| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:22
- Nahlásit
PetraK
líné tance
no na čtení v buse ta hodina není vhodná ani v létě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:41
- Nahlásit
cernej caj
na čtení v buse
co?????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:42
- Nahlásit
PetraK
husty, to sviti dolu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:45
- Nahlásit
hledala jsem co by se dalo udělat s červenou řípou a tuto mě zaujalo:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=35683
vzhledem k tomu, že cokoliv jsem podle Jamieho dělala bylo supr, tak to asi zkusím.
cernej caj
husty, to sviti dolu?
no jasně, svítí to jak si to nastavíš. a docela dobře. Stačí obyčejná. Jo a ještě mě napadlo, když nemáš moc možnost vaření. Znáš pohankovou instantní kaši?? dá se dělat na sladko i na slano.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:50
- Nahlásit
PetraK
neznam instantni pohankovou kasi. Me stacila instantni vlockova, kde je tak 20% vlocek a 80% sladkyho posypu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:53
- Nahlásit
cernej caj
. Me stacila instantni vlockova, kde je tak 20% vlocek a 80% sladkyho posypu
tohle je chuťově neutrál právě. Dá se dělat s mlíkem třebas - což já nemožu moc, takže si to dělám třebas s ovocnou šťávou-možno doplnit ovocem. Nebo naslano - třebas s vývarem-možno doplnit zeleninou. Fakt dobrý. a rychlý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 13:57
- Nahlásit
PetraK
to verim, kde se to da koupit? zatim sem se ptala po pyru, ale bezuspesne, dneska jdu do mesta, tak snad najdu nejake dalsi zdrave vyzivy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 14:00
- Nahlásit
cernej caj
u nás to mají taky ve zdravý výžívě, ale já si to objednávám na netu spolu s ostatníma věcma. Naučila mě tam Brůtice je to echt gold pohankový, nemelou tam nic jinýho. A ceny se mi líbí.
http://www.pohankovymlyn.net/
mámu tahle kaše zachránila (stejně jako rýžová instantní), když jí rozčutali zuby a nemohla jíst nic pořádnýho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 14:10
- Nahlásit
PetraK
to je furt ten samej mlyn co ma vlk za humnama? jak tam kupujete mouku? ja na to kouknu, na tu kuchyn se uz tesim skoro rok. Uz mam doma dokonce naskladanou (v krabicich) linku kdyz meli loni na jare slevy v jene a vypadalo to, ze ta kuchyn bude do leta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 14:11
- Nahlásit
cernej caj
jojo, to je ten samej mlejn, Všecko tam.
Tak ty už máš dokonce linku?? No tak to už letos půjde jako prt, což? Máš jí někde na obrázku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 14:18
- Nahlásit
PetraK
ja ji mam v tech krabicich, tak jak ji privezli to je rada "smontuj si sam", ale urcite sem dam fotku, az to bude
pohankovy polstare - to je luxus, to je sen do myho cajovyho koutku mit pohankovy/ryzovy/atd polstare to sem ani netusila, ze se da koupit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 14:33
- Nahlásit
cernej caj
a ji mam v tech krabicich, tak jak ji privezli
hehe, tož to je mi jasný, že to nesestavujete předem, sem myslela, jestli to není někde na stránkách, nebo tak.
to sem ani netusila, ze se da koupit.
tak vidíš, co všechno se můžeš na psím fóru dozvědět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 16:06
- Nahlásit
PetraK
barevne/stylove tuhle
ale do moji mega kuchyne mam asi 3metry linky (bez sporaku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 16:23
- Nahlásit
cernej caj
žjoo, dobrý
o moji mega kuchyne mam asi 3metry link
kůchňa má bejt mega velká, když to jde, páč tam se stejnak odehrává úplně všecko od vaření,přes výcvik čoklů, psaní úkolů, řešení problémů... prostě fšecko, jen se tam nespí, ačkoliv i to není pravda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 17:19
- Nahlásit
jojo, to je moje myslenka. Je to nejvetsi mistnost v dome treba neznam vetsi pohodu, nez rano u horkyho caje si dat chleba s domacim medem a precist si noviny s psiskama pod stolem cekajicima na sousto
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 18:14
- Nahlásit
Smarja, tady se cvici a pojida se zdrava vyziva, tak to zase jdu, s kelimkem hanackyho salatu a rohlikem v ruce tedy jen zdravim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 18:59
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem byla nakoupit a musím říct, že nechápu, na co si důchodci stěžují, když je jich plný krám a ještě si vezou nařachané vozíky "akčníma slevama" .... všude se zastaví, vyšpulí zadky, prohlížejí slevy o desetníky a čék neustále slyší : "Tondóoooo, nezapomeň na tu čokládku, ať máme pro děti.. joooo a ještě ty sušenky, co jsou za dvacku, víš, ty jak nám chutnáááj... ale koukni vedléééé, měli by tam mít bombony, třeba by tě po nich nebolelo v krkůůůůů" ... "Marůůůš, myslíš, že je ta Poděbradka vopravdu v akci, se mi to nějak nezadááá. Áááále, co děláš Fanoušíííí, vždyť sem to včera četla sousedce, tak muší bejt v akcíííííí. Vem raději čtyřííí a nejradějííí citrooonovou, tak se výbornáááá. Ta tu není... Jáááák nenííííí, vždyť ještě není tolik hodin, čum pořádně" ...... "Honééééém, maj levnou podestýlku pro kočky. Tam se zastavíme jako první a pak hned toaleťák.. Kolik jich máš vzít? Noooo, tak deset by mohlo stačit nebo raději ještě jich pět přidej, kdo ví, jestli je do příště nezdražej ještě víc... A ty toaleťáky vem jen v akci, hlavně tak Osm, aby měla eště Mařka od Karla, ta se sem hned tak nedostane. Cožééé, to je skvělá cena!! Tak to jich vem deset, to se nezkazí" ....
Snad nemusím pokračovat ...
cernej caj
hezká kůůůchňa ... já jsem do kuchyně vždycky chtěla kachlový kamna a gaučík, ale bohužel, ani jedno se mi tam nevejde, tak mám alespoň kuchyň propojenou s obývákem...
Jednou budu mít i já hotovou kuchyň dle mých představ, ale to až za nějaký čas.. zatím má přednost podlaha v obýváku
Jinak pohanková kaše je opravdu gůůůůt... chutná je třeba ovocem nebo pak na slano s vypečenou slaninkou a k tomu okurčička
Fifi
to zase jdu, s kelimkem hanackyho salatu a rohlikem v ruce tedy jen zdravim.
náááhodou hanácký salát je taky mooooc dobroučký a díky zelí i zdravý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 19:07
- Nahlásit
brut
Snad nemusím pokračovat
ne, myslim, že ne- e
Fifi
to zase jdu, s kelimkem hanackyho salatu a rohlikem v ruce tedy jen zdravim.
srabe!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 20:22
- Nahlásit
PetraK
srabe!!
Vcerejsi dortik pro Skritecka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 23:04
- Nahlásit
Rumštáááájn
Mamčina Milča má zjevně neurologický problém, absolvovali jsme včera hodinové vyšetření bez RTG. To mě překvapilo, ale prý by mu k ničemu nebylo, viděl by na něm jen osifikace nebo kompresní problémy. Říkal, že to nemusí být vůbec zadkem, ale krkem, páč nedokáže dát hlavu úplně nahoru.
Místo toho navrhuje CT v narkoze (4-6tis) sa případnou operaci (cca 40 tis). Teda nenavrhuje, páč se ještě nedokončilo to základní vyšetření a řešit co dál, se bude až potom.
Moc se nám do operace nechce - Milče je 11, narkózu moc nesnáší, je to strašnejch peněz, ne vždy se to povede...
Taky mě překvapilo, že říkal, že mentálně je ten pes v pořádku. 11 let je to magor bez pudu sebezáchovy a najednou, že by byl mentálně v pořádku?
mamča už samozřejmě VÍ. že Milča je klidnější, protože SE CÍTÍ nemocná. Polidšťování zvířat je hrozná věc.
Lucinka dnes nakreslila u babičky pěkný obrázek - Michala, Kačku, sebe a mě, jak odcházíme od babičky. Myslím, že z toho bude mít mamča pěkné trauma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 23:23
- Nahlásit
Jdu vás dočíst
Skřítečkovi blahopřeju, dortík je super.
brut
Snad nemusím pokračovat ...
Do tesca Mělník nechodí a do Kauflandu nechodím zase já (je moc velkej a já se tam bojim)
PetraK
http://www.pohankovymlyn.net/
a můžeme se přidat, až budeš objednávat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 07:13
- Nahlásit
brut
tak ten zazitek z obchodu fakt luxus
tak ja si tu kasi snad objednam, i kdyz teda zatim netusim, co bych do ni tak mela davat krome pohanky a vody, aby byla dobra
kachna_
Lucinka dnes nakreslila u babičky pěkný obrázek - Michala, Kačku, sebe a mě, jak odcházíme od babičky. Myslím, že z toho bude mít mamča pěkné trauma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:03
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
TÝÝ VOLE POŘÁD SNÍH!!! jUCHÉ
Sem se fčera zas rozčílila u toho debatění tydlevízního. bože já to hovado arogantní nesnášim. Hošíček se mohl dnes ráno zblázniti z nového sněha, lítal jako podervanej vzala jsem mu ven fuskotenisákový mlátítko, tak si s ním lítal a mlátil se s ním do hlavy a mně umrzly a upadly vobě uši JE TAM KRÁÁSNĚ , huž se těším na vycházku juchééééééééjdáááá
a zavolám Mathee, ešivá nechce jít dneska s námi.
