Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 15:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

hele, ono je to prostě o tom, co si představuješ pod tímhle pojmem..

no já prostě nějak fakt nevím co si jinýho představit pod pojmem... "arogantně se zvířeti vysměju".... než to co si tak lidi obecně pod arogantním výsměchem představují. Můžu si pod tím představit třeba to, jak se arogantně vysmívali šesťáci našemu spolužákovi z dětskýho domova. To třeba nebylo nic pěknýho. (a to co jsme jim pak provedli my, sedmáci, taky nebylo nic pěknýho, protože jsme jaksi chápali, že vysmívat se někomu nejni úplně to vono. ) Slovo výsměch má svůj význam, stejně jako arogance. A spojení arogance a výsměchu, to je pro mě hnůůůs. tož asi tak.

o, že někdo,komu důvěřuje, považuje jeho strach za tak nicotný,

takže myslíš, jako, že když někdo - jakejkoliv tvor - někomu důvěřuje a ve chvíli kdy mu není hej, mu ten, komu důvěřuje, udělá - v přeneseným slova smyslu -"hehehe, vole nesermě se svejma problémama" (páč vo tom tak nějak ten arogantní výsměch je), že to mu jako pomůže spíš, než když ten komu je důvěřováno, se k tomu postaví tak, že "Vo nic negou, milý brachu, jsem tu, vidíš, že vo nic hroznýho nejde".
Fakt si to myslíš?

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:03
- Nahlásit

PetraK
Fakt si to myslíš?
nejen myslím...bez tohodle bych třeba kobylu v jejím panickýcm strachu neustála.....ale to je přesně o tom, že slova jsou slova a já nezajistím,aby sis pod těmi mými představila něco jinýho než výsměch spolužákům nebo tuhle formulaci hehehe, vole nesermě se svejma problémama"....... a věř tomu, že ode mě občas mla´dochové při pokusu navěsit mě na nejvyšší větvi nebo mi přerovnat bolavá záda od zhora dolů jen protože mezi žlutejma kytkama byla jedna fialová slyšeli i horší výrazy ...nemluvě o tom, že já ošklivá jsem je donutila kolem tý kytky i projít.... ale jak říkám, věděla, jsem že na to mají a věděla jsem, že je dokážu kolem toho zdroje provést a dovést do klidu- tj. k poznání, že se fakt nic nestalo. POkud to nedotáhneš, tak pak ti zbyde jen to, co píšeš ty.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:13
- Nahlásit

Hyena

tuhle formulaci hehehe, vole nesermě se svejma problémama".

ale o tom arogantní výsměch je, přece, ne? už to psala Vero o čem arogance je, a o čem je výsměch, to taky víme všichni. Pokud je to pro něj, pro tebe jinak, tak pak se ale věci mají nazývat pravými jmény. Nemůžu si pomoct. Pokud budu dávat návod jak upéct bábovku a místo polohrubá mouka tam napíšu strouhanka, dopadne ta bábovka dost katastroficky, to se nezlob. Natož potom když dávám rady ohledně živých tvorů. Si myslim.

Jdu do kína - Fifi díky za tip, jsem zvědavo.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:19 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Hyena
slova jsou slova a já nezajistím,aby sis pod těmi mými představila něco jinýho
arogance i výsměch jsou slova, co mají svůj dost jasnej význam, tak pokud si pod tím mám představit něco jinýho, tak proč to neříct slovem označujícím to něco jiný?
já věřím, že když provedeš kobylu kolem zdroje a paniky a dokážeš ji vrátit do klidu, tak to u tebe není věc arogance.
no a taky "neser mě" je taky nejspíš něco jinýho použít, když jančí a shazuje tě kobyla (nejsem koňák, tak jen představa), a když ti pes v panice vrazí hlavou do zdi nebo se zhroutí do sebe.

edit---
Pokud je to pro něj, pro tebe jinak, tak pak se ale věci mají nazývat pravými jmény.
no už to napsala Ešuska, nevopisovala jsem.

PetraK
no bať, jo strčím ho tam a jedu, ale..... to není o aroganci
u mě tehdá trochu bylo v tom, že jsme neměli ještě pořádně vztah, a nemohla jsem taky ještě dost spolehlivě odhadnout, jak na takovej přístup bude reagovat. takže vyšlo to- vyřešíno - ale zpětně vím, že to chtělo kapku něco navíc.
no a samozřejmě že né přístup "chudinko bojíš se tramvajky, no co by chudáčku bém dělat"... to samozřejmě ne.

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:20
- Nahlásit

brut
a hlavně jsem ti slíbila, že nahlásím odeslání, aby jsi mohla hlídat poštu
jjojo super vod zítra budu čumákovat v okna a kontrolovat schránku....album vod rajčete mi šel týden, ale byl tam víkend, tak se to asi kapku opozdilo, objednanou knížku jsem dostala do druhého dne... tak myslím že do štědrého dne to dojde, neb jsem si objednala dvě vločky i pro mě na stůl....

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:24
- Nahlásit

Vero
když ti pes v panice vrazí hlavou do zdi nebo se zhroutí do sebe.
no kobyla tenkrát v panice byla schopna v tom boxu vrazit do čehokoliv a zrakvit sebe i mě....ale je to o tom odhadu a o tom zvážit, na co člověk v tu chvíli má.. a to není , že bych byla takovej borec..jen jsem v tu chvíli věřila, že to dáme dali jsme to.....
arogance i výsměch jsou slova, co mají svůj dost jasnej význam no to bych tak netvrdila..nějak je to definovaný ve slovníku a nějakej emoční význam tomu dává každej z nás na základě našich zkušeností s pojmem arogance....ale dost..já fakt nechci nikoho přesvědčovat..... a jak už jsem psala původní důvod mojeh vstupu do diskuze je úpně jinej

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:29
- Nahlásit

Hyena
nějak je to definovaný ve slovníku a nějakej emoční význam tomu dává každej z nás na základě našich zkušeností
v tom máš pravdu, že emocionální posuny se samozřejmě dějí a často jsem se s někým o něco přela, pak jsme se zastavili, sladili si slovníky a pak zjistili, že ten spor je menší, než napřed vypadal

a to není , že bych byla takovej borec..jen jsem v tu chvíli věřila, že to dáme dali jsme to.....
pro mě tímto borec jsi, nedala bych takovou situaci ani fůra lidí okolo mě

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:47
- Nahlásit

brej skorovečír!!
tak za prvé jsem hrdobec, páč jsem přežila další návštěvu u paní zubař, tentokrát bez bolesti (krev už nesleduju ), v díře po zubu se mi blýská kořenová nástavba, na kterou přijde v lednu korunka za nekřesťanský prachy - ale snad vydrží aspoň 30 let
a za druhé, Fifióóóóvááávčerejší koncert byl super sice mi moc chyběl klavír, kterej tam tentokrát Škorpík vůbec neměl, ale i tak to bylo moc pěkný. mají mooooc pěkný nový písničky, který nejsou ještě na žádným CD, a jinak předvedli i písničky z první koncertní verze, no moc dobrý

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 17:09
- Nahlásit

Janiii
Skorpik bez klaviru, to snad neeee?! Ale tak hlavni, ze se libilo.

Ja se tesim na Hobita, zase tri hodinky v kine.
Esuskoo
At se film libi, pak poreferuj, esli taky udelal dojem velky, jak na me..

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 18:01
- Nahlásit

Skorpik bez klaviru, to snad neeee?!
já furt čekala, kdy ho vytáhne - a bez dvojsmyslů prosim pěkně ale fakt se nekonal ale i tak dobrý
tešila jsem se na jeho sólový cd, že třá Ježíšek ... ale on ho nějak nestihl vydat

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 20:06
- Nahlásit

funguje mi telefoniště, přestože se teda tvářilo, že je zcela zomrité

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 08:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

a ščíje a ščije

tož fčerejší kuldůrní zážitek byl krapítek nečekaný. teda. to se tak skorem tři hodiny koukáte na film, mozek vám šroubuje, aby sešrouboval dohromady detaily, páč děj je složitej a.......... v tom.......... najednou......... z ničehož nic...... hlásání, že ať okamžitě fšichni vypadnou ven (voheň? teroristi? ..... ) no takže jsme fšicí vysmahli a to nám do konce chybělo nějakejch pitomejch max. 15!!!!!! MINUT! takže vime naprostý prt a meldujeme furt dokola, jak to teda bylo. Ve středu musíme jít znovu no. Hlavně se to nedozvědět předem.

Fifi

At se film libi, pak poreferuj

líbilo. A líbílo by se mi to ešče víc, kdybych věděla, jak to asi tak může dopadnout musim vydržet do středy. Je to děsně složitý a provázaný. Tož jsem na to zvědavá. Ešče nikdy jsem neměla film jako dvoudílnej seriál a chraň Tě ruka páně, mi řikat detaily

kachna_

funguje mi telefoniště, přestože se teda tvářilo, že je zcela zomrité

tak to je teda bourec , von jen potřeboval vyschnout jako ten můj, co si zaploval v hajzlmíse

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 09:10
- Nahlásit

http://www.youtube.com/embed/ik9AtJQXaHQ?rel=0

to jsou prostě angláni, no

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 09:36
- Nahlásit

Rumštááájn
PetraK
voheň? teroristi? ..... )
já nic
von jen potřeboval vyschnout jako ten můj, co si zaploval v hajzlmíse
no jo, já už letos utopila nokiju a ta nic, ale aligátoři (značka mýho founi) jsou holt na vodu zvyklí.
Mějte se tu krásně, jdu se personálně zřídit

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 09:48
- Nahlásit

kachna_

já nic

jen nekecej, zahlídla sem tam náhodou nějakou babu, co se marně snažila nahodit svůj telefon

já už letos utopila nokiju

já mám taky nokiju právě. a ta tu koupel přežila teda.

jdu se personálně zřídit

ty si teda umíš žít!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 09:54
- Nahlásit

Brůůůtice - kde seš?

brut
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 10:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem hooooodně moc vytočená do modrofialova.... už třetí den tu bourají 2 skoro rozebraný baráky od cikánů.... pořád mi pod oknama jezdí nějaký děsný hrůzy a ještě k tomu dělají kravál, takže jsem nevyspalá A aby toho nebylo málo, tak rozjezdili cesty tak, že se čistou nohou nedá projít ani na autobus na tož venčit psy nebo dojít jinam

PetraK
Brůůůtice - kde seš?
tu som , copak potřebuje její výsost Královna černá můra s modrou krví ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 10:45
- Nahlásit

brut

opak potřebuje její výsost Královna černá můra s modrou krví

si dneska snídala ftipnou pohankovou kašu, což?

nepotřebuju náhodou nic , víš? Jenom .... dycky si říkala, že Hošíčci sou dus, dus, žejo? že to nejni kuldůra, žejo?
a co todle? No?

ešivá řekneš, že todle je dus dus, tak seš naprosto hluchá,hluchá hluchá, páč vážná hudba nejni dus dus a mááám těěěě!

brut
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 11:07
- Nahlásit

PetraK
dneska snídala ftipnou pohankovou kašu, což?
já jsem dneska snídala na dvakrát, páč mně ti pitomci dvakrát vzbudili a ani jednou to nebyla kaša, páč já papám jen dvě a to krupicovou a pak rýžovou Pohankovou používám do různých jídel nebo na obalení

Jenom .... dycky si říkala, že Hošíčci sou dus, dus, žejo? že to nejni kuldůra, žejo?
a co todle? No?

rovnou to můžu říct, že vidím kulový ... prázdné okýnko se čtverečkem v levém horním rohu

Ale aby jsi neřekla, tak tady pro tebe mám maličký dáreček od synka :

https://www.youtube.com/watch?v=9gRQgYdlxbA

Chvíleme jsem se řezala smíchy, jaká je to šílenost, tak jsem zvědavá, jak se to bude líbit tobě Nicméně to můj názor na dusdus nezmění ani o fousek

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 11:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

rovnou to můžu říct, že vidím kulový

a jo! Jak to?? No tak moment to najdu jinde a jinak,páč tohle si ujít nenechám!!! Moment!

tadýýý!

https://www.youtube.com/watch?v=T5FoDLjoxBM

tak a teď se vokaž!!

tak tady pro tebe mám maličký dáreček od synka
mooc hodný synáček, moc hodný. Já už to znám, je to bomba, nejlepčí je ta úča, jak to jede Jsou fakt skvělý!! Líbilo se to všem, co to viděli

brut
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 11:25
- Nahlásit

PetraK
tak moment to najdu jinde a jinak,páč tohle si ujít nenechám!!! Moment!
ok, pak si to pustím ...teď mi jede trochu jiná hudba, která by tvému ohluchlému uchu asi neladila

http://www.youtube.com/watch?v=zlDNvUebe7Y&feature =related

mooc hodný synáček, moc hodný.
jj, na blbosti ho užije

to bomba, nejlepčí je ta úča, jak to jede Jsou fakt skvělý!! Líbilo se to všem, co to viděli
mno, mně se líbilo to mňoukání.. jinak to fakt není můj šálek kávy

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 11:57
- Nahlásit

brut

pak si to pustím .
jáááááááááááák PAK????? ŽÁDNÝ PAK . Tetkon ! Honem!!

která by tvému ohluchlému uchu asi neladila

náhodou..... dneska sem si pouštěla tu /a včera taky / vánoční pjéseňky, víš!

jinak to fakt není můj šálek kávy

nooo... neni to tvůj šálek kávy, ale.... cituji: Chvíleme jsem se řezala smíchy, jaká je to šílenost,

, na blbosti ho užije

no bať! a co by byl život bez blbostí?? Nuda, nuda, šeď!

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 16:45
- Nahlásit

Tohle je hezkej článek, škoda že neporovnávají psiska.
http://www.national-geographic.cz/detail/zvirata-k tera-maji-lepsi-pamet-nez-vy-otestujte-se-4345/

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 21:46
- Nahlásit

PetraK
no takže jsme fšicí vysmahli a to nám do konce chybělo nějakejch pitomejch max. 15!!!!!! MINUT! takže vime naprostý prt a meldujeme furt dokola, jak to teda bylo. Ve středu musíme jít znovu no. Hlavně se to nedozvědět předem.
No twe, to by me slehlo. Chces to povypravet, chceees?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 21:50
- Nahlásit

Batyna právě přišla ke gauči, kam si kačka odložila kus banána. Baty ho vzala a hodila Michalovi do boty. Potom odešla. Je to dobrý pes.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:07
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek....

mám dost četla sem :
kam si kočka odložila kus banánu... řikám si...Kachnovic maj aj kočku? že vo tom nevim....a ona jí banán jo? a odkládá si ho na gauč jo?..no asi po 5 minutách mě došlo, že to byla Kačka

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:07
- Nahlásit

PetraK
Ve středu musíme jít znovu no

a aspoň zadara? taky by mě šlahlo

kachna_
Batyna právě přišla ke gauči, kam si kačka odložila kus banána. Baty ho vzala a hodila Michalovi do boty. Potom odešla. Je to dobrý pes.
a copa že ho nesnědla, nerada banánek?

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:09
- Nahlásit

Fajka
kam si kočka odložila kus banánu

taky taky taky jsem to tak četla a ani sem se mocka nedivila, naše skorokotě si takhle odkládá třá kůrku chleba ale buldozér by ji neházel do boty, ale do sebe do boty háže jen věci nepoživatelné.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:15
- Nahlásit

Vero
to tak četla a ani sem se mocka nedivila, naše skorokotě si takhle odkládá třá kůrku chleba
aaaach jooooo já ci taky micinkůůů.... dycky dyž čtu vo micinách vždycky si vzpomenu na Kikinku škoda že nemohla zůstat ach jo ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:15
- Nahlásit

Vero
ale buldozér by ji neházel do boty, ale do sebe do boty háže jen věci nepoživatelné.
Kam pak prijde Popelar... a je to jasny, naslas vinika, kde se kuze vzala.

<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání