Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 09:56
- Nahlásit

vlk
tak za mě teda ani jeden

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 09:58
- Nahlásit

Fajka
... no právě...ale jiná možnost néni.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:02
- Nahlásit

kachna_

PRÁÁÁŠTĚNÁ KACHNA AGÁÁTA!
Doufám, že už to máš v knihovničce!

a a dali jsme si s Michalem pivo.

áááchjo, tak to mi mrzí, páč sis to víno zasloužila. No a co to udělat tak, že si nějaký dobrý koupíte a uděláte si v pátek pěkněj večír v klidu až ulehnou káčata? Dáte si dobré víno, zapálíte svíčky - aji možno sýr třebas koupiti. coooo?

Fajka

aby vlastním tělem

tim mým malým tělem?? Sem malilinkatý tvoreček

U nás už je dost

A to je dobře, viš proč, VÍŠ PROOOOČ?? PÁČ OD 16. února vlk
JSME U VÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!

vlk

tady se žádný rady nedočkáš, tady žádná baba neni, je to tu jen samej úhyl

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:07
- Nahlásit

PetraK
JSME U VÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!
...se jedete koupat na Žermanice ????

tady žádná baba neni, je to tu jen samej úhyl
tím líp....v tomhle případě je asi úchylná rada ta nejlepčí....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:11
- Nahlásit

vlk
..se jedete koupat na Žermanice ????

já doufám, že pojedu lýýžovat. což mi připomíná, že bych si měla nechat seřídit lýže, když šla váha dolů, páč abych nedopadla, jako před dvěma lety.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:16
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

STÁLE JEST KRÁSNĚ ZASNĚŽENO, STÁLE TAKŽE tématický obrasek:

Tak jak řekla, tak ešus dělá - včera hlásal Brtnik, že huhlal na péf . Mně ráno reagoval tedy na to, že "neřeš - je to pes, tadyme jdeme, ", tak se uvidí. no.

A DNEEES PRVNÍ HODINA GERMÁNŠTINY! Vyprávěli jsme o vánočkách, o dárkách a Silvestru, musela jsem dělat einen Módenšau, neboli módní přehlídku, neb mé vánoční dárky zaujaly - hlavně třídílný botky, tak jsem musela vyprávět cože to mám na sobě.sSsst, švihala sem to v germánštině jako profík , boty Draj in Ein zaujaly naprosto. aby ne, je to majstrštyk taky. Kdo má tři boty v jednom? Kdo??? no jen Koláče . Domácích úkolů jsme dostali tři řitě. Už abych na tom začala makat, a po včerejším cvičení jsem krapítek kapůt.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:21
- Nahlásit

PetraK
to je dobře, viš proč, VÍŠ PROOOOČ?? PÁČ OD 16. února vlk
JSME U VÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!

tak já nevim..jste u nás..jste u vlka..nebo jste u nás s vlkem????

aleeee essi u náás tak se moc neraduj bo já mám vod půlky února vobjednaný jaro!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:22
- Nahlásit

PetraK
ty tvoje boty sou dokonce tridilny? tak to sem teda nepostrehla ani

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:31
- Nahlásit

Fajka

tak já nevim..jste u nás..jste u vlka..nebo jste u nás s vlkem???

jáák nevíš??

Jo a hááá, už to vidim, von se mi tam do textu vloupal vlk!!!!!!!

ne jsme u VÁÁÁS, v Bedříšku! béte na nás mít náladu a čas? Letos, je to, letos, než až v roce 2015, proto se ptám na čas

bo já mám vod půlky února vobjednaný jaro

esi ti ho poveze ten dopravce jako dycky, tak to sem v klídku, to je cajk, ten zas bude mít zpoždění

cernej caj

y tvoje boty sou dokonce tridilny?

ano prosím, ráda ukážu, ráda se totiž opět pochlubím se svýma nejnovějšíma mazlikama :

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:32
- Nahlásit

vlk
..se jedete koupat na Žermanice ????

sem tě nechtíc uvedla v omyl, že? páč se mi tvoje jméno při psaní vloupalo do textu no tak koupání případně proběhne v Bedříšku teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:34
- Nahlásit

PetraK
a hááá, už to vidim, von se mi tam do textu vloupal vlk!!!!!!!

jsme u VÁÁÁS, v Bedříšku! béte na nás mít náladu a čas? Letos, je to, letos, než až v roce 2015, proto se ptám na čas
co já vim co bééé záftra máme to furt našponovaný jak gumu u spoďárů a do konce března určo mít budem ale určitě prochajdu dáme, Fájuška bé nadšená

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
vlk
no tak koupání případně proběhne v Bedříšku teda
beru si na zodpovědnost že pořídím fotodokumentaci tučňák na sněchu a lééédu

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:39
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že tu máme véééélice šikovnou KAchnu Agátu a tak jí mooooooocinky gratulírujeme ke složení veledůležité zkoušky z aj.. jest to fuk, za jakou známku, hlavně, že je zkouška doma !!!!

Jinak volba ze dvou kandidátů je pro mně jasná.... nevolím ožralu a bývalýho komunistu, který se podílel na rozkrádání republiky po revoluci. Prostě u mě přes tohle nejede vlak... Ne, že bych byla nadšená z druhé varianty....

Jinak ouhylové jste a ještě k tomu škrabálistky, který nadrásají yx stránek vo houně Ovšem kadibutka, zima a průjem.. o tom bych mohla psát taky romány, páč v chatě nic jiného nemaje, musela jsem se smířiti s pobytem v zimě a ještě na ledu k ní dobíhati Ovšem míti dítě dvouleté s vysokou horečkou, srajdou a býti v -15 v chatě, byl taky dobrý masakr... Nicméně synek přežil, dcérka též a já to odnesla jen chrchláním, jak jsem neustále vybíhala z horka do zimy vynášet nočník a nabírat sníh na roztátí, abych měla vodu na přeprání prádla

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:41
- Nahlásit

PetraK
ty už víš, kam pojedete na hory? Týýý jo k vlkoj ( trocha závisti se objevuje, i když já bych raději až bude teploučko a hlavně sucho ) ... tak to budeš muset vééélice bouřlivě pozdravovat a hlavně poňuchat Ašopsa i za nás

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:42
- Nahlásit

Fajka

ale určitě prochajdu dáme, Fájuška bé nadšená

to je dobře, to je zéér dobře, páč my se těšíme a doufáme, že vytáhneme taky Ćíífa, ešivá ne, budu plákat.

beru si na zodpovědnost že pořídím fotodokumentaci

no, tak co se týče fotek, to sem v klidu bude tam max. tak Alu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:44
- Nahlásit

brut

Týýý jo k vlkoj

ale prt, to byla chyba f textu, jako dycky jedem do Bedřicha. I když u vlkoj by to bylo taky gůt, myslím, že lyžování lukcus, jenže, když je Brtnik nelyžník, přijde mi zhůvěřilé - finančně i časově, ho tahat takovou dálku. kdybychom lýžovali oba, tak to si piš, že Beskydy to jistí.

jak je? huž je líp?

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:45
- Nahlásit

PetraK
aháááá, ty nás schválně uvádíš v omyl, žábo jedna

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:49
- Nahlásit

brut

žábo

vopatrně tady s těma žábáma, vopatrně,víš jak sou tady na ně některý dost vysazený

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:51
- Nahlásit

Fajka
máme to furt našponovaný jak gumu u spoďárů a do konce března určo mít budem
stále v kalupu? Jde to alespoň tak, aby jste stíhali nějak jakž takž termíny nebo ne? Moooocinky litujůůůů

tučňák na sněchu a lééédu
prosíííím, hlavně foto z blízka, aby tučňák byl rozeznatelný

PetraK
tak co se týče fotek, to sem v klidu bude tam max. tak Alu
neříkej dvakrát nebo se přijedeme s Alu podívat, jak se koupeš v Bedříšku Páč tak krásné foto Al, jaké dodal Číííf ještě nemám, tak bych mohla mít i tučňáka

to byla chyba f textu, jako dycky jedem do Bedřicha
já se právě divila, že by nastala změna v metrixu

kdybychom lýžovali oba, tak to si piš, že Beskydy to jistí.
to chápu... přece jen je to dálka a penízky nerostou na stromech....

jak je? huž je líp?
když nemluvím, nehýbu se, nechodím z tepla do zimy a obráceně, tak to relativně jde.... jakmile to poruším, tak chrchlám a chraplám. Naštěstí rýma snad nebude a když tak jen vodová, což je bez problémů...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 10:53
- Nahlásit

PetraK
vopatrně tady s těma žábáma, vopatrně,víš jak sou tady na ně některý dost vysazený
právě že vííííím

Tak mě napadá bude nějaké společné venčeníčko nebo nebude? Podle Fajfků, to vypadá na březen, ale to vy zase už vyrážíte na Apaluchu, pokud se nepletu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:01
- Nahlásit

PetraK
to je dobře, to je zéér dobře, páč my se těšíme a doufáme, že vytáhneme taky Ćíífa, ešivá ne, budu plákat.

se nebojim, vás si ujít nenechá

no, tak co se týče fotek, to sem v klidu bude tam max. tak Alu
tssss sem psala jáááá a nééé číííííf, a na mojich fotkách jsou chlupy všecky essi sis jako nefšimla

brut
smířiti s pobytem v zimě a ještě na ledu k ní dobíhati Ovšem míti dítě dvouleté s vysokou horečkou, srajdou a býti v -15 v chatě, byl taky dobrý masakr... Nicméně synek přežil, dcérka též a já to odnesla jen chrchláním, jak jsem neustále vybíhala z horka do zimy vynášet nočník a nabírat sníh na roztátí, abych měla vodu na přeprání prádla
huuuuustýýýýý fuj to by mě asi zabilo

stále v kalupu? Jde to alespoň tak, aby jste stíhali nějak jakž takž termíny nebo ne? Moooocinky litujůůůů
ale no jooo makáme a ted teprve doděláváme druhou zakázku co měla bejt do 1.1. u zákazníka ta půjde ted v pátek a pak jsme zjistili že další dodací termín je 20.3 a když si propočtem jak jsme dělali dlouho první várku tak vlastně musíme začít na další makat hned tedle víkend
a kto mu si ještě přičtu DPH, daňový za minulej rok atd

ale tak zas lepší než se kpat do řiti žáno

tučňák na sněchu a lééédu
prosíííím, hlavně foto z blízka, aby tučňák byl rozeznatelný

na mě...se můžeš spolehnout !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:02
- Nahlásit

brut

jak se koupeš v Bedříšku

eslil bude sníh, tak se klidně koupat budu. V tom sněhu, háhá

, že by nastala změna v metrixu

tak nebyla by špatná - krz to lýžování, nebyla, ale zas na druhou stranu já to mám v Bedřichu moc ráda.

přece jen je to dálka a penízky nerostou na stromech.

přééésněěě,jak by řekl kolega Rejpal

jakmile to poruším, tak chrchlám a chraplám.

hale a co tu moji echínku?? Nemohla bys? nemohl by někdo koupiti?

právě že vííííím

čék kolikrát pro samou žábu nemá kam šlápnout

Tak mě napadá bude nějaké společné venčeníčko nebo nebude?

já sem klidně pro! S březnem moc nevím ale.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:03
- Nahlásit

brut
když nemluvím, nehýbu se, nechodím z tepla do zimy a obráceně, tak to relativně jde....
strašný lity lity paní

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:04
- Nahlásit

brut
Tak mě napadá bude nějaké společné venčeníčko nebo nebude? Podle Fajfků, to vypadá na březen, ale to vy zase už vyrážíte na Apaluchu, pokud se nepletu...
néé to podle nás neberté, my se urvem taky potřebujem vyvětrat spíš podle vás a počasí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:04
- Nahlásit

PetraK
jo aha, to ja zas myslela jinej model bot

uz mam objednanou letni dovolenou (v dobe, kdy lidi resi zimni si pripadam dosti divne

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:07
- Nahlásit

brut
Jinak volba ze dvou kandidátů je pro mně jasná.... nevolím ožralu a bývalýho komunistu, který se podílel na rozkrádání republiky po revoluci. Prostě u mě přes tohle nejede vlak... Ne, že bych byla nadšená z druhé varianty..
... takže teda lepčí za dva roky mrtvej kníže než za pět let furt živej Miloš.......

PetraK
no škoda, že to nejsou ty Beskydy..... mohla sis lyžovat a Ašopes by tahal Brtníka na sáňkách....

Fajka
pořídím fotodokumentaci
...to doufám, na Ešusa na sněhu je vždycky radost koukat....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:18
- Nahlásit

cernej caj
jo aha, to ja zas myslela jinej model bot

jakej?

uz mam objednanou letni dovolenou
moudrá to žena, máš jíž o starost méně. a kam to bude?

Fajka

se nebojim, vás si ujít nenechá

juchajdá!!

na mojich fotkách jsou chlupy všecky essi sis jako nefšimla

pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooct"

vlk

že to nejsou ty Beskydy..

já vím, taky bych ráda někdy do Beskyd v zimě, ale.... je to fakt z ruky, já jsem ráda, že jsem Brtnika naučila na zimní dovolenou, že ho to taky baví, ale zas mi přijde k němu nespravedlivý- kor, když je řidič vozu, ho tahat takhle daleko, no.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:23
- Nahlásit

PetraK
na mojich fotkách jsou chlupy všecky essi sis jako nefšimla

psí chlupy ty vo*e

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:25
- Nahlásit

Fajka
psí chlupy ty vo*e

to už nevokecáááááš jehehééééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 11:27
- Nahlásit

PetraK
to už nevokecáááááš jehehééééé
no to právě vim

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání