Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vlkkachna_
takový nabídce asi jen těžko odolá

asopes potrebuje okusovat nejaky zmrzly kosti?

edit:
PetraK
a takovej fakt roztomilej pejsek, ze jim ho nebylo lito

sousedi u nas maj jorksira, a hlidaciho psa. Jorksir bydli v dome. pes na zahrade v kotci na prostoru 2x2 metry. nikdy sem ho nevidela ani pustenyho na zahrade, steka hrozne od rana do vecera. do ted ji meli za zidkou, ted ji prodlouzili vybeh o ten metr k plotu, takze to musim nejak vyresit, aby mi nepokousala pres plot fenu, kdyz tam na sebe dou stekat, chudak malej

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:16
- Nahlásit

vlk

dneska teda megahnusně...

třebas se to do odpolka vylepčí?

kachna_

jako s třetím?

jo aha, no tak to už asi ne. Sakra taky , já prostě ty nemoci nesnáším

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:34
- Nahlásit

cernej caj
asopes potrebuje okusovat nejaky zmrzly kosti?
....Ašopés je kámoš, ten by se přitulil a hřál....

PetraK
třebas se to do odpolka vylepčí?
no mlha se zvedá, ale zaj je vidět jak ten vichr honí ten zmrzlej sníh...brrrr, sem vystrčila z chalupy frňák a málem mi upad.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:41
- Nahlásit

vlk

a málem mi upad.

si předstaf, že bys byla chlap, prostatik... venku na procházce... to by upad určitě

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:43
- Nahlásit

cernej caj

ze jim ho nebylo lito

ne nebylo. Nenáročná stará feňule , přece si jí nevezme do bytu

sousedi u nas maj jorksira, a hlidaciho psa

hajzli hnusný, hnusný, s*áči, fakt. Já bych si jen přála, opravdu ze srdce přála, aby to šlo, aby si každej,kdo takový věci dělá, to stejný prožil sám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:55
- Nahlásit

PetraK
tj, je mi ho fakt lito. On je na prvni pohled dost zlej, ale se ani nedivim. A pomoct mu nejak - naucit ho na sebe, pres plot, pres mlsky moc smysl nema, protoze z klece ho to nedostane ja myslim, ze ten pes vidi cloveka jen kdyz pracujou na zahrade...

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:00
- Nahlásit

PetraK
si předstaf, že bys byla chlap, prostatik... venku na procházce... to by upad určitě
jako kdybych HO měla na ksichtě, tak určitě....v teplejch spoďárech asi nee....

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:04
- Nahlásit

cernej caj

a ty jedeš nějak na Sibiř bivakovat, nebo kam? jsem přehlídla...

maj jorksira, a hlidaciho psa
hnusáci

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:08
- Nahlásit

chachacha chááá,
napsala jsem svůj první pracovní emil v germánštině . Do Vídně a taky jsem tomu člobrdovi napsala, že se omluvuju za němčinu, ale že se teprv učím. On mi psal inglišsky, řekla jsem se, že se hecnu a zkusím to sesmolit v germánštině de vo to esli pochopí co sem měla na mysli. Občas je problém mě pochopit v češtině, natož tedy v cizím jazyce
cernej caj
pes vidi cloveka jen kdyz pracujou na zahrade

ale zkusila bych ho na sebe zvyknout přes ty pamlsky, sice ho to nedostane ven, ale měl by aspoň nějakýho lidskýho přítele, nemá nikoho.

vlk
HO měla na ksichtě, tak určitě

píšu vo prostatikovi, ne, ten ho taky má furt víc venku, než v bombarďákách

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:15
- Nahlásit

PetraK
píšu vo prostatikovi, ne, ten ho taky má furt víc venku, než v bombarďákách
...hmmm, no bejt prochcatik, tak v tomhle pičasí bych rozhodně tedy ven nelezl a držel se doma v teplíčku blízko záchodku....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:16
- Nahlásit

Vero
na sibir ne, az na konci brezna. ale co jsem zkoumala, tak prumerny nocni teploty sou na nule a ja jeste nikdy pod 15stupnu venku nespala, tak mam strach, ze muj spacak neni dimenzovan na takovy teploty a potrebuju to ozkouset doma, abych pak mohla resit dalsi kroky.

PetraK
vidis, jak ses sikovna. Tak snad ho pochopi nemcina je neuveritelne skaredej jazyk. Po cca 7mi letech na skole neumim nic a su rada. A existuje jedinej jeste horsi jazyk, nez nemcina. Francouzstina to je des nad desy (ale ja obcas nechapu co lidi rikaj i v cestine, tak mozna proto me ty jazyky delaj potize... pac kdyz misto "je pul paty" slysim "je to chlupaty", a podobny veci tak 100x denne tak si prijdu jak retard (jedina vec, u ktere sem dosla pochopeni, kdyz tezkej pokondr zpiva "felicie, kdyz na jaro vda se" a ja asi 10 let nechapala, proc se ma vdavat a pak sem jednou pri vyletu do prahy vydela velky napis "autovrakoviste jarov" tak mi doslo, ze ono to je "na Jarov da se"

ale aby mi zas pak neukousla ruku nemam zkusenosti se zvykanim psa, kterej vypada ze me okamzite sezere

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:27
- Nahlásit

cernej caj
pac kdyz misto "je pul paty" slysim "je to chlupaty",
no tak to já zas kdysi když Miro Žbirka zpíval Biely kvet darujem ti biely kvet, já jsem slyšela dvě rifle, darujem ti dvě rifle a takových sluchových úletůmám taky dost....takže v tom nejsi sama ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:29
- Nahlásit

vlk

no bejt prochcatik

ty seš předefším strašlivá Stračena

cernej caj

neuveritelne skaredej jazyk

no nejni právě, sem si to myslela taky dycky a razantně sem změnila názor

Francouzstina

francouzština se mi dycky líbila, ale je to na mě těžký moc. takže do tý jsem se ani nepouštěla. Brtnik se učil francózky, tak ho občas přemluvím aby mi odrecitoval kousek mojeho oblíbenýho Františka Vijóna

"je pul paty" slysim "je to chlupaty

ty vole ale to je f ušííích, ne v mozku, ne?

"felicie, kdyz na jaro vda se" a ja asi 10 let nechapala, proc se ma vdavat a pak sem jednou pri vyletu do prahy vydela velky napis "autovrakoviste jarov" tak mi doslo, ze ono to je "na Jarov da se"

je to v mozku, je ale budiž ti útěchou, že bych to asi taky nepochopila

ale aby mi zas pak neukousla ruku

však jí to tam nejdřív můžeš házet, ne. sednout si tam v klidu s miskou, jíst a sem tam hodit, nemluvit, nevšímat si , nevnucovat se, vnucovat se musí ona . Já jsem tuto taktiku uplatnila třebaaas na Fajkýšku, kterážto teda vůbec není kontaktní prej. že sem měla pamlskovník napranej dobrotama a vůbec si jí nevšímala a v podstatě předstírala, že mě děsně ten pes otravuje a dneska jsem hrdobec, páč si ona sama přišla ke mně a Brtnikoj pro podrbání, ale jako hodně velký podrbání, ne nějaký jen tak zlehka. Nikdy by mě nenapadlo, že tak rychle budu mít příležitost užít si ten její plyšokožíšek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:31
- Nahlásit

vlk
..takže v tom nejsi sama .

ne.
já se musela pořádně zaposlouchat, abych zjistila, že nagy nebo kdo to zpíval - nezpívá "sám s ohambim na stole..." ale "sám s nohami na stole"

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:33
- Nahlásit

PetraK
ty seš předefším strašlivá Stračena
...ale vono se to u nás v kraji tak říká.....prochcatik, to je normoš výrazivo....

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:33
- Nahlásit

cernej caj
na Jarov da se

vlk
darujem ti biely kvet,

a já zas slyšela, že darujem ti bielizne, sice by mělo bejt když tak bielizeň pro správnej pád, ale to mě tehdá nenapadlo. dvěma riflím to je blízko.

já taky slyším krávoviny, a ještě navíc si je nepamatuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:43
- Nahlásit

vlk
..prochcatik, to je normoš výrazivo

ano velmi výstižné výrazivo, zapisuji si do slovníku nových slov

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:53
- Nahlásit

PetraK
ano velmi výstižné výrazivo, zapisuji si do slovníku nových slov
...a kolik už tam máš těch nových slov ????

