| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 09:30
- Nahlásit
Fajka
no ty voe a co na to dochtoři???????
no doktorka to ještě neví, protože jsem trpěla zrovna přes vánoce
a jdu tam až v pondělí a ortopéd zatím taky nee, tam mám jít až příští pátek....tak uvidím co vymyslej....
to přece není asi normální?
našla jsem si na netu, že se to stát může....do tý doby jsem kortikoidy neměla, takže jsem o tý alergii na ně nevěděla....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 09:34
- Nahlásit
vlk
no doktorka to ještě neví, protože jsem trpěla zrovna přes vánoce
a jdu tam až v pondělí a ortopéd zatím taky nee, tam mám jít až příští pátek....tak uvidím co vymyslej
aha, no muselo to bejt strašný ale a nebylo to na to aby sis zavolala rychlou a do nemocnice? co kdyby si zkolabovala uplně ?
hlavně si teda nenech dát další!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 09:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
...jsem dostávala obstřiky
PANEBOŽE!!!
to je šílený čim sis prolezla!!!!! tam už chybělo jen to, že voslepneš teda fuj. No tak to tě tedy milý vlčku vítám mezi živýma!!! Vítej zpět.
a jen čekala až vykvetou
jo chápu, teď jsem na tom tak nějak podobně, nicméně do práce musím.
Fajka
šiš to je PAKO !
no to jako dost velký , ale je to s ním fakt bžunda tyhle akce.
á si myslím, že až zjistí
to si bohužel myslíš špatně. Páč-jednak von nikdá nezjistí, nezjistí, páč nemá dostatek mozkovejch buňek má jen jednu a ta nemá takovou kapacitu a druhak prostě on se dycinky o sebe bude bát
bo byla hysterická tak, že mě v první fázi nechtěla nechat vůbec na seb
chudera malá, nebohá, naprosto jí chápu, kolem voka se mi to taky vůbec nelíbí
největší zlom nastal když zjistila že díky tomu že jí s tou ráno manipuluju
no! jenže vona je moudrý stvoření. Kdežto von je pako, kterýmu to nikdá z paty do hlavy nedojde. On si to nespojí. Co chceš od jedince, kterej si sice relativně nechá rejpat doktora v otevřený ráně na noze, ale převaz a hlavně pudrování již skorem zahojený rány považuje za život ohrožující nebezpečí? je to debil můj no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 09:45
- Nahlásit
cernej caj
takže to není mýtus pro nás,
nejni prosím. můžu myslím doma někde i pohledat fotku z koncertu jako důkaz místo slipů
Fajka
sou ještě furt dost nízký teda !
fuj!! sice sou nizký ale proti tutěm sou nádherný, todle je cooo?Ble,ble.ble.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 09:46
- Nahlásit
vlk
kortikoidy neměla,
kortikoid umí být pěkná kurva!! A hlavně se nesmí dlouhodobě, víš to? Nedala by se najít jiná cesta?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:02
- Nahlásit
Fajka
a nebylo to na to aby sis zavolala rychlou a do nemocnice? co kdyby si zkolabovala uplně
nevím...asi nee, jen se mi točila hlava jak po opici....PetraK
tam už chybělo jen to, že voslepneš teda
i toho jsem nebyla daleka, neb když jusem letěla na záchod pokecat s mušlí tak mi ujely nohy a padla jsem na hubu kousek od hrdě vztyčené záchodové štětky... padnout vo 5 cenťáků vedle tak sem bez voka....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:03
- Nahlásit
PetraK
Nedala by se najít jiná cesta?
asi teď slavní páni mudrcové budou muset hledat....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:06
- Nahlásit
vlk
padnout vo 5 cenťáků vedle tak sem bez
ty vado! já jsem na voči hrozně moc háklivá, fuj, hrozná představa.
asi teď slavní páni mudrcové budou muset hledat....
no na tom si trvej!!! páč tohle byl pro tělo celkem slušnej záhul . A co máš s rukama? Šlachy?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:16
- Nahlásit
PetraK
no na tom si trvej!!! páč tohle byl pro tělo celkem slušnej záhul
no si piš že budu, ten tejden s hlavou v hajzlíku mi stačil....
A co máš s rukama? Šlachy?
zánět šlach...z práce, z lopaty.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:17
- Nahlásit
kortikoid umí být pěkná kurva!! A hlavně se nesmí dlouhodobě, víš to?
to potvrzuju, tyhle injekce - v mym případě na šlachy - se můžou dát snad jen tři a pak šlus na nějakou dobu (mam pocit, že mi doktor řikal min. rok?) ...brrr, bolí mě to jen si na ně vzpomenu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:21
- Nahlásit
vlk
no si piš že budu,
zánět šlach...
já budu hrozně držet palce, aby se našel přemejšlivej doktor a něco vymyslel. (nechci prudit se svýma oblíbenýma homeopatikama a taky nevím, jestli by to vyřešily, ale kdyby bylo nejhůř, třá by se to zkusit dalo?? Zkusila bych se zeptat toho svýho homeopata, jestli nemá nějaký doporůčo na někoho tam u vás)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:34
- Nahlásit
Janiii
.brrr, bolí mě to jen si na ně vzpomenu.
ani nemluv jak mi zajel jehlou mezi prsty do půlky dlaně, měla jsem co dělat abych udržela moč......
PetraK
aby se našel přemejšlivej doktor a něco vymyslel.
nemusej nic vymejšlet....nebo aspoň nespěchat, zkusím to uhrát na nemoc z povolání, takže ještě potřebuju nějakou dobu marodit.... a doma se psama je dobře....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:50
- Nahlásit
vlk
Janiii
jak mi zajel jehlou mezi prsty do půlky dlaně, měla jsem co dělat abych udržela moč.
ježíšikriste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
nebo aspoň nespěchat,
no oni to občas takovejhlema věcma uspěchávají, místo aby zkusili spíš tělu opravdu pomoci.
a doma se psama je dobře..
přeééésněě, jak by řekl kolega Rejpal
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:06
- Nahlásit
PetraK
ježíšikriste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !!!!!!!!!!!!
to já jsem v tý ordinaci teda zaječela daleko horší výraz.....
no oni to občas takovejhlema věcma uspěchávají, místo aby zkusili spíš tělu opravdu pomoci.
asi jo, ale ty svinstva myslím budou ve všech obstřicích....
přeééésněě, jak by řekl kolega Rejpal
kolegu Rejpala neznám, ale souhlasím s ním....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:13
- Nahlásit
vlk
to já jsem v tý ordinaci teda zaječela daleko horší výra
tak to je myslím víc než pochopitelný, fuj je mi mdlobno a to do mě nic nepíchlo. chudero nebohá malá vlkatá.
asi jo, ale ty svinstva myslím budou ve všech o
hale já se vůbec nevyznám, takže třeba už je to ve fázi, že ani tohle nepomůže - ale co sádra??? nebo to je blbost?? kdysi mi jí na ty moje haxny chtěli vnutit, já si jí teda dát nenechala, ale třebas by to pomohlo?? hm, i když zase - někdo říká, že když je někde problém a se svalem, kloubem atd se nehýbe a neprokrvuje se, je to špatně, páč tam nejde kref, kyslik a živiny. Tak jedině dlouhodobá ortéza????
kolegu Rejpala neznám
to buď myslim ráda. Tadydle Janiii, ho zná víc než důvěrně a myslim, že si vobčas drbe hlavu, žejo Janiii
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:22
- Nahlásit
PetraK
tak to je myslím víc než pochopitelný
a pan ortopéd je asi i zvyklej neb se smál....
ale co sádra???
s toliko psama ??? a navíc jsou to vobě ruce, to by mě asi jeblo....
teď su stejně doma takže nedřu a vodpočívám, snad když to bude v klidu nějakou chvíli tak to dá pokoj..... a esli nee, budu chtít vod Mittálka rentu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:27
- Nahlásit
vlk
máš emila.
a pan ortopéd je asi i zvyklej neb se smál.
jo ségra taky něco podobnýho říkala o své návštěvě o doktora napravovače
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:43
- Nahlásit
PetraK
máš odpověď....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:51
- Nahlásit
vlk
ty taky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:02
- Nahlásit
PetraK
ty taky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:07
- Nahlásit
vlk
ty taky
trochu monotématické, že?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:32
- Nahlásit
PetraK
no no no!!!
dneska jsem doma, chorůpka, tak jdu spát a vy tu nezlobte!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:38
- Nahlásit
Janiii
no no no!!!
tak já nevim, když Sněhurce uteče Rejpal a honí po lese žabičky, esli to je normální
se vyzdrav a kup si konečně tu echinaecu. Tudletu:
ve středu večír mě začlo bolet f krku, včera ešče bolelo, dneska už ne. To je slušný, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:49
- Nahlásit
PetraK
středu večír mě začlo bolet f krku, včera ešče bolelo, dneska už ne. To je slušný, ne?
jak se to užívá? to do sebe hrcneš jako štampfrdle zelený a fertig???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
hrcneš jako štampfrdle zelený a fertig???
skorem milé dífče. Je to zpočátku 3x denně po jídle osm kapiček do trošky vody. Jednoduchý jak facka. V momentě, kdy člověk není v ólrajtu, lze to lehce "předáfkovat" třeba dáš jeden den místo osmi kapiček dvanáct, nebo tak. Já jsem dobrala poctivě jednu celou skleničku a pak dala pauzu s tím, že občas vezmu, když si vzpomenu. No a teď jsem si po vánoční odmlce právě nasadila ve středu tu trochu zvýšenou formu. Vřele doporučuju. Je dobrý brát to v době klasických křípek a nachlazení /lépe začít lehce před tím/ . Tahle tinktura je z nesušených květin, takže podle mě myslím i funčknější. ale to je jen můj dojem. Nicméně značku mám vyzkoušenou,
Edit - já ještě dělám to, že mezi tím jídlem a požitím udělám trochu pauzu, že to tam nepošlu hnedle.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 13:03
- Nahlásit
PetraK
dík za návod
já ještě dělám to, že mezi tím jídlem a požitím udělám trochu pauzu, že to tam nepošlu hnedle
jako že todle a pak jídlo a nebo jídlo a pak todle?
su natvrdlé pardooon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 13:16
- Nahlásit
Fajka
dík za návod
není zač. Kdybys nemohla sehnat tuhle značku, dej vědět, mám tady krámek.
ako že todle a pak jídlo a nebo jídlo a pak todle?
seš natvrdlé dělám to tak, že to do sebe nehrcnu hned jak se najím prostě. Udělám pauzu třá půl hoďky, aby stačilo to jídlo trochu odcestovat a bylinka měla volnej prostor. Než to do sebe kopnu, napiju se vody, vypláchnu si hubu a pak si dám echinku. Aby to šlo prostě do trošku čistýho /beru to podle toho jak se mají brát homeopatika, není to tak nutný dělat, nepíšou to, je to jen moje cesta. /
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 13:20
- Nahlásit
PetraK
Kdybys nemohla sehnat tuhle značku, dej vědět, mám tady krámek
no nemám čas nikde nic hledat tak sem myslela že to vobjednám přes net z toho odkazu co si sem foookla
seš natvrdlé su natvrdlé vajco uvařené na hniličku ...
vypláchnu si hubu a pak si dám echinku. Aby to šlo prostě do trošku čistýho /beru to podle toho jak se mají brát homeopatika, není to tak nutný dělat, nepíšou to, je to jen moje cesta. /
itssss máááááááááááááj véééééééééj
OK díky za osvětu!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 13:59
- Nahlásit
vlk
chudninoooooooo, to jsou hrozný zprávy.... snad už bude zas dobře!!
PetraK
tak nevim, co dělám blbě: dojdu domů, hadry letí dolů a do skříně - a pak je vyndám ze skříně, obleču - jsou plný světlejch chlupů - nadávám, válečkuju - vyjdu a ven a zjistím, že půlka chlupů při světle doma nebyla vidět - slibuju si, že asi rači už tmavý věci vůbec nebudu nosit
brut
gratlace synátorovi, tolik zkoušek, to by mě piclo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 14:36
- Nahlásit
Fajka
tak sem myslela že to vobjednám přes net
jo to je fakt, to asi i vyjde levněji
su natvrdlé vajco uvařené na hniličku
zajímává kombinace
itssss máááááááááááááj vééééééééé
jáá zichrrr!
K díky za osvětu!
ni za štó!
BOŽE LIDI JÁ SE TAK TĚŠIM DOMŮ! VEZMU ČOKLIDA SVÉHO ŠÍLENÉHO A CO?? PŮJDEM VEN! jáádyydáááá juchejdá
|