| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 09:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
Fčera večer jsem vytuhla nějak brzo, to asi ta předchozí probdělá noc
sem si říkala, že hned druhej den nevyrazíte
...tady porád chumelí a chumel
se máte, tady dochumelilo, ale krásně mrzne a svítí sluníčko. radši bych vyrazila ven, než tu seděla.
, musím koupit nějaké balicí propriety
hm, to je jedna z mých mnoha úchylek. Balící propriety.... vždycky toho nakoupim mega moc a každý rok.... nějak mám obavy, aby toho bylo dost a tak toho mám tetkon tak nějak jako slušně zařízený malý papírnictví , papíry, mašličky, hvjéézdičky, lepící dekorace.... co si libo přáti
škoda, že my zde nic takového nemáme, tudíž stréc dostane hruškovicu ve flašce úplně obyč..
myslím,že se dá objednat i přes éééšopa.
jo a to sem se vám ani nezdůvěřila, že mi fčera dvířka od skříně skorem přerazily frňák. Spadlo to na mě shora, přesně na hranu nosu. myslela jsem, že se počůrám a budu plakat
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 09:32
- Nahlásit
PetraK
sem si říkala, že hned druhej den nevyrazíte
vzhledem k tomu, že muš skoro můj šel dneska na ranní, tak sme nešli.... ale ešivá vydrží to rozkošné zimní počasí, půjdem v sobotu na Prašivou....
krásně mrzne a svítí sluníčko
to u nás tma jak vo půlnoci v tunelu a chujá a chujá....
to je jedna z mých mnoha úchylek.
uf seš tedy mnohoúchyl ????..... já zas balicí nesmysle kupuju až na poslední chvíli, párkrát se mi stalo, že jsem balila na štědrej den v pět p.m....
myslím,že se dá objednat i přes éééšopa.
no von strejc stejně víc hledí na obsah než na formu, takže litrovka vod rumu postačí....
Spadlo to na mě shora, přesně na hranu nosu. myslela jsem, že se počůrám a budu plakat
tak to já bych si cikla určitě....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 09:54
- Nahlásit
vlk
zimní počasí, půjdem v sobotu na Prašivou...
vemte mě s seeeeboooou!
to u nás tma jak vo půlnoci v tunelu a chujá a chu
vona fčera Zárybňa to takhle řikala, že to bude. trefila se
mnohoúchyl
jistěže, jinak bych tu nebyla
až na poslední chvíli, párkrát se mi stalo, že jsem balila na štědrej den v pět p.m....
no to nemůžu, to by mě zabilo. Mám to jak vobřad. Uvařim si svářo (blbý je, když je to už poslední hrnek a já si ho kráááva vosolim, místo vocukruju to je mně mě pak moc líto ) , pustim koledy, podpálim Frantu a du na to. Po hodině balení sem zdrchaná a už to nenávidim . Já totiž dárky kupuju tak nějak průběžně, takže jich pak mám mnóógo /halt ruskej gen se nezapře /. Ale pak když to vidím šécko tak pěkně odzobený sem na sebe hrdobec. Dělám takový jako sladěný balíčky - šňůrka, papír, dekorace. Musim to hodně nadekorovat, páč sem matla a balení mi moc nejde, tak abych to kompenzovala nějak
víc hledí na obsah než na formu, takže litrovka vod rumu postačí...
tak to pak áno.
tak to já bych si cikla určitě..
nebyla jsem toho daleka teda. Ešče dneska mě z toho bolí hlava
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:02
- Nahlásit
PetraK
vemte mě s seeeeboooou!
...šak poť....
sem matla a balení mi moc nejde,
tak já na to mám výuční list, takže nema problema, ale tož taky to načinčám aby těch pár fteřin než to děcka rozervou to vypadalo....
Ešče dneska mě z toho bolí hlava
lity lity pani....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:14
- Nahlásit
vlk
..šak poť...
když tetkon vyrazíme, mohli bychom to do soboty stihnout, ne?
a to mám výuční list, takže nema problema
jooooo, tak to seš v mých očích bůh!
lity lity pani.
děkuji. Nemusím si zpívat vánoční píseň Už z hor zní zvon, páč mě zní v makovici
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:22
- Nahlásit
PetraK
když tetkon vyrazíme, mohli bychom to do soboty stihnout, ne?
nevim tedy jak moc fyzicky ste zdatní.... pěsky tam vod vás je to docela kuuuus....
jooooo, tak to seš v mých očích bůh!
...to zní háááásky, mnohem líp než stračena....
Nemusím si zpívat vánoční píseň
vy zpíváte pani ???? to ste ščasnej člověk.... vod tý doby co mně brácha řek že zpívám krásně jako moje teta, než ji strejda zabil, se neodvažuju votevřít hubu....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:27
- Nahlásit
PetraK
přesně na hranu nosu. myslela jsem, že se počůrám a budu plakat
eh... to jsem se jednou postavila buldozérovi do cesty poté, co jsem zadala hop přes větev... nevím, jak, ale hrana nosu to chytla, chvíli jsem seděla na zemi, tekly mi slzy a buldozér byl veselej, že se něco děje... eště teď se mi z té vzpomínky nos ozývá
a pak mi jednou mužík hodil úřes pokoj lukcucní kšiltofku s velmi tuhým kšiltem. prej to neměl v úmyslu, ale kšilt se srazil s mou hranou nosu byla jsem pak pro změnu hezky vybarvená.
bůh stračena
taky bych šla na nějakou prašivou nebo tak, jůůůů!
tady je taky krásně, mrzne, sníh,... jen musím vyholit buldozérovi chlupy mezi prstama.
(= ihned roztaje.)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:29
- Nahlásit
vlk
vod tý doby co mně brácha řek že zpívám krásně jako moje teta, než ji strejda zabil, se neodvažuju votevřít hubu
hele, já mám v plánu, až bude zle, že se budu živit zpěvem. budou mi platit, abych přestala! - pravda, možná to bude v naturáliích, ale v nouzi se musí brát fšecko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:40
- Nahlásit
vlk
ste zdatní.... pěsky tam vod vás je to docela
když nebudu mít svý těžkobotky, mohlo by to klapnout, ne? akorát na tu prašifku už bych se pak nedosápala
..to zní háááásky, mnohem líp než stračena.
ale stračena je taky vyznamenání, převeliký , neb jen stračena umí ostatní zničiti ptákovinou jakousi
vy zpíváte pani ???? to ste ščasnej člověk....
zpívám. přes absolutní zákaz zpívám!!! Na poli třebas! Nebo když se mi chce čůrat a Brtnik nechce zastavit. To pak vytáhnu ten nejtěžší kalibr jenž se zove Tááálinskej rybnik a to máš vidět, jak se kouří z brzdovejch destiček . to zastaví na pětniku i kdybychom na D1 byli
zpívám krásně jako moje teta, než ji strejda zabil, se neodvažuju votevřít hubu
váš bratr je taky stračena!
Vero
to jsem se jednou postavila buldozérovi do cesty poté, co jsem zadala hop přes větev... nevím, jak, ale hrana nosu to chytla,
jo , to znám - dokonce dvakrát - jednou to bylo přímo jeho hlavou do nosu s rozběhem a to tak, že jsem se lekla, že jsem oslepla, protože jsem neviděla nic, ani hvjééézdičky, nic, jen černou tmu a z nosa mi lila kref. Plakala sem, že sem voslepla už dočista, péf se neradoval, neb se neraduje, když pláku. Od tý doby nesnášim takový ty trapný scény ve filmu, kdy jeden jí druhýmu ubalí na rypák, vono to s ním ani nehne a hnedle mu to vrátí a takhle si vyměňujou vizitky tak půl hodiny debilita největší
Podruhý jsem dostala sochorem přes držku ze strany, to taky stálo za to. Skoro jsem blinkala, co to bylo za hybu.
pes je hrozně nebezpečný tvor
ale kšilt se srazil s mou hranou nosu byla jsem pak pro změnu hezky vybarvená.
člověk by neřek, jak to může od kšiltovky bolet což?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:41
- Nahlásit
Vero
hele, já mám v plánu, až bude zle,
to já mám v plánu, že až bude zle, tak budu používat zpět jako zbraň hromadnýho ničení. To myslim, že pak přijdou na pomoc už i ty Blanický rytíři
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:50
- Nahlásit
Vero
taky bych šla na nějakou prašivou nebo tak, jůůůů!
tož poť taky..Ešuska řikala, že to prej stihne...
PetraK
ale stračena je taky vyznamenání, převeliký
...ale Bůh zní tak nějak líp...
akorát na tu prašifku už bych se pak nedosápala
pudem po vrstevnici, to je hezká prochajda.... do svahu se sápat nebudem, nechci Bigšokovi oddělat klouby....
váš bratr je taky stračena!
až mu dneska půjdu zapálit na hrob svíci k narozeninám ( by měl dnes 54) tak mu to řeknu.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:07
- Nahlásit
vlk
ale Bůh zní tak nějak líp.
čim to?
pudem po vrstevnici, to je hezká prochajda....
tak jo, to vypadá slibně, odpolko vyrážim
až mu dneska půjdu zapálit na hrob svíci k narozeninám
a sakra...... promiň
zas ale sme na něj dnes hezky zavzpomínaly tím pádem a aji titul dostal jako dar-nedar.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:12
- Nahlásit
PetraK
zas ale sme na něj dnes hezky zavzpomínaly tím pádem a aji titul dostal jako dar-nedar.
...jo to by byl Libor potěšenej, byl děsný ftipálek.....akorát teda nebyl pejskař, to byla jeho velká vada na kráse....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:20
- Nahlásit
vlk
byl Libor potěšenej,
to je dobře
akorát teda nebyl pejskař
nikdo nejsme dokonalej. Ty zas "moc" pěkně zpíváš, řikalas
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:39
- Nahlásit
PetraK
nikdo nejsme dokonalej. Ty zas "moc" pěkně zpíváš, řikalas
.. no to teda fakt a tančím jako když šlapu zelí, no vůbec já su snad "jenom pejskař" a nic víc....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
snad "jenom pejskař" a nic víc..
počkej, počkej, to zas ne, páč.... kdo je víc než pejskař? Nikdo! takže žádný jenom pejskař
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:50
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek...
Ešusová!prej jsou trendy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:50
- Nahlásit
PetraK
kdo je víc než pejskař? Nikdo!
..no jo to mě nenapadlo...a navíc sem Bůch..... a někdy stračena... no to de....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:54
- Nahlásit
Rumštáááájn
navíc sem Bůch..... a někdy stračena
takže Bůch je vlk?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:55
- Nahlásit
PetraK
A co jsem já? vymontovala jsem z auta autobaterii (cíleně )
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 11:57
- Nahlásit
Fajka
Ešusová!prej jsou trendy
...máte háááásky koule pani......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Ešusová!prej jsou trendy
no..... tak to já přece už vim dávno
zde důkaz místo slibůch:
na to nepotřebuju aby to někdo zvednul do modní vlny, jsou sto let za vopicema.
kachna_
takže Bůch je vlk?
no jasně kachno - všech pejskařů bůch je přece jasně vlk, to je logický, přece nemůže bejt všech pejskařů bůch třá tele, ne? Logicky jen vlk Proto já nikdá nebudu pejskařů bůch, páč sem tele
vlk
...a navíc sem Bůch..... a někdy stračena...
seš multifunkční
kachna_
(cíleně
a seš si jistá?
A co jsem já? vymontovala jsem z auta autobaterii
pak seš automechanikůf sen
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:16
- Nahlásit
PetraK
pak seš automechanikůf sen
no pro toho našeho spíš noční můra
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
..... tak to já přece už vim dávno
zde důkaz místo slibůch:
ježíš poposedněte si..že máte černý koule to já přece dávno vim ale tydle černý maj šedej pruh!!!
ty jsou uplně nejvíc trendy že víc trendy už nikdá žádný bejt nemůžou
vlk
...máte háááásky koule pani
nejsou moje ale jelito mělo dneska z běhání v hlubokým sněhu koulí (krom svejch dvouch) i milijon dalších že si ani sednout chudák nemohl
kachna_
co jsem já? vymontovala jsem z auta autobaterii (cíleně
si nadbožská kachna!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:22
- Nahlásit
Fajka
elito mělo dneska z běhání v hlubokým sněhu koulí (krom svejch dvouch) i milijon dalších že si ani sednout chudák nemohl
no vidiš, kdybys je nabarvila na černo, mohlas ho postavit do zahrady jako "trendy" vánoční stromeček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:24
- Nahlásit
kachna_
no pro toho našeho spíš noční můra
to jako proč, dyš seš ženská co umí vyndat sama autobaterii? je divnej ten pán?
Fajka
ale tydle černý maj šedej pruh!!!
krz šeď to má bejt trendy, jo? Sou divný.
No já mám lepčí trendy, páč mám černý gule se zářivejma kamínkama (jako malý kamení, ne malý kamna, dyby se v tom chtěl někdo porejpat ) a to sou nejvíc nejtrendovatější gule.
a gde to maj tydle trenky gule? teda trendy koule?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rrrumstaajn stracenky-
kdo by mel cas a naladu, doporucuji zajiti kuldurne do kina na "Atlas mraků" - trihodinova herecka symfonie s uzasnou hudbou.... sice zpocatku jest clovek ponekud zmaten, ale jeste doted o tom filmu dumam....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:24
- Nahlásit
kachna_
mohlas ho postavit do zahrady jako "trendy" vánoční stromeček
a pohyblivej k tomu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:27
- Nahlásit
kachna_
A co jsem já?
Autobůch pani...třá konečně prolomíte to zlý Gerdokouzlo....
PetraK
seš multifunkční
...co to je ??? mám se začít bát ????
Fajka
ale jelito mělo dneska z běhání v hlubokým sněhu koulí (krom svejch dvouch) i milijon dalších že si ani sednout chudák nemoh
jo, ty chlupatý psékové maj v zimě pech na todle.... kémošky kokřice ke konci vycházky už sotva leze... je ověšená jak lukcucní vánoční strom.... jen Ašopes zatím odolává...asi že má vysokej podvozek.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
tady..
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/in terier-a-nabytek/35310-takhle-vypada-trendy-vanocn i-vyzdoba
krz šeď to má bejt trendy, jo? Sou divný
kujva nes...er.. šecko co je šedo černý a pruhatý je to NEEEEEEJ ..už chápeeš???
kachna_
no vidiš, kdybys je nabarvila na černo, mohlas ho postavit do zahrady jako "trendy" vánoční stromeček
a tak von tam stál jak strom jak se krz ně nemoh hejbat... merlatý asi budou trendy až příští rok
Fifi
doporucuji zajiti kuldurne do kina na "Atlas mraků" - trihodinova herecka symfonie s uzasnou hudbou.... sice zpocatku jest clovek ponekud zmaten, ale jeste doted o tom filmu dumam....
povídej vo čom ?
|