brut
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera večer padaly nádherné vločky a tak jsem vyrazila s Vilémem a psama na pole ( po půlnoci). To vám byla paráda Plesnifcííí byli nadšení, lítali jak magoři sem tam, honili imaginární zajíce, padali přes zoraný a zavátý pole... Prostě taková noční pohádka

kachna_
jestli chceš něco z pohanky, tak mi písni buď do mejlíku nebo to hoď sem... ještě přiobjednám, protože objednávka je otevřená do dnešního večera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:11
- Nahlásit

PetraKvlkVero
to me moc tesi, ze v tom nejsu sama nicmene mi to velmi komplikuje predevsim poslechovou cast pri uceni noveho jazyka

muj muz nedavno prisel se zajimavym vyrazovym slovnikem.. mu obcas rikam "dej ty pracky jinam" kdyz mi zavazi a on prej "do prackarny?" a nejlepsi je, ze se jednou jeho babicka ptala jeho rodicu, jak jako soulozime, kdyz mame ty psy v posteli a on prej, ze nesoulozime, pac nemame souloznici, ale jen loznici

ja si vyklikala ve mlyne 3 veci. necely kilo veci a kilo posta. No nevim

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
.a kolik už tam máš těch nových slov ????

evidenci nevedu, ale tady člověk dycky načerpá inspiraci

cernej caj
nicmene mi to velmi komplikuje predevsim poslechovou cast pri uceni noveho jazyka

jo to věřím. Ale neboj i zde nejsi sama. neb loni jsme se v germánštině učili o Neuschwanstein /hrad takovej známej/ a já z něj učinila Neuschweinstein což je dost zásadní rozdíl neb Schwan - jest labuť a Schwein, jak jsem tvrdila já, je prase takže z labutího hradu byl rázem prasečí hrad

pac nemame souloznici, ale jen loznici

ftipnej mužik, ftipnej. A babi je teda dobře zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:30
- Nahlásit

PetraK
tak ja mu taky rikam "praseci hrad" - Neuschweinstein ale od ted si to treba uz budu pamatovat lip, ze se jmenuje jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ale od ted si to treba uz budu pamatovat lip,

no vida, jak si člověk může prohloubit jazykové znalosti na psích stránkách

edit - je to jako s ruštinou Vodká ili Vóda - adná bůkva i kakajá ráznica
neboli hodinky či holinky

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:41
- Nahlásit

A von to není pohádkový, ale pohankový mlýn, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:50
- Nahlásit

Vero

A von to není pohádkový, ale pohankový mlýn, jo?

jak se pěkně drží tématu

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 13:01
- Nahlásit

jé teď mi kolem chalupy prošel chlop s anglickým basketem, německou drogou a irským svetrem....

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 13:04
- Nahlásit

nedá mi to ocitovat klasika....aby von neměl pravdu......

Karel Havlíček Borovský: Píseň Čechů r. 1850
Zle, matičko, zle,
Šwarcenberci zde:
jeden, ten je jenerál,
a druhý je kardinál;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Šwarcemberci zde:
jeden drží karabáč,
druhý říká Otčenáš;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Šwarcemberci zde:
jeden, ten je arcibiskup,
a druhý je taky špicbub;
zle, matičko, zle!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 13:10
- Nahlásit

vlk

jé teď mi kolem chalupy prošel chlop s anglickým basketem, německou drogou a irským svetrem

tam máte mezinárodní gynekologickej sjezd, ne?

mimochodem, když tam máte takovou návštěvnost svědčí to o tom, že nejen ustoupila mha, dyž je vidíš, ale že se i vylepšilo počasí, když vyrazili na prochajdu.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 13:18 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
tam máte mezinárodní gynekologickej sjezd, ne?
ne, jsou to psi našeho myslivéčka švarnýho.....

mimochodem, když tam máte takovou návštěvnost svědčí to o tom, že nejen ustoupila mha, dyž je vidíš, ale že se i vylepšilo počasí, když vyrazili na prochajdu.
no mlha se zvedla, ale fučí fest.... basetovi vlály ušiska jak praporce..... vzhledem k tomu, že hajnej vláčel ohromnej batoh, zřejmě jde v tomdle hnusným pičasí přilepčit zviřátkům.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 13:25
- Nahlásit

vlk

, zřejmě jde v tomdle hnusným pičasí přilepčit zviřátkům.

, taky dneska vyrazím, koupila jsem mrkvu a zéli, chleba bohužel nemám zkusím se zeptat ještě v pekárně.

basetovi vlály ušiska jak praporce.....
to jest dobrý ukazatel rychlosti a směru větru

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání