posledních incidentech bohužel problém bo jak se do ní někdo naveze tak se jí zatmí a jde..ale makáme na tom neustále

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:13
- Nahlásit

Fajka

po posledních incidentech

no, taky nejsem tam, kde jsem byla díky tomu hovadu s NO a to jsme nedopadli jako vy. Jsem na ní na prtku pruhatou zvědavá. Loni jak pěkně ustála ten nájezd těch tří psů od tý holky byla frajerka, zvládla to krásně. I tu pyrenejku v podstatě, na to čím si prošla. Vyřiď jí, že se na těším, že mám novýho dodavatele špeku a únor to jistí

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:15
- Nahlásit

PetraK
ano jest to prosím trochu nahoře.
no to sem mohla čekat že

neb přes týden chodí hlavně s Brtnikem
voni nám to holt ti členové rodinní kazej

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:16
- Nahlásit

PetraK
no, taky nejsem tam, kde jsem byla
no todle mě dycky dostává do kolen no..že na něčem půlroku makáš a pak ti šmahem jeden kretýno zabije tvoje celé několika měsíční snažení třeba ach jo

prtku pruhatou zvědavá. Loni jak pěkně ustála ten nájezd těch tří psů od tý holky
nooo ono je to taky částečně věkem už neřeší tolik a tak prudce jako dřív

prošla. Vyřiď jí, že se na těším, že mám novýho dodavatele špeku a únor to jistí
jo vyřídím, však ona bé mít taky radost že vidí zas někoho koho zná a kdo není nebezpečnej a padá z něj špek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

FajkaVeroPetraK
ale tak ja se snazim hodne jezdit na vylety, ale blby, ze nikde moc psa nepotkame, nevyhybam se takovym situacim

idi by vedeli, ze se musi nechat do rozumne miry porafat s jinejma psama
tim sem myslela spis takovyto, ze kdyz chce fena ukazovat nejakymu psovi dominanci a on ji jakoze da sam najevo co si o tom mysli - nemyslela jsem jakoze rvacky, ale ne, ze ona se bude vymezovat na psa a pan pri ukazani zubu okamzite pozaduje at mam psa na voditku s kosikem... ze proste by nekde mohla behat na volno, i treba s tim kosikem, a naucit se normalne hrat a reagovat na psy i v jejich spolecnosti, ne pouze kdyz je na voditku...

edit: ale jako vypada to dobre, tak pristi rok bych mohla zauvazovat (lakalo by me to i letos, ale to uz mame dovcu s muzem v tom terminu - zaplacenou)

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:27
- Nahlásit

Vero
magorky, a kde je ta Pecka lokalizovaná? to bé určo nějaká prdel světa typu severní Čechy, což?
my bysme to též potřebovali jako sůl

chceš přeposlat propozice?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:35
- Nahlásit

Vero
no to sem mohla čeka

no jo no, když organizátoři jsou odtama, ale vybrali to moooc pěkně. je tam moc dobře. vážně

voni nám to holt ti členové rodinní kazej

určitě, je poznat, když je pes vedenej jen jedním člověkem - nebo případně,když oba dodržují to stejné - což je ale pochopitelně těžký. Já jsem lecos Brtnika naučila, nicméně v těch nejdůležitějších začátcích mi toho hodně s argumentem - nejsem kynológ, dělat to nebudu - pošramotil. Viz třebas přivolání s předsednutím - marně jsem mu vysvětlovala, že je důležitý, aby si štěndo hned od začátku zafixovalo, že se má koukat na páníka a ne kde co lítá, sedět šejdrem (pochopitelně od určitého věku) a soustředit se na pána. kdepáák, kdepáák, že to má jaksi praktické využítí to mu nedošlo a že co se v mládí naučíš , posléze napevno na hadrdisku napevno nahrané nalezneš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:43
- Nahlásit

Fajka

pak ti šmahem jeden kretýno zabije tvoje celé několika měsíční snažení třeba

škoda, že člověk pak nemůže zabít toho kretýna.

a kdo není nebezpečnej a padá z něj špek

královna fšeho špeku se chystá na hory!!

cernej caj
s tim kosikem, a naucit se normalne hrat a reagovat na psy i v jejich spolecnosti, ne pouze kdyz je na voditku..
tak jako Ešátor třeba tohle s fenou vůbec neřeší, takže by nebyl problém, Jelito od Fajfky to taky neřeší, takže by se mohli uskupinit Ale, chce to někde stranou, pod dozorem. Ale třebas kdyby takhle navolno běžela mezi chatkama a zkusila to na Fáju, tak to by neklaplo. Psi tam mají být pod dozorem - navolno jo, ale musí být ovladatelní . I když taky ne každej to bohužel dodržuje - viz naše sousedka se třema psama, totál nevychovanejma- ti právě nakráčeli na Fajfku, když šla od nás z pokoje, na vodítku s košem. Tři na jednu, na paničku nereagovali.

tak pristi rok bych mohla zauvazovat

zkus to, pes se tam ochodí při cvičení a není potíž ve skupinkách "pracovat" i v čase volna - jako třeba nebohá Fajfka pruhatá, přes kterou v rámci socializace s entuziasmem sobě vlastním furt dokolečka lítal nadšenej Ešátor, až už vona z toho byla celá zničená ten pohled jejích vočí myslim nikdá nevybledne

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:53
- Nahlásit

Fajka
chceš přeposlat propozice?
přepošli, jeden nikdy neví. ale je to vážně na mě úplně nejdál.

PetraK
určitě, je poznat, když je pes vedenej jen jedním člověkem - nebo případně,když oba dodržují to stejné - což je ale pochopitelně těžký

no jo. páník aspoň dbá na to přivolání. ale na důslednost u nohy už dlabčí. no a matina... ale zas u ní mám dojem, že její "přivolání" (pouští psáka volno jen na oploceným pozemku) moc nestíhá kazit, buldozér prostě "babičku" má kamsi zařazenou, rovnej s rovným a dobře spolu přitom vyjdou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:55
- Nahlásit

PetraK
královna fšeho špeku se chystá na horykdyby to tušila bé dělat totok

cernej caj
běžela mezi chatkama a zkusila to na Fáju, tak to by neklaplo jo jo ale právě že kouzlo pecky je v tom že těch psů různý velikosti, temperamentu barvy a povahy je tam tolik že čék si může vybírat a má možnost se stěma lidma na téninku domluvit (z 99% jsou tam lidi co rádi pomůžou když je o to čék poprosí a nebo se i nabídnou z vlastní vůle )

Fajfka pruhatá, přes kterou v rámci socializace s entuziasmem sobě vlastním furt dokolečka lítal nadšenej Ešátor, až už vona z toho byla celá zničená ten pohled jejích vočí myslim nikdá nevybledne
to byla dokonalá příprava na jelito, ten to potom dokonal... v tomdle směru už je ochozená aaaaž aaaaaž ))

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 11:56
- Nahlásit

Vero
přepošli, jeden nikdy neví. ale je to vážně na mě úplně nejdál.
a na jakej mail?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 12:02
- Nahlásit

jsem v rachotě tak jen ve fofru a krátce - čtu vás na mobilu - moc pěkně se čte, jak se vám s náma líbí
Vero
jako blízko to neni, ale já jsem teď taky za Brnem!!
doprava se dá přecivá vždycky nějak pořešit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 12:03
- Nahlásit

Vero

no jo. páník aspoň dbá na to přivolání. ale na důslednost u nohy už dlabčí. no a matina... ale zas u ní mám dojem, že její "přivolání" (pouští psáka volno jen na oploceným pozemku) moc nestíhá kazit, buldozér prostě "babičku" má kamsi zařazenou, rovnej s rovným a dobře spolu přitom vyjd

joo, to Brtnik už dneska taky a vyžaduje kukandu, ale ať chceš, nebo nechceš, je to znát. Důslednej jen naštěstí taky, ale jsou prostě věci v kterejch se lišíme.

abičku" má kamsi zařazenou, rovnej s rovným a dobře spolu přitom vyjdou.

já jsem mámu od štěněte naučila takový ty základní věci a musím říct,že mě Ešátorova spolupráce s ní velmi překvapuje, je si vědom toho, že ona je v nevýhodě a absolutně toho nezneužívá - choděj spolu občas, semo tamo, když se tam máma zaství a vezme ho na čůrku kolem baráku - navolno. Myslím, že jsem je naučila pěkně spolu fungovat.

Fajka

kdyby to tušila bé dělat totok

, trochu jí ten kožíšek promastíme

to byla dokonalá příprava na jelito,
: to jo, to dost dokonalá. A to jsme enem tak seděli pod stromama , to jí socializoval, až se hory zelenaly a Fajfka z toho nemohla.

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání