Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:28
- Nahlásit

Fajka

ale mám fujtajblovou nádladu

na to je nejlepčí hudba a trochu BENCÝÝNU

u vás nelilo jak z konve????? jsme byli hned durch všici tři

no lillo no. Vždycky v době kdy jsme šli ven , ale tak jsme byli kapek mokrý no. Když nefučí vítr a už se dokopu jít, tak pak je mi to jedno, tak jako tak ven musim, tak na to kašlu. Ale když fučí a leje,tak to je propadák.

o, ne..nevim..prooooč
páč se právě láduju salátem zeleninový, kterej je vyfutrovanej kozím sýrem a je to moc dobrýý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:38
- Nahlásit

PetraK
jsme byli kapek mokrý no. Když nefučí vítr
to to sem zapoměla připsat, samo že fučelo jak kráva a to až tak že mě vůbec nešlo zatopit v krbovkách... furt to zhasínalo a když to chytlo tak šel všechen kouř do místnosti a tak sem doma zakouřila že i věčný asisten jelito obecné se s pšíkotem sebralo a šlo uraženě ven, že prej si mám bejt v tom smradu sama

kterej je vyfutrovanej kozím sýrem a je to moc dobrýý
jo aháááá kozi kozi kozi supeer, až bé nějaká vidina že se srazíme tak se připomeň, zase dovalim co béš potřebovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:41
- Nahlásit

jináč schválně essi si něčeho fšimnete na týdle stránce..

http://www.ceskakynologie.cz/kategorie

PS: ne nejsem hlášená do žádný kategoorie ale něco na té stránce je

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:42
- Nahlásit

Fajka

samo že fučelo jak kráva

to v sobotu, to jsem myslela, že se teda steknu, páč jak mám ten lišej u vočí, tak mi ty mokrý vlasy furt do toho cáraly a dráždily to..... ale včera už bylo dobrý. nebo dobrý, lepčí to bylo no.

e prej si mám bejt v tom smradu sama

a pak prej - pes nejlepčí přítel člověka

až bé nějaká vidina že se srazíme tak se připomeň, zase dovalim co béš potřebovat

díky. Já to zatím tahám z mrožáka.

Jooo a to mi řekni - už máš nějaký poznatky ohledně toho povrchu na vaně a umyvadle?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
asi jako Žofka za míčkem, dyš není přežraná a hopíkuje u stolu

no jo, ale Ešus asi není urážlivej... Žofka si třeba dřív strašně ráda hrála s lítacím talířem, ... dokud jí nějaká větvička nešťouchla do nosu při sbírání talíře.
Pak už když jsem jí ho hodila, tak pro něj doběhla, ale ostentativně si k němu sedla zadkem a koukala na mě úkosem přes rameno, jako, že když si chci s tou blbou hračkou hrát, tak prosim, ale nikdo jí nedonutí talíř zvedat a nechat si "otloukat" čumák...
Takže je dost pravděpodobný, že by si nenechala stříhat drápky za odměnu - míček (samozřejmě s odměnama - dobrůtkama, jsem to zkoušela...), ale naopak by si odměnu spojila s příkořím a zavrhla by ji...
Prostě s pilníkem je to pro nás nejschůdnější...

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:46
- Nahlásit

PetraK
do toho cáraly a dráždily to.....
to znám, včera sem si odborně ufikla ofinu

Já to zatím tahám z mrožáka
jo joo v poho to já jen že je třeba do mě včas kopnout neb čas letí děsně rychle a já na všecko zapomenu ve víru událostí

mi řekni - už máš nějaký poznatky ohledně toho povrchu na vaně a umyvadle?

no tak zatím sem ho ještě jako nemusela komplet umejvat.... ale možná té bé tím že ještě pořád nemáme v kopelce domontovaný světla a tu špínu prostě po tmě nevidim

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:49
- Nahlásit

no jo, ale Ešus asi není urážlivej... Žofka si dřív strašně ráda hrála s lítacím talířem, ... dokud jí nějaká větvička nešťouchla do nosu při sbírání talíře

moment, moment, todle má právě Ešátor taky. Velmi snadno mu někde vznikne třídní nepřítel č. 1, je to pan Citlivý.

