| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:10
- Nahlásit
Janiii
můžete někdo najít žampus a někdo velkou čokošku???? hledala jsem a našla prdlajs
no já jí čooorla čífoj
kdby to padlo ve stavu sněžným nebyl by to takovej průser, jako v kapalným
pro mě joooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:12
- Nahlásit
Vero
máti měla jet letos na podzim. otce že bere s sebou. už byla sbalená komplet. pak odložila odjezd o den, pak o druhej. pořád nemohla vymyslët důvod, proč by to musela zrušit. žádná spásná chřipénka nepřicházela... tak nakonec po týdnu našla ten důvod, že teď už je to blbý tam dojet a jako že probůh lázně, ještě by se tam o ni starali... a ještě by z té jejich péče třá nastydla, nebo kdoví co hroznýho by ji mohlo potrefit... třá bolesti odejdou samy
vo*e ty máš taky doma dobrej exemplář
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:23
- Nahlásit
PetraK
no ty vole tu do lázní nedostanem, páč má 1000000000000+1 výmluvu.
Vid.
tak nakonec po týdnu našla ten důvod, že teď už je to blbý tam dojet a jako že probůh lázně, ještě by se tam o ni starali... a ještě by z té jejich péče třá nastydla, nebo kdoví co hroznýho by ji mohlo potrefit... třá bolesti odejdou samy
Ech, ja si ted nadavam, ze sem do tech lazni s blbym slepakem nejela, ale tohle je teda unikat. DD A co s nima nadelas??? NIC!!! Mas to marny, mas to marny, mas to marny!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:24
- Nahlásit
vlk
jo už jsem to párkrát zkoušela a mám dvě vychytávky
díky za tipa, moc díky.
Mně se vždycky pstruzi v alobalu k tomu alobalu připečou, tohle by mohlo vyjít.
Vero
tak nakonec po týdnu našla ten důvod, že teď už je to blbý tam dojet
pomoooooct,to je příšerně švihnutý!!
třá bolesti odejdou samy
a co, šly?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:25
- Nahlásit
Fifi
ja si ted nadavam, ze sem do tech lazni s blbym slepakem nejela
jojo, mám příklad v ségře a proto jsem tak šíleně tlačila na kolegyňku a vyhrožovala jí tím, nejhorším, že nakonec jela a pak mi přišla poděkovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:43
- Nahlásit
PetraK
a proto jsem tak šíleně tlačila na kolegyňku a vyhrožovala jí tím, nejhorším, že nakonec jela a pak mi přišla poděkovat.
Klik, dobre si udelala.
A btw aji s Esusem, to se hezky cetlo, jak si necha cvakat drapky - uplne vidim Kremyla. Sami si prijdou na to, ze joho hoo, nohu mi to neurizne, a johoo hoo pak paru vypustit - si videla Kremyl a dudu. Takhle jsme to meli ted u usisek nedavno, jak se oteplilo po mrazech, dest a mlha, zase hnusacky decentni a klepani. Ja ji teda neklikala, ona vi, ze nechces = musis, odmala - ale nema z niceho paniku vyslovnou jak asi Esus. Nicmene po vycisteni nasleduje presne ten vybuch energetickej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:50
- Nahlásit
Fifi
dobre si udelala.
no, strašila jsem ji hodně, hodně moc. když chci umím barvitě vykládat
si videla Kremyl a dudu
jsem se rovnou začala smát
nechces = musis, odmala
ale jo, to on v podstatě taky, třeba zrovna u těch ušisek, ale jednak ty drááááápy , ty sou prostě smrt, smrt, smrt a pak - jsem si řekla,že to nechceš=musíš, zkusím votočit do toho nechci=udělám to, protože chci. a tetkon z toho máme takový malý divadelní výstup, kdy já sedím na zemi, péf drží přednášku, pak si lehne na bůček,udělá veverku a sám nabídne haxnu, zavře voči, čeká na smrt a pak to tady šééécko porazí, když má za sebou to cvak! a pak následuje ta radost, že přežil a za to zabijeme tu krysu vasilisu je to blboň.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:51
- Nahlásit
PetraK
a když nemám slepý střevo, tak odčervení nepotřebuju proč?
jako ne že bych se nich štítila, když mě běžně olizujou ksicht a pak dostanu od muže pusu, to je skoro to samý, že jo
ale my sme taky hladili asi začervený štěně a bez umytí rukou jedli hranolky na dálnici z rychlookna, a muži není dobře, tak nevím, jestli by to odčervení fakt nepotřeboval. Ale prej bez předpisu vodčervení pro muže nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 21:57
- Nahlásit
cernej caj
páč jak se řiká slepýmu střevu, no?
to je skoro to samý, že jo
Ale prej bez předpisu vodčervení pro muže nebude
a nedělá se nějaký vyšetření? než si do těla jen tak cpát blivajz?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:00
- Nahlásit
cernej caj
Aaaach jo, tezko vysvetlovat vtip.
ale my sme taky hladili asi začervený štěně a bez umytí rukou jedli hranolky na dálnici z rychlookna, a muži není dobře, tak nevím, jestli by to odčervení fakt nepotřeboval. Ale prej bez předpisu vodčervení pro muže nebude
Koukam, ze chytas paniku spis nez zacerveni - jestli jste si nejaky stene pohladili, tak urcite vam uz v brise neroste tasemnice ani nemate skrkavku ve voku.
PetraK
třeba zrovna u těch ušisek, ale jednak ty drááááápy , ty sou prostě smrt,
Tak jasny, kdyz on ma cmelaky, vosy, kravicky... je jinej
jsem si řekla,že to nechceš=musíš, zkusím votočit do toho nechci=udělám to, protože chci. a tetkon z toho máme takový malý divadelní výstup, kdy já sedím na zemi, péf drží přednášku, pak si lehne na bůček,udělá veverku a sám nabídne haxnu, zavře voči, čeká na smrt a pak to tady šééécko porazí, když má za sebou to cvak! a pak následuje ta radost, že přežil a za to zabijeme tu krysu vasilisu je to blboň.
Ty ale ja ho fakt zive vidim, jakej je hrdopych, ze se premoh z vlastni vule a zvladnul to a proste jako drapek strizeneeej! A prave moc hezky, zes to otocila takhle, ze se nestresi a jen tesi na vasilisu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
kdyz on ma cmelaky, vosy, kravicky...
no každej máme něco von toho má jen trochu víc
je jinej
to je myslím vševysvětlující diagnóza něco jako úfoun
jakej je hrdopych, ze se premoh z vlastni vule
no... vono... hlavně když ta flákota bude. Vono když na stole stojí talířek a na něm je voňavá krásná kůže z pečenýho kolene..... a jinak se k ní nejde dostat.......... když pánčička sedí na zemi a a ni se nehne........ to je pak každej hrobec a nechá se "voperovat" zaživa
A prave moc hezky, zes to otocila takhle
jo jsem ráda, prostě je to jeho rozhodnutí a já ho k tomu nenutím, to ten talířek ho nutí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:12
- Nahlásit
PetraK
to je pak každej hrobec a nechá se "voperovat" zaživa
Hrdobec!!! ne hrobec!! a teda nevim, tohle udelat kremylovi, tak ma trauma nadosmrti, bo je zvykla nabizet nejruznejsi veci, haji a klid s drapama by ji nedocvak, doted by bezradne slinici rotovala kuchyni kolem talire.
Btw, pamatujes pana Talire, ja uz nevim, esli losoval nebo byl takovej ten dohlizec nad losovanim Sportky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:19
- Nahlásit
Fifi
ne hrobec!!
no tak von je prostě hrobec, páč pohřbil svůj obr strach no.
a klid s drapama by ji nedocvak
no počkej tohle si on vymyslel v podstatě sám. Já jsem po něm chtěla, že aby nabídnul tlapku a vydržel přiložení kleští. V sedě třeba. Jenže v sedě von nechtěl, to nabízel haxnu do prostoru a dělal že tam ani já ani kleště nejsme . Jenže.... ten talířek... že jo.... tak si dal asi tak 100 zimních kilometrů po pokoji a pak s šíleným komentářem ulehl na ten bok (asi aby až zemře, aby se ze sedu neuhodil ) a tu tlapu nabídnul. Celý je to v podstatě v jeho režii, nechala jsem to na něm
Btw, pamatujes pana Talire,
jasně, Sazka!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:35
- Nahlásit
PetraK
Ti hodim v emil link, jak sem strihal drapy cely smecce.. Taky byly zemrity cely, ale navykle.
Celý je to v podstatě v jeho režii, nechala jsem to na něm
Zdatnej reziser!
jasně, Sazka!!
noo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Ti hodim v emil link, jak sem strihal drapy cely smecce..
celý smečce??? to by mě asi zabilo, kdyby jich bylo víc
Zdatnej reziser!
no vono to na tom celý prostě je
noo
.....a za přítomnosti notáře....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 22:51
- Nahlásit
PetraK
celý smečce??? to by mě asi zabilo, kdyby jich bylo víc
A si predstav 11 stenat malejch, spocitej si packy a pocet drapku - u nich se teda nemuselo hrat na pana stehno, proste spici capnout a smikity smik. To bylo narocny!
Mas emila.
.....a za přítomnosti notáře...
Tak notar to byl...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 23:05
- Nahlásit
Fifi
11 stenat malejch
tak u štěňat bych panikařila ovšem já, abych jim ty drápky neustřihla moc
Tak notar to byl
mě se líbí, že maj notáři svou vlastní komoru
emila
du tam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 10:23
- Nahlásit
Fifi
jo aha, vtip, tak to ja uz tak v noci vetsinou mam dost dlouhy vedeni
oukam, ze chytas paniku spis nez zacerveni
no to muz chyta paniku, ja zila 10 let bez tetanovky, takze me nejaky stene nerozhodi, to me jen napadlo, jestli to neni prenosny na cloveka a muz uz pomalu v sobe vidi tasemnice ale taky sem ho uklidnovala, ze to tam urcite nebude mit ze dne na den
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 17:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Až zas budu někdy rozdávat rady rozumbrady, kopněte mě do holeně...
Dneska bylo celkem teplo a holky chtěly bejt na zahradě, proč né, že jo?
Občas jsem je zkontrolala a vše se zdálo ok. Mělo mi bejt podezřelý, že Rozinka přiběhla hned a Žofka s vyplazeným jazykem se vynořila až o chvíli později...
Okolo třetí jsem s holkama chtěla jít na procházku. Jdu na zahradu, volám, a přiběhla jenom Rozinka, Žofka v čudu...
Mobil do kapsy, vodítko, a vyrazila jsem na její oblíbená místa, a nic... Tak jsem se zase vrátila k nám a hulákala na lesy, abych jí přivolala.
Potkala jsem paní s buldočkem a ptala se jí, jestli neviděla foxlíka...
Ale jó, je to fenka? Tak ta celej den chodí po chalupách ve skanzenu a koleduje... hlavně se vyskytuje tam u kiosku..
Takže jsem vyrazila do skanzenu. Volám, hulákám... a potkávám usměvavý lidi, kteří mi vypráví o rozkošné dášence, která papá uzený, párečky, housky a dokonce i papriky, sýr, okurky, koláááčky a vůbec všechno... , a umi panáááčkovat a je strašně roztomilá...
Žofku jsem natrapírovala až v poslední chalupě... Jistě, že slyšela, že ji volám... a jistě, že věděla, že má průser... tak jen vykoukla ze dveří chalupy a schovala se pod sukni krojované paní...
Pak sic nerada, ale vylezla, protože správně vyhodnotila, že je srandy konec a další fórky situaci jen zhorší. Takže cestou domů vzorně cupitala vedle mě a vůbec se tvářila jako že já nic, já muzikant... Teď tu leží na pelíšku a vypadá nějak takhle:
Ta potvora tam chodila celej den, a aby to nebylo podezřelý, tak vždycky, když jsem jí volala, přiběhla. Ale pak se zakecala v chalupě až úplně vzadu, zapomněla na ostražitost a tak se její tříkrálová koleda proflákla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 19:27
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
To bylo ale hnusný počasí Alberti teda. Oba dny lilo . Ale i tak jsme si to venku včera i dneska užili. Mám moc hodnýho hošíčka, kterej má dočasně - kupodivu i dlouhodobě v hlavě funkční buňku. Dneska jsme v polích potkali sousedku ofčandu. Tu von má rád, takže si dali tak půlhodinovej vrestling a to hovado pak bylo špinavý i uvnitř uší . Nechápu, jak se jim to podařilo - i když, co se vlastně divim, když se boxovali, voba na zadních, pak jeden na zádech a obráceně. . Dostříhali jsme obě noženky. Takže to máme cajk. Servali jsme se vo pana Tuleně, takže to máme taky cajk (a já zas můžu jít zašívat) a tetkon Hošikus upadnul do komatu. Víkend byl pro něj evidentně náročnej . A já se můžu jít taky konečně válet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 19:30
- Nahlásit
ano ano, to je stejnej princip, jako když si člověk pochválí vlastního psa, jak je šikovnej, hodnej, vzornej, nej..... do čtyřiadvaceti hodin je z něj neschopnej debil, kterej páchá jeden zločin za druhym
Ale jó, je to fenka? Tak ta celej den chodí po chalupách ve skanzenu a koleduje... hlavně se vyskytuje tam u kiosku..
to je krůta!
Ta potvora tam chodila celej den, a aby to nebylo podezřelý, tak vždycky, když jsem jí volala, přiběhla.
hááájzlik vyscanej.
p.s. tak sem to nějak přehnala s tim vytuhnutým psem v komatu. Ledva sem to dopsala (proč sem to kurnik psala??) , tak je tu votrava zrzavej i s Kuňkou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 19:43
- Nahlásit
to táááák potěší, když se to neděje u nás . Blb ovčáckej sežral králíka (otevřel zavřenou králíkárnu). Je to hajzl
vypadá nějak takhle:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 20:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hele lidijové, koupili byste spíš takovýhle ležení,
nebo takovýhle
jde mi o tvar, co je pohodlnější? jestli to uvnitř neprošitý, nebo to co je uvnitř prošitý
a hergot, no tak teda takhle:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 20:05
- Nahlásit
tak huž sem se rozhodla sama koupim to prošitý, páč až to b udu prát, tak to neprošitý se zhňoucá k jedný straně, to prošitý se tam udrží.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 23:13 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
jste úžasní hropci s těma drápkama
to je čék furt jen zahanbenej
hele ten pelech - jakýpak to má rozměry a cenu? my teď jedem normální matrace z důvodů peněžitých a taky toho, aby psák měl víc prostoru a víc se na pelechu zdržoval skrz lokty... ale esteticky to zas není zrovna nic moc...
a nedá se to prát.
to je úpa strašlivá story kolik dní nedostane milená dáma nažrat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 08:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
to byl ale chnusnej víkend což ? u nás lilo prakticky furt že ani plyšáci nechtěli bejt skoro venku. A to sem si myslela že dáme nějakou pořádnou prochajdu a ani prd teda
A sníh je totálně fuč, jen nějakej zbyteček na zahradě, v kterým krtkuje jelito díry
NAOPAK ! kdo znás se může pochlubit (krom tedy velectěného pána Ešusa) že si pes sám chodí koledovat jídlo! Nikdo ! (loudění nemyslím to uměj všici ) takže příště nám tu napiš jak se ti konečně podařilo Žofku naklikat a jak už si sama zvládá si obstarat žvanec
Jako vyšší levl bych doporučovala ještě doklikat Rozinku, aby za Žofinkou chodila s košíčkem a nějak tu dobrotu přinesly holky i tobě
kachna_
Blb ovčáckej sežral králíka (otevřel zavřenou králíkárnu). Je to hajzl
to je vůůůůůůl
PetraK
Dostříhali jsme obě noženky. Takže to máme cajk.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 09:12
- Nahlásit
Vero
to je úpa strašlivá story, kolik dní nedostane milená dáma nažrat?
Už začíná nabírat svého obvyklého tvaru, tak snídani asi dostane, trochu menší... Včera večer v ní škrundalo, žbrundalo a taky se ověřilo, že tvrzení, že princezny neprdí, je lež... , ale neblinkala ani neměla srágoru...
Její nejoblíbenější hračka je míček na šňůře, kterej držím ve vzduchu a ona si pro něj skáče.
Normálně je schopná z fleku vyskočit 1,5m... včera poskočila asi 5cm, a pak se na to vybodla a šla si radši zase dáchnout...
Fajka
a nějak tu dobrotu přinesly holky i tobě
Nápad výbornej , ale řekla bych, že už je to z oblasti sci-fi..
PetraK
Dostříhali jsme obě noženky. Takže to máme cajk.
Systémem pokus-omyl jsem zjitila, že nejlepší je Žofce zkracovat drápky diamantovým pilníkem... Dělá takový psí kusy, i když jsem stříhala na etapy, že jsem se bála, že jí šmiknu...
kachna
Blb ovčáckej sežral králíka (otevřel zavřenou králíkárnu). Je to hajzl, to je vůůůůůůl
... no jo, a taky šelma... já vím... mě by to taky strašně mrzelo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 09:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
edit todle logo nejni moc vidět, dáme výraznější
Jako co to bylo v noci??? nejdřív po mě lezou pabouci nebo co to bylo a nakonec se vzbudim HLADYYY???? Je to normální???
A ráno taky dobrý teda. Hošikus měl k snídani kapří hlavu. rozsekanou. Aby jí netahal prostorem. No . Tak si tu čtvrtku mrsknul na pelíšek, aby pěkně smrděl /pelíšek i von /. Naštěstí jsem tam při cvičení hodila voko, takže jsem obratem kapří hlavu mrskla zpátky do misky a pelech inteligentně vytáhla z budniku, kam zas čokl obratem tu čtvrtku kapří hlavy mrsknul zpátky. Bordel v předsíni neskutečnej, , páč to ešče fšade roztlapkal. smrdělo to tam jak v rybárně...... příííšerný, naprosto příšerný ráno. Taky jsem přišla pěkně pozdě A ešče je navíc pondělí. nenávidim pondělí, kurnik. proč nemůžou bejt dvě neděle a pak hned úterý? co?
Fajka
Fujtajbl ve spolek!
co to má znamenaat?? Vona snad neumí pozdravit, nebo co?
Jako vyšší levl bych doporučovala ještě doklikat Rozinku, aby za Žofinkou chodila s košíčkem a nějak tu dobrotu přinesly holky i tob
seš jemen!! ale....... nápad to nejni úplně marnej.
to byl ale chnusnej víkend což
no jak jsem psala, nebylo to zrovinka nejlepší, ale dalo venku bejt, tak aspoň že tak. Z plánovaných výletů tedy sešlo, takže jsme se placatili u nás v polích, ale dobrý to bylo, trošilinku jsme pocvičili, trošilinku metali ježoura prostorem, hodně hledali koroptve a hodne se marakrovali s kámoškou.
Jo a škytáš??
Vero
to je čék furt jen zahanbene
jenže já mám habakůk volnýho času, takže to se mi to hraje s klikrem.když se nemusim učit třeba, tak se místo mě učí péf
hele ten pelech - jakýpak to má rozměry a cenu?
rozměry mají různý -
zde stránky
a zde přímo stránka pro ten pelech - kde jsou vypsaný i rozměry
http://vyrtex.cz/eshop/polstar-pro-psy/polstar-pro -psa-potahovka-81
já jsem vzala tu devadesátku za 360,-
myslím, že jsou to brňáci, takže tam máš možnost osobního odběru a odpadne ti počta. Kdybys vybírala- tak bacha mají ty pelechy jak z obyč látky, tak z potahovky - která by měla vydržet o něco víc. Třá Ešus je hroznej hraboš, tak jsem vzala právě tu potahovku, Uvidíme jak to bude kvalitní, co to vydrží. Cena mi přijde dost dobrá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 09:21
- Nahlásit
ale řekla bych, že už je to z oblasti sci-fi
tsss to si Ešuska u stříhání drápu Ešusa myslela taky
PetraK
má znamenaat?? Vona snad neumí pozdravit, nebo co?
jo umím ale mám fujtajblovou nádladu
jsem psala, nebylo to zrovinka nejlepší, ale dalo venku bejt, tak aspoň že tak
dalo bejt? u vás nelilo jak z konve????? jsme byli hned durch všici tři
Jo a škytáš??
jo, ne..nevim..prooooč?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 09:22
- Nahlásit
taky se ověřilo, že tvrzení, že princezny neprdí, je lež...
no ale vona je komtesa, tam to platí taky?
. Dělá takový psí kusy, i když jsem stříhala na etapy, že jsem se bála, že jí šmiknu...
no to von taky dělal právě, tudíž jsem na to šla od lesa, resp. od klikru a teď je to tak, že s šílenýma kecama sice, ale sám si lehne, udělá veverku a nastaví tlapajznu. A já mu za to šmiknu vždycky jen jeden dráp, von vyskočí asi jako Žofka za míčkem, dyš není přežraná a hopíkuje u stolu, aby už dostal ten kousek chleba se sádlem (to je další levl od kazních sušených kozenek )
kachna_
Blb ovčáckej sežral králíka (otevřel zavřenou králíkárnu). Je to hajzl
nenažranej.
ale šikovnej teda.
|