Psů je mi líto čím dál víc teď jsem mluvila s kolegyní, milou takovou, leč..... pořídili si před časem psa, ale domů ho nechtěli, tak byl u dědečka. Dědeček umřel, psovi je po dědečkovi smutno, každej den vyje, prej co s tím? Krom doporučení, ať aspoň o víkendu psa vezmou ven pořádně ho protáhnout, jsem navrhla, aby ho vzali domů,do baráku, protože mu chybí společnost. Prej sem padlá na hlavu, nebude uklízet chlupy. chudák pes. Já vím, jsou na tom psi hůř, ale kurva kdy se lidi naučí, že zvířata nejsou stroje bez citu?
Fifi
rtik pro Skritecka
a co zbytek holek, záviděly?
kachna_
Mamčina Milča má zjevně neurologický problém,
ty bláho, to je teda síla, hele a konzultovat to někde jinde?
a můžeme se přidat, až budeš objednávat?
já to jedu spolu s brůůt, ona vždycky objednává, tož se musíme domluviti s ní,
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:09
- Nahlásit
rumštajn ve spolek......
kdo k nám pustil tu vichřici se sněžením,okamžitě se přiznejte a vemte si ji zpátky..... taky je venku mlha, ovšem taková, že všechno zmizelo a já jen čekám, kdy se vynoří nějaké mlžné monstrum a všecky nás sežere......prostě je tak hnuuuuusně, že ani šibiska nechtějí ven a Ašopes se válí v garáži na gauči.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:13
- Nahlásit
PetraK
Prej sem padlá na hlavu, nebude uklízet chlupy.
na tom je nejsmutnejsi, proc vlastne si toho psa chteli poridit, kdyz ho dali k dedeckovi... a nejsou ochotny mu ani nahradit tu psi ztratu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:25
- Nahlásit
cernej caj
na tom je nejsmutnejsi, proc vlastne si toho psa chteli poridit, kdyz ho dali k dedeckovi... a nejsou ochotny mu ani nahradit tu psi ztratu.
přesně . Ono, když se to tak vezme, mu ta bylo v podstatě dobře - když byl děda. Líp než kdyby ho měli u sebe. Teď jsou na něj naštvaný, že hlučí.
vlk
a Ašopes se válí v garáži na gauči.....
a tak to je fakt asi hnusně hnusobně. Tady je akorát. Padá sníh, je ticho. čisto. Snad to do odpolka vydrží.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:43
- Nahlásit
PetraK
noaspon si ho vzali... a neskoncil nekde na ulici nebo v utulku...
dneska budu spat v kuchyni. tam muzu otevrit okno a simulovat teplotu kolem 5stupnu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:45
- Nahlásit
PetraK
a tak to je fakt asi hnusně hnusobně.
dneska teda megahnusně.....
cernej caj
tam muzu otevrit okno a simulovat teplotu kolem 5stupnu
přijeď přespat do naší garáže, dneska bylo -11
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
hele a konzultovat to někde jinde?
jako s třetím? Tohle je odborník ortoped a tohle jsou úplně první výstupy. Tak uvidíme co bude dál
vlk
přijeď přespat do naší garáže, dneska bylo -11
takový nabídce asi jen těžko odolá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 10:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
.. a neskoncil nekde na ulici nebo v utulku.
no takhle to "pořešila" moje kolegyně, když umřela její máma - psa prostě nechala na baráku a chodila tam prastarý feňuli dávat jídlo sousedka Ty vole, ještě teď sem steknutá, když si na to vzpomenu. Nenávidím tu kurvu hodně. Tenkrát mi pomohla paní Schilteová ze Skřivan a Ťapinku si vzala k sobě, protože kolegyně jaksi neřešila, že bude zima, pes spí ve sklepě............. tak Ťapinka aspoň neumřela sama někde opuštěná a dožila v novým doma, protože Skřivany jsou pro ty pesany domov
tady je Ťapule malá:
Tady ta kolegyně to má tak, že bydlí v baráku její brácha -bydlel tam i před tím - mají jorkšíra a ten pochopitelně dovnitř smí , labrador ne, ten je asi moc velikej, nebo co Celý dny tam sám na zahradě a oni se divěj že "furt veje!"
a simulovat teplotu kolem 5stupn
hele ty Amundzéne -sem zvědavá, jak to zvládneš, esli nebudeš hybernovaná
|