Prostě s pilníkem je to pro nás nejschůdnější.
tak to on by stejnak zpočátku nedal ani. Aby se mu přiblížil k nohám pilnik, cokoliv. A taky bych neměla tu trpezlivost (kdyby mě to napadlo) , takže když už jsme se museli učit s noženkama manipulovat, vzala jsem to s klasickejma kleštičkama , já mu dycky řeknu " Zavři voči brouku!" a FIK!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:50
- Nahlásit

Fajka

to znám, včera sem si odborně ufikla ofinu
mno, mít ty nůžky tam s sebou v těch polích, vyrobila bych si bývala takovou tu ofinu co končí někde nad čelem jak sem byla steklá

no tak zatím sem ho ještě jako nemusela komplet umejva
mnooooooooo, to zní hodně dobře teda

nemáme v kopelce domontovaný světla a tu špínu prostě po tmě nevidim
aaha, takže to se zeptám ještě jednou tak za půl roku nebo tak nějak?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:55
- Nahlásit

PetraK
takovou tu ofinu co končí někde nad čelem
hmm takovou jako mám ted já?

mnooooooooo, to zní hodně dobře teda
ale jo třá ve sprcháči je vidět jak ta voda hned steče a v podstatě to nedělá žádný takový ty fleky od vodního kamene ani připadá mě že je to furt čistý a třeba to umyvadlo co máme dole v technický místnosti obyč jiku bez upravy to leštím každou chvíli bo je na něm špína vidět že se to tam chytá.
Třeba dyž vemu umyvadlo cifem tak mu tak jeden den vydrží taky taková jakoby voděodolnost ale pak to jde do háje a tady má čék pocit jako že je naleštěný furt
myslím že mě to nezklamalo a šla bych do toho znova

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:58
- Nahlásit

PetraK
když se nemusim učit třeba, tak se místo mě učí péf

aha, nojo, to dává smysl

Pelechy jsou hezkýýý... ale ten rozměr, co bych chtěla, by byl za těch vosum set... no... ukládám si link, až někdy budu mít prachy, tak zas popřemýlším.

Tak když ani neměla srágoru, tak nechť zove Popelářkou... ne?!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 09:59
- Nahlásit

Žofka si dřív strašně ráda hrála s lítacím talířem, ... dokud jí nějaká větvička nešťouchla do nosu při sbírání talíře

.... a myslím, že Buldozér by se měl zovat radši Splachovadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:03
- Nahlásit

dotaz mimo misu trochu - nekdo tu ma i kone, nebo se v nich vyzna, ze? ale kdo? (kolega by rad nejakou kloubni vyzivu)

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:06
- Nahlásit

Fajka
hmm takovou jako mám ted já?

asi
takhle nějak to vidim

Třeba dyž vemu umyvadlo cifem

co ti proved číííf že s nim bereš umyvadla? jako znám výraz s někym vytřít podlahu, to taky umim, ale..... vzít s někým umyvadlo to neznám. Novinka asi ňáká horská! Sem zvědavá kdy to k nám příde

nezklamalo a šla bych do toho znova

tak super, díky za tipa.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:07
- Nahlásit

cernej caj
dotaz mimo misu trochu
tady není nic mimo mísu tady se semele všecko

Hyena má kůůnika

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

aha, nojo, to dává smys

hale víš co, nejni někdy marný najít si někoho, kdo za tebe bude dělat určitý věci

. ale ten rozměr, co bych chtěla, by byl za těch vosum set.

a jakej rozměr chceš?

cernej caj

nekdo tu ma i kone, nebo se v nich vyzna, ze? ale kdo? (kolega by rad nejakou kloubni vyzivu)

Hyena má. Tak snad se ozve.
a kdby se neozvala, tak se mi připomeň. Mám kamarádku tak má kůniky dva. Starší. takže taky dává. Jednomu z nich, krasavci nejkrásnějšímu bude za chvilinku úctyhodných 29!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:10
- Nahlásit

PetraK
ti proved číííf že s nim bereš umyvadla? jako znám výraz s někym vytřít podlahu, to taky umim, ale..... vzít s někým umyvadlo to neznám. Novinka asi ňáká horská! Sem zvědavá kdy to k nám příde

asi
takhle nějak to vidim

nyc nevidim představivost mám velkou výhoda je že vlasy rostou děsně rychle takže za 2 tejdny ničehož nic viděti

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:11
- Nahlásit

Fajka

nyc nevidim

jak to krunik!! a tetkon

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:13
- Nahlásit

PetraK
jak to krunik!! a tetkon

jo ale muším na to udělat kliiik jináč nee

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:15
- Nahlásit

Fajka

o ale muším na to udělat kliiik jináč nee

no tak udělej kliiik a řekni, ešivá todle je to co budem mít na hlavě

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:18
- Nahlásit

PetraK
a jakej rozměr chceš?

aha vlastně sem se přehlídla. ten za 500 by nám stačil... 120*85. Není to nereálný, začnu spořit
Akorát že von na to Popelář zas bude chodit čůrat, já už tu mrchu vidím... od té doby, do dávám na matraci protičůrací dekly, tak máme klid, asi ho neláká dělat kazisvěta jen s menšími účinky.
Ale stejně s emi ten pelech líbí!

Fajka
sem si tě představovala jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:27
- Nahlásit

Vero

. Není to nereálný, začnu spořit

no a já ti mezitím zjistím, jaký jsou a co vydržej.

zas bude chodit čůrat, já už tu mrchu vidím

dej tam kolem hadí kůže, myslim, že si rozmyslí, se k tomu jen přiblížit

tak víš co, je trochu výstřední, no, ale jen malinko

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:30
- Nahlásit

PetraK
kliiik a řekni, ešivá todle je to co budem mít na hlavě
no..já uš to tam mám vod včerejška ..si pozadu !

Vero

máš zkreslený představy teda !

Vero
PetraK
mezitím zjistím, jaký jsou a co vydržej.
já vám povim co vydržej...do prvního setkání s Fajfkou

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:38
- Nahlásit

PetraK
jaký jsou a co vydržej.

a taky, jak se to v pračce pere, jo?

dej tam kolem hadí kůže

proboha ty seš ale bubáááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
..si pozadu !

no měla jsem v sobotu v polích perně našlápnuto, jenže má to jeden háček. Nerada bych ovdověla

do prvního setkání s Fajfkou

DRRRRRRRŽ HUBU!! DRŽŽŽŽŽ HUBU OKAMŽITĚ!! Tendle pelíšek nikdá neuvidíš!! proč myslíš, že ten co jsem koupila na Pecce minule, jsem ti ani nevokázala, no?

Vero

a taky, jak se to v pračce pere, jo?

snad to půjde - mám na pět nebo sedm kg pračku., tetkon vůbec nevim vlastně

proboha ty seš ale bubáááááááá

no co, byl to jen nápad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 10:51
- Nahlásit

PetraKFajka
dik, tak ja se tu zas prijdu podivat

tak koni se dozivaj tak odhadem 35? 40? tak to uz teda konik videl peknej kus zivota

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 11:00
- Nahlásit

cernej caj

no je to koňský veterán a nejskvělejší kůň (hnedle po mý dávný Caravelle). Ftipnej pán to je.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 11:03
- Nahlásit

PetraK

DRRRRRRRŽ HUBU!! DRŽŽŽŽŽ HUBU OKAMŽITĚ!! Tendle pelíšek nikdá neuvidíš!! proč myslíš, že ten co jsem koupila na Pecce minule, jsem ti ani nevokázala, no

no tak na to že sem viděla ten pelech jen jeden jedinej kupuješ ty pelechy nějak moc často von už se Ešus postará sám

uuuuž mlčim, mlčim babo jedna!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 11:11
- Nahlásit

Fajka

jedinej kupuješ ty pelechy nějak moc často

ty vole!! Ten na tý Pecce jsme koupili místo toho co má v autě a co ste společnou rukou nerozdílnou zdevastovali vy dva idojeti! A tuten kupuju domů do bydliku, páč tenhle co má je obřo obří, kapek blbej, nepraktickej, takže poletí.

a esli mě nasereš, tak s tebou vemu umyvadlo!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 11:16
- Nahlásit

PetraK
zdevastovali vy dva idojeti! A tuten kupuju domů do bydliku, páč tenhle co má je obřo obří, kapek blbej, nepraktickej, takže poletí.

z toho se nevykecááááš

esli mě nasereš, tak s tebou vemu umyvadlo!!!
aspon bé čistý

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 11:23
- Nahlásit

Fajka

z toho se nevykecááááš

nejni z čeho.
Ten bytovej mě štve, že je tak debilní, kupovala jsem ho s děsným nadšením . Je to takový to kanape. Obří. Krom toho , že se fšade plete, tak to hrozně šustí, takže přes to jedině deku, ten vnitřní polštář moc praní nevydržel a začala z toho padat ta drť. a děsně se na to lepěj chlupy a nejde to vyprat takže je to furt zachlupený. A levný to teda nebylo už nikdá více. Jestli tendle bude na prt, tak mi to aspoň nebude mrzet.

aspon bé čistý
a číííf si jednou vodpočine , žes to vzala za něj

<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání