| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 13:09
- Nahlásit
Vero
jo tak Proplan..
Njn, srot... Ja taky granule davam jen obcas, kdyz zapomenu vyndat maso - ted mame Brit Care nejakej, byl v akci 12+3 kg pres 800,- a to nam vydrzi do leta. Nekde tu bylo forum o granulich, tam jsou vypsany kvalitni znacky, tak hledej, smudlo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 13:43
- Nahlásit
Fifi
tak hledej, smudlo
Koupím mu určitě něco jinýho no, to mě mrzí, esi to nějak souvisí, že mu bylo blbě.
O cenu mi nejde, že bych chtěla na něm šetřit (levný ten proplan stejně není), jen jsem si nechala blbě doporučit a nepitvala to sama vzhledem k té nízké spotřebě, pytel mám skoro na rok. Já vim, jak si čék něco sám neprobádá... tak to posejří, i když jde o okrajovější věc. ach jo.
Su dement.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 15:27
- Nahlásit
Vero
Koupím mu určitě něco jinýho no
Tak mrkni semka, to je seznam Top grancli - nektery sezenes aj u nas. Lidi si hodne chvali Artemis, Orijen, Acanu, Canine Caviar, Taste of the Wild - co jsem si vsimla, i kdyz bobule mam fakt jen coby nouzovku. Ten Brit care neni zazrak, ale furt lepsi nez Proplanka.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 16:48
- Nahlásit
Fifi
Lidi si hodne chvali Artemis, Orijen, Acanu, Canine Caviar, Taste of the Wild
Díky Prohledávala jsem teďka odpoledne fórum a pátrala a začala mi už z toho jít pěkně hlava kolem.
Nějakou dobu vynechám grancle zcela, a objednám zatím něco z toho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:41
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
Milé díftky jen probíhám, dočtu vás zítra a dnes přeji
HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ DO NOVÉHO ROKA
MÁME
SILVESTRRRRRRRRRRRR!!!!
Stůl se prohejbá, fše vychlazeno, můžem začít. Odpolko jsme si vyrazili do polí a to hnedle dvojmo, páč jsme cestou potkali Ajšadlo plašadlo, tak jsem ju drapla a vzala jí pořádně vyvenčit. Je to někdy prekérka, když má člověk psa-psa a fenu-fenu a voba mají sklon si hlídat svého partnera , ale musím se pochválit, aji cizí péfi mě poslouchaji, takže když Ajšadlo dělala gezichty na cizí čupku, co se jí vochomejtala kolem manžela, tak stačilo hóknout a už byla moc hodná psí madam - která ofšem žere hovna .
Tak já du děfčice. Buďte tu moc hodný, nevotvírejte cizím strejdům s bonibónama a já zas přindu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
Nějakou dobu vynechám grancle zcela, a objednám zatím něco z toho.
Ideal.
Jinak cuzy ted povecerely kujatko + nakrajenou kapustu, cinana, nasrouhanou cervenou repu a petrzel, zalito decentne kefirem. Mlask rikaly.
A neco cernyho humoru...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 12:33
- Nahlásit
Rumštajn
Fifi
neco cernyho humoru...
děti mají stále kašlík a rýmičku . Jinak je krásně. Chtěli jsme se cestou od doktorky (páč kašlou fakt děsně) stavit v lékárně v tescu. Těch lidí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 13:42
- Nahlásit
Fifi
neco cernyho humoru
ježišmarja...
zrovna jsem mluvila s jednou paní, že když dá občas psovi grancle, má nadýmání. A že dává RC, že to je tak drahý, tak myslela, že to je nej... Tak jsem poučená včerejším studiem hned rozdávala kynekologický jídelní rady
kachna_
děti mají stále kašlík a rýmičku
ach jééé, tak huš huš, ať je to s novým rokem fuč!
a moc nebumbejte.
ať vám nezávidím vod svojí práce
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 15:16
- Nahlásit
Fifi
A neco cernyho humoru...
eeeech...
Ženy, pokud některá uvažujete o koupi šicího stroje, budu mít slevovej kupón na 500,-, kterej neupotřebím a ráda přenechám. Tak se mi kdyžtak ozvěte na mail.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 15:32
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Všem Vám přeji vykročení správnou nohou do příštího roku, hlavně hodně zdraví,psí pohody a lásky, spoustu energie a klidu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 16:07
- Nahlásit
Rrrumstaajn, peknyho Silvestrouna preju!!!
My se ted vratily z dlooouhyho vyletu s matheou, prekrasne bylo. Cuzy jsou znaveny, proberou se asi az s prvnima rachejtlema.
kachna_
Chudata kachnatka, tak at jsou brzo fit.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 19:23
- Nahlásit
Pitomci pitomí petardoví. Vyhodili nám ohňostroj málem za zadkem... Tak blízko, že i buldozér tomu věnoval pozornost a nedůvěřivě prohlížel a cukal ušima.
Kdybych nebyla čék s rozumovou konrtolou, stáhla bych vocas a probrala se na druhým konci města. Ale že jsem čék, tak jsem se statečně posunovala dolů po zledovatělé stráni, utýct díky ledu nešlo, na jejímž vrcholu si hráli lidi na válku, a říkala Buldozérovi - "počkej na mě, chlapečku, jo? však já se vůbec nebojim, vidíš?" a von stejně né a né mě utěšovat
tak veselej silvestr
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 03:30
- Nahlásit
Hoj , Silvestra bojkotuju, tak jsem ho prospala a až teď v novém roce mě probudily petardy...
Buchtičky kanonádu přečkaly ve zdraví a pod peřinou .
Žofka se mi natulila k břichu, Róza k zadku a ani nedutaly.
Obě ale zkrátily noční venčení na minimum a Žofi se tvářila, že venku to fakt nepůjde, ale pak přeci jen v nejkratší možné vzdálenosti od domu ukropila loužičku a mazala domů... , teď je schovaná u mě pod stolem a Rozinka, kde jinde, než pod peřinou...
Přejeme vám spoustu štěstí, zdraví, lásky a peněz v novém roce.
Šárka a šlechtičny baronka Róza de La Duchna a komtesa Žofi von Šuplík
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 11:35
- Nahlásit
krááásný šlechtičny!
Jinak letošní silvestr po uzamčení doma už proběhl hladce, Popelář byl kapku nervní, ale když viděl mladýho, jak se rozvaluje na pelechu a naprosto se nezneklidňuje, opatrně vylezl zpod postele a proválel večer vedle něho. Těsně po půlnoci už to bylo horší, ale narozdíl od loni se nechal rozptýlit mňamkou
A pak nemoh spát, ponocoval, chtěl hladit a lovil Buldozéra
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 12:19
- Nahlásit
Vero
ale když viděl mladýho, jak se rozvaluje na pelechu a naprosto se nezneklidňuje, opatrně vylezl zpod postele a proválel večer vedle něho.
...Naval fotky , možná jsi sem někdy nějaký dávala a já je naviděla, ale moc bych chtěla vidět Popeláře a Buldozéra... .)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 12:57
- Nahlásit
Naval fotky
Pár jsem jich dala semhle.
Popelář je to zrzavé kocůřisko Mladej skorokocour je tam ještě jako kůtě.
Buldozér je ten nejvěčí.
http://hohol.zonerama.com/Album/49440
|
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 13:19
- Nahlásit
Vero
Krásný.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 15:57
- Nahlásit
Rrrumstaajn,
bylo to jak u Verdunu, nepochopim ty maniaky, ze je to bavi - a tech prachu, co nablby petardy stojej... Cuzy byly uplne v pohode.
šlechtičny baronka Róza de La Duchna a komtesa Žofi von Šuplík
Moc jim to slusi, krasny fotos!
Vero
Taky super fotky, to se u nas nikdy nezadari, kocky a psove pohromade... A bacha na kocky, jsou zaludny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 21:11
- Nahlásit
Rumštajnfvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvccccc\
x
vám prej přeje Kačka
za 5 minut šílenství nás opustila rýma, nevím, kdo jí; +máTEĎ. Doufám, že někdo, kdo si jí zaslouží.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 22:33
- Nahlásit
Fifi
bacha na kocky, jsou zaludny.
kdepááááák, ty naše jsou průhlednost sama
kachna_
šiš to vypadá, že Kačenka požívala dnes totéž co já???
néhorší je, že místo štůdijí na zítřejší zkoušení
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 22:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
že místo štůdijí na zítřejší zkoušení
Se budes zitra zkouset? Tak at ses dobre ozkousena teda, velmi dobre nejlepe! A kus, chtela sem napsat vyborne nejlepe!!
ty naše jsou průhlednost sama
Mno, pokud nemaj neco v zaludku...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 14:43
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem ráda, že už je po všem a nemusím se nijak namáhat s přemýšlením, co nás ještě čeká a jak postupovat s jídelníčkem. Konečně se najíždí na normální systém a na klid od svátků
Koukám, že všichni přežili ve zdraví Silvestrovské, půlnoční řádění a hlavně pséci zůstali v klidu doma a nikam se nevydali na procházku, či se nerozběhli pryč, když probíhala další "punské válka s maximem děl a šílení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 09:10
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
Zdravím v novém roce evrybáby.
jak se daříte? Já ne moc dobře, páč musim bejt v arbajtu a už jsem za tu dobu tomu docela odvykla Návrat do reality jest velmi tvrdý.
Tak si to zpestřuju co to jde. proto sem si i pořídila včera večer krkubolení
ale!!! Máme s Hošikusem novou bžunda hru. Učím ho přes klikr, že si nechá dobrovolně ostříhat drápy je to trochu scifi požadavek, ale pracujeme na tom a děsně se u toho bavíme, páč... von přece hrozně chce ty uzený kachní kozenky, a to kliknutí, že jo? Jééénže zase ty kleštičky sou nebezpečný, žejo? takže u toho pobíhá, nadává, skáče, sedá si mi na hlavu ........ a já nic a dělám, že se vůbec nesměju a pak teda s hroznejma nadávkama nejhrubšího zrna ten vůl s sebou bací na bůček a nechá si kleštičky přiložit na drápy. Už včera dokonce i na obě přední. A pak je děsnej hrdobec, sežere všechno co je v mističce a serveme se vo krysu, aby vypustil páru. Jsem ovšem zvědavo co s procesem provede první střihnutí
kdyby byla ještě Vero zvědavá, jak vypadají moje nové botky od jéžucha tak....... tak.... sou to týdle:
a Matheu asi švihne, až je uvidí
brut
Jsem ráda, že už je po všem
já ne. já chci ešče vánočky, ešče volno, ešče bejt venku s Hošikusem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 09:45
- Nahlásit
Rumštááájn
PetraK
uzený kachní kozenky
jsem si ani nevšimla, že mi někde ubylo škandál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 09:48
- Nahlásit
kachna_
sem si ani nevšimla, že mi někde ubylo
tak víš jak, voni sou to jen pidikousínky
škandál
aspoň se tu něco děje ne?
ešče rýmujete? nebo už jste to předali dál?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:02
- Nahlásit
Fujtalbl vespolek,
mám dilema bud sbalim čemadan a uteču z tohodle kocourkova a nebo začnu krást podvádět a zlodějničit ve velkým a nic se mě nestane...má duše bude mávnutím kouzelného kradeného brka čistá jak okvětní lístky bílé lilie ... jen ted mám dilema co bé jednoduší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:13
- Nahlásit
Fajka
z tohodle kocourkova a nebo začnu krást podvádět a zlodějničit ve velkým a nic se mě nestane.
neřikej to neřikej to, zrovna před půl hodinou sem se kvůli tomu opětovně zase nas....ejřila. Máme prostě prezidenta, kterej dlouhodobě a rád spolupracuje se zločinci. V podstatě je vždycky hájil počínaje Koženým a dál.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:17
- Nahlásit
PetraK
sou to týdle:
tyvoléééééééééééééééééééééé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:18
- Nahlásit
PetraK
neřikej to neřikej to, zrovna před půl hodinou sem se kvůli tomu opětovně zase nas....ejřila
muším, bo sem tak brutálně nasraná, že se mě votvírá kudla v kapse hajzl je to hajzl!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:52
- Nahlásit
Vero
tak co zkouška?
Že bych si taky zakoupila flašku, dvě?
Fajka
hajzl je to hajzl!
no, ale že až takovej mě fakt nikdy nenapadlo
|