Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:30
- Nahlásit

Fifi
Na atlas mraků se těšim, ale až bude ke stáhnutí na netu..... tři hodiny sedět v kině by byla moje smrt.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:30
- Nahlásit

Fifi

o čem to je?

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:33
- Nahlásit

PetraK
umí vyndat sama autobaterii?
no páč když začne fungovat, tak mu tam zejtra tu mrchu prokletou přivezu

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:33
- Nahlásit

si představuju trendystrom spíš takhle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:34
- Nahlásit

Fajka
povídej vo čom ?
Vo vsem.
PetraK
o čem to je?
Mas tam link, tak si pocti. To nejde takhle rict.
vlk
tři hodiny sedět v kině by byla moje smrt.....
Cece, mne to ubehlo jak prd, navic hodne pohodlny sedacky v kine byly. Nekdy se clovek nemuze dockat konce u hodinovyho filmu, jindy u trihodinovyho lituje, ze uz je konec...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:35
- Nahlásit

Fajka

jo tak rady dědy porady pro ženy. No to na to přišli brzo, že černá je elegantní, to já vim dávno. Ovšem začíná mě štvát, že se jí chytá dneska kde-jakej hejhula a ešče se tváří jak vobjevil emeriku. sst, amatéři

..už chápeeš???

ne.
jen z půlky. že je neeej to co je černý to je naprosto jasný, ten zbytek věty fakt nechápu

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:39
- Nahlásit

Fifi
jindy u trihodinovyho lituje, ze uz je konec...
ne ! já prostě tři hodiny neusedím ani u sebelepčího filmu.... abych měla z filmu požitek, musím mít možnost se pohodlně natáhnout, dát si kafe a něco k zakousnutí....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:39
- Nahlásit

Fifi
Mas tam link, tak si pocti
áha - sem ten odkaz pro trendy gule přehlídla. Vypadá to zajímace, asi půjdem s Brtnikem. díky za tipa.

vlk

si představuju trendystrom spíš takhle.

Bože!! ty seš Stračena!! (fšimni si, jak krásně jsem do mého zvolání zakomponovala oba Tvé tituly )

kachna_

no páč když začne fungovat, tak mu tam zejtra tu mrchu prokletou přivezu

ááha, tak to bude potěšen, opravdu

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 12:48
- Nahlásit

PetraK
Bože!! ty seš Stračena!! (fšimni si, jak krásně jsem do mého zvolání zakomponovala oba Tvé tituly
...ano, velmi hezké....

Nevíte někdo, proč u nás nesněží normálně shora dolů, ale z leva do prava ????

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:01
- Nahlásit

jsem doma od zubaře. za tři týdny už potřetí. v pondělí pokračování. dnešek byl obzvlášť výživný, krve jak z vola a bolestí se mi kroutily palce u nohou. teď proplachuju šalvějí, a přemejšlim o pelechu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:13
- Nahlásit

vlk

z leva do prava ????

kdo u vás vyhrál volby?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:14
- Nahlásit

Janiii

co ti to proboha dělají?

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:19
- Nahlásit

PetraK
kdo u vás vyhrál volby?

...gdo asi na vsi ???? černoprdelníci....

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:20
- Nahlásit

vlk
proč u nás nesněží normálně shora dolů, ale z leva do prava ????
nevim, ale děsilo by mě to až v okamžiku, kdy by to bylo zdola nahoru
ernoprdelníci....
no tak to bych ještě zkontrolovala, jestli u vás padají opravdové vločky, nebo jenom malé křížky
Janiii
u vás se nevěří na injekce proti bolesti?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:22
- Nahlásit

vlk
...gdo asi na vsi ???? černoprdelníci..

pak je někde chyba v Metrixu, podle směru sněžení jsem to tipovala na komanče

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:22
- Nahlásit

kachna_

u vás se nevěří na injekce proti bolesti

viď?

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:32
- Nahlásit

kachna_
ale děsilo by mě to až v okamžiku, kdy by to bylo zdola nahoru
...no jo máš pravdu, pouštím to ze zřetele....
jestli u vás padají opravdové vločky, nebo jenom malé křížky
...sou to vločky, huš sem byla 3x odhazovat cestičku k vrátkům.....

PetraK
podle směru sněžení jsem to tipovala na komanče
kupodivu hned za černoprdelnikama byli Odesáci....komanči se zatím nechytají, i když jak občas poslouchám v obchůdku, začínají mít velké šance....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:32
- Nahlásit

MAGNUM!!!! Mńam

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:37
- Nahlásit

PetraK
MAGNUM!!!!
přijde cigán do cukrárny, kopne do židle, flusne na zem a ptá se prodavače - maš něco od Algidy pyčo ???? Prodavač vytáhne z pod pultu pistoli, zastřelí ho a řiká - Magnum pyčo.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 13:40
- Nahlásit

co ti to proboha dělají?
mam blbý dásně, paní doktorka nechtěla řezat, tak to zatlačovala - ona říkala, že to bude nepříjemný ale neřvala jsem, ani jsem ji nekousla bylo to vždycky chvilkový. jsem statečnej hrdobec!!! injekce než by začala působit ... to jsem to měla radši za sebou.
a jinak to byla příprava na nástavbu na korunku - ta bude taky bolet, ale hlavně finančně

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:13
- Nahlásit

Janiii
nechtěla řezat, tak to zatlačovala - ona
to sem měla taky a nechci strašit ale stejnak to muselo skončit vobřízkou

pani když vás tu vidím! jak máte problémy krzevá ty šlachy na rukách...to tam máte dycky jako zánět nebo co vám to tam blbne? nebo je to namožený? A ten zánět šlach nevíte jestli se pozná na rengénu?

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:16
- Nahlásit

Fajka
A ten zánět šlach nevíte jestli se pozná na rengénu?

esli možu, zrovna s tím marodím...na rengénu ne, ortopéd to poznal nějak po hmatu... u mně teda....

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:19
- Nahlásit

stejnak to muselo skončit vobřízkou
no huvidim v pondělek

a šlachy mé rozmilé, no já to měla tenkrát za mlada jako akutní zánět šlach, z velký námahy. měla jsem to mít- 4-6týdnů v sádře, pak rtg a případně ještě. po 14dnech jsem sádru doma sundala sama a tradáá bez rehabilitace zase do plnýho zápřahu.
takže zánět se nevyléčil, boule na ruce zůstala, a teď po jen trochu větší námaze bolí, někdy víc, někdy míň, a když to přeženu, tak moooc moc bolí, že nic neudržim.
estli se to na rtg pozná nevim, ale byla jsem na něm. jen nevim, jestli to podle něj zjistili, nebo vyloučili něco jinýho
nemáte to někdo z vás že ne??? pokud jo, tak to chce fakt léčit ... dneska už bych nebyla tak blbá

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:20
- Nahlásit

Janiii

tak to zatlačovala
áááááááááááááááááááááu
ta bude taky bolet
ježiš jáááááááááááu

vlk

maš něco od Algidy pyčo
Magnum pyčo..

strašlivý

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:22
- Nahlásit

vlk
esli možu, zrovna s tím marodím...na rengénu ne, ortopéd to poznal nějak po hmatu... u mně teda....

možeš
ježíš to tě lituju sim tě a jaký máš bolesti?
Je možný aby ruka přes noc a ráno bolela jako sfiňa a přes den se to pak jako rozhýbalo že večer dobrý a ráno zase katastrofa?
zlomený to není to víme z rengenu...
....takže nešikovný ortopéd nic nemusí poznak pokud není důkladnej a z krve nebo sono se to poznat dá?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:27
- Nahlásit

Janiii
takže zánět se nevyléčil, boule na ruce zůstala, a teď po jen trochu větší námaze bolí, někdy víc, někdy míň, a když to přeženu, tak moooc moc bolí, že nic neudržim

nooo a vklidu bolelo nebo né??

nemáte to někdo z vás že ne??? pokud jo, tak to chce fakt léčit ...
mamina už to má víc jak týden, ted o víkendu sem jí dokopala na pohotovost a na rengenu nic zlomený to nejni
vona totiž taky ještě upadla mezi tím ale podle mě si na to, že jí bolí ruka stěžovala už předtím
ráno není schopná v tý ruce nic udržet šílená bolest a do večera to rozhejbe a je jí líp, jenže to zas namáhá a ráno je v řiti

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:27
- Nahlásit

Fajka
Je možný aby ruka přes noc a ráno bolela jako sfiňa a přes den se to pak jako rozhýbalo že večer dobrý a ráno zase katastrofa?
jo je to možný, taky to může bejt syndrom karpálního tunelu, na to je spešl vyštření.... mně bolí hlavně palce a prostředníčky, a práve pod nima nahmatal ortopéd nateklý nějaký šlachový pletence (nebo prstence ?) teď nevím.... z krve a sono nejspíš nee...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:45
- Nahlásit

vlk
mně bolí hlavně palce a prostředníčky, a práve pod nima nahmatal ortopéd nateklý nějaký šlachový pletence
aha..to se jí musím zeptat jestli to má taky... se mě to nějak nelíbí nooo

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:48 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fajka
se mě to nějak nelíbí nooo
no v každém případě to chce s tím něco dělat... ten karpální tunel a vazoneuróza se vyšetřuje přes neurologa, šlachy přes ortopéda... prostě to chce specyjalistu.....nebo takhle může plíživě začínat i revma......to se z krve a sona zjistit dá na revmatologii....

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:50
- Nahlásit

vlk
ten karpální tunel a vazoneuróza se vyšetřuje přes neurologa, šlachy přes ortopéda... prostě to chce specyjalistu
jo díky..ještě přemejšlím že uplně nejdřív si stěžovala že jí bolí rameno a ted mě příjde jako by jí to slezlo dolu do ruky..tak nevim essi to něco nenaznačuje... ortoped na tý pohotovosti tvrdil že to má naražený a má to ledovat ..ale se bojim kdyby to nebylo vono tak essi si tim studeným nepřitíží

<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání